Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z3 Compact märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 110, 111, 112  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.09.2015 16:32:14 vasta tsitaadiga

inca kirjutas:
Mul hakkas see double tap taskus telefoni avama. Muidu oleks tore featuur küll.

Sama siin. Teksade taskus ja ekraan keha poole. Seda seetõttu, et kui mingi väline löök või müks tuleb, siis läheb pigem tagaklaas, kui esiklaas thumbs_up.gif
Siim159 kirjutas:
Kitsastes taskutes (nt enamasti teksapükste omades) tõepoolest on ka minul korduvalt avanud telefon ekraani ja kuidagimoodi isegi rakendusi seal avanud, kuigi mul on musterlukustus peal. Aga ei oska nüüd öelda, kas see on just selle topeltkoputamise funktsiooni süü, võib ju vabalt minna ka powernupule pihta, või kaameranuppu allhoides.

Minul on muster. Päris avanud pole kunagi, aga emergency ekraanile on suutnud küll minna icon_smile.gif . See on see, kus on kirjas haigused, rohud, allergiad jms kontaktinfo kiirabi jaoks.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 13.09.2015 15:50:38 vasta tsitaadiga

Kritseldasin oma juhtumist siis ka ühe üllitise kokku ja lasin FB-sse ringlema. Siin siis kokkuvõtvalt asi kirja pandud ja pole vaja mööda teemat taga otsida

Spoiler Spoiler Spoiler

Mingit kohustust seda asja edasi jagada, levitada pole, kuid kui kellelgi on probleeme sarnase juhtumiga, siis võite lugeda anda ja ehk saavad inimesed oma asjad korda icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.09.2015 15:59:14 vasta tsitaadiga

See on nagu veits tobe olukord, et klient peab otse MTTC poole pöörduma. Samsungiga oli lihtne - viisin emt esindusse ja nemad ise jagelesid edasi sellega ning sain uue telefoni vastu ka esindusest.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 13.09.2015 16:04:40 vasta tsitaadiga

Kes ütles et peab otse MTTCsse pöörduma?
Vii oma telefon esindusse ja küsi asendus telefon kuniks nad jamavad sul aparaadiga
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 13.09.2015 16:08:24 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
See on nagu veits tobe olukord, et klient peab otse MTTC poole pöörduma. Samsungiga oli lihtne - viisin emt esindusse ja nemad ise jagelesid edasi sellega ning sain uue telefoni vastu ka esindusest.

Ei, sa ei pea ise minema mttc-sse. Aga esindus tavaliselt soovitab, kui sa asju tahad kiiresti ajada. Läbi esinduse lisandub vähemalt 1 nädal. Minu situatsioonis, kardetavasti jageleksin veel pikalt, kui asi oleks esinduse kaudu, sest esidnus EI SEISA sinu õiguste eest niivõrd, kui ise valmis oled.

Asendustelefoni võid ju saada, paraku mitte samaväärset. Saad mingi vana, nuppudega netivaba juustu, millele isegi su SIM kaart sisse ei lähe, ilma adapterita.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.09.2015 16:09:29 vasta tsitaadiga

Mina sain omal ajal galaxy s asemele s3. Aga see selleks
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 13.09.2015 16:10:15 vasta tsitaadiga

Mulle pakuti ka praegu suvalist poes olevat telefoni (ei pea isegi sama marki olema).

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.09.2015 16:11:00 vasta tsitaadiga

No just väitsid, et saab nuppudega vana telefoni asenduseks
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 13.09.2015 16:14:42 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
No just väitsid, et saab nuppudega vana telefoni asenduseks

Asenduseks telefoni remondi ajaks vs asenduseks, kui telefon defekteeritakse.

Üks räägib aiast, teine aia august.

Igatahes viimasel korral ma enam ei küsinud, kahel eelmisel korral öeldi, et see ei tule kõne allagi, et samaväärne asendustelefon remondi ajaks saada.

Kui kunagi xcoveriga jaurasin, siis sai ka nuppudega jurakaid asenduseks, lisaks olid neil juba kasutamisest ekraanid puruks ja ootejärjekord üle nädala icon_biggrin.gif
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 13.09.2015 16:18:20 vasta tsitaadiga

-KRANTS-, Aga siin ju vahepeal räägiti (kas mitte ei olnud sina?), et kui MTTC-sse otse pöördud ja sinule ebasobiv vastus tuleb, siis sul ei ole õigus seal Tarbijakaitsesse pöörduda ning õigusi taga ajama, kuna MTTC ei müünud sulle telefoni?

Aga jah, MTTC puhul on hulgi näiteid, kuidas nad sulaselgelt valetavad garantii kehtivuse osas (nt minu puhul, millest sai ka siin foorumis arutletud, aeti algul, et ainuüksi rootimisega garantii kaob, isegi kui telefon ei ole selle läbi kahjustada saanud, kuid tuli välja, et Sony tingimustega polnud nad kas kursis või siis lihtsalt häbematult valetasid sellel teemal).
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 13.09.2015 16:25:11 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
-KRANTS-, Aga siin ju vahepeal räägiti (kas mitte ei olnud sina?), et kui MTTC-sse otse pöördud ja sinule ebasobiv vastus tuleb, siis sul ei ole õigus seal Tarbijakaitsesse pöörduda ning õigusi taga ajama, kuna MTTC ei müünud sulle telefoni?

Ebasobiv vastus mille kohta? Kui remont teostatakse nii, et ma pole asjaga nõus- ikka tarbijakaitse.
Kui mttc ütleb, et garantiid pole ja neimad ei emondi ja ma nõus pole- tarbijakaitse.
Kui mttc telefoni maha ei kanna, kuigi peaks, siis ikka tarbijakaitse. Või millist asja tarbijakaitsesse anda ei tohi? Mis bossid nemad on, et nende sita töö/tegemata töö peale ei tohi kaebust esitada? icon_eek.gif

Kui sa mu loo nüüd läbi vaevusid lugema, siis said teada, et tarbijakaitse VÄGAGI menetleb seda asja, mille ma II remondi eest sisse andsin. Mis sest, et mul uus telefon juba käes. Vanaga vaidlus ikka kestab.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.09.2015 18:16:56 vasta tsitaadiga

MTTC'ga olen ühe korra kokku puutunud mis lõppes minu valju avaldusega, et te olete debiilikud. lahkusin ja rohkem tagasi ei lähe.

seal see blond ülbe tibin letis on väljakannatamatu suhtumisega. olles ise pm kõrvalfirmas kunagi töötanud ja muudpidigi igasuguse tehnika ja klientidega kokku puutunud siis tolle asutuse suhtumine on alla igasugust arvestust.

ostsin augustis 2014 endale S5 ja peale autosse jõudmist märkasin, et tagakaanel jääb ühest kohast suht pikk vahe sisse korpusega mis seab kahtluse alla veekindluse. läksin poodi tagasi kus öeldi, et kohe nii ei saa välja vahetada ja peaks ikkagi MTTCsse minema kuna seal toimetatakse kohe. läksin sinna ja see tibividin kukkus ülbel toonil seletama, et nii need asjad ikka ei käi ja telefon on vähemalt 2-3 nädalat ikkagi tootja juures kontrollis ja testis ja blalblaba. küsisin, et kas TÕESTI ei saa lihtsalt uut tagakaant anda vahetuseks? ei seda ei teist ei kolmandat. niipidi ei nõuta asju ja üleüldse nemad otsustavad. saatsin sinnasamma ta ja lahkusin.
ma pole nõus olema 3 nädalat ilma telefonita - kus veaks on lihtsalt defektne lihtsalt eemaldatav tagakaas - mille ma hetk tagasi ostsin ja asendust nad ka ei anna vaid peaksin selle ise otsima.

tegelen ühes teises tehnikavidinatega toimetavas asutuses ja siin igatahes üritame pigem kliendile igatpidi vastu tulla aga mitte sellist sitta keerata.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 14.09.2015 04:13:12 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
MTTC'ga olen ühe korra kokku puutunud mis lõppes minu valju avaldusega, et te olete debiilikud. lahkusin ja rohkem tagasi ei lähe.

seal see blond ülbe tibin letis on väljakannatamatu suhtumisega. olles ise pm kõrvalfirmas kunagi töötanud ja muudpidigi igasuguse tehnika ja klientidega kokku puutunud siis tolle asutuse suhtumine on alla igasugust arvestust.

ostsin augustis 2014 endale S5 ja peale autosse jõudmist märkasin, et tagakaanel jääb ühest kohast suht pikk vahe sisse korpusega mis seab kahtluse alla veekindluse. läksin poodi tagasi kus öeldi, et kohe nii ei saa välja vahetada ja peaks ikkagi MTTCsse minema kuna seal toimetatakse kohe. läksin sinna ja see tibividin kukkus ülbel toonil seletama, et nii need asjad ikka ei käi ja telefon on vähemalt 2-3 nädalat ikkagi tootja juures kontrollis ja testis ja blalblaba. küsisin, et kas TÕESTI ei saa lihtsalt uut tagakaant anda vahetuseks? ei seda ei teist ei kolmandat. niipidi ei nõuta asju ja üleüldse nemad otsustavad. saatsin sinnasamma ta ja lahkusin.
ma pole nõus olema 3 nädalat ilma telefonita - kus veaks on lihtsalt defektne lihtsalt eemaldatav tagakaas - mille ma hetk tagasi ostsin ja asendust nad ka ei anna vaid peaksin selle ise otsima.

tegelen ühes teises tehnikavidinatega toimetavas asutuses ja siin igatahes üritame pigem kliendile igatpidi vastu tulla aga mitte sellist sitta keerata.

Markoga nõus. MTTC leti taga või seal oote järjekorras olles suudab tädi ikka sellise segaduse ja pahameele kokku keeta, et anna olla. Kõiksugused vastused on tal kas väga lollid või hoopis puudulikud kuid nina on püsti ja olek on kalk. Hullem kui kuningas kelle jalge ette on roomanud abi järgi kerjus.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 14.09.2015 05:38:30 vasta tsitaadiga

Jep. Musta peaga tibin on juba tüki meeldivam, aga see selleks.

Mulle tundub ka, et ma ikkagi saan vist kohe uuesti nendele külla minna icon_biggrin.gif Tundub, et see ei olnud vaid silmapete, kui reede õhtul avastasin, et alumine luuk punnitav end veits välja icon_biggrin.gif Mitte küll niipalju, kui rohelisel oli, kuid siiski... icon_confused.gif
Vaatan, kui aega, ehk külastan enne EMTi...

tagasi üles
karusloom
HV kasutaja

sõnum 14.09.2015 05:55:47 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Jep. Musta peaga tibin on juba tüki meeldivam, aga see selleks.

Mulle tundub ka, et ma ikkagi saan vist kohe uuesti nendele külla minna icon_biggrin.gif Tundub, et see ei olnud vaid silmapete, kui reede õhtul avastasin, et alumine luuk punnitav end veits välja icon_biggrin.gif Mitte küll niipalju, kui rohelisel oli, kuid siiski... icon_confused.gif
Vaatan, kui aega, ehk külastan enne EMTi...

Alumist luuki uutel telefonidel surub välja ka kehvasti volditud imei lipik, sikuta see välja ja voldi lipiku ots ilusti ära ja säästad oma aega.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 14.09.2015 15:22:09 vasta tsitaadiga

Thanks for tip. Proovin ära. thumbs_up.gif

iir kirjutas:
http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

icon_lol.gif

Minu loogika ütleb, et sel juhul peaks sony need telefonid tagasi ostma, kui nad on müüdud "veekinldana" kuid nad seda pole ja vette minna ei soovitata?
Lisaks, kas ma saan õigesti aru, et jutt z3+ ja z5 teemal rohkem?
tagasi üles
serka15
HV vaatleja

sõnum 15.09.2015 11:21:15 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

icon_lol.gif

Kahjuks on nii, et suur osa kasutajaid on idikad ja rikuvad normaalsete jaoks kogu lõbu. Sony ei jõua parandada ja tagasi osta inimeste lollusest rikutud telefone (halvasti suletud klapid, loputamata jätmine pärast meres kasutamist, "mul käes hoides läks katki" telefoni pillamine vastu maad, seinu ja lagesid jne). Praegusel kujul veekindlus välistab kahjuks suures osas lollikindluse sest nõuab elementaarset arusaamist praktilistest rõhuanduritest ja millest kõigest veel.

Tegelikult on Z seeria telefonid suutelised sellistes tingimustes ka ellu jääma.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
XD
HV kasutaja
XD

sõnum 15.09.2015 11:27:43 vasta tsitaadiga

Purjetamise käigus korduvalt nii telefon ise kui ise telefoniga vette kukkunud ja pole midagi juhtunud, niiskuse kleepekas ka valge. Laadimiseks kasutan docki või siis Magnector X, mõlemad päris okeid tooted. Eks nad kaitsevad jah ennast kasutaja lolluse eest icon_smile.gif
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 11:44:11 vasta tsitaadiga

Kus seda niiskuse kleepekat näed?

tagasi üles
karusloom
HV kasutaja

sõnum 15.09.2015 12:21:53 vasta tsitaadiga

OT: MTTC

Küll aga üks silm naerab ja teine nutab.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 15.09.2015 12:57:07 vasta tsitaadiga

Kogu selle MTTC vingu kõrvale icon_biggrin.gif
6 kuud hiljem olen pagana rahul ikka ostuga. Olgu garantiiga kuidas on, ma ei kujuta ühtegi teist telefoni ette Z3C asemel hetkel. Vee(tolmu)kindel, mõnus pesa magnetlaadijaga, kiire, normaalsed fotod + super aku kestvus. Nagu üleval kirjeldatud, siis alati saab oma häda rahvusvahelisele tasemele kergitada ja sealt pekstakse kohalikud maa peal tagasi.
-KRANTS- kirjutas:
Kus seda niiskuse kleepekat näed?

Laadija kaane taga pisike auk, teatud nurga all on näha kleepsu emaplaadi või mingi kere detaili küljes. SIM-kaardi kaane taga kergemini nähtavas kohas valge punn.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 15.09.2015 13:00:28 vasta tsitaadiga

1. Stamina mode ei tööta? Ehk siis mobiilset datat ja wifit kinni ei keerata?
2. AC wifis on ka idle olekus üsna suur aku kulu, samas muidugi pöörane 433mbit/s link luuakse AP-ga, tavalise 72mbit asemel mis N wifiga.
3. Mobile Radio active bugi on vähemalt Chrome puhul eksisteerimas, kahjuks fix tuleb Android 6.0-ga.

5.11 versiooniga Z3C
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2015 13:07:18 vasta tsitaadiga

karusloom kirjutas:
OT: MTTC

Küll aga üks silm naerab ja teine nutab.

See Indrek on ju lege icon_biggrin.gif Ma olen temaga oiiiiikuipalju rääkinud ja selle tüübi suust mingit asjalikku juttu saada... No ma ei tea... Samuti figureeris seal jutus üks Tele2 Hans, kellega ma jaurasin, kui mul xcover niiskuskahjustuse sai. Noh lahenduseni tema mind ei aitanud, rohkemat ma ei kommenteeri sest hans on ühe siinse autoriteedi sõps icon_wink.gif

Baidevei. Minu loo, mida FB-s jagasin, noppis üks Õhtulehe ajakirjanik üles ja palus luba, et sellest lugu teha. sai loa.

Ma ei tea, kas nutta või naerda, kuid mul tuleb FB postkasti keskmiselt 1-2 lugu päevas, kuidas mttc on kedagi kottinud, garantii ära võtnud jne jne...
tagasi üles
iceVice
HV kasutaja
iceVice

sõnum 15.09.2015 13:10:33 vasta tsitaadiga

Ostin omale sellise korpuse http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/hNsAAOSwNSxVFq5L/$_35.JPG väga mugav materjal selline plastik kumm.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 15.09.2015 13:22:24 vasta tsitaadiga

-KRANTS-, anna ÕL kontaktile need 1-2 lugu päevas edasi, saab MTTC korda ehk ;D
või uue ametliku esindaja..

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z3 Compact mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 110, 111, 112  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.