Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karuke
Kreisi kasutaja

|
17.09.2015 08:31:44
Power surge on the USB port (Win10) |
|
|
Tere,
selline mure, et arvutil pidevalt miski USB error.
Power surge on the USB port .
Googeldasin ja no ei aita USB hubide jne unsinstall ja install.
Lisaks on mul USB's järgi ainult hiir ja klavatuur.
Mul on mõistus täitsa otsas ja räigelt pinda käib juba.
Klaviatuur: Logitech Ultra X premium
Hiir: Razer DeathAdder
Emaplaat: AsRock B85M-ITX
Kusjuures mingi aeg peale Win10 peale laskmist oli kõik korras. Algul jamas aga peale driveritega mässamist oli asi kadunud, kuni nüüd siis uuesti peale 2-3 nädalat on jälle sama jura tagasi. Kas võib olla, et WIN ise kirjutas oma aruga miskid driverid üle?
Miskeid häid mõttekäike ootama jäädes.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.09.2015 08:38:59
|
|
|
Seal peaks olema veel mingi täpsustav osa selle "Power surge on the USB port" järel. Kõige tõenäolisem on, et USB-pesa ei suuda enam seadet ära toita, sest liiga palju USB-seadmeid korraga ühendatud.
Teine variant on see, et USB-pesa on füüsiliselt viga saanud.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
17.09.2015 09:17:35
|
|
|
2 USB seadet on tänapäeva emaplaatidele liig (klaver hiir nagu esimeses postis mainisin)?
Kõigis pesades sama jama.
Ise mõtlen siin, et UEFI seded äkki seal all midagi? Aga ma pole UEFI seadistamisega eriti kodus.
Betamax kirjutas: |
Seal peaks olema veel mingi täpsustav osa selle "Power surge on the USB port" järel. Kõige tõenäolisem on, et USB-pesa ei suuda enam seadet ära toita, sest liiga palju USB-seadmeid korraga ühendatud.
Teine variant on see, et USB-pesa on füüsiliselt viga saanud. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.09.2015 09:32:15
|
|
|
Sa mainisid midagi USB-hubist? See on mingi eraldiseisev ja saab toite USB-pesast või eraldi vooluvõrgu toitest?
Võiksid siiski logidest selle Power surge'i veateate täpsemat kirjeldust vaadata.
Võimalik, et seal miskit sellist ehk?
tsitaat: |
Error: Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port |
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
18.09.2015 07:44:55
|
|
|
Sorry minu sõnastuse viga. Pidasin silmas, et Device manageri all sai kõik Universal serial Bus driverid maha katkutud. kaas arvatud USB HUBid. Peale hiire ja klaveri muud järgi pole.
Ma täpsema errori vaatan õhtul, kuna hetkel juba tööl.
----EDIT----
A USB device has malfunctioned and exceeded the power limits of its hub port. You should disconnect the device.
Siinkohal võin öelda, et nii hiir kui klaver töötavad hetkel kenasti.
Vajutasin "Reset" ja korraks nüüd jälle kadunud see error.
Betamax kirjutas: |
Sa mainisid midagi USB-hubist? See on mingi eraldiseisev ja saab toite USB-pesast või eraldi vooluvõrgu toitest?
Võiksid siiski logidest selle Power surge'i veateate täpsemat kirjeldust vaadata.
Võimalik, et seal miskit sellist ehk?
tsitaat: |
Error: Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port |
|
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|