aa ok tänud... ühesõnaga siis mingisugust victory nimelist ei tule ? siis oleks võinud ju selle teema nime lihtsalt ära muuta ? väga imelik sellese mõttes...
HDTanel, teab, sest ta pani oma video mõlemasse _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Scart, kle ära hakka nüüd nutma siin kohe. Victory oli ametlikult eelmine nimi ja alles nüüd avalikustati õige nimi. Või sa teadsid, et Syndicate oli nimi juba 2014? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
likes 1,289
dislikes 2,392
mnjaah, tundub et jääb see ässkäkk fännidele
no mulle kunagi ikka meeldisid need mängud,aga tundub et see tuleb veel hullem kui unity minumeelest on isegi kõige esimese assasins creed-i graafika ilusam, kui selle tuleva syndicate .. vaevalt et seal palju muutub välja tuleva versiooniga.. see rahaahnus on ikka nii suureks läinud.
Ma mängin mängu läbi ja teen uninstall ja ei maksa sentigi.
Esimene ja teine osa olid head, kuna puudusid tulirelvad jne. Viimased osad on kõik juba sellised, et ei tee vahet kass on assassin või mingi suvaline tühikargaja mäng suure avatud maailmaga.
Las bugid olla bugid. Mäng veel alles tegemises. Las jääda nende kohta kriitika siis kui mäng välja tulnud.
Ise endal erilist huvi pole, pole kunagi selle mänguseeria suur fänn olnud. London kohana ei paku ka mingit ekstra huvi. Vaatab mis seisus mäng on kui ta välja tuleb.
Ma mängin mängu läbi ja teen uninstall ja ei maksa sentigi.
Esimene ja teine osa olid head, kuna puudusid tulirelvad jne. Viimased osad on kõik juba sellised, et ei tee vahet kas on assassin või mingi suvaline tühikargaja mäng suure avatud maailmaga.
suvaline tühikargaja lisaks veel juurde et, brotherhood ja black flag olid ka väga head, endale väga meeldisid... revelations ei olnud midagi erilist ja peale seda on hakanud see vanker allmäge minema... 3 osas oli huvitav,aga midagi nagu jäi puudu..mäng oli suur aga kuidagi tühi ja lisamissioone oli vähe .
See trailer tundus päris norm,Jack The Ripperina tahaks küll mängida.juhul kui nad jälle midagi ära ei käki ja season pass võetakse jälle müügilt ära ja tuleb ainult üks DLC mis on ka tasuta,kuna mäng on järjekordselt kehvalt optimiseeritud
Tegelt tundub et Ubisoftil hakkavad ideed otsa saama Unity-ga oli ka ainult 2 dlc-d millest viimast ma ei ole proovinud, kuna oli näha et jura,aga Dead Kings sai läbi tehtud,lühike oli aga mängida kannatas.
labidas, Küll see varsti tuleb Mulle meeldiks kui see mäng jääks sinna esimeste osade ajastusse, aga ainult teistes maailma osades.
Ilma püssirohuta töötavate relvadega ainult ja samas müstiline ulme tehnoloogia.
Aga see kisub ikka ainult kaasaegsemasse ajastusse ja järgmine võib juba olla teine maailma sõda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.