Uskumatult hästi sõidetud.
Kui meil sellised mehed liigas sõidavad, pole ime, et ma seal 10nda ja 16nda koha peale sõidan:) _________________ Winter is coming...
Nii, sain eile omale lõpuks kasutatud G27 sõbralt, sain puldi nurka visata. Tegin tunni settinguid paika ja viskasin peale.. Esimesed katsed läks sisseharjumiseks veidi aega, aga lõpus sain rompsiga isegi sekund-sekundisse sõidetud, kuigi kahjuks alguses kaotatud 10 sekundit jäigi lõpus meie vahele.
Harjutan seda rooliga sõitmist veel ja saan rajad pähe, siis loodan ka esikoha eest võidelda. Praegu tundub, et jääb stabiilsusest puudu. 2-4 koha peale oli ka äge võitlus, vahepeal olime kolme sekundi sees kolmekesi.
Rooliga ikka nii palju lõbusam kui puldiga .
ise proovisin erinevaid, kuna Dirti FFB on suhteliselt halb hetkel jäi mul nii: profileris 100, teised kõik 0. Nurk mul 540.
Mängus on see centering 40 peal ja kõik muu 20. Annab natukene feedbacki, aga üpris lihtne autot juhtida. Maitse asi muidugi, mulle ei meeldi kui rool ei lase pöörata, kiiretel lõikudel ja 540 kraadiga on kohati päris palju vehkimist, nagu päris rallikagagi. Kuskil 30 peal hakkab juba tugevamalt hoidma.
eks ta jah, ilmselgelt on default suhteliselt mööda... hakkasin tugevalt maha keerama, juba natuke juhitav...
rallikrossis pole mingit probleemi (muidugi hoopis teine maailm ja hoopis teised autod ja rajad)...
uhh, tundub, et rallis tahab iga auto saada oma FFB settinguid... kurjam, see läheb raketiteaduseks kätte ära...
a ma katsetan sinu seadeid... ehk saan aimu, kuidas edasi minna...
no nüüd on igal juhul juba ikka hoopis teine tera... eks tahab veits harjumist, aga juba natuke rohkem on mõnu asjas...
---
mitte et ma nüüd konkurentsi pakuks, aga mind võib vabalt add'ida friendiks... (ma ei tegi täpselt, kuidas see steamis käib)... kasutajanimi peaks olema: Toy
Testisin sõitu uue rooliga veel, salvestasin igaks juhuks. Katse läks hästi, kuni tegin kõige omapärasema crashi mis selles mängus mul juhtunud. Lendasin umbes 20 meetri kõrgusele ning maandusin neljal rattal nii tugevalt, et pidin katse lõpu 1 terve rattaga sõitma Panin pildi pilti, siis näen erinevat perspektiivi. Vahepeal ka veel äge V2 füüsikast tuleb kahel rattal sõit lihtsalt keeramisest suurel hool.
Testisin sõitu uue rooliga veel, salvestasin igaks juhuks. Katse läks hästi, kuni tegin kõige omapärasema crashi mis selles mängus mul juhtunud. Lendasin umbes 20 meetri kõrgusele ning maandusin neljal rattal nii tugevalt, et pidin katse lõpu 1 terve rattaga sõitma Panin pildi pilti, siis näen erinevat perspektiivi. Vahepeal ka veel äge V2 füüsikast tuleb kahel rattal sõit lihtsalt keeramisest suurel hool.
Tuiskasin uue seasoni läbi. Kuna mulle meeldib enda elu keerulisemaks teha, sõitsin Subaruga, millel 4/5 upgradedest peal ning piisavalt vigu sees, et ka klaveriga üle sõita suudaks.
Btw, hetkel on mul võimalus sõita 3 monitoriga, vabsei teine maailm ikka, osta või koju kah. On keegi mõnda VR'i ka proovida saanud?
Mulle endale jäi silma Fasetech tegelased. Kickstarteris raha kokku ei saadud, aga tundub, et projekt läheb edasi. 3DOF süsteemi hinnaks pakkusid nad ca 2000-2200$, lisaks asuvad nad Taanis. Sellise hinna ja asukohaga toodaks motion süsteem isegi kätte saadavaks.
Kuna mu eelmine video sai 1000 vaatamist ning peale crashi komplimenditi sõitu, siis siin on video mis samal päeval sõitsin, kui selle kurvi ära õppisin. Sõitsin maailma kuuenda aja, aga kahjuks on need leaderboardid nii kahtlased, et pole aimugi kui palju rekordist puudu on. Panin vähemalt 6 kurvi täiega pange sest rada pole veel täiesti peas, nii et oleks huvitav rekordit püüda, kui teaks kas on puudu 3 v 13 sekundit. Loodetavasti saab varsti leaderboarde ka nt netist vaadata, oleks palju huvitavam custom race teha.
Puldiga sõitjad, palun avaldage oma setingud.
No mul on võimatu korralikult autot tee peal hoida, pendeldab siia-sinna (omaarust pole nii noob, aga k*rat seda teab)
Tundlikus on 100, linearity 25
auto setingud - vedrustus on jäigemapoolsem, sest pehmemaga on veel hullem ning üldiselt sõidan lühikeste käikudega, olenevalt rajast.
Steam näitab 11h mängitud,kas on vähe või piisav, et juba konkurentsi pakkuda ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.