Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.09.2015 14:30:26 vasta tsitaadiga

eile tegin singleplayer drafti ja seal oli mäng küll tobedalt kiire, kuigi gameplay oli normali peal

lõi endalegi pähe, et mingi patch vahepeal tulnud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
thanq
HV kasutaja
thanq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.09.2015 14:47:05 vasta tsitaadiga

ostsin ka lõpuks ära. tükk aega jamasin vpniga, et mehhikost osta saaks, no kohe kuidagi ei saanud sinna. siis lõpuks avastasin, et lehekülg oli automaatselt inglise keele peal ja asusin ikkagi mehhikos doh.gif icon_biggrin.gif

aga mängisin downloadi ajal siis seda "proovimängu" ja lõin 8 korda posti ja 5 korda latti (ilma liialduseta) icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
F00ked
Kreisi kasutaja
F00ked

sõnum 28.09.2015 15:44:53 vasta tsitaadiga

Poste ja latte on tõesti palju millegipärast.
Krt vastase GK toob koguaeg mingi ulme asju ära. Viimased mängud lambist napid viigid, kuigi mul lööke raami 5x rohkem.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
Rasmus39
Kreisi kasutaja

sõnum 28.09.2015 18:10:47 vasta tsitaadiga

Kuidas teile, meeldib rohkem Career Mode mängida, või Ultimate Team?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 28.09.2015 20:45:50 vasta tsitaadiga

thanq kirjutas:
ostsin ka lõpuks ära. tükk aega jamasin vpniga, et mehhikost osta saaks, no kohe kuidagi ei saanud sinna. siis lõpuks avastasin, et lehekülg oli automaatselt inglise keele peal ja asusin ikkagi mehhikos doh.gif icon_biggrin.gif

aga mängisin downloadi ajal siis seda "proovimängu" ja lõin 8 korda posti ja 5 korda latti (ilma liialduseta) icon_smile.gif

Postid ja latid olid juba DEMO-sse sisse skriptitud nii haigelt, et hakkas häirima. icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.09.2015 21:16:12 vasta tsitaadiga

krt laupäeval märkasin, et LS'il oli kate ära kulunud ja üks serv oli haljas - ei hakanud selle nimel torxi ka ostma ja ikka paras piin oli pelada

"õnneks" on mõnedki puldid aastate jooksul lagunenud ja need alles hoidnud, muidugi RS on enamasti vähese kulumisega ja kasutatav icon_biggrin.gif
nüüd vahetasin korras joy vastu ära, hoopis teine tera

OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 28.09.2015 21:50:13 vasta tsitaadiga

kellelgi veel online seasonis raske vastast leida? ~3min tiksub juba "Searching for opponent...". icon_confused.gif

Keegi friendly't viitsib teha?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kermu
HV kasutaja

sõnum 28.09.2015 22:16:27 vasta tsitaadiga

Keegi siit kasutab xbox one pulti ka PC peal ? On see võimalik ?
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.09.2015 22:51:45 vasta tsitaadiga

kermu kirjutas:
Keegi siit kasutab xbox one pulti ka PC peal ? On see võimalik ?
ei kasuta, aga on võimalik ja sel sügisel pidi tulema ka windowsi jaoks ressiiver, et sellest juhtmest lahti saada thumbs_up.gif
pole uudiseid jälginud, ehk on ka receiver juba olemas

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 29.09.2015 08:05:17 vasta tsitaadiga

kermu, mul olemas. Juhtmega mängin, kasutan Dirt Rally jaoks... fifa jaoks üliebamugav, näpud absull ei ulatu RB/LB peale - aga võibolla mul sitad näpud icon_rolleyes.gif

Postide ja lattidega on see teema, et alati üritate ju ikka nurka sihtida ehk siis posti... suht loogish, et palju läheb pihta... mängige üks mäng nii, et sihite ainult keskele ja vaadake mitu posti tuleb. IRL on vähe värava momente ja kui isegi väravamoment on siis enamik mängijad lasevad lihtsalt paugu kirja mitte ei hakka kuhugi ristnurka sihtima, mis võiks suuretõenäosusega lõppeda posti-latiga.(Kuigi isegi päriselus on latte poste päris palju, viimane mäng mida vaatama sattusin lõi keskväljalt Florenzi posti põrkest Barcale värava, see pole ka päris "normaalne" ju... aga ärgem unustagem et IRL juhtub ka palju igast nalja thumbs_up.gif )

Rasmus39, Ultimate team kindlasti populaarsem, aga üldiselt pole nad väga võrreldavad. Career mode rahulik offline chillimine, Ultimate team ilmselt veits keerulisem ja rohkem aega nõudev(et korralikku tiimi kokku saada) ning lisaks pakuvad konkurentsi onlines teised inimesed.

Eile tegin ca 10 mängu siis FUTis online divisionides. Mingi 5 võitu ja 5 kaotust vist jäi kontole lõpetades, üllatavalt sitt olin. Arvasin et lähen lõdva randmega neid madalaid divisioni tiitleid võtma, aga sittagi icon_lol.gif
Mis gameplay juures häiris oli see, et käskluse/nupu mälu on veits liiga suur... ja kui kipub veel vastane läägiga ka olema siis võib juhtuda, et mingi 5 sekundit tagasi antud söödu käsk realiseerub siis kui seda mingil juhul enam vaja pole.
Ja suht palju sööt läheb mingi valele omale mehele(meenub kohe eelmise fifa needus, et kui ründes oli sul 2 meest, 1 oli suluseisus ja teine mitte siis ALATI ta lits söötis sulgaris olevale pallurile). Ning tuleb ette endiselt neid idiootseid pallipäästmisi, mida pole vaja teha kuna vastasest pall auti minemas.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 29.09.2015 12:11:02 vasta tsitaadiga

Arx07, kas kasutad FUT 16 jaoks mõnda muud kasutajat? (Arx07est ei näita ühtegi tulemust)
tsitaat:
Mis gameplay juures häiris oli see, et käskluse/nupu mälu on veits liiga suur... ja kui kipub veel vastane läägiga ka olema siis võib juhtuda, et mingi 5 sekundit tagasi antud söödu käsk realiseerub siis kui seda mingil juhul enam vaja pole.
Ja suht palju sööt läheb mingi valele omale mehele(meenub kohe eelmise fifa needus, et kui ründes oli sul 2 meest, 1 oli suluseisus ja teine mitte siis ALATI ta lits söötis sulgaris olevale pallurile). Ning tuleb ette endiselt neid idiootseid pallipäästmisi, mida pole vaja teha kuna vastasest pall auti minemas.

Siin olen ise tähelepannud, et kui FIFA 15 polnud väga vahet, kui täpselt Sa söödad ründajatele(ikka läks suluseisus olevale mehele), siis FIFA 16 pead väga täpselt nurga ja löögi tugevuse söötes andma, et see reaalselt läheks õigele mehele. Mul hetkel ei meenu, millal viimane suluseis vilistati mulle.
Nupu mälu kohta ei oska midagi kosta. Pole ise tähelepannud seda.

Eile sai mäng tehtud kasutaja kermu'ga.(vist?)
Mäng oli üsnagi nauditav, kuid enamus action toimus keskväljal põhiliselt, kaitse kermu'l töötas ja kastis oli raske ruumi leida.
Piisas ühest pikast pallist ette Rondon'ile, minu Luiz ja Marquinhos tema takistamisega hakkama ei saanud ja full backid olid jumal teab kus.
Mängisin defensive peal ja tagaliinile antud käsk tagasi hoida rünnaku ajal, kuid ju siis nii pidi minema.
Nii jäi lõpp seis 0:1 kermu kasuks. icon_smile.gif

Eile sai ka Div9 tiitel ära nopitud. Need viimased tiitli mängud suudab EA ikka korralikud rasked vastased leida.
Või siis endal löövad näpud vedelaks tiitli mängu ajal. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 29.09.2015 12:19:24 vasta tsitaadiga

OnuUno89, Arx07est kasutaja pole mul ammu enam kasutusel jah(sain fifa 15's bani jõulude ajal). ArxTammekas peaks uue kasutaja nimi olema vist icon_smile.gif
Suluseisu osas ei ole mul probleemi Fifa 16's, probleem on random söötudega... vahel lihtsalt läheb VÄGA valele mehele... veits häirib, võibolla õppimise küsimus. Samuti see uus sööt, RB+A on vahel üliebatäpne - aga see on arusaadav kuna tugevat madalat passi anda polegi lihtne alati, eriti ühe puutega.(õnnestus endale väravaposti lausa korra sööta)

viimati muutis Arx07 30.09.2015 14:56:49, muudetud 2 korda
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 29.09.2015 12:21:44 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
OnuUno89, Arx07est kasutaja pole mul ammu enam kasutusel jah(sain fifa 15's bani jõulude ajal). ArxTammekas peaks uue kasutaja nimi olema vist icon_smile.gif
Suluseisu osas ei ole mul probleemi Fifa 16's, probleem on random söötudega... vahel lihtsalt läheb VÄGA valele mehele... ühes mängus suutsin lausa CB'le mõeldud söödu posti enda värava posti sööta icon_biggrin.gif

Sain valesti aru. icon_smile.gif
Aga point jääb ikka samaks, võrreldes FIFA 15 nii täpset nurka ja tugevust minu mäletamist mööda ei pidanud küll andma.
Ründes ajab närvi küll, kui tahad kesk-välja mehele lühikese tagasisöödu anda, aga paugutad kaitsele. icon_lol.gif
Lisasin Originisse.
tagasi üles
kermu
HV kasutaja

sõnum 29.09.2015 12:29:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Eile sai mäng tehtud kasutaja kermu'ga.(vist?)
Mäng oli üsnagi nauditav, kuid enamus action toimus keskväljal põhiliselt, kaitse kermu'l töötas ja kastis oli raske ruumi leida.
Piisas ühest pikast pallist ette Rondon'ile, minu Luiz ja Marquinhos tema takistamisega hakkama ei saanud ja full backid olid jumal teab kus.
Mängisin defensive peal ja tagaliinile antud käsk tagasi hoida rünnaku ajal, kuid ju siis nii pidi minema.
Nii jäi lõpp seis 0:1 kermu kasuks.

Täpselt nii, minuga sai mängitud. Mäng oli väga tasavägine, mis meeldis kõige rohkem, ei olnud sellist ühepoolset surumist kogu aeg.

Kas see trikiga sööt (LT + Y või A) on uus siin fifas või ma hiline ärkaja icon_rolleyes.gif ?
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 29.09.2015 13:05:50 vasta tsitaadiga

kermu, FIFA 15 oli ka. LB+Y/A nupu all, kui ma ei eksi.
Kuna lag sellel suurem, kui tava söödul siis üldiselt olen kasutanud vaid vv mööda mängides väravale löömiseks e "fancy finish".
tagasi üles
when
HV vaatleja

sõnum 29.09.2015 13:39:58 vasta tsitaadiga

Lisasin Arxi ja libe ja onuuno. Kui keegi ülejäänudest tahab mind lisada, siis KarlJose
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 29.09.2015 14:05:38 vasta tsitaadiga

mul sama probleem tihti valesöötudega, et sööt läheb sinna kuhu seda kõige vähem vaja oleks. eriti teeb närvi mustaks selline olukord, kus rünnakufaasis tahan sööta lähedalasuvale mängijale, kuid juhtub hoopis nii, et söötja valib ikka kõige kaugema suluseisus oleva mängija ning kirsiks tordil asub õige mängija antud söödu trajektooril, kuid hüppab üle palli...
hetkel olen ainult singleplayer futi tagunud ja üritanud ilma pakkide ostmiseta hakkama saada, kuid progress on ikka väga aeglane. Kasutan küll coin booste, aga mängijate hinnad päris kõrged. tundub, et enam pole pace esmatähtis, vaid rating loeb ka, ehk busquetsi hind võrreldes eelmise aastaga on 10x kallim icon_biggrin.gif õhtul ehk alustan online divisioniga ja vaatan mis tase seal on, väike kartus sees et jään ainult välja võtma väravast
fifa16 vajab veel päris palju harjutamist ning kui keegi tahab mängu teha siis: kp_icikpyh mul ajavahe eestiga küll 5 h aga ehk saab hakkam icon_biggrin.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 29.09.2015 14:27:30 vasta tsitaadiga

thanq, kui ajavahe 5h siis ilmselt ka lääg päris arvestatav icon_biggrin.gif
PC peal on mängijate hinnad väga üles aetud hetkel jah, võib oletada et mingi hetk läheb mull katki ja hinnad kukuvad kolinal peeneks(alates mingist piirist, üle 100-200k mehed ilmselt ei odavne, pigem lähevad järjest kallimaks kuni novembri lõpuni)
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 29.09.2015 16:33:15 vasta tsitaadiga

Hinnad kindlasti kukuvad. Hetkel on väga hea võimalus raha teenida kesk ja odavama otsa mängijatega.
Päris palju kaarte lastakse turule väga odava hinnaga.

Hetk tagasi krabasin David Luize 15K eest, hetkel min bid 27k transfer marketis. thumbs_up.gif Võiks tihedamini jopata.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.09.2015 21:17:39 vasta tsitaadiga

teginjust teise mängu futi onlines ja vastane loobus icon_lol.gif thumbs_up.gif
onlines veidi lõbusam ikka pelada, kui single playeris thumbs_up.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.09.2015 23:16:22 vasta tsitaadiga

oh joomajoo

tegin siis onlines futi ja nii kiire pole veel gameplay kunagi olnud

Link

noo mida piixu, mängi nagu pinksi krt thumbs_down.gif

järgmine mäng oli vaat et veel kiirem, ainus positiivne oli ilus power free kick, mille sisse kobistasin icon_lol.gif
loobusin täna pelamisest, sest ei ole normaalne, kui mertesacker 10 sekundiga otsajoonest otsajooneni jookseb thumbs_down.gif

Link

thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 30.09.2015 06:43:20 vasta tsitaadiga

esimest korda ühekohaline number kaardil? icon_lol.gif
http://www.futhead.com/16/players/12242/daniel-andersson/
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.09.2015 07:48:09 vasta tsitaadiga

Tegin ka eile online divi edasi, 6 mängu. 5 võitu ja 1 viik jäi tulemuseks, samal ajal kui üleeile pooled mängud kaotasin icon_lol.gif . Mängutempo osades mängudes tõmmatakse üles korralikult, ma ise üritan tempot pigem alla tõmmata - selleks 4-1-2-1-2(2) formatsioon sobib päris hästi, keskväljal on terve hunnik mehi kellega mängu rahustada ning pole kiireid ääri, kes ahvatlusi tekitaks kiireks vasturünnakuks thumbs_up.gif
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 30.09.2015 10:16:14 vasta tsitaadiga

Tegime ka eile siis lõpuks seda 16. Ei meeldi ja EI meeldi. ( Kickoff sõpradega oli närvesööv ja tasavägine kuid EI meeldi rsk )

libe, täitsa õigus, ma ei saanud vahepeal üldse aru kus see pall lihtsalt liigub ringi meeste seal, kuna nii kiiresti käisid kõik söödud ja söödu praaki on meeletult siin mängus. lihtsalt ei suuda järge pidada,et kes kus millal.

Minu jaoks väga midagi häirib seal FUT-is igas tahes. no ei saa normaalselt mängida ja ei ole üldse sellist tunnet,et tahaks veel edasi mängida. Kuidagi meeste liikumised on ajuvabad siis läheb keegi kuskil pallile vastu, siis pall lendab uipu suunas nahhui ja siis vend koperdab palliga ringi ning lendab uuesti uipu suunas. Väravavahid panid mingi 15 mängu jooksul mul 2 korda praaki ning ei saanud mitte persetki aru. mingi kahtlane glitch vms on, ei saanud oma meestega mängida, mäng lihtsalt pani sind väravavahina aktiivseks ja kõik. Vb on mingi uus asi FIFA16 ja lihtsalt mingite kombinatsioonidega saab sellist asja teha.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.09.2015 11:46:45 vasta tsitaadiga

laulasmaa, pole selles fifas proovinud, aga eelmistes igatahes kiiperi tegi aktiivseks xboxi puldil "back" nupu allhoidmine... soovitan ka muud nupud selgeks teha siis äkki õpid söödumängu tegema thumbs_up.gif
Nali naljaks, eks see fifa tundub natuke raskem olema küll kui viimased... samas harjutades tundub, et saab palli ilusti liikuma, samas veidi praaki jääb ka sisse, et asi reaalne tunduks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.