Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 67, 68, 69  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 23.10.2015 20:41:54 vasta tsitaadiga

Durin, Aga palun otsi siit samast teemast, olen avaldanud enda puldi settingud millega sain ilusasti maailma 30. aegasi sõidetud.
Equinox, Dirt 30€ aga ikka saab mujalt odavamalt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2015 12:01:24 vasta tsitaadiga

Täiesti haige maja. Panin win ja mängu puhtalt peale ja ikka on hakkimine ka menüüs kui rool küljes. icon_evil.gif

Link

viimati muutis -RaiTz- 24.10.2015 12:56:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
rauam
HV vaatleja

sõnum 24.10.2015 12:08:38 vasta tsitaadiga

Sain vist oma esimese maailmarekordi kätte icon_razz.gif 3:11 Oksala katsel, kahjuks on nii keeruline see süsteem et ei saagi täpselt aru sellest. Enne keegi mulle ütles, et eelnev rekord oli 3:13 midagi ja eestlase poolt. See on minu arust kõige lõbusam katse üldse terves mängus, peaaegu terve katse on flat out, peab hüpete pealt ideaalselt maanduma. Ma arvan et alla 3:10 saab seda ka ilusti sõita, katse teine pool ei tule mul veel väga hästi. Keegi võidu teeb seal, on huvitavam kiiret aega sõita? icon_biggrin.gif

EDIT: Hetke maailmarekordi run jäi ikkagi shadowplaysse tuleb välja https://www.youtube.com/watch?v=Nq_dGR0V4mk

viimati muutis rauam 24.10.2015 22:28:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 24.10.2015 12:54:14 vasta tsitaadiga

Hei Hei!

Sõtsin ka hooaja ära just ja ütleme nii, et olen üsna üllatunud oma positsiooni üle. Suutsin kuidagi Sander Moksi seljataga hoida lõpuni välja icon_smile.gif Kreeka ei sobinud mulle üldse ja Soome läks ka üle kivide ja kändude, aga Walesis läks väga hästi.

Tegin endale varajase jõulukingituse ja ostsin GTX 960ne ja nüüd näeb mäng ikka kõvasti parem välja icon_smile.gif

Kas Teil on uue hooaja osas soove või muid ideid icon_question.gif
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2015 21:48:50 vasta tsitaadiga

-RaiTz-, Kle ma ei tea, sul mingi raua viga.
AndreReiu, Monthly?
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 24.10.2015 22:20:28 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
-RaiTz-, Kle ma ei tea, sul mingi raua viga.

Teised mängud ok, kus see raua viga saab olla. Netis veel rahvast kellel sama viga.
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2015 23:09:20 vasta tsitaadiga

-RaiTz-, Vb siis tõesti mingi spetsiifiline viga mis teatud kooslusega ainult välja tuleb? Olen ka osade mängudega taolised vead suutnud üles leida, ennem ei parandata kui enamvähem ise teada ei anna.
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 24.10.2015 23:32:42 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
-RaiTz-, Vb siis tõesti mingi spetsiifiline viga mis teatud kooslusega ainult välja tuleb? Olen ka osade mängudega taolised vead suutnud üles leida, ennem ei parandata kui enamvähem ise teada ei anna.

Väidetavalt 0.90 parandab vea, aga kes teab millal see tuleb.
tagasi üles
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 25.10.2015 12:12:07 vasta tsitaadiga

steamis soodukaga ka praegu.. HDtannu, tee oma kodukal hind veel paremaks kui steamis ja ostan ära icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 82
tagasi üles
Durin
HV kasutaja

sõnum 25.10.2015 12:57:48 vasta tsitaadiga

Miks ei näe liigat alustades, et mis sõidud mind ees ootavad ?
Tahtsin harjutada enne , aga hakkas mul kohe sõit peale ilma ,et oleks saanud isegi autot seadistada ?!
MINI on ikka üks s*tt küll icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 25.10.2015 17:13:27 vasta tsitaadiga

Sai eile avastatud, et Dirtile järg tulnud. Otsisin veidi ja sai omandatud ning läheb täiesti töölegi. 1280x resol ning low-med jookseb enamvähem täiesti talutavalt HD 5500 kaardiga läpparil. Sõit kui selline on täpselt selline paras, et mitte liiga arcade ja samas täiesti mängitav klaveriga. Eks ta siuke edasi tagasi pendeldamine on aga elus korra a'la 10a tagasi olen vist rooli proovinud ja ei hakka selle soetamisele mõtlemagi. juba ka sellepärast, et suurem mängimine jääb nii 10 aasta taha - hetkel vist poole aasta jooksul esimest korda kui midagi mängisin.
Siiamaani meeldib väga icon_smile.gif Hea töö tegijatel.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 25.10.2015 22:12:44 vasta tsitaadiga

Marto., Võta siis vähemalt Xbox360 juhtmevaba pult koos vastuvõtjaga vms, klaveriga seda küll normaalselt mängida ei kannata.
Saad mingisugusegi elamuse.
tagasi üles
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 25.10.2015 22:42:33 vasta tsitaadiga

Syncmahv, Miks juhtmevaba? Juhtmega palju odavam ja pole mingit spetsjomm vastuvõtjat ka vaja, räägin omast kogemusest
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 82
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 25.10.2015 23:44:40 vasta tsitaadiga

Tänan ei. Ma olen paar korda tuttava juures puldiga proovinud n.ö. autoga sõita (olgu see siis horizon või gta5) ja see pole minujaoks lihtsalt võimalik. mitte mingit tunnetust ja täielik jaburus - ma olin koguaeg kuskil hunnikus.
Ma olen terve elu klaviatuuriga mänginud ja ma teen seda kordades paremini kui muude asjadega icon_smile.gif siinkohal ma ei väida, et see oleks parem kui rooliga vms aga ma esiteks ei viitsi, teiseks ei näe mõtet ja kolmandaks olen liiga vana, et ümber õppida.

saab normaalselt mängida küll. ühtegi "maad" ei ole veel esimeseks tulnud aga mõned rajad küll openis selle 60ndate junniga.
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 26.10.2015 00:26:57 vasta tsitaadiga

est4ever, Kui on leida juhtmega siis kindlasti, input lag ka väiksem siis.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 27.10.2015 01:37:30 vasta tsitaadiga

Parajalt tunde nüüd mänginud ja tegelt tekkis täiesti küsimus, et kas see ongi mõeldud nii raske niiöelda olema? Või tõesti mõeldud ainult kogenud rooliga mängijale?
Esimeseks pole isegi Openis võimalik tulla 4 katse peale kokku vähemalt klaviatuuriga kuna minujaoks on see asi liiga tuima reageerimiskiirusega. Kindlasti pole ma teab mis prof kuid mis iganes muud "automängu" toksides on esikoht vähemalt lihtsa raskusastmega ülilõdvalt tehtav. Siin pole asi isegi mitte harjutamises vaid tõsiselt suuremosa radu on esikoht vähemalt 20-30s kiirem ja samas kui ma ise olen joppamise peale paljud kurvid teinud ning muidu raja täiesti puhtalt läbinud.

Hetkel veel ei tea mismoodi üldse järgmised asjad lahti tulevad või mis edasi üldse saab (tulebki lihtsalt järgmine auto osta? hetkel 3 olemas) aga kui see eeldab kokkuvõttes võitu või top3 siis palju õnne. Hetkel parim koht tuli 5 maa peale 4 üks kord palju õnne omades. Eeldan, et suuremosa ei oma siiski rooli või ei tahagi seda ja sellisel juhul on see suhteliselt ripoff/raha raiskamine. Ma oleks suhteliselt tige kui oleks selle ostnud.

Muidu on ilus ja tore ning suhteliselt reaalne aga noh ... isu kaob ära nii icon_biggrin.gif Kindlasti tuleb palju jauramist nüüd vastukajaks kuid mõelge reaalselt palju on mänguhuvilisi ja palju on neist lihtsalt klaviatuuriga mängijaid. Ma tean vist kolme kellel on rool - oma tuttavatest.
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 27.10.2015 01:52:07 vasta tsitaadiga

Paraku nii ta kipub olema. Eks tõsi on see, et kogukonna huvides võiks kergeim aste olla väga kerge, aga ilmselt siis sellele ei rõhuta. Richard burns rally ei olnud minuteada samamoodi klaviatuuriga väga headele aegadele mängitav. Ma olen mõlemaid rooliga tagunud, kuid ikka olen suht amatöör ja ei saa kohati jagu. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 27.10.2015 01:54:58 vasta tsitaadiga

Asja parandaks drastiliselt tegelikult keeramise tundlikuse seadistamisriba. Hetkel "klõbistamine" peaaegu ei mõjuta midagi seega läheb suurem keskendumine sellele , et see kuramus üldse püsiks otse või sinnapoole kuhu vaja. Aga kiire guugeldamine väidab, et pole võimalik.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 27.10.2015 08:37:16 vasta tsitaadiga

Marto., sa juhtpuldi soetamisele pole mõelnud..... a´la https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Juhtpuldid/520091/
ma ka alguses proovisin klaviatuuriga aga ei saanud kuidagi hakkama.... võtsin mingi vana gamepadi (trust 830t) kapist välja ja asi muutus tunduvalt paremaks. soovitan soojalt.
Tegelikult on rool ka veel kuskil kapis olemas aga siiani pole viitsinud seda välja sikutada.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 27.10.2015 09:23:31 vasta tsitaadiga

Puldiga ei saa automänge mängida. Niipalju kui kuskil konsooli peal proovind olen vahest.
tagasi üles
kuccu
HV kasutaja

sõnum 27.10.2015 10:02:16 vasta tsitaadiga

Pult on nagu teatud muude tegevuste puhul "kätte võtmise asi".
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 27.10.2015 10:33:24 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
Puldiga ei saa automänge mängida. Niipalju kui kuskil konsooli peal proovind olen vahest.

Eesti liiga üks kõige kiirem tüüp sõidab minu teada puldiga. icon_rolleyes.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 27.10.2015 10:57:20 vasta tsitaadiga

Juhul kui lapsest saati konsooli taga elanud siis muidugi tundub sama loogiline nagu mulle klaviatuuriga. Pole konsooli kunagi olnud ja lihtsalt ei mõista õigeks pöidlaga juhtimist icon_smile.gif
tagasi üles
DanelM
HV kasutaja

sõnum 27.10.2015 11:23:01 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
Juhul kui lapsest saati konsooli taga elanud siis muidugi tundub sama loogiline nagu mulle klaviatuuriga. Pole konsooli kunagi olnud ja lihtsalt ei mõista õigeks pöidlaga juhtimist icon_smile.gif

Puldiga harjub umbes nädalaga ära, maailma top 100 aegu hakkad umbes kuuga sõitma. Räägin omast kogemusest, olin ise ka eelmine aasta klaviatuurimees, siis ostsin puldi ja ei kahetse seda ostu, sõitmine paranes oluliselt ja saab oluliselt täpsemalt juhtida. Eelmine nädal liikusin rooli peale, kuna puldist jäi väheks.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
kuccu
HV kasutaja

sõnum 27.10.2015 11:50:59 vasta tsitaadiga

Minul isiklikult läks väga raskelt puldi peale ümber õppimine. Aga kui asi ette võtta korralikult ja peale esimest tundi pulti nurka ei viska siis hakkab tulema küll.
Ma lõpuks täitsa selgeks ei saanudki kuna rool tuli vahele aga vahel poisiga forzat sõidan boxi peal.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 67, 68, 69  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.