Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p6kk
HV kasutaja

sõnum 09.09.2015 16:56:42 vasta tsitaadiga

Kunagi olid ajalooliste lahingute mängustiil ja seal midagi sarnast isegi oli WG aretatud. Ühel pool oli mõned suured nuditud tankid ja teiselpool kari väikeseid. Iseenesest kindlasti põnev
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.09.2015 17:17:58 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Teen vahepeal cross-posti worldoftanks.eu foorumist.

Kuidas teile meeldiks idee sellest, et vahel harva, võibolla 1 kord 1000 matši kohta, tuleks special "Easter egg" event, nt üks KV2 vs 15 madalama tieri tanki, 1 Maus vs 15 Tier 7 TD-d, 15 v 15 arty, 15 v 15 scout jne?
Ja kui sellisesse matši satud, siis sõltumata võidust või kaotusest teeniksid oluliselt rohkem credi/nänni kui tavalises matšis (võitjapool teeniks loomulikult rohkem, kui kaotaja, ent siiski)?

Võite oma arvamust avaldada siin: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/524840-matchmaking-easter-eggs-idea/

1% või 2% selliseid matche oleks lahedam. Seda ühte promilli ootadki huviga mitu kuud. icon_smile.gif
Kommentaarid: 1224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 901
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 09.09.2015 18:11:56 vasta tsitaadiga

Mina olen 4a jooksul kokku mänginud alla 4k lahingu, et jah, oleneb, kui palju mängida.
CryxOC
HV kasutaja
CryxOC

sõnum 10.09.2015 10:34:25 vasta tsitaadiga

Tegin üle pika aja ka mõned lahingud. Läks ikka tükk aega, et suuta Tier 5-7 mängudes oma KV-1ga võit kätte saada.
Olen ise ka 2k lahingu mees ja statside poolest bad/below average, aga KV-1 on üks mu lemmikutest (mida kinnitab ka mark of excellence). icon_smile.gif

Tuleb välja küll
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 11.09.2015 13:34:51 vasta tsitaadiga

Täna jagatakse serveris selliseid tiime:

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 11.09.2015 17:37:57 vasta tsitaadiga

3x ju ja pikalt vist icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Teistpidi ka hea sest sellistes kehvades tiimides saab alati ise palju dämmi teha.

Huvitav küsimus tekkis kuidas wot arvutab seda tipptaseme märki kui mängu tulnud tank on kõigest 4-5 päeva vana?
Mul ei näita üldse mingit protsenti, aga esimese klassi sain kätte. Kuidas ta ühte teab ja teist ei tea?
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 11.09.2015 18:08:44 vasta tsitaadiga

Aga tänu selliselt "jagatud" tiimidele ongi see mäng ju huvitav. Kuidas muidu igasugused Kolobanovi, Pooli jms medaleid saadakse. Võrdseid tiime saad CW's ja eriti maade eest võideldes ongi mäng hoopis teine...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 11.09.2015 18:09:39 vasta tsitaadiga

Eks ta ongi sedasi jah. Mõtlesin mängida kaotuseni, et siis lähen poodi ja võtan mõned õlle ja nüüd ei tulegi kaotust icon_eek.gif
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 11.09.2015 18:18:47 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Eks ta ongi sedasi jah. Mõtlesin mängida kaotuseni, et siis lähen poodi ja võtan mõned õlle ja nüüd ei tulegi kaotust icon_eek.gif

Eriti s**t päev! icon_lol.gif

erick
HV Guru
erick

sõnum 11.09.2015 18:32:19 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:
Aga tänu selliselt "jagatud" tiimidele ongi see mäng ju huvitav. Kuidas muidu igasugused Kolobanovi, Pooli jms medaleid saadakse. Võrdseid tiime saad CW's ja eriti maade eest võideldes ongi mäng hoopis teine...

Minu jaoks see ei ole huvitav, vaid kurb, kui T10 lahingus ei suuda tiimis keegi peale minu teha 1100+ dämmi. Seda siis hoolimata sellest, et ma võtsin oma 6-7 lagedat põldu ületavat tanki lahti, peale mõne üksiku eredama aju lihtsalt lemmingud hoidsid ennast nii taha, et neil seda isegi ei renderdanud.
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 11.09.2015 21:48:19 vasta tsitaadiga

Hetkek ei hakka parandama oma postitusi aga laadisin kuulid 35+ ja ikkagi hoiuatus, juu see miski wg crap thumbs_down.gif
Ei pritsi enam slänge või lühendeid english seepärast,et 25a.ja alla tegelased ei mõista seda nii või nii kuna..... icon_idea.gif
Edit:parandan siiski.Seda,et mõtlesin tankihävitajate ja rasketankide luuke kus oli ainus nende hävitamine selle sihtimine
ja seda sellepärast ,et nende ülemine osa eest vastab tehnilistele andmetele kuigi luugid ja kuulipilduri pesad ei kuulu sinna.
See,et mul mitu mängu is7 kuplist lasud läbi läöksid Lõviga ei tähenda juhust vaid WG suhe vastava tanki tulevahetusest nagu
lõvi ja is7 ja ärge Hakake seda lahkama thumbs_down.gif Olen palju mängudes saanud kaitse ingli osaks kuna olen kaitsnud näitekeks t10 rasketanki
hingelemas viimaste elupunktide eest miski kergtanki vastu ja nii mitu korda mängus aga olen lõpetanud selle piinad abistatava kasuks ja
lõpp tulemus neie meeskonna kaotus ja ise pole ei kogemusi ega hõbedat normilt saanud.Niipalju siis(ei solva aga mõnle noobile vastus icon_cool.gif
Kui õpetustest või õppimisest siin rääkida siin teemas siis suurem osa on nii,et siin on mu win rate,minu pela replay jne. aga factoreid milline
oli team ja mis tktika ei loe välja kuna pole selgeltnägia shocking.gif
Peace kõigile trollijatele ja teistele tävahemärkide norijatele ag siiski go to wot noobs icon_biggrin.gif

Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 12.09.2015 09:35:29 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
Hetkek ei hakka parandama oma postitusi aga laadisin kuulid 35+ ja ikkagi hoiuatus, juu see miski wg crap thumbs_down.gif
Ei pritsi enam slänge või lühendeid english seepärast,et 25a.ja alla tegelased ei mõista seda nii või nii kuna..... icon_idea.gif
Edit:parandan siiski.Seda,et mõtlesin tankihävitajate ja rasketankide luuke kus oli ainus nende hävitamine selle sihtimine
ja seda sellepärast ,et nende ülemine osa eest vastab tehnilistele andmetele kuigi luugid ja kuulipilduri pesad ei kuulu sinna.
See,et mul mitu mängu is7 kuplist lasud läbi läöksid Lõviga ei tähenda juhust vaid WG suhe vastava tanki tulevahetusest nagu
lõvi ja is7 ja ärge Hakake seda lahkama thumbs_down.gif Olen palju mängudes saanud kaitse ingli osaks kuna olen kaitsnud näitekeks t10 rasketanki
hingelemas viimaste elupunktide eest miski kergtanki vastu ja nii mitu korda mängus aga olen lõpetanud selle piinad abistatava kasuks ja
lõpp tulemus neie meeskonna kaotus ja ise pole ei kogemusi ega hõbedat normilt saanud.Niipalju siis(ei solva aga mõnle noobile vastus icon_cool.gif
Kui õpetustest või õppimisest siin rääkida siin teemas siis suurem osa on nii,et siin on mu win rate,minu pela replay jne. aga factoreid milline
oli team ja mis tktika ei loe välja kuna pole selgeltnägia shocking.gif
Peace kõigile trollijatele ja teistele tävahemärkide norijatele ag siiski go to wot noobs icon_biggrin.gif

MY EYES!!!!!

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 12.09.2015 11:26:12 vasta tsitaadiga

Yankuonu oled eriti terav aga siin hommikune gameplay
Spoiler Spoiler Spoiler

ja tulemus
Spoiler Spoiler Spoiler

Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 12.09.2015 14:45:00 vasta tsitaadiga

Tegelikult loeks huviga icon_cool.gif Sinu lahingu kokkuvõtet, milline oli strateegia, tiim jne. Muidu jääb mulje et, "siin on mu win rate,minu pela replay jne"
Isiklikult arvan, et lahingu tegi ära CDC kes hoidis T34 tegevuses ja lõpuks ise maha võttis. Sellega jättis ta sulle võimaluse teistele tankidele tagurpidi peale sõita ning nad ükshaaval ära koristada. Ja tõesti, nägin selles lahingus isegi paaril korral Sinu kaitseingel RNGesus't lendlemas. GG
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 12.09.2015 15:33:33 vasta tsitaadiga

Ärge olge nii kriitilised, tähtis on võit.
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 12.09.2015 22:20:56 vasta tsitaadiga

Osaliselt nõus. Siit tuleb meelde kusagilt loetud mõttetera, et wot'is on oluline kuidas suudad mõjutada 1/3 mängude kulgu. 2/3 võidad-kaotad vōrdselt, olenemata panusest.
Kriitika? Omast kogemusest võin öelda: hoia eemale (premium)tankist mis su statistika/wr alla viib ja vennad kes mängu algul minimapi mõttetuid majakaid täis spämmivad, saavad küll hetkeks tähelepanu kuid mitte heas mõttes.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.09.2015 16:54:59 vasta tsitaadiga

rycyve, kui sa olulisi mängijaid tõesti olulistel hetkedel kaitseks oma elupunktide hinnaga, nii, et sellest kasu ka oleks tiimile, siis see peegelduks sinu võiduprotsendis (mis on hetkel 47%, ehk tublisti alla statistilise keskmise). Hetkeseisuga sa oled oma tiimidele koormaks, mitte abiks.

http://wot-life.com/eu/player/recyve/
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 13.09.2015 17:28:33 vasta tsitaadiga

Skorpaga tankiäss http://wotreplays.com/site/2146897#teams
Mul pole 6ndat meelt peal, raske on TDga sedasi mängida. Vastaste arty sai pommitaja medali. 7 mäng oli see mul täna scorpaga mis siis lõpuks tegi 2x duubli ära icon_lol.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 14.09.2015 12:06:35 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
rycyve, kui sa olulisi mängijaid tõesti olulistel hetkedel kaitseks oma elupunktide hinnaga, nii, et sellest kasu ka oleks tiimile, siis see peegelduks sinu võiduprotsendis

Ei hakka sel teemal vaidlema aga see väide küll paika ei pea ja ega numbrid ei mängi.
Võiduprotsent on kõige tobedam näide järeldusi teha kuna olen lõviga suuremjagu mänginud tavalahinguid
ja sattunud t10 mängudesse ja seal pole sul eriti midagi teha kui vaid asjaolude kokkulangemistel saad
mõned laksud teha.Ah vahet pole mul pohlad mis või kuidas.Peaasi,et väitlejad iseendaga rahul on icon_smile.gif

Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 14.09.2015 12:33:45 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
erick kirjutas:
rycyve, kui sa olulisi mängijaid tõesti olulistel hetkedel kaitseks oma elupunktide hinnaga, nii, et sellest kasu ka oleks tiimile, siis see peegelduks sinu võiduprotsendis

Ei hakka sel teemal vaidlema aga see väide küll paika ei pea ja ega numbrid ei mängi.
Võiduprotsent on kõige tobedam näide järeldusi teha kuna olen lõviga suuremjagu mänginud tavalahinguid
ja sattunud t10 mängudesse ja seal pole sul eriti midagi teha kui vaid asjaolude kokkulangemistel saad
mõned laksud teha.Ah vahet pole mul pohlad mis või kuidas.Peaasi,et väitlejad iseendaga rahul on icon_smile.gif

Kehv vabandus et "suuremjagu mänginud lõviga", ise sama moodi noobi-aegadest alates lowe omanud ja pigem üks paremaid premium tanke millega tier 10 lahingus kasulik olla.

Tank Name Tier Ø Damage Ø XP Battles Victories WN8
recyve>
Löwe 8 839,51 420 3296 45,36% 807,48

Lohend>
Löwe 8 1713,80 865 2040 55,05% 2614,55

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 14.09.2015 12:54:19 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
rycyve kirjutas:
erick kirjutas:

Kehv vabandus et "suuremjagu mänginud lõviga", ise sama moodi noobi-aegadest alates lowe omanud ja pigem üks paremaid premium tanke millega tier 10 lahingus kasulik olla.

Tank Name Tier Ø Damage Ø XP Battles Victories WN8
recyve>
Löwe 8 839,51 420 3296 45,36% 807,48

Lohend>
Löwe 8 1713,80 865 2040 55,05% 2614,55

Sulle vist ei jõua kohale,et ei vabandagi ja mängin vaid võibolla kord kuus kui sedagi ja sinu numbrid pole miskid näitajad icon_idea.gif

KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 14.09.2015 13:39:14 vasta tsitaadiga

elu on n2idanud ka endapuhul pigem et selles m2ngus tuleb leida oma nish, yhe tankiga pms ei sobigi l6puni m2ngida. ning need numbrid seda enam kui on nn pyhap2eva m2ngija siis ei t2henda need yldse midagi.
lugenud ka siin et paljudel kui tuleb nn lose streak migni 6 kaotust siis tehakse paus jne, ma isiklikult nii ei tee, numbrid j22vad numbriteks. paljud roundi alguses vinguvad juba et n2e kaotus j2lle jms kui v6iduv6imalust n2itab et 30% siis on ka selliste numbritega vastastest yle steamrollitud.

kalm
HV vaatleja

sõnum 14.09.2015 13:40:19 vasta tsitaadiga

Selline düskgraafik ilmselt ei sära ka ingame väga.
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 14.09.2015 14:06:27 vasta tsitaadiga

i have my moments.
bladerunner
HV Guru

sõnum 14.09.2015 14:30:49 vasta tsitaadiga

Arvatavasti mitte sind ei pidanud kalm silmas..
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.09.2015 15:41:00 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
erick kirjutas:

Huvitav, kas tippspordis see on ka nii, et üks sprinter on rankitud maailmas nr 1 ja teine number 2000 ja siis see 2000 vend ütleb, et kuule, ega numbrid ei jookse icon_biggrin.gif
Ja pärast kui ikkagi jääb pikalt maha, siis ütleb, et tuul oli ju vastu ja rada libe icon_razz.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 14.09.2015 16:09:44 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
rycyve kirjutas:
erick kirjutas:

Huvitav, kas tippspordis see on ka nii, et üks sprinter on rankitud maailmas nr 1 ja teine number 2000 ja siis see 2000 vend ütleb, et kuule, ega numbrid ei jookse icon_biggrin.gif
Ja pärast kui ikkagi jääb pikalt maha, siis ütleb, et tuul oli ju vastu ja rada libe icon_razz.gif

Tegelikult kipub nii olema, et seda nr 2000 sprinterit huvitavad numbrid küll. Aga pereisa, kes kord nädalas sörgib metsa all omasoodu 5 km või rohkem, teda tõesti numbrid ei huvita.
Ja see Lõvi värk - ega seda ka numbrid ei huvita, aga samas Lõvist see halba tanki nüüd ka ei tee, kui pereisa sellega mängida ei mõista. icon_smile.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 14.09.2015 16:34:47 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
erick kirjutas:
rycyve kirjutas:
erick kirjutas:

Tegelikult kipub nii olema, et seda nr 2000 sprinterit huvitavad numbrid küll. Aga pereisa, kes kord nädalas sörgib metsa all omasoodu 5 km või rohkem, teda tõesti numbrid ei huvita.
Ja see Lõvi värk - ega seda ka numbrid ei huvita, aga samas Lõvist see halba tanki nüüd ka ei tee, kui pereisa sellega mängida ei mõista. icon_smile.gif

No siililegi selge, et nr1. sprinter on "tegelikult" samal tasemel mis 2000-ndal kohal asuv pereisa kes nädalas korra sörkimas käib. Kui nr1 Sprinter ei kasutaks kalleid NIKKE tosse, ei oleks end täis topingut pumbanud ja sponsorid lisavad tippkiirusele vähemalt 5km/h ning eemaldavad vastutuule.
Igal juhul tuleb arvestada pereisa arvamust ja teadmisi kuidas sprintida sama väärtusega nagu nr1 sprinteri tagasisidet, sest nad on ju tegelikult võrdselt panustanud.

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 14.09.2015 16:53:36 vasta tsitaadiga

Ma ise pakun, et mingi piirini võiks vaadelda ja arvesse võtta ka ealisi iseärasusi ning looduse poolt kaasa antut. Kes on flegmam, uimasem, kes kiirema taibuga ja rohkem õppimisvõimeline. Loodus on juba asja ebavõrdseks teinud, modidest rääkimata. icon_smile.gif
Nii et, halvad mängijad, süüdistage loodust ja oma vanemaid selles.

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.09.2015 17:13:28 vasta tsitaadiga

Ma mingi aeg mängisin koos mingi tyybiga kes oli vene ajal mingi ohvitser olnud. Kogu aeg istus kusagil pointless kohas ja kirjutas mulle et sealt ja sealt tuleb kindlasti mingi vaenlase luuraja. Täiesti uskumatu kuju oli, ise ta arvas et see info oli meeskonnale hindamatu luureinfo. Heal juhul ta paar tabamust mängus sai. Kogu aeg mängis mingit t7 saksa mediumi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 14.09.2015 17:44:08 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:

Nii et, halvad mängijad, süüdistage loodust ja oma vanemaid selles.

i lol'd
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 14.09.2015 18:06:26 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Ma mingi aeg mängisin koos mingi tyybiga kes oli vene ajal mingi ohvitser olnud. Kogu aeg istus kusagil pointless kohas ja kirjutas mulle et sealt ja sealt tuleb kindlasti mingi vaenlase luuraja. Täiesti uskumatu kuju oli, ise ta arvas et see info oli meeskonnale hindamatu luureinfo. Heal juhul ta paar tabamust mängus sai. Kogu aeg mängis mingit t7 saksa mediumi icon_rolleyes.gif

Loodan, et see nüüd minu kohta ei käinud. icon_cool.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.09.2015 19:15:30 vasta tsitaadiga

Nõup icon_lol.gif sa mängid sint pantriga vä icon_eek.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 14.09.2015 19:20:39 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Nõup icon_lol.gif sa mängid sint pantriga vä icon_eek.gif

Ei, igasugustest kergetest hoian hoolega eemale. icon_smile.gif
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 14.09.2015 22:04:06 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
rycyve kirjutas:
erick kirjutas:

Ära võrdle tippsporti mingi arvutimänguga. Neid ei saa võrrelda.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 14.09.2015 22:35:48 vasta tsitaadiga

Tippsport oleks siis kui mängida wotis 1vs1 duelle ja neid võita. Ja loomulikult mängida enda tasemel mängijate vastu. Balti liigas vist on selliseid mänge olnud ka.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 14.09.2015 22:36:25 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:
rycyve kirjutas:
erick kirjutas:

Ära võrdle tippsporti mingi arvutimänguga. Neid ei saa võrrelda.

Saab ju nagu ikka - et tippu jõuda peab olema töökus, õppimisvõime ja muud head looduslikud omadused.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.09.2015 23:13:37 vasta tsitaadiga

Kes tahab näha tervet sessiooni, mis ülal näha oleva tulemuseni viis (hint: vaadata tuleks toru peale), võib kiigata siia:

http://www.twitch.tv/senpaierick/v/16013468

Shoutout k4lmile, proovisin gun rammerit, võimalik et lükkas üle ääre. thumbs_up.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 15.09.2015 22:22:39 vasta tsitaadiga

Tegin T28 HTC LT-15 missiooni ära, 6k spot damage ja ellu jäin ka, kuigi niidiotsas oli mu eluke icon_lol.gif
http://wotreplays.com/site/2151802#fiery_salient-p6kk-t71

ja palju ma WN8 sain? 1147 kõigest:lol: icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 15.09.2015 22:34:05 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kes tahab näha tervet sessiooni, mis ülal näha oleva tulemuseni viis (hint: vaadata tuleks toru peale), võib kiigata siia:

http://www.twitch.tv/senpaierick/v/16013468

Shoutout k4lmile, proovisin gun rammerit, võimalik et lükkas üle ääre. thumbs_up.gif

See oli küll kõva seeria!

p6kk
HV kasutaja

sõnum 16.09.2015 16:49:20 vasta tsitaadiga

Vot kuidas tuleb võiduseisust kaotusseis ja kuidas see uuesti võiduks kobistatakse http://wotreplays.com/site/2153084#arctic_region-p6kk-t54e1
Ma vist ei teegi sellel masinal linte ja mootoreid, niisama kärab ka mängida.
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 20.09.2015 01:41:13 vasta tsitaadiga

Ah. Lõpetage see jama ükskord ära ning minge Warthunderisse üle. Palju rohkem funi.
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 20.09.2015 03:06:39 vasta tsitaadiga

Olver kirjutas:
Ah. Lõpetage see jama ükskord ära ning minge Warthunderisse üle. Palju rohkem funi.

eh, täiesti erinevad mängud - ühiseks nimetajaks vaid tankid.

PS! Kunagi saunas räägiti, et kui graafika low peale panna pidi ilusa pildiga mängijate ees eelis olema - kas selline seis ka reaalselt seal? Või oli/on see ainult realistic battles-is nii? See mängureziim pakuks endalegi huvi, aga WOTi kõrval mitte asemel icon_cool.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 20.09.2015 03:39:53 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
Olver kirjutas:

eh, täiesti erinevad mängud - ühiseks nimetajaks vaid tankid.

PS! Kunagi saunas räägiti, et kui graafika low peale panna pidi ilusa pildiga mängijate ees eelis olema - kas selline seis ka reaalselt seal? Või oli/on see ainult realistic battles-is nii? See mängureziim pakuks endalegi huvi, aga WOTi kõrval mitte asemel icon_cool.gif

Kui ma viimati torkisin oli võimalik muru jms. vegetatsioon maha keerata mis annab tõesti tohutu eelise, aga sellest on möödas ka mitu kuud, hetkeseisu ei oska kommenteerida.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 22.09.2015 14:53:47 vasta tsitaadiga

Väike teadmiste mäng WG poolt, saab kulda võita, mäng on veebipõhine http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/project-wot-hidden-archives/

5 küsimusest mul edasi enam ei lähe, vene värk icon_lol.gif Küsib juba 10 korda sama küsimust
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 22.09.2015 15:06:51 vasta tsitaadiga

Mul ei toimi:

tsitaat:
PAGE NOT FOUND
The page is not available or the address is incorrect.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 22.09.2015 21:08:14 vasta tsitaadiga

Mul ütles ka mitu korda, aga siis sain sisse. Kui küsimuste juures jääb toppama, siis lehe refresh annab mingil hetkel uue küsimuse. Maru katkine asi on see neil

edit: jah, wot lehelt on see uudis ära kaotatud, aga mul see asi ligadi logadi töötab, viskab timeouti vahest, proovin google abiga lõpuni teha

edit: sellised mängud ajavad ikka närvi kus kuldmoon põrkab vales kohas http://wotreplays.com/site/2166887#swamp-p6kk-m56_scorpion
Ikka lasi mu lõpus ära.
tagasi üles
Margo18
HV kasutaja
Margo18

sõnum 23.09.2015 12:27:37 vasta tsitaadiga

edit: sellised mängud ajavad ikka närvi kus kuldmoon põrkab vales kohas http://wotreplays.com/site/2166887#swamp-p6kk-m56_scorpion
Ikka lasi mu lõpus ära.[/quote]

Pall põrkab..
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 25.09.2015 20:29:54 vasta tsitaadiga

See on norm WOT-i puhul ja leppige sellega nii kui haigusega millega peab kohanema icon_smile.gif
Sel on teisigi puudusi icon_idea.gif

erick
HV Guru
erick

sõnum 27.09.2015 14:18:07 vasta tsitaadiga

Need kes mu striimi on vaadanud, juba teavad, et ma ei suhtu eriti soojalt Ru 251-te (peamiselt viletsa gun handlingu tõttu). Aga kuna ma olen selline põikpäine vend, siis andsin endale aega soojeneda veits selle masina osas. Tundub, et tasus ära.

Proovin mingi hetk video ka teha selle seeria parimast mängust, mille WN8 tuli 21 888.

EDIT: LOL, tuleb vist 2 videot kokku lükata üheks icon_biggrin.gif Täna hommikul esimene mäng Ru 251ga täpselt samal kaardil (Murovanka), samalt poolt, ja ... eks vaadake ise:

Õhtul 20:00 striimis mängin veel Ru-d, keda huvitab. icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.