Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 395, 396, 397  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 11.10.2015 11:49:41 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Vidget, oleneb mida nimetada normaalseks hiinlaseks. Ma ei tea mida enamus teist oma mopsidega teevad, aga mul endal näiteks $95 maksev Xiaomi Redmi 1S. Tegu on siis 4.7" mopsiga ja minu arvates üsna korralik pill sellise raha eest. Pole ta mul kordagi kuidagi aeglane olnud ega midagi.

Mis tal viga on:
OS : MIUI V5, support Android 4.3 (Väga vana, täna on 6.0 väljas)
CPU : 1.6GHz, Quad core, Snapdragon400 MSM8228 (üsna lahja, isegi kui ei mängi.)
GPU : Adreno 305 (Lahja)
Ram : 1GB (alla 2gb pole mõtet vaatadagi)
Rom : 8GB (tõenäoliselt jääb väheks)
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.10.2015 12:02:47 vasta tsitaadiga

Odav, vana, aga nõuetele üpris sobiv (ja eeldusel, et gps pole väga oluline) võib kaaluda jiayu g4s ja g5s telefone.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.10.2015 12:31:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

jiayu g4s

Ma pole siiani gps tööle saanud icon_mad.gif
Muidu ok telo

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 11.10.2015 12:36:33 vasta tsitaadiga

Vidget, aga ma ei saa aru miks kõik ajavad taga Android 5 või 6, kui kõik töötab ka Android 4.4 peal. Põhjus miks ütlesin Android 4.4 on see, et selle saab uuendada MIUI V6 peale. Protsessor on minu arust normaalne, ei tundu aeglane ega midagi. GPU'st jällegi poogen minu arvates, nii või naa ei mängi. Ma ei tea, mul piisab 1GB RAMist piisavalt, ma ei tea kes küll hoiaks 20-30 programmi korraga lahti. ROM on minu arvates normaalne, sest nii või naa saab panna MicroSD sisse. Mina kes kasutan seda mopsi tavafunktsioonideks ja Spotify kuulamiseks, ei kurda küll millegi üle. Netis saab ka täiesti vabalt surfata, niiet selle koha pealt täiesti okei. Natukene kahtlen, et Alvaaro naine mingit San Andreasi usinalt mängima hakkab, sest sellise jama puhul võib küll kooma tõmmata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 11.10.2015 12:44:27 vasta tsitaadiga

Ega ta jah seal mängima kindlasti ei hakka.
Praegu tal kasutusel lumia 920 aga sellel käkkis poiss ekraani ära.
Muidu ütles,et iphone välimuselt ja suuruselt sobibki aga ios i ikkagi ei soovi.
Seega järeldus sellest,et tuleb mingi droid võtta. icon_razz.gif
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 11.10.2015 12:52:01 vasta tsitaadiga

Kui naine ajab iPhonei välimust taga, siis ütleks veel seda, et pea kõikidel Xiaomi telefonidel on sellised tagapaneelid veel müügil http://www.aliexpress.com/item/33-Colors-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-Xiaomi-redmi-1s-Luxury-Mobile-Phone/1931694879.html mis annavad minu arvates üsna iPhoneliku välimuse sellele. Ise kasutan seda, tegi mõnusalt raskeks mobla, oman kullatud äärtega tagapaneeli. Aga jah, eks ise vaadake mis lõpuks ostate. icon_biggrin.gif Ma nii või naa jõhker Xiaomi fänboi ja muid mopse ma väga soovitada ei oska hiinakatest - pole lihtsalt oma käega ära proovitud.
tagasi üles
shifty
HV kasutaja
shifty

sõnum 11.10.2015 13:11:38 vasta tsitaadiga

Alvaaro kirjutas:
Naine soovib uut telefoni.
Oskab keegi soovitada mingit mõistlikku aparaati?
Suurus kuni 4,5 st soovitakse rohkem iphone mõõtu telefoni mitte suurt labidat.
Hind võiks jääda kuni 300 aga kui on mõni hea ja ilus aparaat siis võib ka rohkem.

Kui suurus peaks olema kuni 4,5" ja hind kuni 300, siis ma hiinakate poole üldse ei vaataks, Sony Z1 compact, väga korralik raud veel praegugi, kõik sagedused, hea ekraan jne. Hind ka praegu alla 300.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Mobiiltelefonid/Mobiiltelefonid/423316/

Kui veidike kannatab oodata, siis ilmselt lähiajal kukub ka z3 compacti hind 300 piirile
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 11.10.2015 13:14:13 vasta tsitaadiga

Vidget, on ju kenasti saada ka MIUI6 ja MIUI7, lisaks 5.1.1 baseeruvaid custom rome. Valikut on. icon_smile.gif Muus osas on asi suhteline ja oleneb kasutusest. Hind (<90€) lubab teha järeleandmisi.

Athunik, kuidas see 2000 mAh aku sinu kasutuses vastu peab?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 11.10.2015 13:21:39 vasta tsitaadiga

hippokrates, kui kuulata päevläbi extreme quality peal muusikat Spotifyst, siis oma 6h peab vastu. Seda muidugi läbi 3G streamides, aga kui niisama kuulata mp3, siis nagu ei saagi väga tühjaks päevaga. Ilusti peab vastu mul, mul see Xiaomi Mi Band ka kogu aeg taga bluetoothiga ja nagu ei kurdaks aku üle.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 11.10.2015 13:23:54 vasta tsitaadiga

Mis lehti kasutate,e tuuemaid hiinakaid leida? Gsmarena hiinlasi eriti ei kajasta.
Praegu tunneks huvi 5" vastu, kindlasti vähemalt 2GB mälu ja jõudluses tipptegija (nagu nt Be touch 2), hind kindlasti mitte eriti üle 200€. Android 6 saamise info oleks vist ka juba põhjendatud lootus, softi taha ju telefonid surevad, nii et ei oleks koht kus mööndust teha.

Kahju, et hiinakad ei suuda viietollist telefoni teha samades mõõtmetes nagu oli Galaxy S4, oma äärtega ajavad need nii tahvliks ära icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 11.10.2015 13:46:59 vasta tsitaadiga

lightbluefox, proovi http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices, saad endale meelepäraste parameetritega telefonid välja peilida. Ja Hiina tehnoloogiauudiseid saab lugeda nt. http://www.gizchina.com/.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 11.10.2015 21:00:12 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Vidget, aga ma ei saa aru miks kõik ajavad taga Android 5 või 6, kui kõik töötab ka Android 4.4 peal. Põhjus miks ütlesin Android 4.4 on see, et selle saab uuendada MIUI V6 peale. Protsessor on minu arust normaalne, ei tundu aeglane ega midagi. GPU'st jällegi poogen minu arvates, nii või naa ei mängi. Ma ei tea, mul piisab 1GB RAMist piisavalt, ma ei tea kes küll hoiaks 20-30 programmi korraga lahti. ROM on minu arvates normaalne, sest nii või naa saab panna MicroSD sisse. Mina kes kasutan seda mopsi tavafunktsioonideks ja Spotify kuulamiseks, ei kurda küll millegi üle. Netis saab ka täiesti vabalt surfata, niiet selle koha pealt täiesti okei. Natukene kahtlen, et Alvaaro naine mingit San Andreasi usinalt mängima hakkab, sest sellise jama puhul võib küll kooma tõmmata.

Töötab küll, aga kasutajamugavus ja turvalisus on märksõnad! Androidi maailmas telefonidele healjuhul 1 uuenduse saad ja edasi pead juba uue seadme ostma. Seetõttu tasubki osta võimalikult värske OSiga telefon. See on suht sama, kui praegu kasutada WinXP, mis põhimõtteliselt ka töötab. Custom romid on küll võimalus, kuid usun, et antud telefoni tunneb tootja siiski kõige paremini.
Minu snapdragon 410 (1gb ram) kitkatiga saab asjad aetud, kuid tuleb varuda kannatlikkust.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 11.10.2015 21:33:03 vasta tsitaadiga

Vidget, Xiaomi on oma ROM'idega vist üpris viisakas olnud ja uusi aina välja toonud. Aga Xiaomi ongi vähe teisest klassist "hiinakas", kui enamus.
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 12.10.2015 00:28:58 vasta tsitaadiga

Vidget, aga ma ei ütleks, et alati see kõige uuem on kõige turvalisem - see on lihtsalt üks näide https://threatpost.com/stagefright-2-0-vulnerabilities-affect-1-billion-android-devices/114863/

Mugavusega on üldse nii, et Xiaomi on teinud enda UI, niiet isegi kui nad uuendaksid endal Android 5 või 6 peale, siis puhtast Androidist see erineks nii või naa nagu öö ja päev. Samas ma ei näe mida oleks üldse mugavamaks tehtud uuematel Androididel, kõik on ühes ja samas kohas tavaliselt ning see pole ju nii, et võtame uue Androidi ja õpime nüüd kõik ümber. Nagu jnt mainis, siis Xiaomi erineb üsna korralikult teistest hiinakatest ja isegi sellisest mainstream crapist nagu LG jm. Ma pole kuulnud väga, et mõndadele vanadele Xiaomi mopsidele oleks käega löödud, olgu osad mopsid nii vanad kui tahes, üks hetk tuleb ikka update peale. Need updated tulevad küll vanematel mopsidel pisikese delayga, aga eventually nad jõuvad kõik valmis. Suur pluss on see, et kommuun on alati taga, kes aitab testida ja portida kõike. Peale selle muidugi on ka need CyanogenModid kui väga oodata ei viitsi.

Meh, eks iga üks valib sellise klotsi nagu meeldib. Ma igatahes väga rahul, just sellepärast, et mul ennem oli LG ning ma sain vist ainult ühe update sellele. See oli ka turvaaukude kokku lappimine, Xiaomil aga tuleb päris tihti mingi update peale. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Seller
HV vaatleja

sõnum 12.10.2015 11:03:38 vasta tsitaadiga

http://m.aliexpress.com/item/32451106901.html
Selline isend, sellise raha eest peaks ju hea diil olema?
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 12.10.2015 11:13:16 vasta tsitaadiga

See on ikka päris õudne.
Kui on väga vaja kokku hoida, saab selle raha eest veidi kasutatud oluliselt paremate andmetega tuntud tootja teöefoni.
Kui kindlasti on uut Hiinlast vaja siis võis hinnapiiri tõsta vähemalt 100€ peale, saab enam-vähem talutava tänapäevase sisuga isendi.

viimati muutis vortex 12.10.2015 12:12:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 12.10.2015 11:36:41 vasta tsitaadiga

GPS puudu, 960*540 reso, 8GB ROM, 2Ah aku, olematu kaamera kvaliteet thumbs_down.gif
Selline õudukas tasub tõesti pigem ostmata jätta.

Vaata parem midagi sellist:
http://www.geekbuying.com/item/Mstar-M1-Pro-4G-LTE-5-5inch-Android-5-0-Smartphone-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-2GB-16GB-13-0MP-OTG-Miracast---Black-353810.html

100$, 2GB RAM, 16GM ROM, 4G (800Mhz olemas), 3Ah aku thumbs_up.gif

lightbluefox
HV Guru

sõnum 12.10.2015 11:49:47 vasta tsitaadiga

Selle järgi vaadates, http://www.kimovil.com/en/compare/lenovo-k3-note,mstar-m1copia on isegi K3 Notel vähe eeliseid, iseasi kuidas reaalselt käes on ja kuidas soft on.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 12.10.2015 14:11:18 vasta tsitaadiga

Mul on praegu kasutada k3 note. Muidu minumeelest ikkagi väga mõnus aparaat, aga soft tuleks kohe vahetada mõne asjalikuma vastu.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 12.10.2015 14:22:11 vasta tsitaadiga

Praegu tundub kõike asjalikum oma hinna juures ikkagi Redmi Note 2, tipptasemel jõudlus. Kel on võiks muljetada, siin on tellitud neid küll.
Ainuke mure on suurus icon_confused.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 12.10.2015 23:30:43 vasta tsitaadiga

ei ole mõtet maha magada, läheb andmiseks icon_rolleyes.gif

http://www.efox-shop.com/Promotions/snap-wednesday.html

Päris jaburad hinnad valitud päevadel, ma võtan vähemalt 3-4 telefoni ligi, isegi kui tulevad jõuluks "koju" icon_razz.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 13.10.2015 00:38:31 vasta tsitaadiga

WäntWõll, ülimalt piiratud kogused... robotit valmis ei proge, siis käsitsi neid kätte ei saa. icon_sad.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 13.10.2015 09:13:43 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
WäntWõll, ülimalt piiratud kogused... robotit valmis ei proge, siis käsitsi neid kätte ei saa. icon_sad.gif

Ma kardan midagi sarnast, kuid krt seda teab. icon_razz.gif huvi pärast hoian pilku peal asjadel.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 13.10.2015 09:28:39 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
jnt kirjutas:

Ma kardan midagi sarnast, kuid krt seda teab. icon_razz.gif huvi pärast hoian pilku peal asjadel.

Aja raiskamine icon_lol.gif
Kui Geekbuying 3 sai (kui ei eksi saidiga) siis lootsin ka jaole saada, pärast päevi hiljem, kui sait normaalselt respondima hakkas ja vahel harva ära laadis siis suppordist sai uuritud mitu telefoni üldse müügis oli ning kiirelt läbi müüdi.
Pmst tundus, et 1mln+ hiinlast lendas sekunditega peale. Müügis oli 20tk per mudel kopp.gif
Asi on lihtsalt kõva reklaam.
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
circles
HV kasutaja
circles

sõnum 15.10.2015 00:29:30 vasta tsitaadiga

Endal jõudis täna kohale selline hiina ime nagu Doogee X5 Pro. Enne olin kasutanud Sony Xperia seeria telefone ja kui oli näha, et kallim hind sugugi paremat vastupidavust ei toonud, mõtlesin et mis seal ikka hullem olla saab.
Ütleme nii, et hetkel tundub, et võib rahule jääda. Disain on küll veidi robustne, aga telefon on kiire ja teeb mida peab.

Parameetrid siis:
5" ekraan
Quadcore MTK6735 kiip
2GB RAM
16GB sisemälu
4G (hetkel olen küll 3G peal veel), 2 sim kaardi tugi
2400mAh aku
Toetab kõiki Eestis levivaid sagedusi
Android 5.1
Hind: 80€ icon_razz.gif

Eesmärk oli seekord kulutada võimalikult vähe ja saada selle eest võimalikult palju telefoni, mis läks vist korda.
Tahtsin ka hoiduda liiga suurtest "labidatest", ehk 5 tolli oli minu jaoks viimane piir.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 395, 396, 397  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.