Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
p6kk
HV kasutaja
|
04.10.2015 22:01:09
|
|
|
Mul on kontuuridega jama, pean sihikut tanki peal hoidma, siis sekundi hilinemisega tekib peale.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.10.2015 10:33:40
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
Nii, teine mure nüüd- mängus ei näita vaenlasi peale avastamist. Vahet pole, olen kasvõi 10m neist eemal ja me vahel pole MITTE MIDAGI ja ma ei näe neid. Üles tuleb küll teade, et avastatud jne, kuid ma ei näe neid, ilmuvad alles mingi 10sek pärast (kui sedagi). Teistkordsel avastamisel on ok, probleem on just esimese korraga. Päris haige ikka
Nemad mind muidugi näevad ja annavad tuld kohe  |
Mul on olnud selline olukord ükskord keset striimi. Kliendi restart aitas.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
05.10.2015 15:52:14
|
|
|
Restart ei aita kuna asi on pidevalt. Muidugi võib prooviks XVMi maha võtta, kuid kahtlen, kas sellest kasu on...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
05.10.2015 16:18:53
|
|
|
nagu ikka, k6igepealt clean install, kui probleem kadunud, siis alles mode ykshaaval tagasipanema, et v2lja selgitada mis seda p6hjustab, no enne ei teeks modide uuendamine ka paha.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margo18
HV kasutaja

|
05.10.2015 20:47:07
|
|
|
Kas kuskilt leiab lugemist, kindla tanki taktika kohta? Videod on üks asi, aga huvitaks just teooria. Sai Is 6 ostetud, tundub troll soomus olevat, aga samas penevad sama klassi masinad seda premmi nagu sahin. Nagu võileib oleks, kui alaspidi ei kuku siis on ok. See siis minu lagi- vorst ülespoole..
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
05.10.2015 21:05:54
|
|
|
Margo18 kirjutas: |
Kas kuskilt leiab lugemist, kindla tanki taktika kohta? Videod on üks asi, aga huvitaks just teooria. Sai Is 6 ostetud, tundub troll soomus olevat, aga samas penevad sama klassi masinad seda premmi nagu sahin. Nagu võileib oleks, kui alaspidi ei kuku siis on ok. See siis minu lagi- vorst ülespoole..
 |
Muud midagi aga meeskond on Sul küll imeskillidega kokku aetud.
Treeni need esmalt ümber... mõistlikumaks.
1ne skill näiteks kõigile BIA.
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
06.10.2015 11:48:21
|
|
|
 |
1. Meeskond. Heavy tanki meeskonnal peaks olema Repair, Perkid (komandöril kuues meel, sihturil snapshot, juhil preventative maintenance, laaduril safe stowage oleks minu valikud), BIA, seejärel teine round perke.
2. Lisavarustus - Vert stab, gun rammer, ventikas oleks minu valik. Parim täpsuse-DPMi suhe.
3. Soomus on IS6-l julm. Kui sa leiad, et seda penetakse sul justkui pingutamata, siis sa hoiad oma soomust valesti. Soovitan minna siia, klikkida 3D model, ja vaadata oma efektiivse soomuse nurgad järele: http://tanks.gg/en/wot/is-6# (kasuta Chrome'i, teiste brauseritega ei pruugi see 3D view töötada).
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.10.2015 12:56:18
|
|
|
Valvejoodik, kas probleem on ka replays näha?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
06.10.2015 13:56:30
|
|
|
mikk36, ei ole. Ma vaatasin kohe replayd, seal oli näha kuidas ma lolli näoga vastaste tule all edasi tagasi siiberdasin. Kui see bugi aset leiab, siis ainult kliendis ja mängu ajal.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
06.10.2015 14:50:51
|
|
|
Vahet pole mis nurga all IS6 on. Kui 230pluss pene on, siis läheb kõik läbi.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
06.10.2015 15:06:53
|
|
|
IS6ga mõistlikum väikemaid tanke põmmutada ja võimalusel mitte minna teise t8 heavy vastu. Is6 on mootor liiga aeglane, muidu ta oleks päris priima masin. Just see nõrk mootor rikub tal paljud ettevõtmised ära.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skewp
HV kasutaja

|
06.10.2015 16:35:05
|
|
|
p6kk kirjutas: |
IS6ga mõistlikum väikemaid tanke põmmutada ja võimalusel mitte minna teise t8 heavy vastu. Is6 on mootor liiga aeglane, muidu ta oleks päris priima masin. Just see nõrk mootor rikub tal paljud ettevõtmised ära. |
Oleksin ka selle variandiga nõus. Madalama tieri masinaga IS6 vastu üldse minna ei taha, aga nt T8 Tiger 2 pole IS6 mingi probleem. Kui juba prem teemal juttu, siis olen kuulnud, et neid kasutatakse lisaks krediidi teenimisele ka meeskonna treenimiseks? Kuidas see välja näeb? Ütleme, et sama IS6 - sellega saab siis treenida meeskonda Saksa liini Heavyde jaoks? Või on rohkem võimalusi?
_________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod | |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
06.10.2015 16:39:59
|
|
|
Ainult sama rahvuse + klassi masina meeskonda.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
06.10.2015 16:59:13
|
|
|
Sama rahvuse meeskondi oleks täpsem öelda, lihtsalt teiste klasside peale minekuks võtad rasketanki meeskonna ning hiljem, kui skillid olemas treenid medika või kerge või spg peale ümber, kindlast tuleb aga arvestada, et kui kulda ei kasuta ümberõppeks siis kaasneb ka mõningang meeskonna XP kadu.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
06.10.2015 18:03:18
|
|
|
Njah, kõige mugavam on siiski sama masinatüübi mehi treenida- saab ju automaatselt neid ümber istuma panna
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
06.10.2015 18:33:29
|
|
|
Kusjuures jah, 75% meestega (kui hakkad uusi treenima) mängida premmikal on väga raske.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
07.10.2015 08:54:33
|
|
|
Kergem kui sama tieri stock tank 75% meestega, aga jah, meeldiv see tõesti ei ole.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margo18
HV kasutaja

|
07.10.2015 13:49:32
|
|
|
yerba kirjutas: |
 |
1ne skill näiteks kõigile BIA. |
Kuidas seda meeskonda mõistlikum ümber treenida oleks, pole varem oskuseid ümber treeninud. Kas saab üks-ühele mingi 100% oskuse ringi muuta- camo näiteks BIA vastu? Olen kuulnud jah, et treenitakse mingi oskus kuskile maale, siis vahetatakse mingi teise vastu enne 100% aga mis asja point on?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
07.10.2015 14:00:44
|
|
|
Point on selles, et osjad asjad (PERK) enne ei toimi, kui nad pole 100% peal. Samas osad jällegi (SKILL) toimivad ja nendest on kohe mõningane kasu.
1:1 saad ringi treenida neid ainult kulla abil.
Võta erick-u allkirjas olev juhend lahti ja loe "Tankistide oskused ja nende seadistamine".
Mina nt. sõitsin premmiga ühe meeskonna korralikuks ja jagasin sealt siis ühekaupa mehi mujale komandörideks. Kallis lõbu küll (500 kulda mehe kohta) aga ilma "6th sense" ringi sõita pole ka pmst võimalik.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelal
HV vaatleja
|
07.10.2015 14:13:35
|
|
|
yerba kirjutas: |
 |
1ne skill näiteks kõigile BIA. |
Kuidas seda meeskonda mõistlikum ümber treenida oleks, pole varem oskuseid ümber treeninud. Kas saab üks-ühele mingi 100% oskuse ringi muuta- camo näiteks BIA vastu? Olen kuulnud jah, et treenitakse mingi oskus kuskile maale, siis vahetatakse mingi teise vastu enne 100% aga mis asja point on? |
Pean tankisti treeningjuhendit veidi uuendama, mõned asjad vajavad korrigeerimist ja Garbad on oma äärmiselt kasuliku juhendi maha võtnud - ma suunan viite tema arhiveeritud postitusele.
Kuna sul on arendamisel juba kolmas oskus, siis ma soovitaks sarnast komplekti nagu erick ennist kirjeldas:
Komandör: BIA, Sixth Sense, Repairs
Sihtur: BIA, Repairs, Snap Shot
Roolikeeraja: BIA, Repairs, Smooth Ride
Laadur: BIA, Safe Stowage, Repairs
Rasketankide oskuste arendamine on üsna standardne:
1. Kõigile Repairs.
2. Kui esimene skill kõigil 100% peal, komandäril asendada Repairs Sixth Sense'iga ja treenida teise skillina Repairs. Sihturil teise skillina Snap Shot, roolikeerajal teise skillina Smooth Ride, laaduril asendada Repairs Safe Stowage'iga ja treenida teise skillina Repairs.
3. Kui teine skill kõigil 100% peal meeldib mulle kõigil BIA peale panna nii, nagu ma üleval kirjeldasin.
4. Edaspidi Situational Awareness, Deadeye, Preventative Maintenance, Adrenaline Rush jms.
_________________ World of Tanksi treeningjuhend |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
07.10.2015 15:11:03
|
|
|
erick, mihkelal, teen teile ettepaneku juhendis meeste skillide arendamise sõnastust natuke muuta. Mina täieliku algaja tankistina (sain esimese tankina alles nüüd T67'el esimese skilli valmis) ei saanud kuni praeguseni täpselt aru, et mismoodi või mispärast ma peaksin juba arendatud skille resettima, nüüd siin teemakäsitlust lugedes sain aru, et 100%'ni arendatud skille on ka võimalik muuta ja sain asja mõttele pihta ka. Et juhendis oleks ikka täiesti puust ja punaselt asi selge Näiteks sõna "nullida" tekitab hirmu, et mismõttes, kas pean kuidagi otsast alustama jälle või. Samuti võiks juurde kirjutada selle osa, et kas ja kuidas mehi erinevate tankide vahel liigutada. Jällegi, algajana ma ei ole julgenud asju väga torkida, sest siiamaani olen kartnud kogu oma progressi täiesti ära nullida.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelal
HV vaatleja
|
07.10.2015 15:21:36
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
erick, mihkelal, teen teile ettepaneku juhendis meeste skillide arendamise sõnastust natuke muuta. Mina täieliku algaja tankistina (sain esimese tankina alles nüüd T67'el esimese skilli valmis) ei saanud kuni praeguseni täpselt aru, et mismoodi või mispärast ma peaksin juba arendatud skille resettima, nüüd siin teemakäsitlust lugedes sain aru, et 100%'ni arendatud skille on ka võimalik muuta ja sain asja mõttele pihta ka. Et juhendis oleks ikka täiesti puust ja punaselt asi selge Näiteks sõna "nullida" tekitab hirmu, et mismõttes, kas pean kuidagi otsast alustama jälle või. Samuti võiks juurde kirjutada selle osa, et kas ja kuidas mehi erinevate tankide vahel liigutada. Jällegi, algajana ma ei ole julgenud asju väga torkida, sest siiamaani olen kartnud kogu oma progressi täiesti ära nullida. |
Aitüma tagasiside eest!
Hetkel ma olengi dokumendi skillide peatükki selgemaks ja algajasõbralikumaks muutmas. Kui valmis saan, teatan.
Vahepeal annan teile lugeda arhiivist ülesleitud Garbadi asjaliku juhendi:
Garbad's Standardized crew/equipment/consumables setup for ALL tanks
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
07.10.2015 15:37:52
|
|
|
Arendan T54E1 ja siiani oli mul mõlemad sihtimised peal, äkki peaks ühe sihtimismooduli asendama hoopis optikaga kuna sihib ikka sama jamalt kui ainult vertikaalne stabikas on.
Tegin tal kõik mootorid lahti ja nüüd on 240 000 expi veel minna, jõuludeks saan t57 lahti. 210 pene on kohati nõrk, aga autoloaderid mulle meeldivad. Palju põnevam mängustiil kui mängida tavalise mediumi või heavyga.
Alati saad laadimisajal eesliinilt udu tõmmata ja siis laetuna hoopis mujale sõita. Bat chat on sellest üks kõige paremaid tanke.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelal
HV vaatleja
|
07.10.2015 15:50:24
|
|
|
p6kk kirjutas: |
Arendan T54E1 ja siiani oli mul mõlemad sihtimised peal, äkki peaks ühe sihtimismooduli asendama hoopis optikaga kuna sihib ikka sama jamalt kui ainult vertikaalne stabikas on. |
Arvan, et mõnel kaardil tuleb optika kasukski, aga enamasti aitab kiirem sihtimine siiski enam, sest Wargamingule meeldivad linnakaardid, kus algajad ei pea seda hirmuäratavat spottimismehaanikat õppima ja vaatekaugus rolli ei mängi.
Statistika järgi täiustatakse T54E1-l sihtimist maksimumini - 27% optika vs 68% GLD.
Samas usun, et kui meeskonna oskamatus vastaseid avastada väga kurjaks teeb, ei olegi optikaga sõitmine ja ise spottimine niivõrd halb valik.
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
07.10.2015 16:36:14
|
|
|
Proovisin, veel raskem oli pihta saada kui oli optika. Esimene lask läheb alati mööda.
Vaatasin, 78% on mul tabavus aga endale tundub küll kuidas kõik lasen mööda. 63 lahingut kah hetkel, läheb nagunii kehvemaks see number.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|