Mul hakkas see double tap taskus telefoni avama. Muidu oleks tore featuur küll.
Sama siin. Teksade taskus ja ekraan keha poole. Seda seetõttu, et kui mingi väline löök või müks tuleb, siis läheb pigem tagaklaas, kui esiklaas
Siim159 kirjutas:
Kitsastes taskutes (nt enamasti teksapükste omades) tõepoolest on ka minul korduvalt avanud telefon ekraani ja kuidagimoodi isegi rakendusi seal avanud, kuigi mul on musterlukustus peal. Aga ei oska nüüd öelda, kas see on just selle topeltkoputamise funktsiooni süü, võib ju vabalt minna ka powernupule pihta, või kaameranuppu allhoides.
Minul on muster. Päris avanud pole kunagi, aga emergency ekraanile on suutnud küll minna . See on see, kus on kirjas haigused, rohud, allergiad jms kontaktinfo kiirabi jaoks. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kritseldasin oma juhtumist siis ka ühe üllitise kokku ja lasin FB-sse ringlema. Siin siis kokkuvõtvalt asi kirja pandud ja pole vaja mööda teemat taga otsida
Spoiler
Head sõbrad. Järgnev lugu ei ole selleks, et te seda üle FB levitate ja ma saaks kõvasti feimi, vaid selleks, et te teaksite, mida teha ja ei tasu iialgi alla anda...
Ostsin mina omale 2014a 5 detsember EMT-st Sony Xperia Z3 Compact nutitelefoni. Maksis see 449€ ja olevat vee ja tolmukindel. No kes meist ei tahaks lahe olla, onju? Nii ka mina. Lootsin, et saan endale edaspidi kõvasti sõpru juurde, kes tahaks ka minu hüpersuper võimsa ja veekindla telefoni säras peesitada.. Etteruttavalt võin juba öelda, et asi läks täie ette- saingi "sõpru" juurde. Kahjuks ei saanud neist minu südamesõbrad, või vähemasti mitte kuigi head... Siinkohal tasuks ehk märkimist ka see väike fakt, et tol ajal ostetud seadmed olid alguse partii mudelid, hilisemad olid juba vähe vastupidavamad.
Esimene üllatus saabus juba 25 mai 2015. Olgu, tegelikult mõni päev varem, aga dokumenteeritud on see päev, kui seadme remonti viisin, monopoolsesse ettevõttesse, mis on ametlik esindus pea kõikide nutitelefonide remondiks - MTTC Eesti Oü (Türi tn 5, Tallinn, EE 100743526). Telefoni veakirjelduseks sai telefoni displei ülaserv lahti. Jah, See oli ikka TÄIESTI lahti. Liimiriba vms oli järgi andnud.
Esialgu läks asi suht lihtsalt. Garantiiline keiss ja asi korras. Varuosad telliti, saadi kätte ja töö lõpetati juba 2 päeva hiljem. Super teenindus! Olin peaaegu valmis neid kätel kandma, sest alla nädala ei antud mingit lootust.
Sain telefoni kätte ja lootsin rahulikult sellega edasi toimetada. Paar päeva hiljem väsisin SIM pesa luugi sulgemisest. Paarkümmend korda päevas on ikka natuke liig, kui seda sulgema peaks ja arvasin, et tegemist on veaga. Võtsin remondikohaga ühendust ja palusin garantiiremonti, sest telefoni sinna viies püsis luuk kinni, tagasi saades mitte. Paluti esimesel võimalusel telefon tagasi tuua (jälle nädalaks), millega ma ei nõustunud, sest puhkus oli algamas ja seda oli mul puhkuse ajal vaja. Paraku jõudis puhkuse ajal veel ka tagumine klaas mõranema hakata (ausõna- ei millestki) ja peale puhkuse lõppu seadsin sammud taas teenindusse.
MTTC võttis asja töösse 27.07.2015 (s.t. 2 kuud ja 2 päeva, peale eelmist remonti). Kuna nende klienditeenindajad on suurepärased selgeltnägijad ja ekspertiisitegijad, siis telefoni vastu võttes vaadati peale ja öeldi: "Mehhaaniline viga, garantii alla ei kuulu!" Wtf? ma pean selle eest ise maksma. Jätsin siiski ka sõna, et vaadaku meister see üle ja helistagu, öelgu hind. Nii saigi. Mõni päev hiljem sain kõne, et remondi maksumus on 33€ (hiljem arvetel muutus see kuidagi 32€-ks). Kuna telefoni siva vaja, ütlesin, et hakaku siis toimetama, hiljem vaidleme. Remont valmis ja telefon taas käes 29.07.
Arvet tasudes vaatasin, et tagaklaas maksab ainult 13€, lisaks sellele oli 3€ pandud SIM luugi vahetuse eest ja 16€ töö raha. Nagu mismõttes? Klienditeenindaja laiutas käsi, nagu tumm leilis ja ei tea midagi kommenteerida. Ma ju ise olevat nõus. No selge, maksan ära, aga nii seda asja ei jäta jõudsin neile veel öelda. Õhtul tõmbasin viled peale ja saatsin MTTC remondimehele meili, milles palusin selgitusi. Sain. mehaanik ütles, et ise ma olin ju nõus selle 32€ maksmisega. See polevat enam minu asi, kas selle eest remonditakse vaid tagaklaas või tehakse selle raha eest ka kõik muu. No selline suhtumine on juba arulage. Hinnapakkumist tehes, ta ei öelnud mulle teadlikult, mida see hind sisaldab. Lisaks oli nende seisukoht SIM pesa katte kohta, et see ei ole garantiiline keiss ja tehas seda ei korva. LOOMULIKULT! Olin nõus, et see pole tehase asi- TEIE keerasite selle remondi käigus kanni! Algas ajude põllule tõmbamine vol 1.
Tegin avalduse tarbijakaitsesse, kas asi on ikka õiglane ja kas ning mille eest ma maksma pidin. Kuna ma endiselt ei tunnista tagaklaasi mõranemist enese süüks, panin ka selle tasumise kohustuse vaidlusesse. Mõne päeva pärast helistas mulle ametnik, täpsustas nõuet ja küsis, kas te oma 10 kuud vanal telefonil garantiid ei soovigi ennistada? Oot, oot- mis kuradi garantiid??? Mul on uus telefon ja garantii kestab 2 aastat!! Seadusi ikka teate, ametnikuhärra? Härra teadis... Teadis hästi ja oskas ka kirjakeelt paremini kui mina. Nimelt, neile edastatud dokustaatidest, luges tema välja lõigu, mille kohaselt on telefonil garantii katkestatud!! Türi-Paide-JärvaJaani!!! Loomulikult pistke ka see vaidlusesse. Mida pekki?!?! Siinkohal tasub veel märkida, et seda lugu üles tähendades (12.09.2015) ei ole veel Tarbijakaitse asja lõpetanud sest vastaspoole ei nõustunud minuga ja asi läks edasi komisjoni)).
Ei läinud kaua mööda, kui juba 29.08.2015 sai mu telefon mõne minuti jooksul vett ja pani järgmiseks hommikuks pillid kotti nii tuugalt, et sealt ei saanud enam ei numbreid ega ämbreid kätte.
Naasesin ajusurmas rohelise lutsukiviga Tallinnasse 30nda õhtul ja suundusin EMT esindusse. Veidi usutledes seal klienditeenindajat, et arvake, mis juhtus, pidin ma teda siiski lõpuks äraarvamismängus pisut abistama ja ütlema, et telefon uppus. Kuigi ta arvas, et telefone ei peakski vette toppima, valgustasin ma teda, et tegemist on IP68 sert.-iga telefoniga, mis peaks kannatama poole tunni vältel meetri sügavust vett. Seepeale näitsik, pisut pelglikult, tunnistas, et eks see veekindlus ole rohkem müüginipp, mitte reaalsus. Mul lõi harja nii punaseks, et vähe jäi puudu, kui oleks ninast ja silmist hakanud verd purskuma. kas tõesti teine avaldus kohe Tarbijakaitsesse otsa, seoses teadliku kliendi petmisega müües mitte nii veekindlat telefoni veekindla nime all? Jätsin asja selleks õhtuks sinnapaika.
Oma uute "sõprade" juurde suundusin ma taas 31.08 hommikul. Andsin telefoni üle, kirjeldusse lisati "sai vett" ja kogu lugu. Lisaks peale hetkelist pilku arvutisse- öeldi mulle, et nutine värk on- su telefonil pole enam garantiid ja remondiraha saab olema päris kopsakas. Ütlesin, et hakaku siis mulle kalkulatsiooni tegema. Peaasi, et see oleks üle 60€, sest ma olen juba surmani väsinud teiega jagelemisest, kui alla selle piirhinna DAS Õigusabikulude kindlustus seda juhtumiks ei loe ja menetlusse ei võta. Mind "lohutati" sellega, et kalkulatsioon tuleb oluliselt üle 100€ piiri... Igaks juhuks andsin asja ka varakindlustusse, mis kodulaenuga kaasas on, et peale kõiki neid aastaid, saan ma lõpuks ka midagi neilt tagasi. MTTC-lt palusin veel lisaks mulle kalkulatsiooni tegemist ka kindlustuse jaoks paprit. Sealt sain taas üllatava vastuse. MINU jaoks on remondikalkull tasuta. kindlustuse jaoks pean ma maksma neile 37€!!! Täitsa uskumatud nahhaalid... Kuna kindlustus korvab kokkuvõttes kõik kulud (nii remont, kui tõend) siis sisulist vahet ju polekski, aga juba mitu kuud ajan ma seda joont põhimõtteliselt. Minu makstud kindlustusrahast makstakse remondifirmale lihtsalt üle mõistuse käivat "paberitasu" ja kõik on rahul?
Kuna asi kuidagi ei edenenud, siis sain väikse vihje, sõps Tarmolt, et kontakteeru Sony tehasega. Nii tegingi pöördumise Sony korporatsiooni 4 septembril, uurimaks asja, kuidas selle garantiiga ikka on.... Ja vot nüüd lähebki asi põnevaks. SONY ametlik seisukoht on, et peale tagaklaasi purunemist JA selle vahetamist ametlikus esinduses (mida mttc väidab end olevat) jätkub garantii originaal garantiiaja lõpuni. Ka siis, kui telefon ongi tahtlikult puruks pekstud, kuid remont teostatud ametlikus esinduses!!! LISAKS kõigele sellele on kohustatud ametlikud remonditeostajad tegema ka PEALE IGA remonti veekindlatele seadmetele veekindluse testi. Ehk siis, kui mulle MTTC ütles, et garantiid pole, siis see tegelikult ON! Ja et peale tagaklaasi vahetust EI PEAGI mu telefon põhimõttelielt vett pidama, on SULASELGE VALE!!! Kuigi mul ei olnud vajadust neid tõendeid enam kunagi esitada, võin öelda, et juba uppumisjärgsel hommikul telefoni inspekteerides, avastasin ma kuskohast vesi ligi sai- nimelt seesama DISPLEI mida vahetati esimeses remondis- sel korral olid displei mõlemad ääred, ülalt alla, liimist lahti. Kuna sellel enam sisulist vahet polnud ja igaks juhuks hoidsin neid pilte tagavaraks, polnud vaja neid enam mainidagi.
Algas ajude põllule tõmbamine vol 2. Sony'st saadud info läkitasin ma MTTC-sse, sest omal algatusel nad enam minuga ühendust võtta e isoovinud, et pakkumine teha. Võttis aega, mis ta võttis, kuid aega ta võttis ja MTTC nõustus lõpuks, et mu telefonil siiski on garantii ja seade tuleb remontida või välja vahetada. Kuna remont läheb üle mõistuse kalliks, siis vahetatakse seade välja. Vägev, onju? Aga sellega algas uus jant. Kuna rohelist mudelit neil kuskilt võtta pole, pakuti, kas must või valge. Pohh, Yolo, võtan valge. Must on liiga mainstream. Sain teada, et võtab aega mõne päeva, sest eestis kohal pole. Läks seal nüüd mööda mõni tund või päev, polegi siinkohal enam oluline, kui sain kõne, et ei eedu-peedu-teedu-eesti-läti-leedu laos EI OLE Z3 Compacte. Kuna nende tootminegi on lõpetatud, siis nad saavad mulle pakkuda Z3. must eestis olema, valge tuleks paari päevaga kuskilt jumala poolt hüljatud paigast... Ei nõustunud. Ma olen linnainimene, mitte maamees ja "labidaga" pole siin midagi kaevata. liiatigi, kui see nii õrn on. Hakkas uus võimlemine pihta, kuskohast siis ikkagi Compact saada. Ettepanek, et võiks kaasata asjasse EMTi ja sealt uus seade võtta neid ei erutanud. Võiks isegi öelda, et hirmutas.
ise käisin vahepeal Elionis uurimas, mis kuradi jama see on, et ei saa nüüdseks juba 100% maha kantud telefoni vastu uut. Klienditeenindaja ei näinud probleemi- too aga defekteerimisepaber siia ja anname riiulist uue, võimaluste piires (mis värve veel alles on) sest tõepoolest on toomine läbi neil mudeleid ja paari kuuga kaovad ka lettidelt. Proovisin siis MTTC tüübile tagasi traati tõmmata, aga krt, klienditeeninduse number oli see. See, kuidas mulle kinnitati, et mulle pole tund aega tagasi helistatud (sest arvutis seda kirjas pole), vaid hoopis kaks päeva tagasi, ei oma ka mingit tähtsust. Lasin neil marmorisse graveerida oma andmed, mitmed mobiilinumbrid ja palve kiiresti tagasi helistada, tähendati üles. Kõnet aga ei tulnud. Saatsin tüübile siis ise meili, et kaua see jant kestab- helista KOHE, saingi kõne. Kirjeldasin olukorra lihtsust, et väljastage paber ja läheme sõpradena laiali, ei olnudki neile kuigi lihtne. Hakkas mingi häma, kuidas "asi pole nii lihtne ja käib muid kanaleid pidi" ja EMTi ei tasuks asjasse üldse segada jne jne. Kuigi juba varasemalt oli LED-lamp peas helendama löönud, et siin toimub midagi ERITI kahtlast, sai see veelgi kinnitust, kuidas arvatavasti mingil põhjusel pole ka tehast asjasse pühendatud. Kui ähvardasin tehasele uue kirja saata, ei peetud ka seda vajalikuks. Lubati kella 15ks mingi mõistlik lahendus leida. "Mõistliku" tähendusi aitasin ma ka tal mõtestada- mitte, et ma nüüd hakkan ootama 1,5 nädalat, kuni see seade kuskilt euroopast tuleb, VAID ma tahan seda loetud tundide või paari päeva jooksul, sest selles valguses, et EMT on nõus selle KOHESELT andma, siis mitmenädalane ooteaeg mind enam eriti üles ei kütnud. Loomulikult ei olnud kella 15.15ks mingit kõne tulnud. Alustasin süstemaatiliselt sama meili saatmist, korduvalt, ähvardusega, et kirjutan kohe EMTsse ja Sony tehasesse, vaatamaks nende seisukohta kogu selles loos. Mingi 18-19 vahel sain siis telefonikõne, mis edastas, et hommikul kella 9ks on defekteerimise paber MTTC-s valmis ja tulgu ma järgi. Kuna kogu tsirkus oli kestnud ikka liiga hämaralt ja kaua, ei olnud ma kaugeltki kindel, et see paber veel kõik lahendab...
11.09.2015 hommikul sain paberi probleemivabalt ja oh üllatust- see kehtiski! Seadsin sammud Elioni esindusse ja sealt küsiti, kas olen uue telefoni ka juba välja valinud? Mismõttes uue? Mul oli ju z3c. Kas seda siis pole enam? oli küll, aga mul ei olnud mingit kohustust sama telefon võtta. Mõistan, et kallima aparaadi eest oleks pidanud juurde maksma, aga asjaolu, et võin suvalise võtta, oli üllatav. valisin siiski sama telefoni, küll valge, kuna olin juba MTTC telefonivahetuseaktsioonist alates harjunud mõttega, et see saab olema valge. Paberid vormistatud küsis veel klienditeenindaja põhusalt, mis vana seadmega juhtus ja hakates asjast kiirülevaadet tegema, sain veelgi ühe üllatuse. Ka klienditeenindaja olla läbi elanud olukorra, kus tagaklaas puruneb/mõraneb ja vahetatakse garantiikorras, sest tegemist ülepingest tingitud pragunemisega! Fakk yee... After all, ma kuulen siis seda? Aga see ei oleks muutnud asjade käiku ka varem, sest MTTC ei tunnista seda ei otse, ega ka Tarbijakaitseametvahendusel. Elame näeme mis sellest tarbijakaitsejuhtumist lõpuks saab.
Hetkel on siis uus Z3C käes ja teostatud ka esimene uppumistest, mille läbis edukalt- ei upu.
Miks ma seda kõike kirjutan? Loomulikult feimi pärast. kas pole lahe, kui sulle peale sed kõike näppu visatakse? Isegi siis, kui see on keskmine? On ikka. Ka negatiivne reklaam on vaesel ajal reklaam. Minu üllitise eesmärk on TEID, mu kallid sõbrad informeerida, kuidas asjad käivad kuigi ei peaks. Kui satute telefoni MTTC-sse viima, siis olge valvsad, mis seal tehakse ja millega nõustute. Ma ei tea hetkel, kuidas olukord on teiste telefonidega, kuid SONY kinnitab, et ka pärast kukkumisest tingitud vigastusi ja nende remondi kinni maksmist on teie telefonil garantii alles originaalaja lõpuni. See ei loe, et MTTC omavoliliselt garantiid lõpetada püüab, et teilt pappi kätte saada!! Kui teil on kahtlusi asja õigsuses, ärge häbenega tootjale kirjutada. Vähemalt sony support on sõbralik ja vastavad loetud tundide jooksul.
Ma usun, et nii mõnigi värvikas seik jäi kirja panemata, kuid see on selle hind, kui kogu seda majandamise üleskirjutamist ei alusta siis, kui asi kestab ja emotsioon on laes. Supp tuleb ikka süüa veidi jahtununa. Olen juba 24h normaalse vererõhuga ringi käinud ja otseselt enam halba ei soovi ka vastaspoolele. Kuigi peale kõike seda on mul siiski vasaku jala väikses varbas tunne, et me kohtume varsti Nägemiseni!
Mingit kohustust seda asja edasi jagada, levitada pole, kuid kui kellelgi on probleeme sarnase juhtumiga, siis võite lugeda anda ja ehk saavad inimesed oma asjad korda
See on nagu veits tobe olukord, et klient peab otse MTTC poole pöörduma. Samsungiga oli lihtne - viisin emt esindusse ja nemad ise jagelesid edasi sellega ning sain uue telefoni vastu ka esindusest.
See on nagu veits tobe olukord, et klient peab otse MTTC poole pöörduma. Samsungiga oli lihtne - viisin emt esindusse ja nemad ise jagelesid edasi sellega ning sain uue telefoni vastu ka esindusest.
Ei, sa ei pea ise minema mttc-sse. Aga esindus tavaliselt soovitab, kui sa asju tahad kiiresti ajada. Läbi esinduse lisandub vähemalt 1 nädal. Minu situatsioonis, kardetavasti jageleksin veel pikalt, kui asi oleks esinduse kaudu, sest esidnus EI SEISA sinu õiguste eest niivõrd, kui ise valmis oled.
Asendustelefoni võid ju saada, paraku mitte samaväärset. Saad mingi vana, nuppudega netivaba juustu, millele isegi su SIM kaart sisse ei lähe, ilma adapterita.
No just väitsid, et saab nuppudega vana telefoni asenduseks
Asenduseks telefoni remondi ajaks vs asenduseks, kui telefon defekteeritakse.
Üks räägib aiast, teine aia august.
Igatahes viimasel korral ma enam ei küsinud, kahel eelmisel korral öeldi, et see ei tule kõne allagi, et samaväärne asendustelefon remondi ajaks saada.
Kui kunagi xcoveriga jaurasin, siis sai ka nuppudega jurakaid asenduseks, lisaks olid neil juba kasutamisest ekraanid puruks ja ootejärjekord üle nädala
-KRANTS-, Aga siin ju vahepeal räägiti (kas mitte ei olnud sina?), et kui MTTC-sse otse pöördud ja sinule ebasobiv vastus tuleb, siis sul ei ole õigus seal Tarbijakaitsesse pöörduda ning õigusi taga ajama, kuna MTTC ei müünud sulle telefoni?
Aga jah, MTTC puhul on hulgi näiteid, kuidas nad sulaselgelt valetavad garantii kehtivuse osas (nt minu puhul, millest sai ka siin foorumis arutletud, aeti algul, et ainuüksi rootimisega garantii kaob, isegi kui telefon ei ole selle läbi kahjustada saanud, kuid tuli välja, et Sony tingimustega polnud nad kas kursis või siis lihtsalt häbematult valetasid sellel teemal).
-KRANTS-, Aga siin ju vahepeal räägiti (kas mitte ei olnud sina?), et kui MTTC-sse otse pöördud ja sinule ebasobiv vastus tuleb, siis sul ei ole õigus seal Tarbijakaitsesse pöörduda ning õigusi taga ajama, kuna MTTC ei müünud sulle telefoni?
Ebasobiv vastus mille kohta? Kui remont teostatakse nii, et ma pole asjaga nõus- ikka tarbijakaitse.
Kui mttc ütleb, et garantiid pole ja neimad ei emondi ja ma nõus pole- tarbijakaitse.
Kui mttc telefoni maha ei kanna, kuigi peaks, siis ikka tarbijakaitse. Või millist asja tarbijakaitsesse anda ei tohi? Mis bossid nemad on, et nende sita töö/tegemata töö peale ei tohi kaebust esitada?
Kui sa mu loo nüüd läbi vaevusid lugema, siis said teada, et tarbijakaitse VÄGAGI menetleb seda asja, mille ma II remondi eest sisse andsin. Mis sest, et mul uus telefon juba käes. Vanaga vaidlus ikka kestab.
MTTC'ga olen ühe korra kokku puutunud mis lõppes minu valju avaldusega, et te olete debiilikud. lahkusin ja rohkem tagasi ei lähe.
seal see blond ülbe tibin letis on väljakannatamatu suhtumisega. olles ise pm kõrvalfirmas kunagi töötanud ja muudpidigi igasuguse tehnika ja klientidega kokku puutunud siis tolle asutuse suhtumine on alla igasugust arvestust.
ostsin augustis 2014 endale S5 ja peale autosse jõudmist märkasin, et tagakaanel jääb ühest kohast suht pikk vahe sisse korpusega mis seab kahtluse alla veekindluse. läksin poodi tagasi kus öeldi, et kohe nii ei saa välja vahetada ja peaks ikkagi MTTCsse minema kuna seal toimetatakse kohe. läksin sinna ja see tibividin kukkus ülbel toonil seletama, et nii need asjad ikka ei käi ja telefon on vähemalt 2-3 nädalat ikkagi tootja juures kontrollis ja testis ja blalblaba. küsisin, et kas TÕESTI ei saa lihtsalt uut tagakaant anda vahetuseks? ei seda ei teist ei kolmandat. niipidi ei nõuta asju ja üleüldse nemad otsustavad. saatsin sinnasamma ta ja lahkusin.
ma pole nõus olema 3 nädalat ilma telefonita - kus veaks on lihtsalt defektne lihtsalt eemaldatav tagakaas - mille ma hetk tagasi ostsin ja asendust nad ka ei anna vaid peaksin selle ise otsima.
tegelen ühes teises tehnikavidinatega toimetavas asutuses ja siin igatahes üritame pigem kliendile igatpidi vastu tulla aga mitte sellist sitta keerata.
MTTC'ga olen ühe korra kokku puutunud mis lõppes minu valju avaldusega, et te olete debiilikud. lahkusin ja rohkem tagasi ei lähe.
seal see blond ülbe tibin letis on väljakannatamatu suhtumisega. olles ise pm kõrvalfirmas kunagi töötanud ja muudpidigi igasuguse tehnika ja klientidega kokku puutunud siis tolle asutuse suhtumine on alla igasugust arvestust.
ostsin augustis 2014 endale S5 ja peale autosse jõudmist märkasin, et tagakaanel jääb ühest kohast suht pikk vahe sisse korpusega mis seab kahtluse alla veekindluse. läksin poodi tagasi kus öeldi, et kohe nii ei saa välja vahetada ja peaks ikkagi MTTCsse minema kuna seal toimetatakse kohe. läksin sinna ja see tibividin kukkus ülbel toonil seletama, et nii need asjad ikka ei käi ja telefon on vähemalt 2-3 nädalat ikkagi tootja juures kontrollis ja testis ja blalblaba. küsisin, et kas TÕESTI ei saa lihtsalt uut tagakaant anda vahetuseks? ei seda ei teist ei kolmandat. niipidi ei nõuta asju ja üleüldse nemad otsustavad. saatsin sinnasamma ta ja lahkusin.
ma pole nõus olema 3 nädalat ilma telefonita - kus veaks on lihtsalt defektne lihtsalt eemaldatav tagakaas - mille ma hetk tagasi ostsin ja asendust nad ka ei anna vaid peaksin selle ise otsima.
tegelen ühes teises tehnikavidinatega toimetavas asutuses ja siin igatahes üritame pigem kliendile igatpidi vastu tulla aga mitte sellist sitta keerata.
Markoga nõus. MTTC leti taga või seal oote järjekorras olles suudab tädi ikka sellise segaduse ja pahameele kokku keeta, et anna olla. Kõiksugused vastused on tal kas väga lollid või hoopis puudulikud kuid nina on püsti ja olek on kalk. Hullem kui kuningas kelle jalge ette on roomanud abi järgi kerjus.
Jep. Musta peaga tibin on juba tüki meeldivam, aga see selleks.
Mulle tundub ka, et ma ikkagi saan vist kohe uuesti nendele külla minna Tundub, et see ei olnud vaid silmapete, kui reede õhtul avastasin, et alumine luuk punnitav end veits välja Mitte küll niipalju, kui rohelisel oli, kuid siiski...
Vaatan, kui aega, ehk külastan enne EMTi... _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Jep. Musta peaga tibin on juba tüki meeldivam, aga see selleks.
Mulle tundub ka, et ma ikkagi saan vist kohe uuesti nendele külla minna Tundub, et see ei olnud vaid silmapete, kui reede õhtul avastasin, et alumine luuk punnitav end veits välja Mitte küll niipalju, kui rohelisel oli, kuid siiski...
Vaatan, kui aega, ehk külastan enne EMTi...
Alumist luuki uutel telefonidel surub välja ka kehvasti volditud imei lipik, sikuta see välja ja voldi lipiku ots ilusti ära ja säästad oma aega.
Minu loogika ütleb, et sel juhul peaks sony need telefonid tagasi ostma, kui nad on müüdud "veekinldana" kuid nad seda pole ja vette minna ei soovitata?
Lisaks, kas ma saan õigesti aru, et jutt z3+ ja z5 teemal rohkem?
Kahjuks on nii, et suur osa kasutajaid on idikad ja rikuvad normaalsete jaoks kogu lõbu. Sony ei jõua parandada ja tagasi osta inimeste lollusest rikutud telefone (halvasti suletud klapid, loputamata jätmine pärast meres kasutamist, "mul käes hoides läks katki" telefoni pillamine vastu maad, seinu ja lagesid jne). Praegusel kujul veekindlus välistab kahjuks suures osas lollikindluse sest nõuab elementaarset arusaamist praktilistest rõhuanduritest ja millest kõigest veel.
Purjetamise käigus korduvalt nii telefon ise kui ise telefoniga vette kukkunud ja pole midagi juhtunud, niiskuse kleepekas ka valge. Laadimiseks kasutan docki või siis Magnector X, mõlemad päris okeid tooted. Eks nad kaitsevad jah ennast kasutaja lolluse eest _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Kogu selle MTTC vingu kõrvale
6 kuud hiljem olen pagana rahul ikka ostuga. Olgu garantiiga kuidas on, ma ei kujuta ühtegi teist telefoni ette Z3C asemel hetkel. Vee(tolmu)kindel, mõnus pesa magnetlaadijaga, kiire, normaalsed fotod + super aku kestvus. Nagu üleval kirjeldatud, siis alati saab oma häda rahvusvahelisele tasemele kergitada ja sealt pekstakse kohalikud maa peal tagasi.
-KRANTS- kirjutas:
Kus seda niiskuse kleepekat näed?
Laadija kaane taga pisike auk, teatud nurga all on näha kleepsu emaplaadi või mingi kere detaili küljes. SIM-kaardi kaane taga kergemini nähtavas kohas valge punn.
1. Stamina mode ei tööta? Ehk siis mobiilset datat ja wifit kinni ei keerata?
2. AC wifis on ka idle olekus üsna suur aku kulu, samas muidugi pöörane 433mbit/s link luuakse AP-ga, tavalise 72mbit asemel mis N wifiga.
3. Mobile Radio active bugi on vähemalt Chrome puhul eksisteerimas, kahjuks fix tuleb Android 6.0-ga.
See Indrek on ju lege Ma olen temaga oiiiiikuipalju rääkinud ja selle tüübi suust mingit asjalikku juttu saada... No ma ei tea... Samuti figureeris seal jutus üks Tele2 Hans, kellega ma jaurasin, kui mul xcover niiskuskahjustuse sai. Noh lahenduseni tema mind ei aitanud, rohkemat ma ei kommenteeri sest hans on ühe siinse autoriteedi sõps
Baidevei. Minu loo, mida FB-s jagasin, noppis üks Õhtulehe ajakirjanik üles ja palus luba, et sellest lugu teha. sai loa.
Ma ei tea, kas nutta või naerda, kuid mul tuleb FB postkasti keskmiselt 1-2 lugu päevas, kuidas mttc on kedagi kottinud, garantii ära võtnud jne jne...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.