Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 10.09.2015 23:54:36 vasta tsitaadiga

-RaiTz-, ära siia jummala eest seda infot lingi thumbs_up.gif

Samas tegu on Smsa poolt käkid uuendusega, seega normaalne tulemus, kui midagi ikka jõudis ka.
Ma pole peale uuendust ise jõudnud näppida, mängin uue leluga icon_razz.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
reio72
HV vaatleja

sõnum 17.09.2015 09:20:04 vasta tsitaadiga

-RaiTz- kirjutas:
Vaadates netist mis uuendusti 5.1 peaks sisladama siis pole pooli asju note4-l icon_mad.gif

Nii- 5.1.1 siis lõpuks peal- ei teagi kohe- vähe libedam liikumine on- kuigi enne oli ka kiire.
SMART MANAGER on uus app, mis tundub suht asjalik. Akumajandus on mõne aja pärast näha- kas on edasiminekuid.

Pärast nädalast kasutust võib jääda 5.1.1-ga rahule- akukasutus on meeldivalt paremaks muutunud- android os võtab keskmiselt 9% ja system 5 % akust. 53 % akust on ekraani kanda, nii et näidud on igati paljulubavad.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.09.2015 18:09:41 vasta tsitaadiga

Mul mudel SM-N910C ja mõned päevad tagasi uuendasin android 5.0.1 peale, minuarust oli see vanem versioon hea mis poest ostes peal oli. Mobla ise on peale uuendust nagu kuidagi aeglasemaks jäänud. Opera brauser ei toimi ja Chrome avatud tabid on nüüd avatud rakenduste nupu all. Kas need rakendused mis ei toimi tuleks maha lasta ja uuesti installida? Klaviatuur oli enne kah ilusam ja teksti kopeerimisel on mingid väiksed tilgad võrreldes vanematega, üldmulje on halb. Mingi kiri ilmus kah püsivara uuenduse kohta, aga kogemata läks näpp nupu vastu ja ei jõudnud lõpuni lugeda.
Kas üldse android v5.1.1 peale tasub uuendada, kirjas on, et turvalisuse poliisi värskenduste tõttu ei saa pärast enam vahetada tarkvara vanema vastu.
Tundub, et mida uuemaks asjad lähevad seda enam on kasutajaliideses igasugu mõtetut bling-bling tilulilu juures... nii on see vist kõikide asjadega.
Kuidas ma oma androidi vanema versiooni tagasi saan, kas tehaseseadete taastamisega?
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 21.09.2015 19:03:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas üldse android v5.1.1 peale tasub uuendada, kirjas on, et turvalisuse poliisi värskenduste tõttu ei saa pärast enam vahetada tarkvara vanema vastu.

ei tea, mul on telefon nagu maasikas peale seda uuendust.
Täna rohkem tahta ei oska.

Kui nagu nii kurba laulu lauad, siis proovi 5.1.1 ära ja downgarde to 4.4.4 icon_rolleyes.gif
Samas prosed ja GPU on erienvad C ja F versioonil, mu F icon_idea.gif
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 21.09.2015 19:43:19 vasta tsitaadiga

Longero, lisaks saab Chrome enda sätetes ära muuta selle, et ta tab`e ei paneks recent listi icon_wink.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2015 21:11:04 vasta tsitaadiga

Minul hakkas lõpuks Jabra stone nimesid ütlema nagu peaks. 5.0.1 seda millegipärast ei teinud. Lisaks sain iga kord selle ühendamisel varem veateate "seaded rakendus sulgus ootamatult" vms. Ehk ainuke probleem mis telefoniga oli on nüüd korras.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 21.09.2015 23:19:52 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
Mul mudel SM-N910C ja mõned päevad tagasi uuendasin android 5.0.1 peale, minuarust oli see vanem versioon hea mis poest ostes peal oli. Mobla ise on peale uuendust nagu kuidagi aeglasemaks jäänud. Opera brauser ei toimi ja Chrome avatud tabid on nüüd avatud rakenduste nupu all. Kas need rakendused mis ei toimi tuleks maha lasta ja uuesti installida? Klaviatuur oli enne kah ilusam ja teksti kopeerimisel on mingid väiksed tilgad võrreldes vanematega, üldmulje on halb. Mingi kiri ilmus kah püsivara uuenduse kohta, aga kogemata läks näpp nupu vastu ja ei jõudnud lõpuni lugeda.
Tundub, et mida uuemaks asjad lähevad seda enam on kasutajaliideses igasugu mõtetut bling-bling tilulilu juures... nii on see vist kõikide asjadega.
Kuidas ma oma androidi vanema versiooni tagasi saan, kas tehaseseadete taastamisega?

Tehaseseadete taastamisega ei saa. Pead kasutama ODINIT ja sammobililt vanema versiooni saama. Kui teinud enne pole, siis esmalt väike koolitus google abil.
tagasi üles
Toitz
HV vaatleja

sõnum 24.09.2015 22:04:32 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi sellist probleemi ei ole, et kui keegi helistab siis ekraani puutetundlikus ei tööta, ehk slide to answeriga ei saa vahepeal kõnesid vastu võtta. Mõnikord töötab mõnikord mitte. Tegu 910C mudeliga ja peal on 5.1.1...eelneva 5.0.1 sellist jama ei esinenud.
Ma küll peale uuendamist tehase seadete taastamist ei teinud, kas sellest oleks abi?
5.1.1 akukestvus suurenes, aga telefon minuarust uimasemaks jäänud, mul sätitud nii, et s-peni välja võttes tuleb s-note kohe lahti. Kui 5.0.1-ga viskas kohe s-note akna ette kui pliiatsi pesast välja tõmbasin, siis nüüd pliiats ammu pesast väljas läheb veel paar 3 sekki aega enne kui see märkmeaken avaneb.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 25.09.2015 08:57:39 vasta tsitaadiga

No vot siis. Minu britist ostetud note4 F otsustas ka täna siis viimaks uuendise 5.1.1 anda. Seda oligi arvata, et viivitusega. Nüüd siis ootame vahukommi. Ehk kevadel jõuab ka mulle .
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 25.09.2015 09:33:33 vasta tsitaadiga

Toitz kirjutas:
Kas kellelgi sellist probleemi ei ole, et kui keegi helistab siis ekraani puutetundlikus ei tööta, ehk slide to answeriga ei saa vahepeal kõnesid vastu võtta. Mõnikord töötab mõnikord mitte. Tegu 910C mudeliga ja peal on 5.1.1...eelneva 5.0.1 sellist jama ei esinenud.
Ma küll peale uuendamist tehase seadete taastamist ei teinud, kas sellest oleks abi?
5.1.1 akukestvus suurenes, aga telefon minuarust uimasemaks jäänud, mul sätitud nii, et s-peni välja võttes tuleb s-note kohe lahti. Kui 5.0.1-ga viskas kohe s-note akna ette kui pliiatsi pesast välja tõmbasin, siis nüüd pliiats ammu pesast väljas läheb veel paar 3 sekki aega enne kui see märkmeaken avaneb.

Ise kasutan kõnede vastuvõtmiseks kodunuppu- igati mugavam. Kui android hakkab lolliks minema, siis sageli aitab aku eemaldamine 5 minutiks, et vool oleks täiesti süsteemist väljas- võid proovida.
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 25.09.2015 22:50:06 vasta tsitaadiga

reio72 kirjutas:
Toitz kirjutas:

Ise kasutan kõnede vastuvõtmiseks kodunuppu- igati mugavam. Kui android hakkab lolliks minema, siis sageli aitab aku eemaldamine 5 minutiks, et vool oleks täiesti süsteemist väljas- võid proovida.

Eelmiste telefonidega olen pidanud paar või korra nädalas restardi tegema igasuguste anomaaliate vältimiseks. Note 4 on esimene telefon millel olen täiesti ära unustanud, et peaks vahest lihtsalt igaks juhuks restardi vms tegema, kõik lihtsalt toimib ilma tõrgeteta. Ilmselgelt tulenevad telefoni anomaaliad ja probleemid erinevatest rakendustest mida installinud olete, vaataks kriitilise pilguga üle mis telefonis installitud on. See mida pole paar kuud kasutanud oleks mõistlik maha lasta, arvestades kui vähe võta aega rakenduse allalaadimine ja installimine vajadusel. Unustage ära "lahe äpp äkki läheb kunagi vaja"
tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 05.10.2015 21:29:25 vasta tsitaadiga

Olen otsinud LG G3 telefonil kasutatavaid kellasid, mida saaks note 4'le panna. Näide : http://i.imgur.com/l0dWPOd.jpg http://i.imgur.com/9UWjQww.jpg kuid pole midagi leidnud. Play stores on küll aga sarnaseid, nagu LG kellad, pole leidnud .LG pluss on, et väga kihvtid kellad on neil. Mida kostate ?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 05.10.2015 21:33:20 vasta tsitaadiga

Ostsin suurema ekraaniga pilli, et oleks hea multimeediat tarbida, iga kella vaatamise pärast on piisavalt ebamugav taskust kiskuda asja.
Lahendasin olukorra juba aasta tagasi kena käekellaga thumbs_up.gif
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 07.10.2015 22:39:43 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
Ostsin suurema ekraaniga pilli, et oleks hea multimeediat tarbida, iga kella vaatamise pärast on piisavalt ebamugav taskust kiskuda asja.
Lahendasin olukorra juba aasta tagasi kena käekellaga thumbs_up.gif

Ise olen kasutanud käekella juba maast madalast, aga linnapildis tundub, et päris suur osa inimesi ei ole käekella kandjad mingil põhjusel. Minule on lausa veider kui käekella käel pole icon_biggrin.gif
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 07.10.2015 23:40:46 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif Käekell iga kell. Tunnen end paljanda kui kella käe peal ei ole. icon_biggrin.gif
Telefoniga on miskipärast nii, et kui võtad välja, et kwlla vaadata, siis vaatad ekraani ja paned tasku ära. Siis tuleb meelde, oh pidin kella ju vaatama. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 08.10.2015 00:48:40 vasta tsitaadiga

Lauri0112, x2 taskud jäävad terveks ja mingit nühkimist ei ole thumbs_up.gif
tagasi üles
jake28
HV vaatleja

sõnum 08.10.2015 15:00:33 vasta tsitaadiga

kas keegi teab ,mida see viimane uuendus tegi???kolmapäeval oli mingi 80mbit uuendus...
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 08.10.2015 15:52:36 vasta tsitaadiga

jake28 kirjutas:
kas keegi teab ,mida see viimane uuendus tegi???kolmapäeval oli mingi 80mbit uuendus...

kes seda teab, eks iga korraga timmitakse midagi paremaks ( mõnikord ka halvemaks), aga hetkel seda öelda ei oska. Sain ka uuenduse alla laetud. hetkel nagu ei oskaks enam midagi tahta- kõik toimib niigi õlitatult. Note 4 pidi Vahukommi ka peale saama- eks siis näis.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 04.11.2015 13:57:13 vasta tsitaadiga

Stagefright patch, ja veel suva fixid, hooldus reliis nö.

Head uudised http://neurogadget.com/2015/10/25/samsung-galaxy-s5-s6-note-4-and-note-5-comes-with-android-6-0-marshmallow-update/18357
Jõuluks saab äkki peale Vahukommi thumbs_up.gif

Täna tuli mingi väiksem update, sisu on huvitav, äkki läheb telefon veel paremaks icon_biggrin.gif
Hetkel ei oska rohkem tahta.

tagasi üles
Kriisa H
HV kasutaja
Kriisa H

sõnum 05.11.2015 13:56:12 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:

Täna tuli mingi väiksem update, sisu on huvitav, äkki läheb telefon veel paremaks icon_biggrin.gif
Hetkel ei oska rohkem tahta.

kas mulle tundub või ongi see nii, et peale seda uuendust on seade kuidagi aeglane (võibollaa pean tegema tehaseseadmete taastamise). Kaks korda on ära hangunud ja ise resa teinud, kõik selle 3h jooksul.
Ning aku on peale uuendust ~3h 24% maha tiksunud ... icon_lol.gif

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 05.11.2015 23:33:25 vasta tsitaadiga

mul pigem parem, ei ole midagi alglaadinud.
Seda võib alati proovida, muidugi thumbs_up.gif
tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 22.11.2015 22:01:08 vasta tsitaadiga

note 4 full hd 60P videot tegin sünnipäeval ja heliga on probleeme. See kas hakib või ei ole sünkroonis videoga. Olen ma ainuke või on tarkvaraga miskit nässus ?
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 22.11.2015 22:47:07 vasta tsitaadiga

Ei ole seda probleemi täheldanud. Kas probleem on telefonist vaatamisel või mujal? Mujal võib jõudluse probleeme tekida.
tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 23.11.2015 10:20:30 vasta tsitaadiga

-RaiTz- kirjutas:
Ei ole seda probleemi täheldanud. Kas probleem on telefonist vaatamisel või mujal? Mujal võib jõudluse probleeme tekida.

Jah, ongi tegelikkuses nõnda, et arvutis tekib selline segadus heliga. Jõudlus ei tohiks olla kehvake, arvutis on gigane videokaart, neli giga vahemälu aga draiverid ja kes-teab-veel mis, võib selle segaduse tekitada. Kusjuures kõikide klippidega sellist probleemi ei ole.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.11.2015 13:13:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

arvutis on gigane videokaart, neli giga vahemälu aga draiverid ja kes-teab-veel mis,

need parameetrid ei tähenda 4K jõudluse osas suht mittemidagi, loeb spetsiifilne võimekus selle asja kätlemiseks rauas icon_idea.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.