Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vidget
HV Guru

|
11.10.2015 11:49:41
|
|
|
Athunik kirjutas: |
Vidget, oleneb mida nimetada normaalseks hiinlaseks. Ma ei tea mida enamus teist oma mopsidega teevad, aga mul endal näiteks $95 maksev Xiaomi Redmi 1S. Tegu on siis 4.7" mopsiga ja minu arvates üsna korralik pill sellise raha eest. Pole ta mul kordagi kuidagi aeglane olnud ega midagi. |
Mis tal viga on:
OS : MIUI V5, support Android 4.3 (Väga vana, täna on 6.0 väljas)
CPU : 1.6GHz, Quad core, Snapdragon400 MSM8228 (üsna lahja, isegi kui ei mängi.)
GPU : Adreno 305 (Lahja)
Ram : 1GB (alla 2gb pole mõtet vaatadagi)
Rom : 8GB (tõenäoliselt jääb väheks)
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.10.2015 12:31:05
|
|
|
Ma pole siiani gps tööle saanud
Muidu ok telo
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
11.10.2015 12:36:33
|
|
|
Vidget, aga ma ei saa aru miks kõik ajavad taga Android 5 või 6, kui kõik töötab ka Android 4.4 peal. Põhjus miks ütlesin Android 4.4 on see, et selle saab uuendada MIUI V6 peale. Protsessor on minu arust normaalne, ei tundu aeglane ega midagi. GPU'st jällegi poogen minu arvates, nii või naa ei mängi. Ma ei tea, mul piisab 1GB RAMist piisavalt, ma ei tea kes küll hoiaks 20-30 programmi korraga lahti. ROM on minu arvates normaalne, sest nii või naa saab panna MicroSD sisse. Mina kes kasutan seda mopsi tavafunktsioonideks ja Spotify kuulamiseks, ei kurda küll millegi üle. Netis saab ka täiesti vabalt surfata, niiet selle koha pealt täiesti okei. Natukene kahtlen, et Alvaaro naine mingit San Andreasi usinalt mängima hakkab, sest sellise jama puhul võib küll kooma tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
11.10.2015 12:44:27
|
|
|
Ega ta jah seal mängima kindlasti ei hakka.
Praegu tal kasutusel lumia 920 aga sellel käkkis poiss ekraani ära.
Muidu ütles,et iphone välimuselt ja suuruselt sobibki aga ios i ikkagi ei soovi.
Seega järeldus sellest,et tuleb mingi droid võtta.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
shifty
HV kasutaja

|
11.10.2015 13:11:38
|
|
|
Alvaaro kirjutas: |
Naine soovib uut telefoni.
Oskab keegi soovitada mingit mõistlikku aparaati?
Suurus kuni 4,5 st soovitakse rohkem iphone mõõtu telefoni mitte suurt labidat.
Hind võiks jääda kuni 300 aga kui on mõni hea ja ilus aparaat siis võib ka rohkem. |
Kui suurus peaks olema kuni 4,5" ja hind kuni 300, siis ma hiinakate poole üldse ei vaataks, Sony Z1 compact, väga korralik raud veel praegugi, kõik sagedused, hea ekraan jne. Hind ka praegu alla 300.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Mobiiltelefonid/Mobiiltelefonid/423316/
Kui veidike kannatab oodata, siis ilmselt lähiajal kukub ka z3 compacti hind 300 piirile
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
11.10.2015 13:14:13
|
|
|
Vidget, on ju kenasti saada ka MIUI6 ja MIUI7, lisaks 5.1.1 baseeruvaid custom rome. Valikut on. Muus osas on asi suhteline ja oleneb kasutusest. Hind (<90€) lubab teha järeleandmisi.
Athunik, kuidas see 2000 mAh aku sinu kasutuses vastu peab?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
11.10.2015 13:21:39
|
|
|
hippokrates, kui kuulata päevläbi extreme quality peal muusikat Spotifyst, siis oma 6h peab vastu. Seda muidugi läbi 3G streamides, aga kui niisama kuulata mp3, siis nagu ei saagi väga tühjaks päevaga. Ilusti peab vastu mul, mul see Xiaomi Mi Band ka kogu aeg taga bluetoothiga ja nagu ei kurdaks aku üle.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
11.10.2015 13:23:54
|
|
|
Mis lehti kasutate,e tuuemaid hiinakaid leida? Gsmarena hiinlasi eriti ei kajasta.
Praegu tunneks huvi 5" vastu, kindlasti vähemalt 2GB mälu ja jõudluses tipptegija (nagu nt Be touch 2), hind kindlasti mitte eriti üle 200€. Android 6 saamise info oleks vist ka juba põhjendatud lootus, softi taha ju telefonid surevad, nii et ei oleks koht kus mööndust teha.
Kahju, et hiinakad ei suuda viietollist telefoni teha samades mõõtmetes nagu oli Galaxy S4, oma äärtega ajavad need nii tahvliks ära
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
11.10.2015 21:00:12
|
|
|
Athunik kirjutas: |
Vidget, aga ma ei saa aru miks kõik ajavad taga Android 5 või 6, kui kõik töötab ka Android 4.4 peal. Põhjus miks ütlesin Android 4.4 on see, et selle saab uuendada MIUI V6 peale. Protsessor on minu arust normaalne, ei tundu aeglane ega midagi. GPU'st jällegi poogen minu arvates, nii või naa ei mängi. Ma ei tea, mul piisab 1GB RAMist piisavalt, ma ei tea kes küll hoiaks 20-30 programmi korraga lahti. ROM on minu arvates normaalne, sest nii või naa saab panna MicroSD sisse. Mina kes kasutan seda mopsi tavafunktsioonideks ja Spotify kuulamiseks, ei kurda küll millegi üle. Netis saab ka täiesti vabalt surfata, niiet selle koha pealt täiesti okei. Natukene kahtlen, et Alvaaro naine mingit San Andreasi usinalt mängima hakkab, sest sellise jama puhul võib küll kooma tõmmata. |
Töötab küll, aga kasutajamugavus ja turvalisus on märksõnad! Androidi maailmas telefonidele healjuhul 1 uuenduse saad ja edasi pead juba uue seadme ostma. Seetõttu tasubki osta võimalikult värske OSiga telefon. See on suht sama, kui praegu kasutada WinXP, mis põhimõtteliselt ka töötab. Custom romid on küll võimalus, kuid usun, et antud telefoni tunneb tootja siiski kõige paremini.
Minu snapdragon 410 (1gb ram) kitkatiga saab asjad aetud, kuid tuleb varuda kannatlikkust.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
12.10.2015 00:28:58
|
|
|
Vidget, aga ma ei ütleks, et alati see kõige uuem on kõige turvalisem - see on lihtsalt üks näide https://threatpost.com/stagefright-2-0-vulnerabilities-affect-1-billion-android-devices/114863/
Mugavusega on üldse nii, et Xiaomi on teinud enda UI, niiet isegi kui nad uuendaksid endal Android 5 või 6 peale, siis puhtast Androidist see erineks nii või naa nagu öö ja päev. Samas ma ei näe mida oleks üldse mugavamaks tehtud uuematel Androididel, kõik on ühes ja samas kohas tavaliselt ning see pole ju nii, et võtame uue Androidi ja õpime nüüd kõik ümber. Nagu jnt mainis, siis Xiaomi erineb üsna korralikult teistest hiinakatest ja isegi sellisest mainstream crapist nagu LG jm. Ma pole kuulnud väga, et mõndadele vanadele Xiaomi mopsidele oleks käega löödud, olgu osad mopsid nii vanad kui tahes, üks hetk tuleb ikka update peale. Need updated tulevad küll vanematel mopsidel pisikese delayga, aga eventually nad jõuvad kõik valmis. Suur pluss on see, et kommuun on alati taga, kes aitab testida ja portida kõike. Peale selle muidugi on ka need CyanogenModid kui väga oodata ei viitsi.
Meh, eks iga üks valib sellise klotsi nagu meeldib. Ma igatahes väga rahul, just sellepärast, et mul ennem oli LG ning ma sain vist ainult ühe update sellele. See oli ka turvaaukude kokku lappimine, Xiaomil aga tuleb päris tihti mingi update peale.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seller
HV vaatleja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
12.10.2015 11:13:16
|
|
|
See on ikka päris õudne.
Kui on väga vaja kokku hoida, saab selle raha eest veidi kasutatud oluliselt paremate andmetega tuntud tootja teöefoni.
Kui kindlasti on uut Hiinlast vaja siis võis hinnapiiri tõsta vähemalt 100€ peale, saab enam-vähem talutava tänapäevase sisuga isendi.
viimati muutis vortex 12.10.2015 12:12:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
12.10.2015 14:11:18
|
|
|
Mul on praegu kasutada k3 note. Muidu minumeelest ikkagi väga mõnus aparaat, aga soft tuleks kohe vahetada mõne asjalikuma vastu.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
12.10.2015 14:22:11
|
|
|
Praegu tundub kõike asjalikum oma hinna juures ikkagi Redmi Note 2, tipptasemel jõudlus. Kel on võiks muljetada, siin on tellitud neid küll.
Ainuke mure on suurus
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.10.2015 09:13:43
|
|
|
jnt kirjutas: |
WäntWõll, ülimalt piiratud kogused... robotit valmis ei proge, siis käsitsi neid kätte ei saa.  |
Ma kardan midagi sarnast, kuid krt seda teab. huvi pärast hoian pilku peal asjadel.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
13.10.2015 09:28:39
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
jnt kirjutas: |
WäntWõll, ülimalt piiratud kogused... robotit valmis ei proge, siis käsitsi neid kätte ei saa.  |
Ma kardan midagi sarnast, kuid krt seda teab. huvi pärast hoian pilku peal asjadel. |
Aja raiskamine
Kui Geekbuying 3 sai (kui ei eksi saidiga) siis lootsin ka jaole saada, pärast päevi hiljem, kui sait normaalselt respondima hakkas ja vahel harva ära laadis siis suppordist sai uuritud mitu telefoni üldse müügis oli ning kiirelt läbi müüdi.
Pmst tundus, et 1mln+ hiinlast lendas sekunditega peale. Müügis oli 20tk per mudel
Asi on lihtsalt kõva reklaam.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
15.10.2015 00:29:30
|
|
|
Endal jõudis täna kohale selline hiina ime nagu Doogee X5 Pro. Enne olin kasutanud Sony Xperia seeria telefone ja kui oli näha, et kallim hind sugugi paremat vastupidavust ei toonud, mõtlesin et mis seal ikka hullem olla saab.
Ütleme nii, et hetkel tundub, et võib rahule jääda. Disain on küll veidi robustne, aga telefon on kiire ja teeb mida peab.
Parameetrid siis:
5" ekraan
Quadcore MTK6735 kiip
2GB RAM
16GB sisemälu
4G (hetkel olen küll 3G peal veel), 2 sim kaardi tugi
2400mAh aku
Toetab kõiki Eestis levivaid sagedusi
Android 5.1
Hind: 80€
Eesmärk oli seekord kulutada võimalikult vähe ja saada selle eest võimalikult palju telefoni, mis läks vist korda.
Tahtsin ka hoiduda liiga suurtest "labidatest", ehk 5 tolli oli minu jaoks viimane piir.
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|