No kui kõik näpud läinud on, siis see on juba piisav eritunnus kui isik oskab lisaks oma isikukoodi öelda ja viimane pilt arhiivis ka vastab.
Aga kui muudmoodi ei saa, siis peab vaatama kus politsei passib, neist näiteks ilma turvavööta mööda sõitma ja kui kinni peetakse, siis keelduma vastamast kõigile küsimustele. Kuna ilma iskuandmeteta ei saa protokolli koostada ja trahvi välja nõuda, siis teevad tõenäoliselt ahvikiirusel isiku kindlaks
Sul on lubatud 48h betooni lihvida, kuni isikut tuvastatakse. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
sellel plikal ei kulu vähemalt riietele nii palju.
Kindlasi unpopular opinion aga nendest kandidaatidest on ta üks parimaid.
ot:
Mitte ma ei mõista, miks pärast sellist aastatepikkust kogemust, sorav suhtlemine/rääkimine nii raskelt välja tuleb... ja siis see poisilik irve...
Videote tehniline pool on täitsa ok, aga esinejaks see vend ei sobi.
Tuul 3-50 km/sek? See pühiks maakera orbiidilt minema...
Tehniliselt võimatu, tuul ei puhu väljaspool Maad (päikesetuul välja arvatud). Maapinnalt kogu vedela ja elusa kraami koos kõigega, mis inimkätega loodud (Giza püramiidid ka kindlasti), orbiidile puhuks küll. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
sellel plikal ei kulu vähemalt riietele nii palju.
Kindlasi unpopular opinion aga nendest kandidaatidest on ta üks parimaid.
ot:
Mitte ma ei mõista, miks pärast sellist aastatepikkust kogemust, sorav suhtlemine/rääkimine nii raskelt välja tuleb... ja siis see poisilik irve...
Videote tehniline pool on täitsa ok, aga esinejaks see vend ei sobi.
no harjutab natuke asjatundjate käe all ja mõne aasta pärast ei kujutagi ilmateadet ilma temata ette. alati kui tuleb uus ilmainimene siis tundub võõras või lausa naljakas. _________________
Tehniliselt võimatu, tuul ei puhu väljaspool Maad (päikesetuul välja arvatud). Maapinnalt kogu vedela ja elusa kraami koos kõigega, mis inimkätega loodud (Giza püramiidid ka kindlasti), orbiidile puhuks küll.
no harjutab natuke asjatundjate käe all ja mõne aasta pärast ei kujutagi ilmateadet ilma temata ette. alati kui tuleb uus ilmainimene siis tundub võõras või lausa naljakas.
Mu meelest ekraanile sobib täitsa okeilt, saaks vaid jutu ka komistamata lagedale
Tehniliselt võimatu, tuul ei puhu väljaspool Maad (päikesetuul välja arvatud). Maapinnalt kogu vedela ja elusa kraami koos kõigega, mis inimkätega loodud (Giza püramiidid ka kindlasti), orbiidile puhuks küll.
Oled sa kindel, et giza püramiidid on inimkätega loodud? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Aga võimalik, et joruba on lihtsalt nimekirjas viimane keel, mida proovitakse enne tõlkimisest loobumist.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Keerulisem on aga selgitada, miks on saarel üks minevamaid kaubaartikleid värvilised telefoniümbrised, eriti just roosad - Saarvelti kinnitusel müüakse saarel neid Eesti keskmisest kõvasti rohkem.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
no seda saab eemaldada vaid koos juustega, vb juuksurisse hoopis vaja minna _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Miks nad sinna üldse ronivad _________________ This message was sent from space using stargate
seda saab kodus ka teha _________________ This message was sent from space using stargate
Telekapuldil võiks ka võtta _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Mingi Iiri MILF tõi oma aia tomateid kiire läppari paranduse eest.
Maksis ka muidugi. Eurodega.
Spoiler
järgmine kord küsi pudel iangemat _________________ This message was sent from space using stargate
Tallinn aitab on täpselt samalaadse pakuhunniku otsa ka varem astunud. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Vati sees kasvatatud põlvkond, neid tuleb veel. Hullemaid. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
,,noorus hukas''.., aga te kasvatate/olete kasvatanud ju nad ise üles? peaks peeglisse vaatama siis ehk..? see minu arvates nii ajuvaba väljend.. oii vanasti tegi ikka iga noor juba peedist pesumasinale trumli ja talvel polnud mitte mingi probleem slikkidega sõita..
see minu arvates nii ajuvaba väljend.. oii vanasti tegi ikka iga noor juba peedist pesumasinale trumli ja talvel polnud mitte mingi probleem slikkidega sõita..
Aga nii oligi. Lihtsalt olud sundisid, vene ajal olid nii pesumasina trummel kui korralikud rehvid defitsiit See aeg lihtsalt õpetas, et tuleb hakkama saada sellega mis on ja muuhulgas peab vahel ka s*tast saia tegema
Mõttetu halvustamine, sii on jah alfaisastest mägiaivarid koos, aga see ei tähenda, et ongi kohustuslik kõike kõigest teada, teenuse ostmises ei ole midagi häbiväärset, uue tehnikaga nagunii tahes tahtmata inimesed võõranduvad, uue autoga ei tee sa kuuri all midagi, korteriinimene ei peagi puulõhkumisekspert olema jne. Igaüks oma liistude juurde.
Mõttetu halvustamine, sii on jah alfaisastest mägiaivarid koos, aga see ei tähenda, et ongi kohustuslik kõike kõigest teada, teenuse ostmises ei ole midagi häbiväärset, uue tehnikaga nagunii tahes tahtmata inimesed võõranduvad, uue autoga ei tee sa kuuri all midagi, korteriinimene ei peagi puulõhkumisekspert olema jne. Igaüks oma liistude juurde.
Eks oskusi ole erinevaid muidugi, aga sotsmeedias kaeblemises on kõik eksperdid _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Kisub juba OT-ks, aga no see on ka ikka halenaljakas, kui muru niitmiseks peab kutsuma kohale spetsialisti, kes muruniitja paagi täis paneb ja mootori käivitab Pole ka täiesti normaalne, kui ongi nii nagu anekdoodis Q:"miks vene miilitsad enamasti kolmekesi liiguvad?" A: "üks oskab lugeda, teine oskab kirjutada ja kolmas hoiab kahel ohtlikul intellektuaalil silma peal".
Näited:
ma pole ehitaja, aga niipalju ikka oskan, et riiul seina panna või koerakuut ehitada
ma pole arst, aga kui noaga näppu lõikan, siis sellega saan ikka ise hakkama, et haav ära puhastada ja kinni siduda
ma pole kokk, aga niipalju ikka oskan, et lihatükk ahjus nii ära küpsetada, et tooreks ei jää ega ära kõrbe
ma pole rätsep, aga särgile nööbi suudan ikka ette õmmelda
ma pole raamatupidaja, aga brutopalgast netopalga või vastupidi oskan ikka arvutada(ja seda ka ilma näiteks palk.crew.ee kalkulaatorita)
ma pole elektrik, aga lüliti või pistiku vahetamisega saan ikka hakkama
ma pole torumees, aga pesumasina ühendamise või segisti vahetamisega saan ikka hakkama
ja kõige tähtsam on suhtumine - näiteks ma ei oska kududa, ei tea isegi teoorias kuidas see käib. Aga kui selline vajadus peaks tekkima, siis pigem mõtleks niipidi, et kui keeruline see ikka olla saab ja teeks endale asja selgeks mitte ei läheks sotsiaalmeediasse vinguma ega rahakott puuga seljas teenust ostma
Kisub juba OT-ks, aga no see on ka ikka halenaljakas, kui muru niitmiseks peab kutsuma kohale spetsialisti, kes muruniitja paagi täis paneb ja mootori käivitab Pole ka täiesti normaalne, kui ongi nii nagu anekdoodis Q:"miks vene miilitsad enamasti kolmekesi liiguvad?" A: "üks oskab lugeda, teine oskab kirjutada ja kolmas hoiab kahel ohtlikul intellektuaalil silma peal".
Näited:
ma pole ehitaja, aga niipalju ikka oskan, et riiul seina panna või koerakuut ehitada
ma pole arst, aga kui noaga näppu lõikan, siis sellega saan ikka ise hakkama, et haav ära puhastada ja kinni siduda
ma pole kokk, aga niipalju ikka oskan, et lihatükk ahjus nii ära küpsetada, et tooreks ei jää ega ära kõrbe
ma pole rätsep, aga särgile nööbi suudan ikka ette õmmelda
ma pole raamatupidaja, aga brutopalgast netopalga või vastupidi oskan ikka arvutada(ja seda ka ilma näiteks palk.crew.ee kalkulaatorita)
ma pole elektrik, aga lüliti või pistiku vahetamisega saan ikka hakkama
ma pole torumees, aga pesumasina ühendamise või segisti vahetamisega saan ikka hakkama
ja kõige tähtsam on suhtumine - näiteks ma ei oska kududa, ei tea isegi teoorias kuidas see käib. Aga kui selline vajadus peaks tekkima, siis pigem mõtleks niipidi, et kui keeruline see ikka olla saab ja teeks endale asja selgeks mitte ei läheks sotsiaalmeediasse vinguma ega rahakott puuga seljas teenust ostma
Ma siiski eeldaks, et see muruniiduki näide oli tiba utreeritud mitte elust enesest
Sinu loetelus olevad tegevused on jah sellised, mis erioskuseid ei nõua ning võiks olla elementaarsed. Välja arvatud viimane. Kudumist ma küll ei ole nõus ära õppima ja parem toetan kedagi, kes seda tõesti oskab. Aga see on täpselt nagu ka nende kõigi teiste puhul - lüliti ja pistiku vahetamine on mõistlik, aga elektrikilbi paigaldamise ma siiski lasen teha kellelgi, kes seda oskab ja tegelikult ka teab mida teeb.
Üldiselt nö teenuse eest maksmine ei ole vist eestlastel (või kõigile n-liidust tulnutel) väga veres veel. Eriti muidugi vanem põlvkond. Hetkel just pean ümber laskma teha suurel hulgal asju, mis ilmselgelt on tehtud vaimus "teen kasvõi sitasti, aga vähemalt ise". _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.