Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z3 Compact märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 110, 111, 112  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 14:25:27 vasta tsitaadiga

Mõningad olen andnud, aga ajakirjanik ei tea, kas ja mida sealt kasutada saab oma loos. Lisaks on see, et talle loo piir ette pandud leheruumi osas, seega, kui ta uurib ka mttc-lt ja tarbijakaitselt nende seidukohti, siis iseasi palju sinna veel midagi maub.

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
markox
HV vaatleja

sõnum 15.09.2015 14:27:42 vasta tsitaadiga

Plaan lähiajal oma 2 aastat vana Z1C ka välja vahetada Z3C vastu kuna tundub, et Sonyl pole lähiajal enam plaanis Compact seeria telefone teha, kõik uued mudelid ainult suured labidad. Või on kellelgi täpsemat infot kas ka Compact seeriasse uut mudelit on oodata?
Olen stabiilselt sellel teemal silma peal hoidnud ning kõikide tüüpvigadega vist juba kursis. Aga kas need tüüpilised vead nagu tagaklaasi pragunemine jms. kummitavad siiamaani veel ka viimaste partiide telefone?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.09.2015 14:30:32 vasta tsitaadiga

markox kirjutas:
Plaan lähiajal oma 2 aastat vana Z1C ka välja vahetada Z3C vastu kuna tundub, et Sonyl pole lähiajal enam plaanis Compact seeria telefone teha, kõik uued mudelid ainult suured labidad. Või on kellelgi täpsemat infot kas ka Compact seeriasse uut mudelit on oodata?
Olen stabiilselt sellel teemal silma peal hoidnud ning kõikide tüüpvigadega vist juba kursis. Aga kas need tüüpilised vead nagu tagaklaasi pragunemine jms. kummitavad siiamaani veel ka viimaste partiide telefone?

see on täiesti õnneasi kas saad kvaliteetse või praagi.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2015 14:36:38 vasta tsitaadiga

Z5 Compact on ju juba välja kuulutatud
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
markox
HV vaatleja

sõnum 15.09.2015 14:39:58 vasta tsitaadiga

Janar! kirjutas:
Z5 Compact on ju juba välja kuulutatud

thumbs_up.gif
Ükspäev just lugesin Z5 kohta aga Compact jäi kuidagi siis kahe silma vahele. icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2015 14:45:28 vasta tsitaadiga

markox kirjutas:

Alles tutvustati Z5 Compacti. Need tulevad üle ühe, ehk paaritute numbrite seeriatel nagu 1, 3, 5 jne

Kahjuks Z5C pole meil veel müügis, aga loodetavasti kuu lõpuks jõuab. Kui sa ostad uuena, siis võibolla isegi tasub ära Z1C pealt uuendamine.
Kas Z5C-l on eeliseid Z3C ees? Mõned on aga need pole revolutsioonilised. Lisaks, kui otsustad Z3C kasuks, siis tasub kiirustada, kuna tootmine on lõppenud ja kogused ladudes kahanevad pidevalt.

Mis tagaklaasi purunemisse puutub, siis see on mingil määral õnne, aga rohkem selle teema, et algsetel partiidel oli palju rohkem tootmisdefekte, kui hilisematel selle aasta mudelitel.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 15.09.2015 14:45:49 vasta tsitaadiga

markox, ei tea, kuidas sa compactmudelitel silma peal hoiad, a ma guugeldan iga natukese aja tagant "ZNUMBERc" kui eelmise vead selgeks saanud on... icon_biggrin.gif
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 16:40:40 vasta tsitaadiga

markox kirjutas:

z5 tuleb kohe kohe.

z3c on paari kuuga otsas ja juurde neid enam ei tule.
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 15.09.2015 16:52:30 vasta tsitaadiga

Soovitan z3c ruttu ära osta jah.
z5c kaotab minu jaoks kaks olulist asja. Magnetpordi ja imelise akupidamise. Juurde ei tule midagi.
Vaatamat oma õnnetule korpusele, on siiski väga hea telefon, kuigi ma olen selle korpuse peale suht tige. Ja eks see suur hala, mis siin tundub olevat, on ka telefoni populaarsusest tingitud. Internetti jõuab ju reeglina suuremas osas ikka ainult nutt hala.

viimati muutis inca 15.09.2015 16:55:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 168 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 15.09.2015 16:55:18 vasta tsitaadiga

mis sellest magnetpordist?

usb auk tuleb nkn veekindel.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 15.09.2015 16:57:33 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
mis sellest magnetpordist?

usb auk tuleb nkn veekindel.

Oled ju ise ka usb auku näinud ja tead kui tore see on. Oleks siis veel USB-c. Magnetport on kiire ja külje peal.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 15.09.2015 17:11:14 vasta tsitaadiga

Veekindel USB-port? Et saab vee all laadida või kuidas? Või ei pea mingit kaant ära kiskuma?
Magnetport on tõesti mugav. Mul sõbral vähe vanem Xperia, tuli see kaas suhteliselt kähku küljest ning garantii seda ei kata.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 17:14:22 vasta tsitaadiga

Membraaniga.

tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 15.09.2015 17:15:09 vasta tsitaadiga

Vesi ei lähe sisse sihtsalt läbi pordi. Küll aga pead sa selle enne ära kuivatama, kui kasutama hakkad.
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 15.09.2015 17:27:03 vasta tsitaadiga

lol, polnud täheldanudki, et magnetport selle z5ga kaob... magnet on hea mõnus mugav kasutada... ja kuivab ilmselt ka lihtsamini-kiiremini kui microusb... ja on lollikindlam... halb lüke.
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 15.09.2015 17:28:52 vasta tsitaadiga

Aga mingit "läbi õhu" laadimist ei tule nagu Samsung Galaxy S6-l?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 17:46:06 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
lol, polnud täheldanudki, et magnetport selle z5ga kaob... magnet on hea mõnus mugav kasutada... ja kuivab ilmselt ka lihtsamini-kiiremini kui microusb... ja on lollikindlam... halb lüke.

Els nad z7-le panevad jälle tagasi, kui aru saavad, et see oli hea asi...
tagasi üles
markox
HV vaatleja

sõnum 15.09.2015 17:49:11 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:

Ma ei usu väga, et need laovarud nii pea otsa saavad. Arvestades, et ka Z1C on siiamaani müügis.
Pigem kukub hind veidi Z5C turule tulekuga ning siis väheneb ka Z3C nõudlus kuna paljud otusustavad juba Z5C kasuks.

Magnetpordist on muidugi küll väga kahju kui just Z5C puhul mingit alternatiivset dokilaadset laadimisvõimalust ei pakuta mis siis selle olemasoleva usbi otsas istub?
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 15.09.2015 18:01:55 vasta tsitaadiga

markox kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

Ma ei usu väga, et need laovarud nii pea otsa saavad. Arvestades, et ka Z1C on siiamaani müügis.
Pigem kukub hind veidi Z5C turule tulekuga ning siis väheneb ka Z3C nõudlus kuna paljud otusustavad juba Z5C kasuks.

Ma arvasin sama kui endale Z2 otsisin. Täiesti võimatu oli letist saada kuskilt. Lõpuks sain ette broneeritud uuest partiist. Tuligi mingi 10 korraga ja kõik olid pm ettemüüdud. Lihtsalt ei liigutata EOL mudeleid enam niipalju, mis siis et nõudlust oleks.

-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 18:22:58 vasta tsitaadiga

Mulle ei suutnud mttc ÜLDSE enam uut z3c tarnida. Ja mõlemad korrad, mis elionis käisin, öeldi, et jah, neid ei toodeta ja need mis on, need on kuni jätkub. Ja on neid värve, mis poes on ja midagi oodata pole mõtet, et äkki tuleb.

No ma ei tea. Kui pood ka ei tea, mida müüb ja garantiiremont ei tea, kuskohast neid osta, siis küll jahh...

tagasi üles
torm666
HV vaatleja

sõnum 15.09.2015 23:56:33 vasta tsitaadiga

Olles lugenud siin kõikide toredaid seiklusi selle telefoniga, tahaks omalt poolt ka paar sõna sekka öelda...
Viisin oma Z3 Compacti garantiiremonti 19.08.2015 kuna
1) Sim-kaardi pesa luuk ei seisnud kinni
2) tagaklaasis oli keskelt läbi üks sirge mõra (ilmselt tüüpviga)
3) Kõrvaklapi port töötas ainult mingi kindla nurga all

Kuna viisin telefoni garantiisse Klicki, kust telefon on ostetud, olin juba arvestanud sellega, et parandamisega läheb ilmselt pikemalt aega ja ega väga ei erutunudki, kui garantiiremondiga läks aega 27 päeva. Kui täna, natuke enne kella 17t telefonile Tartu Tasku Klicki järele läksin, siis olles väliselt vaadelnud ja veendunud telefoni veekindluses, palusin klienditeenindajal tuua mulle klaas või kruus veega, et ka reaalselt teada saada, kas telefon on veekindel, nagu ta peale garantiiremonti olema peaks, või mitte. Klienditeenindajad veel mainisid, et sellist asja näevad nad küll esimest korda ja ka ise sain mõnusasti naeru mugistada, sest kui reaalne see on, et telefon koha peal pekki läheb? Nõndaks, panin telefoni kõigepealt ühte pidi vee sisse ja siis ka teist pidi ning esialgsel vaatlusel tundus, et kõik on korras. Õnneks kõik minu protseduurid toimusid otse turvakaamera ees.

Circa kell 18:40 oli vaja vastselt garantiist tulnud telefoniga esimesed uued fotod teha ja suur oli minu üllatus, kui avastasin, et kaameraklaasi taha on tulnud niiskus ja see tähendab, et pildid on udused ja veelgi tähtsamalt, et ei saanud veekindlat telefoni garantiist veekindlana tagasi ja ei teagi nüüd, kas nutta või naerda. Tahaks kellegi peale häält tõsta, aga ma isegi ei tea, kelle peale karjuda, sest nõme on ka esimese ettejuhtuva klienditeenindaja peale oma pahameel välja valada.

Igastahes, olles avastanud vedeliku telefoni sees, helistasin kohe Klicki tagasi ja küsisin, kas saan telefoni kohe samal õhtul tagasi tuua ning kunas on reaalne võimalus, et saan tagasi töötava telefoni. Klicki teenindaja oskas mulle öelda ainult niipalju, et võin telefoni tuua neile tagasi, kuid siis läheb see uuesti garantiiremonti ja võtab ilmselt jälle kauem aega kui ma sooviks. Kahjuks täna õhtul niipalju aega ei olnud, et esindusse uuesti tagasi vantsida, ehk viin selle ära homme.

Seega, olles saanud oma vastselt garantiiremondist telefoni reaalselt kasutada umbes paar tundi, suundun homme tagasi esindusse, et telefon ilmselt uuesti MTTC'sse saata ja jääda ootama uusi arenguid.
Nüüd ei teagi, kuidas käituda, kelle peale olla pahane ja kelle peale häält tõsta, kuidas käituda ja üldse, millised on minu õigused? Ilmselt passin jälle ~25 päeva tühja ilma nutitelefonita ja seekord on selles süüdi absoluutselt kindlalt MTTC parandus ja ei kuidagi moodi keegi teine. Oskab keegi anda nõu, kelle peale karjuda võin ja kust oma õigusi taga nõudma hakata? Kas on võimalik endale ka kuskilt selleks ajaks asendustelefon nõuda või jäängi järjekordselt mitmekümneks päevaks nuputelefonide maailma? Kokku saaks siis ~50 päeva jooksul umbes kokku 24 tundi ka oma soetatud nutitelefoni kasutada, päris nutune.

PS, kui kunagi peaksin telefoni jällegi tagasi saama ja samamoodi poes veeklaasi sisse pannes midagi tuksi läheb (puhtteoreetiliselt), siis kunas telefoni asendamist nõudma hakata võib? icon_biggrin.gif

Juurde illustreeriv pilt ka:
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pnormak
HV vaatleja

sõnum 16.09.2015 02:02:47 vasta tsitaadiga

torm666, ole hea, tee see test ära https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8760462#8760462
Kas selle järgi on aru saada, et ei ole veekindel?
Kohapeal veega mängimine ei ole eriti mõistlik. See võib lekkida sul seal kohapeal väikese tilgakese mille mõju sa saad teada alles päeva lõpuks.
Mul endal telefon ka parasjagu garantiis - microSD pesa vahetus ja laadimisklapi tihend lahti. Tundub, et peab ka seda Pressure Sensor testi kohapeal tegema kui telefoni tagasi saan. Olen seda testi ennem teinud, kui klapp on lahti või kinni, siis on selgelt aru saada, aga huvitaks sinu telefoni test millel on arvatavasti väike leke, et kui hästi see test veekindlust näitab.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 16.09.2015 02:18:32 vasta tsitaadiga

pnormak, see testi tegemine on hea point sellise telefoniga, saab testida, kas näitab.. iseenesest poes veega mängimine on just mõistlik, peab ju veekindel olema.
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 16.09.2015 06:46:57 vasta tsitaadiga

torm666 kirjutas:
2) tagaklaasis oli keskelt läbi üks sirge mõra (ilmselt tüüpviga)

Tagaklaasi iseeneslikku mõranemist on palju ette tulnud. KUIDAS seda tõestada? Mul on 29 septembriks vaja see välja mõelda sest siis pean astuma tarbijakaitse komisjoni ette thumbs_up.gif

Veidi muu jutu kohta. esiteks veega tulebki ahkata poodides mulistama sest on näha KUI väga seda tegelikult vaja on icon_biggrin.gif Väljavahetust nõduma saad sa hakata telefoni müüjalt, kui seda on korduvalt remonditud SAMA vea pärast (ka juba teine kord on KORDUV remont). Kui telefon on taastamiskõlbmatu/defektne, siis alustatakse seda asja garantiiremondist, et nad vastava paberi väljastaksid/ise välja vahetaksid.

Asendustelefon - kuna sa viisid telefoni remonti kartulisalongi, siis võid asendusaparaati nõuda neilt. Paraku on vastus juba teada, et samaväärseid neil pakkuda pole ja bla bla bla. Teine variant, et ka neil, mis pole "samaväärsed" on mitmenädalased järjekorrad ja teoreetiliselt saad sa enne oma teelfoni remondist tagasi, kui mingi vana, nuppudega nokiakäki asenduseks. Lisaks on need nii ruunatud, et avalikus kohas sa seda taskust välja võtta ei julgeks.

Mida mina oskan soovitada? Kirjuta sony-sse: questions.ee@support.sonymobile.com
ja vaata mida nemad sulle kostavad. Faktiline on see, et peale remonti PEAB telefon olema veekindel ja seal ei ole midagi vaielda...
tagasi üles
torm666
HV vaatleja

sõnum 16.09.2015 08:02:32 vasta tsitaadiga

Ilmselgelt esimese asjana peale telefoni sisselülitamist toksisin koodi sisse ja Pressure sensor näitas peale vajutades kuni 5mbari suurust erinevust. Muidu poleks vee sisse pannudki.
Praegu peale vajutades näitab sensor küll, et ekraanile peale vajutades rõhk tõuseb, seega sensori järgi on telefon veekindel.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z3 Compact mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 110, 111, 112  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.