Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
07.09.2015 09:18:20
|
|
|
Viimati vaatasin, siis enamus palju + saanud kommentaarid olid asjalikud.
Vähemalt mitte vähem-asjalikumad, kui multikultit pooldavate omad.
Praegu toimuv on plahvatusohtlik, kuna on suletud suhteliselt ohutu pingete väljavalamise ventiil.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
07.09.2015 09:18:56
|
|
|
raxz kirjutas: |
Inimene, kes Delfis kommenteerib, ongi enamuses rämps, kelle tõttu on häbi olla eestlane. 1% kommentaare on ehk mõistlikud. |
see % on küll natuke väike
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
0 :: |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
07.09.2015 09:31:22
|
|
|
Tanel meenutab natuke Scarti, kes kuulutab kogu aeg maailmalõppu.
Tanel, teeme siia küsitluse. "Kas oled pagulaste sissevõtmise poolt?" JAH/EI.
kert06 kirjutas: |
Inimene, kes Delfis kommenteerib, ongi enamuses rämps, kelle tõttu on häbi olla eestlane. 1% kommentaare on ehk mõistlikud. |
see % on küll natuke väike |
No okei, natuke ehk rohkem. Aga ma ei hoiaks ka lahti kommentaariumi, kus tahetakse pidevalt kõik võõrad ära tappa. Kui seal oleks konstruktiivsed kommentaarid enamuses, siis ei paneks keegi seda kinni. Sitaloopimise vastu aitabki ainult kinni keeramine.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.09.2015 09:32:55
|
|
|
Tanel, teeme siia küsitluse. "Kas oled pagulaste sissevõtmise poolt?" JAH/EI. . |
poolt
küsitluse loomulikult
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
07.09.2015 09:40:24
|
|
|
Kle mees, vali natuke sõnu.
Ma tahaks öelda, et Delfi peldikusein, see ongi rahva hääl.
Vastastel kommentaaridel oli reeglina 700 positiivset ja negatiivseid umbes 20. See näitab ilmekalt rahva häält ja mõtlemist. Kuna valitsejad ja muud kõrgemad asjapulgad sõidavad kõigest ja kõigist üle teerulliga, siis Delfi oligi see koht, kus rahvas omavahel arutles ja ütles välja, mida mõtles.
Kui see niiöelda ventiil(DELFI) nüüd kinni pandi, siis sellest keegi küll ei võida, pigem kaotab. Sest ega kommentaariumi sulgemisega mõtlemist ei muuda. Ja tulevane debatt, häh, see on juba ette teada, kust läbi lähevad vaid pagulasi ülistavad kommentaarid. Täiesti teada.
Aga mis imelikus roosas udumaailmas need raxz sarnased inimesed elavad, vat sellest ma pole aru saanud. Miks isiklikuks läksin, oli see, et olen ka aktiivne kommenteerija ja mulle ei meeldi, kui kaasfoorumlane mind rämpsuks nimetab.
Pigem on rämps see, mis väljast sisse tuleb. Meie riiki. Meie kukile. Meie leivale. Ohuks meie lastele.
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
   |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
07.09.2015 09:40:38
|
|
|
tsitaat: |
kus tahetakse pidevalt kõik võõrad ära tappa. |
kõige ligilähedasem sellele, mida ise seal lugenud olen, on:
peab vist relvaluba tegema hakkama enne kui on hilja |
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
07.09.2015 09:49:00
|
|
|
PCman kirjutas: |
Kui nüüd aastate pärast kogu see eesti on omadega sügaval kusiganes - just pagulaste pärats - kas siis mõni poliitik julgeb ka vastutust võtta? Või hakkavad jälle keerutama, te nemad ei olnud süüdi ja nemad ei saanud midagi teha. Et nemad on kah ohvrid......
|
Rootsis vist siiani ei tunnistata midagi? Tehakse ainult narrimaks ennast.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.09.2015 09:50:07
|
|
|
Rootsist saadetakse neid vaikselt Soome juba, Rootsi on vihane, et Soome ei taha neid võtta, et Rootsi võttis küll omal ajal ~70 000 soomlast vastu.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
07.09.2015 09:50:10
|
|
|
vipi666 kirjutas: |
Pigem on rämps see, mis väljast sisse tuleb. Meie riiki. Meie kukile. Meie leivale. Ohuks meie lastele. |
Vot sellest ma räägingi. Praegu sildistatakse absoluutselt kõik mustanahalised pagulasteks. Üks suur sitaloopimine käib. Keegi ei taha süveneda ning fakte nähakse valikuliselt.
Mul oli üks kolleeg, väljast sisse tulnud ohtlik rämps, kes omandas siin IT alase kõrghariduse ja tegi korralikult tööd ning oli niisama ka lahe inimene.
vipi, kui sa kirjutad normaalseid kommentaare, siis ei ole ju midagi viga. Aga midagi teadmata teiste rämpsuks sildistamine on haige.
Ega mina ka ei taha, et siia tuleks palju võõra kultuuritaustaga inimesi, aga ma ei käi sellepärast internetti si**umas. Saab ka viisakalt oma arvamust avaldada.
Ja sellesse vaidlusse, kas ma olen poolt või vastu, ma ei lasku, kuna suurem osa inimesi ei suuda normaalselt sel teemal argumenteerida ning lähevad isiklikuks.
viimati muutis raxz 07.09.2015 09:50:59, muudetud 2 korda |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.09.2015 09:51:53
|
|
|
softis kirjutas: |
PCman kirjutas: |
Kui nüüd aastate pärast kogu see eesti on omadega sügaval kusiganes - just pagulaste pärats - kas siis mõni poliitik julgeb ka vastutust võtta? Või hakkavad jälle keerutama, te nemad ei olnud süüdi ja nemad ei saanud midagi teha. Et nemad on kah ohvrid......
|
Rootsis vist siiani ei tunnistata midagi? Tehakse ainult narrimaks ennast. |
Rootsist saadetakse neid vaikselt Soome juba, Rootsi on vihane, et Soome ei taha neid võtta, et Rootsi võttis küll omal ajal ~70 000 soomlast vastu.
raxz, Jutt ei ole mustanahalistest, vaid Islamli usukandjatest, mustanahalist tuleb äärmiselt vähe.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
viimati muutis Braien 07.09.2015 09:52:26, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
07.09.2015 09:52:14
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Tanel, teeme siia küsitluse. "Kas oled pagulaste sissevõtmise poolt?" JAH/EI. . |
poolt
küsitluse loomulikult  |
Miskipärast ei julge Tanel siin seda küsida...
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.09.2015 09:52:58
|
|
|
selgrootu limukas
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
07.09.2015 09:54:33
|
|
|
Braien kirjutas: |
raxz, Jutt ei ole mustanahalistest, vaid Islamli usukandjatest, mustanahalist tuleb äärmiselt vähe. |
Ja siis Ojuland paneb Facebooki pildi Rõivasest ja suvalisest mustanahalisest, et kõik saaks neid sõimata. Tore, eks...
selgrootu limukas  |
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
07.09.2015 09:56:17
|
|
|
Viimased nädalad on näidanud, et vihakõne on Eestis, aga ka mujal Euroopas, suurem probleem, kui oskasime aimata. Meil tuleb tunnistada, et pagulasvaenulikkus on Eestis suvega märgatavalt suurenenud, kuigi uuringutes püüavad inimesed end tavaliselt kultuursema ja inimlikumana näidata. Tegelik meelsus võib olla veel hullem... |
Et siis - tunnistame, et inimesed on järjest rohkem ja rohkem vastu valitsuse plaanidele, tunnistame ka, et statistika on ilusam, kui tegelik olukord....
Sildistame ja alavääristame neid, kes ei arva nii nagu 'meie' (huvitav, kes see meie on? peatoimetaja? omanikering? rahastajad lisaks omanikele?) - meenutab sellist diktaatorlikku/autokraatset maailmavaatamist, midagi sellist nagu oli bolshevistidel, fashistidel ja natsionaalsotsialistidel...
Seniks aga loome registreeritud kasutajatele pagulasteemaliseks debatiks keskkonna, kus moderaatorite valvsa pilgu all arutada. Sest debatt peab olema ja arenema. |
Debatt kus moderaatorid on ühe poole palgal ning sobiva meelsuse/maailmavaatega on pea-aegu sama hea kui tsensuur...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
07.09.2015 09:57:43
|
|
|
poolt
küsitluse loomulikult  |
Miskipärast ei julge Tanel siin seda küsida... |
gert06 allkirjas on kenasti vastus:
http://i.imgur.com/hdoFbtV.jpg
Muide, see IT mees on lahe, müts maha tema ees, aga need hordid, kes praegu liiguvad, see on ju põhjakiht, saad ju ise ka aru.
Mul muide on üks egiptlasest klient, kes on arvutihuviline, töötab siin mingis restos kokana, on elanud Eestis 8 aastat ja räägib head eesti keelt, Kunagi ütesin jutu sees pohhui, mingi asja peale, vend hakkas naerma ja ütles, et ära ütle pohhui nahhui, et ma algusaastatel töötasin Elcotekis ja vene keelest on kopp ees. Ja seda kõike rääkis puhtas eesti keeles. Selliste vastu pole midagi, pigem imetlen, aga praegu liigub ringi põhjakiht, lagastavad, pole tänutunnet, Soomes süütavad teki ja padja hunnikuid, mnida neile vabatahtlikud on jaganud neile. Eile nägin kuskilt videot, kus 6pack 1,5L veepudeleid pildusid raudteele, millegi kuradi protestiks, vat nendest ma räägin.
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
   |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2015 09:59:29
|
|
|
poolt
küsitluse loomulikult  |
Miskipärast ei julge Tanel siin seda küsida... |
tulemus on ju ette teada
JAH 2%
EI 98%
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
07.09.2015 10:02:24
|
|
|
Muide, see IT mees on lahe, müts maha tema ees, aga need hordid, kes praegu liiguvad, see on ju põhjakiht, saad ju ise ka aru.
Mul muide on üks egiptlasest klient, kes on arvutihuviline, töötab siin mingis restos kokana, on elanud Eestis 8 aastat ja räägib head eesti keelt, Kunagi ütesin jutu sees pohhui, mingi asja peale, vend hakkas naerma ja ütles, et ära ütle pohhui nahhui, et ma algusaastatel töötasin Elcotekis ja vene keelest on kopp ees. Ja seda kõike rääkis puhtas eesti keeles. Selliste vastu pole midagi, pigem imetlen, aga praegu liigub ringi põhjakiht, lagastavad, pole tänutunnet, Soomes süütavad teki ja padja hunnikuid, mnida neile vabatahtlikud on jaganud neile. Eile nägin kuskilt videot, kus 6pack 1,5L veepudeleid pildusid raudteele, millegi kuradi protestiks, vat nendest ma räägin.
|
x2
Ühel hiljutisel startup üritusel oli ka üks Nigeeria tudeng, täitsa OK oli, midagi pole öelda.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reimold
HV kasutaja
|
07.09.2015 10:04:39
|
|
|
Tanel, teeme siia küsitluse. "Kas oled pagulaste sissevõtmise poolt?" JAH/EI. |
Toetan küsitluse mõtet, võiks olla ka kolmas variant: Toetan, kui suudame neid vaos hoida.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
07.09.2015 10:14:15
|
|
|
Riik ei tee midagi, et praegust paanikat kuidagi juhtida. 100-1000 suvalist pagulast ei teeks midagi. Paanikat tekitab teadmatus.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|