Palju teist siin 980 Ti'd omab? Mis brandi, mis toidet ja kuidas coil whinega lood on? Kui on esinenud, millega ravinud? Kellade/voltidega mänginud? _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Palju teist siin 980 Ti'd omab? Mis brandi, mis toidet ja kuidas coil whinega lood on? Kui on esinenud, millega ravinud?
Coil Whine ikka esineb konkreetsetel mudelitel, ravi on garantii. Isegi suhteliselt kallis brand Asuse kaarte (järelturu väärtus on siiski üks parimaid) on ventide hädadega garantiisse läinud (tõsi, odavama otsa mudelid)
Vael, ei vaheta ära.
nvidia autodetect on üsna usaldusväärne, tõstab detectitud kuvarite kombinatsiooni ilusti tagasi sinna kuhu see viimati konfitud sai - vahelduva eduga on 2-4 kuvarit mul masina küljes olnud.
ka resod iseenesest ei muutu. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
trip,
ja mis vahet sellel siis on.
Pildiliselt on DX11=DX12, ei sellist edasi minekut nagu seada oli DX9 JA DX11 vahel.
U4 DEMO on nii kehva kvaliteediga et isegi rust love setting-ga reaalselt ilusam _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Tomorrow, mida sa ootasid siis? perf sutsu parem kui dx11.
vastab ju ilusti eeldustele. _________________ - londiste
See DX 12 on mõeldud and kodanikele kes kasutavad W10-t
nvidial isegi kehvem perf DX12-ga kui seda DX11, NN U4-ja demo vaadates. Enamus ajast on DX12 fps madalam kui seda DX11-l _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Hakkasin täna nvidia driveritest otsima power limitit. Kas sellist asja enam nvidial ei eksisteeri?
Kas ainuke lahendus selle näppimiseks on kolmanda osapoole cloking software?
Hakkasin täna nvidia driveritest otsima power limitit. Kas sellist asja enam nvidial ei eksisteeri?
mina pole power limit nimelist asja driverites kunagi näinudki.
NATAS999, On küll olemas olnud, kas just konkreestelt selle nimega, aga näppimis võimalus oli olemas.
Midagi sellist nägi välja:
Spoiler
see asi minu mäletamist mööda tuli ikkagi miski eraldi n.ö. tööriista installiga. hetkel nime ei mäleta. out of box minu teada sellist asja olnud pole. kas miski rivatuner vms.
binned 980. 165w tdp pealt peaks paarkümmend üsna lihtsalt maha saama. võimalik, et ka rohkem.
680m, 780m, 880m olid ~125w tdp. amd 7000m seeriasse midagi korralikku ei pannud aga 295m vms oli ka ~125w tdp.
üldiselt võiks nvidia parem nendest valitud kividest nano vastu midagi toredat teha. _________________ - londiste
Yep, päris cool, et tulevad desktopi GPU'd läpakatesse.
Samas kas siis peaks see kohe kallim ka olema PC videokaaardist?
Siiamaani läpakate sama generatsiooni kaardid on nii 30% kallimad kui PC kaardid, aga kui siin kasutatakse reaalselt PC jaoks välja toodetut GPU'd?
Võiks hind sama olla. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Viilutaja, desktopi kaartide gpu-d on läpakates ju läbi aegade olnud. lihtsalt voolutarbe/soojuseralduse tõttu peamiselt midrange või tugevalt lõigutud kõrgema otsa kivid. kui nii võtta, siis 980 on tänaseks pigem higher midrange kui kõrgem ots ja seega asetub õigesse kohta _________________ - londiste
eip, mitte see. ntune või nvtweak vms võis olla pigem.
MSI Afterburneril on see igastähes olemas ning üldjuhul on see #1 soft mida GPU sätete muutmiseks kasutatakse, seega samahästi võid seda ka kasutada.
SilQ kirjutas:
SilQ kirjutas:
NATAS999, On küll olemas olnud, kas just konkreestelt selle nimega, aga näppimis võimalus oli olemas.
Midagi sellist nägi välja:
Tundub, et Q2 on reaalne sihtmärk saadavuse tekkimiseks.
17 miljardit transsi? Ja HBM2? Jummel see kõlab küll kuidagi hirmuäratavalt.
17 Miljardit transsi + vaadates seda ekspordi/impordi logi hinda india rupeedes, siis on tegu pigem quadro/tesla kaardiga, sest hind ligi 3000€ tükk. Arvatavasti ka 32GB HBM2-ga.
ja veel see huumor
https://www.youtube.com/watch?v=Dnn0rgDaSro&feature=youtu.be _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Aasta esimesel poolel räägiti 980 Metal kaardist, vb saab sisi nimeks selle. A eks aeg annab aru. BS on teda muidugi nüüd osta kui Pascal võrdlemisi lähedal.
No nvidia kaardi ostmisel on alati see asi, et 3-4 kuu pärast tuleb umbes sama raha eest jälle vingem versioon välja ja siis kirud mahavisatud raha üle. Rahabossidele muidugi sobib, kuna neil suva, aga enamus inimesi tõmmatakse ikka tillist. Nvidia ärimudel on selles osas väga sarnane apple-le kus kogu aeg tuleb uuemaid mudeleid peale ja inimesed maksavad ennast haigeks, et omada alati uusimat rauda. Lisaks naeruvääristatakse vanema raua omajaid mis teeb asja veel hullemaks.
Kui on plaan nii kallist kaarti osta, siis soovitan tõesti Pascali ära oodata - see saab seda väärt olema (loodetavasti). Kui just praegune kaart suremise äärel pole või üldse enam asju välja ei vea. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
No nvidia kaardi ostmisel on alati see asi, et 3-4 kuu pärast tuleb umbes sama raha eest jälle vingem versioon välja ja siis kirud mahavisatud raha üle. Rahabossidele muidugi sobib, kuna neil suva, aga enamus inimesi tõmmatakse ikka tillist.
Selle koha pealt on sul õigus. AMD õnneks oma kasutajaid tillist ei tõmba ning laseb juba viimased kolm aastat samu kaarte välja, vahetades ainult kaartide nimesid.
No nvidia kaardi ostmisel on alati see asi, et 3-4 kuu pärast tuleb umbes sama raha eest jälle vingem versioon välja ja siis kirud mahavisatud raha üle. Rahabossidele muidugi sobib, kuna neil suva, aga enamus inimesi tõmmatakse ikka tillist. Nvidia ärimudel on selles osas väga sarnane apple-le kus kogu aeg tuleb uuemaid mudeleid peale ja inimesed maksavad ennast haigeks, et omada alati uusimat rauda. Lisaks naeruvääristatakse vanema raua omajaid mis teeb asja veel hullemaks.
Kui on plaan nii kallist kaarti osta, siis soovitan tõesti Pascali ära oodata - see saab seda väärt olema (loodetavasti). Kui just praegune kaart suremise äärel pole või üldse enam asju välja ei vea.
Ma tänan armastuskirja eest, aga mu soovitus on endiselt jõus - hangi professionaalset abi.
Tule ja paku hälvik _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Kui on plaan nii kallist kaarti osta, siis soovitan tõesti Pascali ära oodata - see saab seda väärt olema (loodetavasti). Kui just praegune kaart suremise äärel pole või üldse enam asju välja ei vea.
mis kaart on hetkel 300€ vingem, kui gtx970?
sa mõtled kasutatult 300 eurist GTX970-t ?
eelmise aasta novembris ostsin asuse 970-e ja nüüdseks maksab ta peaegu 20 euri rohkem.
No nvidia kaardi ostmisel on alati see asi, et 3-4 kuu pärast tuleb umbes sama raha eest jälle vingem versioon välja ja siis kirud mahavisatud raha üle. Rahabossidele muidugi sobib, kuna neil suva, aga enamus inimesi tõmmatakse ikka tillist.
Selle koha pealt on sul õigus. AMD õnneks oma kasutajaid tillist ei tõmba ning laseb juba viimased kolm aastat samu kaarte välja, vahetades ainult kaartide nimesid.
jah, AMD kaardid on nii head, et püsivad konkurentsi võimelised tervelt 3 põlvkonda, nvidia 6 seeria kaartidega võid aga peput pühkida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.