see drafti teema on sesmõttes huvitav, et mängu raskusaste auhindu ei mõjuta ning auhinnad on samuti random, nagu ka mängijad
krt 9k coini koos, aga pakki ei raatsi osta, kuna 15k coiniga saab draft ticketi osta
väike 4-5 mänguline draft seeria ja coine vaat, et veel rohkem, kui see 15k
Ilmselgelt on mõistlikum 15k kulutada ja saada 2 jumbo gold packi, mitte osta 2 premium goldi. Samas siiani pole midagi head ikka saanud, et 15k tagasi teeniks
ma kasutan hetkel neid futi coinbooste, mingi 15k coini juba nendega kokku ajanud _________________ ☠
Tekib sama küsimus kuna enamustel käivad välismaised tehingud läbi PayPal-i. Nii on kõige mugavam ja kiirem.
Tegelen juba
edit:
Spoiler
Läksin kuni maksmiseni välja VPNiga, siis maksmise ajal kui krediitkaardi nrid sisse toksisin tuli VPN maha võtta, siis läks swedist maksumus läbi.
40€ läks siis, muidu on 70€.
juba jant hakkas pihta, draftiga võitsin ilusti semi-proga 9:0 ja siis mingi 75 satsu peale nopitakse kõik pallid eest ja 10ndal minutil juba 0:2 kaotusseisus
ajas sita keema krt _________________ ☠
juba jant hakkas pihta, draftiga võitsin ilusti semi-proga 9:0 ja siis mingi 75 satsu peale nopitakse kõik pallid eest ja 10ndal minutil juba 0:2 kaotusseisus
ajas sita keema krt
Teenitud coinidega sai ka Payet investeeringuks ostetud.
Täna oli marketil mingi müstiline olukord: IF Baccasid oli müügis üle 20, alla 60k BINe oli terve hunnik, mitu tükki oli ca 40k BIN. Võtsin ise ka ühe ligi, naljaviluks vikasin 9k kasumiga müüki... 10 minti hiljem vaatasin, et ostetud, hakkasin kontrollima mis marketil toimub seoses Baccadega ning kõik olid kokku ostetud, mingi 8 tükki oli veel müügis ja kõige odavam mingi 80k
Teenitud coinidega sai ka Payet investeeringuks ostetud.
Täna oli marketil mingi müstiline olukord: IF Baccasid oli müügis üle 20, alla 60k BINe oli terve hunnik, mitu tükki oli ca 40k BIN. Võtsin ise ka ühe ligi, naljaviluks vikasin 9k kasumiga müüki... 10 minti hiljem vaatasin, et ostetud, hakkasin kontrollima mis marketil toimub seoses Baccadega ning kõik olid kokku ostetud, mingi 8 tükki oli veel müügis ja kõige odavam mingi 80k
kuna range suurem, siis on spekulante sellevõrra enam, kui kohe füüri vaja, siis tasub jah lõdva kasumiga panna, kuid pigem panna oluliselt suurema hinnaga müüki ja vaadata, mis turg teeb
fifa 15 oli teema nii, et kui mingis ranges asjad müügiks ei läinud, siis tõmmati range alla ning kui müük läks liialt ladusalt, siis lendas range üles
oli ka muidugi teine külg, kus range oli liialt madal ja müüki ei toimunud
müügi kohapealt peab vaatama ka ajatsooni - baccale on kindlasti sweetspot olemas
olen ise nif baccat kasutanud - ei meeldi ta oma 2* skill movesi tõttu, kuid vahetusest sisse tuues on see mees siiski üks parimaid mul - söödud ja löögid on harjumatult lihtsad temaga
tunduvalt parem, kui jovetich _________________ ☠
Hea teada, et NIF Bacca korralik - pole ise testinud, aga IF Bacca kindlalt plaanis soetada , loodan IF Higu ka saada aga selleks peab vist Payeti maha parseldama
Kellelgi veel see mäng vahepeal kinni jääb? Single player draftis poolajal jäi lihtsalt pilt ette, kus mu mehed platsil seisavad ja ei liikunud enam kuhugi... Ainus võimalus oli mäng ära killida ja anda sellega loobumisvõit arvutile
Hetkel tasub küll mängida ainult Pro Clube ja career mode. Tahaks küll mängida FUTi aga no mängu aja taga nagu nõela heinakuhjast. Hea kui 10ne minuti peale mingi venelase vastu leiad. Ühe mängu Drafti sain kus oli täiesti lagfree ja meeldis see mäng väga. Tahaks näha mingisugust patchi mis ära fixiks selle mängijate leidmise.
Hetkel tasub küll mängida ainult Pro Clube ja career mode. Tahaks küll mängida FUTi aga no mängu aja taga nagu nõela heinakuhjast. Hea kui 10ne minuti peale mingi venelase vastu leiad. Ühe mängu Drafti sain kus oli täiesti lagfree ja meeldis see mäng väga. Tahaks näha mingisugust patchi mis ära fixiks selle mängijate leidmise.
peab kohe proovima, kas asi nii halb
ei olnud nii halb, sain kohe ühe tegelase, loobusin tollest, seejärel järgmisega vastane jäi uimerdama, loobusin ning kolmas tuli kohe ning tollega ei laginud ega midagi - sain läbi häda 2:2 viigi _________________ ☠
viimati muutis libe 26.09.2015 22:27:07, muudetud 1 kord
Paulz, ma sain edukalt online champions shield turniiri ära võidetud. Teises ringis küll korra oli raskusi vastase leidmisega, muidu läks libedalt. Online divisioni pole veel proovinud, seal võibolla raskem vastast leida.(enne katsun õppida paremini mängima kui dividesse huiama lähen)
noo ei ole realistlik, et me siin seitsm,ekesi HV foorumist fifat PC peal pelame, eriti, kus ametlik release lahti läinud
ma usun, et viga on ühenduses või online seadetes pelas
varasemalt oli mingi seade, et otsiks samast lokaalist mängijaid, ehk on see peal _________________ ☠
Ei oska öelda, proovinud kõik, tulemüürid maha ja online setiinguid ka keeranud seal igat pidi. Pole ma ka ainuke kellel sarnane probleem. reddit ja foorumid täis teemasid sama probleemiga. Põhiliselt PC või PSi peal.
Ei oska öelda, proovinud kõik, tulemüürid maha ja online setiinguid ka keeranud seal igat pidi. Pole ma ka ainuke kellel sarnane probleem. reddit ja foorumid täis teemasid sama probleemiga. Põhiliselt PC või PSi peal.
sul elioni ühendus?
oled omal pordid avatuks tellinud, see võimalus peaks vast nüüd olema
kuidas sul muidu connectimisel on, oled võõrsil või kodus?
mul oli fifa 15 mingi 4 kuud jutti nonstop onlines võõrsil - ehk siis pordid kinni ja ise siksisin ja mõõtsin , mis vähegi pähe torkas, kuid mitte munnigit - ja siis ükspäev täiesti lambist kõik jälle toimis _________________ ☠
Räme händicäpp on sees ikka FIFA 16 - l või olen mina alla käinud kõvasti, online seasonit tehes vastased mõne reitingu võrra nõrgemad, neil vv paneb hullu, mul mingi volask. Löögid kogu aeg latti-posti-latti.
Kas EA lasi eile patchi välja??
Kuidagi väga kiireks on mängu tempo ajatud, vv täiesti lollix tehtud ja läbisöödud jälle toimivad? Nagu mängiks FIFA 15 jälle..
Päeval mängides olid mõlemad mängud, mis mängisin korralik build up play, kastis natuke parema kangiga jurada ja värav(kui õnnestus).
Läbisöödud ei toiminud ja kaitse ikka noppis neid palle vahelt + väravavaht tegi varajase välja tuleku, et pall omaks võtta või minema lüüa(Nende läbisöötude vastu vähemalt).
Kas ma olen ainuke?
E: Ei ole ka välistatud muidugi, et tiitli matchid valitakse kõrgema võidu protsendiga vastased ja skriptitakse nii, et paha hakkab.
OnuUno89, lugesin täna mujalt foorumist ka, et väravate löömine tehti lihtsamaks. Küllap mingid nisanäpud tõstsid kisa, et võimatu väravaid lüüa. Väravavahid olid küll kohati liiga head, et selles suhtes õige suund, aga kui liiga kobaks jälle tehti siis... . Eks proovin ka õhtul järgi, loodan et midagi hullu ei ole kuna siiamaani online mängud on väga nauditavad olnud
EDIT: Samas uurides asja lähemalt siiski midagi ei muudetud, mingi tüüp kujutas ette , ehk siis ühtegi patchi pole siiamaani tulnud. AEg ajalt onlines mängukiirus on kahtlaselt kiire küll, aga see eelmistes fifades ka olnud, et justkui liiga hea connection omavahel vms (või mõõtmetelt väiksem staadion, madalam/kõrgem kaamera jne jne)
Arx07, hetkel uurisin FB FUT 16 gruppi ja seal käib ilge hala samal teemal.
Pole aimugi, igaljuhul eile õhtused mängud olid nagu päev ja öö võrreldes päevaste omadega.
Kui ma kellegi sõbralistis pole originis ja võiks mängu teha siis kasutaja on: grimgeek
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.