|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
| 12-10a |
|
42% |
[ 27 ] |
| 10-8a |
|
17% |
[ 11 ] |
| 8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
| 6-4a |
|
7% |
[ 5 ] |
| 4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
| Vähem kui 2a |
|
15% |
[ 10 ] |
|
| hääli kokku : 63 |
|
| autor |
|
p6kk
HV kasutaja
|
09.09.2015 16:56:42
|
|
|
| Kunagi olid ajalooliste lahingute mängustiil ja seal midagi sarnast isegi oli WG aretatud. Ühel pool oli mõned suured nuditud tankid ja teiselpool kari väikeseid. Iseenesest kindlasti põnev
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
09.09.2015 17:17:58
|
|
|
| erick kirjutas: |
Teen vahepeal cross-posti worldoftanks.eu foorumist.
Kuidas teile meeldiks idee sellest, et vahel harva, võibolla 1 kord 1000 matši kohta, tuleks special "Easter egg" event, nt üks KV2 vs 15 madalama tieri tanki, 1 Maus vs 15 Tier 7 TD-d, 15 v 15 arty, 15 v 15 scout jne?
Ja kui sellisesse matši satud, siis sõltumata võidust või kaotusest teeniksid oluliselt rohkem credi/nänni kui tavalises matšis (võitjapool teeniks loomulikult rohkem, kui kaotaja, ent siiski)?
Võite oma arvamust avaldada siin: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/524840-matchmaking-easter-eggs-idea/ |
1% või 2% selliseid matche oleks lahedam. Seda ühte promilli ootadki huviga mitu kuud.
|
|
| Kommentaarid: 1224 loe/lisa |
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
09.09.2015 18:11:56
|
|
|
Mina olen 4a jooksul kokku mänginud alla 4k lahingu, et jah, oleneb, kui palju mängida.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CryxOC
HV kasutaja

|
10.09.2015 10:34:25
|
|
|
Tegin üle pika aja ka mõned lahingud. Läks ikka tükk aega, et suuta Tier 5-7 mängudes oma KV-1ga võit kätte saada.
Olen ise ka 2k lahingu mees ja statside poolest bad/below average, aga KV-1 on üks mu lemmikutest (mida kinnitab ka mark of excellence).
Tuleb välja küll
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.09.2015 13:34:51
|
|
|
Täna jagatakse serveris selliseid tiime:
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
11.09.2015 17:37:57
|
|
|
3x ju ja pikalt vist
Teistpidi ka hea sest sellistes kehvades tiimides saab alati ise palju dämmi teha.
Huvitav küsimus tekkis kuidas wot arvutab seda tipptaseme märki kui mängu tulnud tank on kõigest 4-5 päeva vana?
Mul ei näita üldse mingit protsenti, aga esimese klassi sain kätte. Kuidas ta ühte teab ja teist ei tea?
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
11.09.2015 18:08:44
|
|
|
| Aga tänu selliselt "jagatud" tiimidele ongi see mäng ju huvitav. Kuidas muidu igasugused Kolobanovi, Pooli jms medaleid saadakse. Võrdseid tiime saad CW's ja eriti maade eest võideldes ongi mäng hoopis teine...
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
11.09.2015 18:09:39
|
|
|
Eks ta ongi sedasi jah. Mõtlesin mängida kaotuseni, et siis lähen poodi ja võtan mõned õlle ja nüüd ei tulegi kaotust
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
11.09.2015 18:18:47
|
|
|
| p6kk kirjutas: |
Eks ta ongi sedasi jah. Mõtlesin mängida kaotuseni, et siis lähen poodi ja võtan mõned õlle ja nüüd ei tulegi kaotust  |
Eriti s**t päev!
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.09.2015 18:32:19
|
|
|
| merku kirjutas: |
| Aga tänu selliselt "jagatud" tiimidele ongi see mäng ju huvitav. Kuidas muidu igasugused Kolobanovi, Pooli jms medaleid saadakse. Võrdseid tiime saad CW's ja eriti maade eest võideldes ongi mäng hoopis teine... |
Minu jaoks see ei ole huvitav, vaid kurb, kui T10 lahingus ei suuda tiimis keegi peale minu teha 1100+ dämmi. Seda siis hoolimata sellest, et ma võtsin oma 6-7 lagedat põldu ületavat tanki lahti, peale mõne üksiku eredama aju lihtsalt lemmingud hoidsid ennast nii taha, et neil seda isegi ei renderdanud.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
11.09.2015 21:48:19
|
|
|
Hetkek ei hakka parandama oma postitusi aga laadisin kuulid 35+ ja ikkagi hoiuatus, juu see miski wg crap
Ei pritsi enam slänge või lühendeid english seepärast,et 25a.ja alla tegelased ei mõista seda nii või nii kuna.....
Edit:parandan siiski.Seda,et mõtlesin tankihävitajate ja rasketankide luuke kus oli ainus nende hävitamine selle sihtimine
ja seda sellepärast ,et nende ülemine osa eest vastab tehnilistele andmetele kuigi luugid ja kuulipilduri pesad ei kuulu sinna.
See,et mul mitu mängu is7 kuplist lasud läbi läöksid Lõviga ei tähenda juhust vaid WG suhe vastava tanki tulevahetusest nagu
lõvi ja is7 ja ärge Hakake seda lahkama Olen palju mängudes saanud kaitse ingli osaks kuna olen kaitsnud näitekeks t10 rasketanki
hingelemas viimaste elupunktide eest miski kergtanki vastu ja nii mitu korda mängus aga olen lõpetanud selle piinad abistatava kasuks ja
lõpp tulemus neie meeskonna kaotus ja ise pole ei kogemusi ega hõbedat normilt saanud.Niipalju siis(ei solva aga mõnle noobile vastus
Kui õpetustest või õppimisest siin rääkida siin teemas siis suurem osa on nii,et siin on mu win rate,minu pela replay jne. aga factoreid milline
oli team ja mis tktika ei loe välja kuna pole selgeltnägia
Peace kõigile trollijatele ja teistele tävahemärkide norijatele ag siiski go to wot noobs
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
| Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
2 :: |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
12.09.2015 09:35:29
|
|
|
| rycyve kirjutas: |
Hetkek ei hakka parandama oma postitusi aga laadisin kuulid 35+ ja ikkagi hoiuatus, juu see miski wg crap
Ei pritsi enam slänge või lühendeid english seepärast,et 25a.ja alla tegelased ei mõista seda nii või nii kuna.....
Edit:parandan siiski.Seda,et mõtlesin tankihävitajate ja rasketankide luuke kus oli ainus nende hävitamine selle sihtimine
ja seda sellepärast ,et nende ülemine osa eest vastab tehnilistele andmetele kuigi luugid ja kuulipilduri pesad ei kuulu sinna.
See,et mul mitu mängu is7 kuplist lasud läbi läöksid Lõviga ei tähenda juhust vaid WG suhe vastava tanki tulevahetusest nagu
lõvi ja is7 ja ärge Hakake seda lahkama Olen palju mängudes saanud kaitse ingli osaks kuna olen kaitsnud näitekeks t10 rasketanki
hingelemas viimaste elupunktide eest miski kergtanki vastu ja nii mitu korda mängus aga olen lõpetanud selle piinad abistatava kasuks ja
lõpp tulemus neie meeskonna kaotus ja ise pole ei kogemusi ega hõbedat normilt saanud.Niipalju siis(ei solva aga mõnle noobile vastus
Kui õpetustest või õppimisest siin rääkida siin teemas siis suurem osa on nii,et siin on mu win rate,minu pela replay jne. aga factoreid milline
oli team ja mis tktika ei loe välja kuna pole selgeltnägia
Peace kõigile trollijatele ja teistele tävahemärkide norijatele ag siiski go to wot noobs  |
MY EYES!!!!!
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ahto
Kreisi kasutaja

|
12.09.2015 14:45:00
|
|
|
Tegelikult loeks huviga Sinu lahingu kokkuvõtet, milline oli strateegia, tiim jne. Muidu jääb mulje et, "siin on mu win rate,minu pela replay jne"
Isiklikult arvan, et lahingu tegi ära CDC kes hoidis T34 tegevuses ja lõpuks ise maha võttis. Sellega jättis ta sulle võimaluse teistele tankidele tagurpidi peale sõita ning nad ükshaaval ära koristada. Ja tõesti, nägin selles lahingus isegi paaril korral Sinu kaitseingel RNGesus't lendlemas. GG
|
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
12.09.2015 15:33:33
|
|
|
| Ärge olge nii kriitilised, tähtis on võit.
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ahto
Kreisi kasutaja

|
12.09.2015 22:20:56
|
|
|
Osaliselt nõus. Siit tuleb meelde kusagilt loetud mõttetera, et wot'is on oluline kuidas suudad mõjutada 1/3 mängude kulgu. 2/3 võidad-kaotad vōrdselt, olenemata panusest.
Kriitika? Omast kogemusest võin öelda: hoia eemale (premium)tankist mis su statistika/wr alla viib ja vennad kes mängu algul minimapi mõttetuid majakaid täis spämmivad, saavad küll hetkeks tähelepanu kuid mitte heas mõttes.
|
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.09.2015 16:54:59
|
|
|
rycyve, kui sa olulisi mängijaid tõesti olulistel hetkedel kaitseks oma elupunktide hinnaga, nii, et sellest kasu ka oleks tiimile, siis see peegelduks sinu võiduprotsendis (mis on hetkel 47%, ehk tublisti alla statistilise keskmise). Hetkeseisuga sa oled oma tiimidele koormaks, mitte abiks.
http://wot-life.com/eu/player/recyve/
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
13.09.2015 17:28:33
|
|
|
Skorpaga tankiäss http://wotreplays.com/site/2146897#teams
Mul pole 6ndat meelt peal, raske on TDga sedasi mängida. Vastaste arty sai pommitaja medali. 7 mäng oli see mul täna scorpaga mis siis lõpuks tegi 2x duubli ära
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
14.09.2015 12:06:35
|
|
|
| rycyve, kui sa olulisi mängijaid tõesti olulistel hetkedel kaitseks oma elupunktide hinnaga, nii, et sellest kasu ka oleks tiimile, siis see peegelduks sinu võiduprotsendis |
Ei hakka sel teemal vaidlema aga see väide küll paika ei pea ja ega numbrid ei mängi.
Võiduprotsent on kõige tobedam näide järeldusi teha kuna olen lõviga suuremjagu mänginud tavalahinguid
ja sattunud t10 mängudesse ja seal pole sul eriti midagi teha kui vaid asjaolude kokkulangemistel saad
mõned laksud teha.Ah vahet pole mul pohlad mis või kuidas.Peaasi,et väitlejad iseendaga rahul on
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
14.09.2015 12:33:45
|
|
|
| rycyve, kui sa olulisi mängijaid tõesti olulistel hetkedel kaitseks oma elupunktide hinnaga, nii, et sellest kasu ka oleks tiimile, siis see peegelduks sinu võiduprotsendis |
Ei hakka sel teemal vaidlema aga see väide küll paika ei pea ja ega numbrid ei mängi.
Võiduprotsent on kõige tobedam näide järeldusi teha kuna olen lõviga suuremjagu mänginud tavalahinguid
ja sattunud t10 mängudesse ja seal pole sul eriti midagi teha kui vaid asjaolude kokkulangemistel saad
mõned laksud teha.Ah vahet pole mul pohlad mis või kuidas.Peaasi,et väitlejad iseendaga rahul on  |
Kehv vabandus et "suuremjagu mänginud lõviga", ise sama moodi noobi-aegadest alates lowe omanud ja pigem üks paremaid premium tanke millega tier 10 lahingus kasulik olla.
Tank Name Tier Ø Damage Ø XP Battles Victories WN8
recyve>
Löwe 8 839,51 420 3296 45,36% 807,48
Lohend>
Löwe 8 1713,80 865 2040 55,05% 2614,55
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
14.09.2015 12:54:19
|
|
|
| Yankuonu kirjutas: |
mõned laksud teha.Ah vahet pole mul pohlad mis või kuidas.Peaasi,et väitlejad iseendaga rahul on  |
Kehv vabandus et "suuremjagu mänginud lõviga", ise sama moodi noobi-aegadest alates lowe omanud ja pigem üks paremaid premium tanke millega tier 10 lahingus kasulik olla.
Tank Name Tier Ø Damage Ø XP Battles Victories WN8
recyve>
Löwe 8 839,51 420 3296 45,36% 807,48
Lohend>
Löwe 8 1713,80 865 2040 55,05% 2614,55 |
Sulle vist ei jõua kohale,et ei vabandagi ja mängin vaid võibolla kord kuus kui sedagi ja sinu numbrid pole miskid näitajad
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
14.09.2015 13:39:14
|
|
|
elu on n2idanud ka endapuhul pigem et selles m2ngus tuleb leida oma nish, yhe tankiga pms ei sobigi l6puni m2ngida. ning need numbrid seda enam kui on nn pyhap2eva m2ngija siis ei t2henda need yldse midagi.
lugenud ka siin et paljudel kui tuleb nn lose streak migni 6 kaotust siis tehakse paus jne, ma isiklikult nii ei tee, numbrid j22vad numbriteks. paljud roundi alguses vinguvad juba et n2e kaotus j2lle jms kui v6iduv6imalust n2itab et 30% siis on ka selliste numbritega vastastest yle steamrollitud.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalm
HV vaatleja
|
14.09.2015 13:40:19
|
|
|
Selline düskgraafik ilmselt ei sära ka ingame väga.
_________________ Mina panin kunagi kaa hästi |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
14.09.2015 14:06:27
|
|
|
i have my moments.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
14.09.2015 14:30:49
|
|
|
Arvatavasti mitte sind ei pidanud kalm silmas..
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
14.09.2015 15:41:00
|
|
|
Ei hakka sel teemal vaidlema aga see väide küll paika ei pea ja ega numbrid ei mängi. |
Huvitav, kas tippspordis see on ka nii, et üks sprinter on rankitud maailmas nr 1 ja teine number 2000 ja siis see 2000 vend ütleb, et kuule, ega numbrid ei jookse
Ja pärast kui ikkagi jääb pikalt maha, siis ütleb, et tuul oli ju vastu ja rada libe
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2015 16:09:44
|
|
|
Ei hakka sel teemal vaidlema aga see väide küll paika ei pea ja ega numbrid ei mängi. |
Huvitav, kas tippspordis see on ka nii, et üks sprinter on rankitud maailmas nr 1 ja teine number 2000 ja siis see 2000 vend ütleb, et kuule, ega numbrid ei jookse
Ja pärast kui ikkagi jääb pikalt maha, siis ütleb, et tuul oli ju vastu ja rada libe  |
Tegelikult kipub nii olema, et seda nr 2000 sprinterit huvitavad numbrid küll. Aga pereisa, kes kord nädalas sörgib metsa all omasoodu 5 km või rohkem, teda tõesti numbrid ei huvita.
Ja see Lõvi värk - ega seda ka numbrid ei huvita, aga samas Lõvist see halba tanki nüüd ka ei tee, kui pereisa sellega mängida ei mõista.
|
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
14.09.2015 16:34:47
|
|
|
| yerba kirjutas: |
Ja pärast kui ikkagi jääb pikalt maha, siis ütleb, et tuul oli ju vastu ja rada libe  |
Tegelikult kipub nii olema, et seda nr 2000 sprinterit huvitavad numbrid küll. Aga pereisa, kes kord nädalas sörgib metsa all omasoodu 5 km või rohkem, teda tõesti numbrid ei huvita.
Ja see Lõvi värk - ega seda ka numbrid ei huvita, aga samas Lõvist see halba tanki nüüd ka ei tee, kui pereisa sellega mängida ei mõista.  |
No siililegi selge, et nr1. sprinter on "tegelikult" samal tasemel mis 2000-ndal kohal asuv pereisa kes nädalas korra sörkimas käib. Kui nr1 Sprinter ei kasutaks kalleid NIKKE tosse, ei oleks end täis topingut pumbanud ja sponsorid lisavad tippkiirusele vähemalt 5km/h ning eemaldavad vastutuule.
Igal juhul tuleb arvestada pereisa arvamust ja teadmisi kuidas sprintida sama väärtusega nagu nr1 sprinteri tagasisidet, sest nad on ju tegelikult võrdselt panustanud.
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2015 16:53:36
|
|
|
Ma ise pakun, et mingi piirini võiks vaadelda ja arvesse võtta ka ealisi iseärasusi ning looduse poolt kaasa antut. Kes on flegmam, uimasem, kes kiirema taibuga ja rohkem õppimisvõimeline. Loodus on juba asja ebavõrdseks teinud, modidest rääkimata.
Nii et, halvad mängijad, süüdistage loodust ja oma vanemaid selles.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee |
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
14.09.2015 17:13:28
|
|
|
Ma mingi aeg mängisin koos mingi tyybiga kes oli vene ajal mingi ohvitser olnud. Kogu aeg istus kusagil pointless kohas ja kirjutas mulle et sealt ja sealt tuleb kindlasti mingi vaenlase luuraja. Täiesti uskumatu kuju oli, ise ta arvas et see info oli meeskonnale hindamatu luureinfo. Heal juhul ta paar tabamust mängus sai. Kogu aeg mängis mingit t7 saksa mediumi
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
14.09.2015 17:44:08
|
|
|
| yerba kirjutas: |
Nii et, halvad mängijad, süüdistage loodust ja oma vanemaid selles. |
i lol'd
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2015 18:06:26
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
Ma mingi aeg mängisin koos mingi tyybiga kes oli vene ajal mingi ohvitser olnud. Kogu aeg istus kusagil pointless kohas ja kirjutas mulle et sealt ja sealt tuleb kindlasti mingi vaenlase luuraja. Täiesti uskumatu kuju oli, ise ta arvas et see info oli meeskonnale hindamatu luureinfo. Heal juhul ta paar tabamust mängus sai. Kogu aeg mängis mingit t7 saksa mediumi  |
Loodan, et see nüüd minu kohta ei käinud.
|
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
14.09.2015 19:15:30
|
|
|
Nõup sa mängid sint pantriga vä
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2015 19:20:39
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
Nõup sa mängid sint pantriga vä  |
Ei, igasugustest kergetest hoian hoolega eemale.
|
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
14.09.2015 22:04:06
|
|
|
Ära võrdle tippsporti mingi arvutimänguga. Neid ei saa võrrelda.
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
14.09.2015 22:35:48
|
|
|
| Tippsport oleks siis kui mängida wotis 1vs1 duelle ja neid võita. Ja loomulikult mängida enda tasemel mängijate vastu. Balti liigas vist on selliseid mänge olnud ka.
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2015 22:36:25
|
|
|
| andrez3d kirjutas: |
Ära võrdle tippsporti mingi arvutimänguga. Neid ei saa võrrelda. |
Saab ju nagu ikka - et tippu jõuda peab olema töökus, õppimisvõime ja muud head looduslikud omadused.
|
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
14.09.2015 23:13:37
|
|
|
Kes tahab näha tervet sessiooni, mis ülal näha oleva tulemuseni viis (hint: vaadata tuleks toru peale), võib kiigata siia:
http://www.twitch.tv/senpaierick/v/16013468
Shoutout k4lmile, proovisin gun rammerit, võimalik et lükkas üle ääre.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
15.09.2015 22:34:05
|
|
|
Kes tahab näha tervet sessiooni, mis ülal näha oleva tulemuseni viis (hint: vaadata tuleks toru peale), võib kiigata siia:
http://www.twitch.tv/senpaierick/v/16013468
Shoutout k4lmile, proovisin gun rammerit, võimalik et lükkas üle ääre.  |
See oli küll kõva seeria!
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
20.09.2015 01:41:13
|
|
|
Ah. Lõpetage see jama ükskord ära ning minge Warthunderisse üle. Palju rohkem funi.
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
20.09.2015 03:06:39
|
|
|
| Olver kirjutas: |
| Ah. Lõpetage see jama ükskord ära ning minge Warthunderisse üle. Palju rohkem funi. |
eh, täiesti erinevad mängud - ühiseks nimetajaks vaid tankid.
PS! Kunagi saunas räägiti, et kui graafika low peale panna pidi ilusa pildiga mängijate ees eelis olema - kas selline seis ka reaalselt seal? Või oli/on see ainult realistic battles-is nii? See mängureziim pakuks endalegi huvi, aga WOTi kõrval mitte asemel
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
20.09.2015 03:39:53
|
|
|
| Kurat666 kirjutas: |
| Olver kirjutas: |
| Ah. Lõpetage see jama ükskord ära ning minge Warthunderisse üle. Palju rohkem funi. |
eh, täiesti erinevad mängud - ühiseks nimetajaks vaid tankid.
PS! Kunagi saunas räägiti, et kui graafika low peale panna pidi ilusa pildiga mängijate ees eelis olema - kas selline seis ka reaalselt seal? Või oli/on see ainult realistic battles-is nii? See mängureziim pakuks endalegi huvi, aga WOTi kõrval mitte asemel  |
Kui ma viimati torkisin oli võimalik muru jms. vegetatsioon maha keerata mis annab tõesti tohutu eelise, aga sellest on möödas ka mitu kuud, hetkeseisu ei oska kommenteerida.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
22.09.2015 15:06:51
|
|
|
Mul ei toimi:
| tsitaat: |
PAGE NOT FOUND
The page is not available or the address is incorrect. |
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
22.09.2015 21:08:14
|
|
|
Mul ütles ka mitu korda, aga siis sain sisse. Kui küsimuste juures jääb toppama, siis lehe refresh annab mingil hetkel uue küsimuse. Maru katkine asi on see neil
edit: jah, wot lehelt on see uudis ära kaotatud, aga mul see asi ligadi logadi töötab, viskab timeouti vahest, proovin google abiga lõpuni teha
edit: sellised mängud ajavad ikka närvi kus kuldmoon põrkab vales kohas http://wotreplays.com/site/2166887#swamp-p6kk-m56_scorpion
Ikka lasi mu lõpus ära.
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margo18
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
25.09.2015 20:29:54
|
|
|
See on norm WOT-i puhul ja leppige sellega nii kui haigusega millega peab kohanema
Sel on teisigi puudusi
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
27.09.2015 14:18:07
|
|
|
Need kes mu striimi on vaadanud, juba teavad, et ma ei suhtu eriti soojalt Ru 251-te (peamiselt viletsa gun handlingu tõttu). Aga kuna ma olen selline põikpäine vend, siis andsin endale aega soojeneda veits selle masina osas. Tundub, et tasus ära.
Proovin mingi hetk video ka teha selle seeria parimast mängust, mille WN8 tuli 21 888.
EDIT: LOL, tuleb vist 2 videot kokku lükata üheks Täna hommikul esimene mäng Ru 251ga täpselt samal kaardil (Murovanka), samalt poolt, ja ... eks vaadake ise:
Õhtul 20:00 striimis mängin veel Ru-d, keda huvitab.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|