Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
16.09.2015 10:38:55
|
|
|
-KRANTS- kirjutas: |
Tagaklaasi iseeneslikku mõranemist on palju ette tulnud. KUIDAS seda tõestada? Mul on 29 septembriks vaja see välja mõelda sest siis pean astuma tarbijakaitse komisjoni ette  |
Seda tuleks Sony käest küsida. Kui vähegi sel jutul alust on et esimestel partiidel viga rohkem esines siis on viidud sisse mingi muudatus ehituses mis tähendab vea teadvustamist. Iseasi palju sibulat peab koorima et pädeva inimeseni jõuda ja kas seda ka avalikult ollakse nõus tunnistama.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
16.09.2015 13:48:35
|
|
|
Justnimelt. Selles lugu ongi, et sony ei anna selget lauset selle kohta, et klaasid ise purunevad.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
16.09.2015 18:38:16
|
|
|
Siis teed avalehele punase teema kes viitsib sulle saata info oma ise katki läinud tagaklaasist ja telefoni margist ühes imei-ga. Sealt võib juba päris hästi muster välja joonistuda kas üks konkreetne mudel on teistest peajagu üle või mitte.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
16.09.2015 19:01:41
|
|
|
Nonii. Hetk tagasi saabus teade kus selle juhtumi olen siis 100% mina võitnud!!
Esiteks siis garantii taastamine ja telefoni välja vahetus. Teiseks tuli hetk tagasi mttc-st kiri kus sooviti mu pangarekvisiite, et kanda mulle nädala jooksul tagasi 32€ tagaklaasi ja sim luugi vahetuse eest.
Kurb on muidugi see, et tarbijakaitses jääb vaidlus katki ja mttc ei saa mingeid sanktsioone...
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
16.09.2015 19:39:04
|
|
|
-KRANTS-, kui see suur vaev pole, võiksid selle juhutumi natuke paremini dokumenteerida (otsuse koopiad jne. pildina üles) ja siia foorumisse üles panna:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=1
... oleks suureks abiks reaalse pretsedendina, millele viidata
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.09.2015 22:28:00
|
|
|
Alles mõni päev tagasi tegin ma loost korraliku kokkuvõtte ja lisasin siia koos piltidega. |
Tee vähem emotsionaalne kokkuvõte
See font oli ka masendav spoilerite sees
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
17.09.2015 19:31:17
|
|
|
softis kirjutas: |
Alles mõni päev tagasi tegin ma loost korraliku kokkuvõtte ja lisasin siia koos piltidega. |
Tee vähem emotsionaalne kokkuvõte
See font oli ka masendav spoilerite sees  |
Kui see oleks vähem emotsionaalne, siis ei viitsiks seda keegi lugeda
Fondi tõmbas jah imelikuks. Eks ma vaatan, kui viitsin teen eraldi teema, aga tekst jääb ikkagi samaks, s.t. emotsionaalseks
Nonii. Hetk tagasi saabus teade kus selle juhtumi olen siis 100% mina võitnud!!
Esiteks siis garantii taastamine ja telefoni välja vahetus. Teiseks tuli hetk tagasi mttc-st kiri kus sooviti mu pangarekvisiite, et kanda mulle nädala jooksul tagasi 32€ tagaklaasi ja sim luugi vahetuse eest.
Kurb on muidugi see, et tarbijakaitses jääb vaidlus katki ja mttc ei saa mingeid sanktsioone... |
Täna lõunaks ka see raha üle kantud. Minu võit!!!
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.09.2015 21:50:06
|
|
|
-KRANTS-, tubli mees! Selline kajastus vast tekitab olukorra kus paljud saavad enne näpud vahele mütsile mis silmini saaks muidu tõmmatud! Respekt !
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
18.09.2015 06:39:00
|
|
|
Loodan ise sama, et see ülevaade ja asja lõpuni ajamine annab eeskuju ja lootust teistele. arvestades neid kirju ja kõnesi, mida ma nüüd saama olen hakanud, selgub, et see on päris suureks probleemiks.
Kahjuks ei saa inimesed sellest aru, et MINA EI SAA teie telefoni pärast vaielda ja saan ainult nõu anda. Palju arvatakse seda, et kirjeldavad mulle probleemi olemust ja mina tehku siis midagi...
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
karusloom
HV kasutaja
|
18.09.2015 08:02:38
|
|
|
Loodan ise sama, et see ülevaade ja asja lõpuni ajamine annab eeskuju ja lootust teistele. arvestades neid kirju ja kõnesi, mida ma nüüd saama olen hakanud, selgub, et see on päris suureks probleemiks.
Kahjuks ei saa inimesed sellest aru, et MINA EI SAA teie telefoni pärast vaielda ja saan ainult nõu anda. Palju arvatakse seda, et kirjeldavad mulle probleemi olemust ja mina tehku siis midagi...  |
kui raha pakutaks ja sul aega palju võid ju kannatanuid esindama hakata:)
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
18.09.2015 11:54:23
|
|
|
Järgmised pakkumised siis koos summadega Olenevalt summast, leiab ka vaba aega.
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.09.2015 14:00:49
|
|
|
Kahjuks ei saa inimesed sellest aru, et MINA EI SAA teie telefoni pärast vaielda ja saan ainult nõu anda. Palju arvatakse seda, et kirjeldavad mulle probleemi olemust ja mina tehku siis midagi...  |
Äkki jagad ka FB postituse linki?
Saaks infot mugavamalt oma mitte-HV tuttavatele jagada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
21.09.2015 08:52:46
|
|
|
Ma enam ei tea kuhu peaks kirjutama , kas z1,z3 või z5 teemasse
Mulle tuli laupäeval sonylt kaks meili, et z3 compactil on uuendus saadaval.
Kuna mul oli juba android 5.1.1 peal, siis ma ei saanud algul arugi, et misasja ning polnud kohe arvutit võtta, kust update ära teha.
Lõpuks sain ja oligi
Ma polegi näinud, et sony saadaks meile uuenduste kohta.
Ma muidugi lootsin, et tehakse samasugune menüü nagu z5 compactil aga tutkit, mõned asjad neil ikka erinevad( nt kontaktide näitamine, numbrit valides on üleval otsinguriba, äpimenüüs pole enam vasakult tõmmatavat lisamenüüd ja veel väiksemad erinevused)
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
21.09.2015 11:23:27
|
|
|
ja loomalikult peale update uuendab automaatselt kõik rakendused ka jälle ära... hakka jälle käsitsi maha laskma ja vanemaid versioone installima...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.09.2015 13:38:28
|
|
|
iir kirjutas: |
ja loomalikult peale update uuendab automaatselt kõik rakendused ka jälle ära... hakka jälle käsitsi maha laskma ja vanemaid versioone installima...
 |
Huvipärast küsin, et näiteks milliste rakenduste puhul eelistad vanemaid versioone?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
21.09.2015 19:41:23
|
|
|
Mingid helistamise probleemid pidi lahendama vist hands-free'ga seoses. Lisaks keegi rääkis stand-by data use teemast midagi. Ühesõnaga google on abiks, ei mäleta kust mida leidsin.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
aero
HV vaatleja
|
22.09.2015 16:07:19
|
|
|
Peale müügipakendis kaasas olnud kaitsekile kleepimist tagaklaasile on telefon käes kohutavalt libe. Alumiiniumbumper on samuti libedam kui originaalne plast . Huvitav kas mina olen ainuke kel asi käes ei püsi? Peaks 3M-i libisemisevastast kleepsu hankima. Egripsi http://the-gadgeteer.com/2013/04/23/egrips-non-slip-strips-review/ sarnast toodet Eestis vist ei pakuta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
22.09.2015 16:28:36
|
|
|
vana feissbook näitab ainult vanu uudiseid näiteks. peab kuskilt menüüst otsima viimaseid asju. vana versioon näitab avalehel most recent...
Draqula kirjutas: |
iir kirjutas: |
 |
Huvipärast küsin, et näiteks milliste rakenduste puhul eelistad vanemaid versioone? |
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
22.09.2015 16:31:26
|
|
|
aero kirjutas: |
Peale müügipakendis kaasas olnud kaitsekile kleepimist tagaklaasile on telefon käes kohutavalt libe. Alumiiniumbumper on samuti libedam kui originaalne plast . Huvitav kas mina olen ainuke kel asi käes ei püsi? Peaks 3M-i libisemisevastast kleepsu hankima. Egripsi http://the-gadgeteer.com/2013/04/23/egrips-non-slip-strips-review/ sarnast toodet Eestis vist ei pakuta? |
Soovitan https://dbrand.com/ kleepsu tagaklaasile
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
pnormak
HV vaatleja
|
22.09.2015 20:27:27
|
|
|
pnormak kirjutas: |
torm666, ole hea, tee see test ära https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8760462#8760462
Kas selle järgi on aru saada, et ei ole veekindel?
Kohapeal veega mängimine ei ole eriti mõistlik. See võib lekkida sul seal kohapeal väikese tilgakese mille mõju sa saad teada alles päeva lõpuks.
Mul endal telefon ka parasjagu garantiis - microSD pesa vahetus ja laadimisklapi tihend lahti. Tundub, et peab ka seda Pressure Sensor testi kohapeal tegema kui telefoni tagasi saan. Olen seda testi ennem teinud, kui klapp on lahti või kinni, siis on selgelt aru saada, aga huvitaks sinu telefoni test millel on arvatavasti väike leke, et kui hästi see test veekindlust näitab. |
Nonii, tundub, et ma ei peagi veekindlust testima. Tele2-st helistati, edastati MTTC teadet, et ei ole võimalik parandada ja pakuti asemele tavalist Z2-te. No muidugi ma nõus ei olnud sellega. Öeldi siis, et MTTC saadab telefoni tagasi esindusse. Ütlesin, siis et nojah, esindus vahetab siis telefoni välja, selle peale helistaja kohmetus, mainis garantiiremonti, kuidagi ebakindel oli. Eks näis, loodetavasti ei hakata mingit vana mudelit pähe määrima.
-KRANTS-, saan ma õigesti aru, et kuna MTTC ei ole võimeline mulle telefoni asendama, siis peab seda tegema Tele2 ja kui neil ei ole pakkuda telefoni mida ma võiks tahta, siis peavad nad maksma tagasi kogu telefoni ostuhinna? Ma vaatan, et Tele2 enam Z3 Compacti ei müü, et kasutaks ära võimalust ja küsiks raha tagasi ja ootaks ära Z5Compacti.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|