|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.09.2015 23:41:31
|
|
|
-KRANTS-, pane kirja, mis täpselt oli ja mida täpselt tegid, saab ehk asja liikuma, muidu on tulemuseks "ebameeldivate klientide" puhul asendamine ja teiste puhul sama asi
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
09.09.2015 05:40:00
|
|
|
| rmc kirjutas: |
-KRANTS-, pane kirja, mis täpselt oli ja mida täpselt tegid, saab ehk asja liikuma, muidu on tulemuseks "ebameeldivate klientide" puhul asendamine ja teiste puhul sama asi  |
Ma absoluutselt igast liigutusest siia teada andnud ja siinse veebipäeviku põhjal on kuupäevaliselt võimalik kronoloogia kirja panna. Ise käitusin ka alguses juba valesti sellega, et hakkasin kummi venitama.
Kuna ka selles õigusemõistmises on muster (ma polnud esimene, kes sellise käitumisega asja jonksu sai), siis ei maksa uskuda seda, et case võidavad vaid "ebameeldivad" kliendid. Pigem asi selles, et garantiist jäävad ilmad inimesed, kes lihtsalt ei taha/julge midagi ette võtta.
Põhimõtteliselt lepime hinnakirjas kokku ja karusloomaga hakkame telefoni teel konsultatsioone andma Füüsilise kohtumise ja meili teel juhiste saatmisel lisandub hinnakirjale 1,6x koefitsient.
Tegelikult oleks nüüd hea konkreetselt teada, kellel on sony telefonil garantii enneaegselt katkenud ja millisel põhjusel? Kui sellest saab üks priske hulk siis ma võin lahkelt omandatud teadmisi jagada tingimusel, et teete mis vaja ja saadate nõude telefoni remonti kõik samal päeval
|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
09.09.2015 14:54:17
|
|
|
Nii vahva, telefon oli käes, vajutan power nuppu ning tunnen kohe kuidas midagi puruneb, pööran ümber ning tagumine klaas kena praoga alumises osas Veekindlusele võib nüüd hüvasti öelda?
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
10.09.2015 16:55:37
|
|
|
| prtv kirjutas: |
Nii vahva, telefon oli käes, vajutan power nuppu ning tunnen kohe kuidas midagi puruneb, pööran ümber ning tagumine klaas kena praoga alumises osas Veekindlusele võib nüüd hüvasti öelda? |
Ostsid just? Kas oli see 24 või 48 tundi. Kui ostes telefonil mingi rike esineb, on õigus nõuda väljavahetamist, mitte remonti. Veekindlust pole, kuni klaas vahetatakse (ca 30€) ja arvatavasti suruvad su oma kraesse, kui vastu ei hakka.
E: Minu teemasse tagasi.
Kuigi ma olen saavutanud sisulise võidu ja telefon kuulub väljavahetamisele, kuulen ma umbes korra päevas erinevaid jaburusi, miks ei saa koheselt/1,5 nädala jooksul/kunagi tulevikus telefoni ümber vahetada. Alul pakuti, et saan rohelise asemel kas valge või musta ja kuni 1,5 nädalat. Nüüd pakuti kiirkorras, et must Z3 olemas (mitte compact) ja saaks lähipäevil, või valge ja tuuakse mujalt ja kauem aega. Keeldusin. Tahan ikkagi väikest. Siis teavitati, et sellega läheb mitu kuud sest ei eedu-peedu-teedu-eesti-läti-leedu ladudes neid pole ÜLDSE ja neid enam ei toodetagi Seega perses keiss!
Seadsin sammud EMTi ja uurisin asja, sest telefon ju ikkagi neilt ostetud. Emt palub defekteerimise tõendit ja annab minuti pealt uue telefoni, kui vastava papriga esindusse lähen. Tõsi on see, et z3c on tootmisest maas ja paari kuuga saavad ka esindustest otsa
Nüüd asja naeruväärne pool juba. Mttc EI VÄLJASTA MULLE DEFEKTEERMISE tõendit, et sellega kohe EMTist uus telefon ilma jauramiseta saada. See asi ei pidavat "nii lihtne" olema ja asjad käivad "muid kanaleid pidi" vms No mida PERSET!?!? Ei taheta müüjat asjasse segada, et neil tehasega oma värk. Täiesti ajuvaba!!!. Müüjal telefon olemas, on nõus uue andma, kirjutage aint paber ja korras. Seda paberit aga ei saa kuidagi kätte, kuigi ka mttc oma lehel, töö numbriga on näha, et defekteerimine tehtud.
Täna kella 15ks pidi mingi uus info selguma. Saame näha. Ütlesin ka telefonitsi, et EMT annaks koheselt uue, kirjutage paber ja korras ning selles valguses, et saaks telefoni kohe, EI OLE MA NÕUS enam 1,5 nädalat ootama, et nad selle telefoni hämaraid kanaleid pidi sebivad.
Kas kellelgi on mingit infot, mida edasi teha, kui saan uue telefoni? Vana telefon maetakse vist maha ja tehakse jumal-teab-mida, kuigi sellel veel EMTis järelmaks. Siis ma ei peaks ju maksma enam, sest mul absull teine telefon ja EMTiga enam sisi seoseid ei oleks.
Kuidas vormistatakse peale telefoni vahetust dokumentatsioon? Garantii hakkab otse mttc-ga käima? Ja kui ajusi hakatakse kottima, pole EMTi üldse mõtet minna, kuigi maksan neile järelmaksu mttc-st saadud telefoni ajal? Jumala kreeni kisub see asjaajamine
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
10.09.2015 17:50:31
|
|
|
| Mul mttc-ga oli jama kunagi huaweiga mis peale pikki jooksmisi lõpuks tunnistati taastamatuks. Mttc kirjutas koheselt akti et seade imeiga see ja see on nende valduses ja seadme remont on ebaotstarbekas. Kirja pandi komplektsus ja kogulugu. Tõendiga läksin elisasse kus kirjutasin mingi tagasi ostu aktile oma andmed ja 14 päeva jooksul tagastati raha. Ma kahtlen sügavalt, et miskit oli vaja vahepeal nii kardinaalselt muuta.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hyppaja
HV vaatleja
|
10.09.2015 19:07:18
|
|
|
Tere
Kuna sai muretsetud esimene nutikas, siis tekkis probleem. Nimelt numbrid kontaktid oli salvestatud SIM kaardile, vana kaart sai lõigatud nano mõõtu ja uude aparaati sisestatud)Sony Z3 compakt) aga seal enam ei näita kontakte, mida peaks tegema, et kontaktid taastatud/nähtavaks saaks...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
10.09.2015 19:42:48
|
|
|
| tõenäoliselt sai kaart niipalju kannatada,et ei hakkagi kontakte näitama
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
10.09.2015 20:13:55
|
|
|
hyppaja, ma pole näinud, et simi lõikamine kaotaks sealt infot, välja arvatud, kui sim üldse ei tööta.
Aga sonyl ei näitagi kontakte kohe, need on vaja sisse importida. Kontaktid->lisamenüüst impordi kontaktid ja seal siis kopeeri sim kaardilt
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lindman
HV kasutaja
|
10.09.2015 21:10:17
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
Kas kellelgi on mingit infot, mida edasi teha, kui saan uue telefoni? Vana telefon maetakse vist maha ja tehakse jumal-teab-mida, kuigi sellel veel EMTis järelmaks. Siis ma ei peaks ju maksma enam, sest mul absull teine telefon ja EMTiga enam sisi seoseid ei oleks.
Kuidas vormistatakse peale telefoni vahetust dokumentatsioon? Garantii hakkab otse mttc-ga käima? Ja kui ajusi hakatakse kottima, pole EMTi üldse mõtet minna, kuigi maksan neile järelmaksu mttc-st saadud telefoni ajal? Jumala kreeni kisub see asjaajamine  |
Tervitused minu poolt ka, minu juures sa täna EMTis juttu ajasid natuke ja mul oligi selline tunne et näen siin teemas midagi. Paar vastust ka tsiteeritud osa kohta. Telekom tahab järelmaksu eest raha ikka saada, juriidiliselt on Telekom raha laenanud telefoni ostuks ja tahab oma raha tagasi. Edaspidine hooldus saab olema paras peavalu, Telekom tahab saada hooldusesse saatmisel ostuarvet (IMEI alusel tavaliselt leiab üles), aga vahetatud seadmel on teine IMEI kood kui esialgsel. Variandid jäävad kas otse MTTC poole pöörduda või pead mainima Telekomis et MTTC poolt on seade väljavahetatud ning teenindaja otsiks üles esialgse arve.
PS. Selgitan natuke taustsüsteemi, ei ole plaanis hakata ettevõtte hääletoruks.
Edu kogu saagaga.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hyppaja
HV vaatleja
|
10.09.2015 21:14:08
|
|
|
Tänud eddvin nüüd ilusti kontaktid olemas, lasin tele 2esinduses lõigata oma sim kaarti
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
11.09.2015 05:09:27
|
|
|
| Lindman kirjutas: |
| -KRANTS- kirjutas: |
Kuidas vormistatakse peale telefoni vahetust dokumentatsioon? Garantii hakkab otse mttc-ga käima? Ja kui ajusi hakatakse kottima, pole EMTi üldse mõtet minna, kuigi maksan neile järelmaksu mttc-st saadud telefoni ajal? Jumala kreeni kisub see asjaajamine  |
Tervitused minu poolt ka, minu juures sa täna EMTis juttu ajasid natuke ja mul oligi selline tunne et näen siin teemas midagi. Paar vastust ka tsiteeritud osa kohta. Telekom tahab järelmaksu eest raha ikka saada, juriidiliselt on Telekom raha laenanud telefoni ostuks ja tahab oma raha tagasi. Edaspidine hooldus saab olema paras peavalu, Telekom tahab saada hooldusesse saatmisel ostuarvet (IMEI alusel tavaliselt leiab üles), aga vahetatud seadmel on teine IMEI kood kui esialgsel. Variandid jäävad kas otse MTTC poole pöörduda või pead mainima Telekomis et MTTC poolt on seade väljavahetatud ning teenindaja otsiks üles esialgse arve.
PS. Selgitan natuke taustsüsteemi, ei ole plaanis hakata ettevõtte hääletoruks.
Edu kogu saagaga. |
Tere sullegi.
Ega neid otsi väga keeruline kokku viia polnud (praegu on ehe näide klienditeenindajast, kes klienti kuulab ) sest ma mainisin vähemalt 1 korral ka HV foorumit
Pidin eile kella 15ks saama MTTC-st mingi mõistliku vastuse. Paraku selleks kellaks ma seda EI SAANUD. Alates kella 15.15st hakkasin süstemaatiliselt iga tunni tagant kirju saatma, ähvardades uuesti vile tehasesse tõmmata ja ka EMT kohe kaasata (mida nad vägavägaväga ei soovinud mingil põhjusel). Peale kella 18 vist, tuli mulle kõne, kus lubati väljastada täna defekteerimise kiri EMT jaoks, et saaks seadme välja vahetada. Peaks olema küll juba puhas võit, aga arvestades neid asjaajamisi, mis senini olnud on (kui sul sportlik huvi, siis loe seda teemat mitmeid-mitmeid lehekülgi tagasi ka ) ei ole ma selles enne kindel, kui paber käes ja see EMTs ka aktsepteeritakse
Keegi maakeelde oskab tõlkida?
| tsitaat: |
| DAP aktsepteerimisel. RCS 270784 CREDITED MSP 1288-3843 TAT. Uus:EEDOA006656 |
Seotud siis vana hävinemise ja uue asendusega, aga mida need koodid täpsemalt sümboliseerivad?
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
11.09.2015 17:35:07
|
|
|
| See EMT hirm võib neil täitsa põhjendatud olla. Tahtsin suve alguses M8't, mille peale öeldi EMTst, et HTC läks neil valikust välja. Garantii teostamine olevat alati katastroof olnud. Käis välismaal, maksis ulme palju ja ei pidavat õnnestuma üldse korda ajada jamasid.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
11.09.2015 17:49:20
|
|
|
| -KRANTS-, see imekood peaks olema Dap akti nr, ehk annavad sulle paberkandjal tagasiostuavalduse, mille alusel peab siis Telekom raha tagastama või uue telefoni andma
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
12.09.2015 05:43:34
|
|
|
Õnneks või kahjuks sai eile hommikul kogu minu lugu kulminatsiooni. Läksin pool 10 mttc-sse ja ohh imet- paber oligi valmis. Seadsin sellega sammud Elioni esindusse ja ilma pikema jututa küsiti- kas olete uue telefoni juba välja valinud?
"Oot-oot! Mul läks ju pekki z3c? Mida mul siin valida on?" Aga valida lasti kogu valikust telefoni (ok, mõistan, et kallima puhul oleks lihtsalt juurde maksma pidanud, aga siiski oli see mulle üllatus). Kuna ma sellele varem ei mõelnud ja otseselt compact kesta pressitud suure jõudlusega telefoni vastu mul midagi polnud, siis jäin ikka sama riistapuu juurde. Seekord küll paraku valget värvi, sest rohelisi polnud ja must on liiga mainstream.
Spoiler 
Kogu selle asja kõige suurem pidur oligi mttc ja kõik muud osapooled ja osapooletud said asjast ühtmoodi aru ja täidavad omi kohustusi, nagu tarvis.
Kogu asja lõpetuseks on veel mingil päeval tekitada sellest jurast üks sapiste ülevindikeeramistega lugu, mille fb-sse levima lasen. "Miks?", te küsite. Selleks, et ka teised teaks, kuidas neid huijatakse ja kotti pähe tõmmatakse. Kusjuures, isegi eilne Elioni klienditeenindaja, kes uue telefoni andis, uuris, mis siis juhtus ja põgusa ülevaate saades kinnitas SAMUTI, et telefoni garantii ei katke mehhaanilise vigastusega, kui see on remonditud esinduses. KÕIK teavad seda, aga kui vaja, siis ei ütle seda mitte keegi
Seadistamise küsimus ka. Mille alt sai seadistada toimingu, et peale pildi tegemist selle kohe pilve topiks? Eelmise telefon iandmetega läks jube äkki nii nagu ta läks ja rohkem ei tahaks seda korrata
Samuti võiks KÕIKE ise varundada mingi aja tagant kuskile pilve.
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
12.09.2015 06:37:48
|
|
|
| Pilve lähvad mul pildid ja videod ise. Piisas logimisest google+ ja äkki ka avasin korra photo(mõlemid google teemad). Nõustusin varundamisega nii wifi kui ka mobiilsides ja kogu lugu. Kusjuures see varundus on kusagile edasi arenenud. Nimelt mul viskab aegajalt teateid ette, et seadme mälus ruumi vähe ning kas oled nõus kustutama oma pilte ja videosi mis on vanemad kui kuu aega(saab vist seda aega ka muuta). Et ära muretse kõik need on varundatud pilve nagunii juba. Peale nõustumist teebki mõne pildi võrra seadme kergemaks. Vähemalt samsung on sellisesse koostöösse astunud ja suht hiljuti
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
12.09.2015 09:16:01
|
|
|
-KRANTS-, sonyl on oma backup olemas, otsi menüüst...vist tööriistade alt. See oskab kontakte, smse ja kõnelogi automaagiliselt varundada(varem oskas pilve, nüüd vist ainult mälukaardile).
Pilte ja videosid peaks oskama enamus pilveteenuseid varundada. Ma ise kasutan onedrive'i, sest mul on seal päris palju vaba ruumi saadud.
Aga muidu peaks sonyga saama tasuta 50gb pilveteenusesse "box" aga mingi hetk sealt nagu puudus autobackup ja siis ma ei kasutanud seda.
Nagu ennegi siin mainiti, siis google drive oskab ka automaatselt pilte varundada aga teistel võib lihtsalt olla rohkem mahtu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_online_backup_services <- siin mu arvates päris hea tabel, milline pilveteenus palju tasuta mahtu annab, milline mis platformil töötab jne
Kas sony omanikud teavad, et alates z2 seeriast saab sonysi ekraanile koputades lahti lukustada?
Mu arvates jube mugav funktsioon
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
12.09.2015 09:44:42
|
|
|
mismõttes koputades? Mis mõttes lahti lukustada? Kui mul ekraanilukk (muster, parool) siis ma küll seda koputamisega lahti ei saa.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
12.09.2015 09:48:04
|
|
|
| Koputamisega ei saagi lahti lukustada, ekraani saab lihtsalt aktiivseks teha ilma, et power nuppu näpiksid. Samas, need mustrid, lohistamised ja värgid saab soovi korral ka eemaldada täiesti ju, et ta ekraani aktiivseks löömisel (s.h koputamisega) otse avakuvale läheks.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
12.09.2015 10:06:44
|
|
|
Mul hakkas see double tap taskus telefoni avama. Muidu oleks tore featuur küll.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
12.09.2015 10:11:52
|
|
|
| Kitsastes taskutes (nt enamasti teksapükste omades) tõepoolest on ka minul korduvalt avanud telefon ekraani ja kuidagimoodi isegi rakendusi seal avanud, kuigi mul on musterlukustus peal. Aga ei oska nüüd öelda, kas see on just selle topeltkoputamise funktsiooni süü, võib ju vabalt minna ka powernupule pihta, või kaameranuppu allhoides.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
12.09.2015 10:20:54
|
|
|
| inca kirjutas: |
| Mul hakkas see double tap taskus telefoni avama. Muidu oleks tore featuur küll. |
Minul see näiteks ei toimi. Ju siis menüüst saab maha võtta vms.
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
12.09.2015 15:29:09
|
|
|
-KRANTS-, kirjutasin natuke valesti, ekraani saab aktiivseks koputusega ja siis peab mustri või pini sisestama kui see on ehk ei pea toitenuppu vajutama. Selle saab sisse lülitada ekraani seadete alt, seal kõige alumine asi. Kellele meeldib tavaliselt ilma enam ei oskagi aga kellele ei meeldi, saab selle funktsiooni kinni panna.
Ma olen ka märganud, et taskus on ise ekraani lahti lukustanud aga mul on juba harjumus sees, et panen telefoni ekraaniga endast eemale.
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|