Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
31.08.2015 12:47:06
|
|
|
seeru kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Minimx38 kirjutas: |
Kas keegi starman 3g ruuteri ühendusega torrenti on toimima saanud ?  |
Kuna alusühendus tuleb Elisalt, siis torrent on võrgupoolt kinni...  |
Kas öösel ka enam ei saa? |
Minul igatahes ei õnnestunud enam ka öösel, kuna aga ma illegaalset kraami ei tiri, siis õnneks on enamus asjadel ka http mirrorid olemas...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
31.08.2015 23:28:59
|
|
|
kui telekasse jookseb zuumtv, ma veel ei tea täpselt kas boxiga või mooduliga, a kui nüüd teha telekale firmware'i uuendus, kas siis tuleb mingid seaded uuesti ka sättida juhul, kui mooduliga on zuumtv? telekaks philips, vist selle aasta oma.
viimati muutis Renq 04.09.2015 11:52:16, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.09.2015 14:33:29
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Valgete triipude kohta
tsitaat: |
Täname teid pöördumast Starmani poole!
Hetkel meil kasutatavad seadmed seda upconvertimsel kahjuks ei võimalda. Näiteks SD kanali puhul on see peidetud ja seal valgeid kriipse näha ei ole.
Kui kõik läheb plaanipäraselt siis laheneb antud mure augusti lõpuks uute seadmete kasutuselevõtuga.
AS Starman |
|
Selle saaga jätk on siis nüüd selline, et nii ETV kui ETV2 SD kanalitele on need faking triibud tekkinud. "HD" kanalist muidugi rääkimata.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
02.09.2015 16:06:04
|
|
|
quickmix kirjutas: |
laurx kirjutas: |
lõpeb see asi seadmevahetusega. |
hei, tänud vastamast. Helistasin klienditoele ka ja sealt räägiti juttu, et üle mustamäe esineb mikro disconnecte ja sellest tuleneb mu probleem. Tegeletakse sellega aga ETA millal fixitakse ei oska öelda.
Tundus nagu hunnik bullshiti aga oskad äkki kinnitada / ümber lükata seda väidet ? |
Sama probleem. Tehnik pani uue seadme ja rääkis sama lugu.
Kestnud ca 2 nädalat juba. Nüüd hakkab juba koppa ette viskama.
Ja quickmix teema tundub väga sarnane, käisin ka katsetamas söbra juures, kes ka mustakal, aga tema juures ok. Ise asun Vilde aadressil.
Täna kirjutan kirja ka veel, et saada seda ETAt, kui seda ei saa, siis ilmselt teretulemast Elion.
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
quickmix
HV vaatleja
|
02.09.2015 16:42:46
|
|
|
IffikaS kirjutas: |
hei, tänud vastamast. Helistasin klienditoele ka ja sealt räägiti juttu, et üle mustamäe esineb mikro disconnecte ja sellest tuleneb mu probleem. Tegeletakse sellega aga ETA millal fixitakse ei oska öelda.
Tundus nagu hunnik bullshiti aga oskad äkki kinnitada / ümber lükata seda väidet ? |
Ja quickmix teema tundub väga sarnane, käisin ka katsetamas söbra juures, kes ka mustakal, aga tema juures ok. Ise asun Vilde aadressil.
Täna kirjutan kirja ka veel, et saada seda ETAt, kui seda ei saa, siis ilmselt teretulemast Elion.
 |
tundub veidi kahtlane probleem olevat. Pole veel klienditoelt e-kirja näol vastust saanud ning telefoni liin umbes neil. Anyway, nüüd on asi nii kaugele jõudnud, et iga 10 mindi tagant on 1 packet time out starman.ee serverisse ning umbes tunni-paari tagant on pikem kuni 10 sekundiline disconnect pingis. Pole lõpuni logisid vaadanud aga alguses minu arust timeoute ei olnud. Ise olen Ehitajate teel ning tundub, et see on kas mingi alavõrgu seadme viga vms sest bussijaamas on samal ajal ühendus 5+ kui mul dc'b. Kui homme klienditugi ei vaevu ühendust võtma siis seab sammud Elioni ja istutab ennast tehniku järjekorda seal.
Hea on muidugi teada, et modemi vahetus ei aita, muidu oleks nädala vms veel venitanud ja vihastanud ennast tähemehikesega
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wwatu
HV vaatleja

|
03.09.2015 00:59:11
|
|
|
nonii, sai ka siis olude sunnil starman soetatud, üllatavalt rahul starboxiga, töötab kenasti. Küll aga mitte nii rahul internetiga, otse kaabliga üle 60ne välja ei pigista, internetiks on siis 100megane L interneti pakett. Kas on mul endal ka siin miskit teha/üle vaadata kaabeldus vms või ei sõltu see minust, vaatan et paar lehte tagasi oli ühel sama probleem, kas sealtpoolt saadi probleemist jagu?
|
|
   |
2 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.09.2015 03:32:06
|
|
|
wwatu, kaablite otsad võid üle vaadata... kas on tagasi pööratud varjestus või ei ole... kui otsad halvasti tehtud, võib ühendus kannatada
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
03.09.2015 16:03:15
|
|
|
IffikaS kirjutas: |
 |
tundub veidi kahtlane probleem olevat. Pole veel klienditoelt e-kirja näol vastust saanud ning telefoni liin umbes neil. Anyway, nüüd on asi nii kaugele jõudnud, et iga 10 mindi tagant on 1 packet time out starman.ee serverisse ning umbes tunni-paari tagant on pikem kuni 10 sekundiline disconnect pingis. Pole lõpuni logisid vaadanud aga alguses minu arust timeoute ei olnud. Ise olen Ehitajate teel ning tundub, et see on kas mingi alavõrgu seadme viga vms sest bussijaamas on samal ajal ühendus 5+ kui mul dc'b. Kui homme klienditugi ei vaevu ühendust võtma siis seab sammud Elioni ja istutab ennast tehniku järjekorda seal.
Hea on muidugi teada, et modemi vahetus ei aita, muidu oleks nädala vms veel venitanud ja vihastanud ennast tähemehikesega  |
Pole senimaani sinu probleeme täheldanud, napilt üle 3 kuu tähemehe teenuseid kasutanud, seda siis samuti ehitajate teel.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
aff
Kreisi kasutaja
|
03.09.2015 16:39:44
|
|
|
Sama probleem umbes kaks nädalat kestnud. Seade juba vahetatud, probleem endiselt olemas. Iga natukese aja tagant viskab läägi sisse online mängudes. Kõigis.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
03.09.2015 17:45:48
|
|
|
sweezy kirjutas: |
Pole senimaani sinu probleeme täheldanud, napilt üle 3 kuu tähemehe teenuseid kasutanud, seda siis samuti ehitajate teel. |
Nagu ka tehnik seletas, siis olenevalt majast ja aadressist, asud sa kindla "toru" taga, mis masinavärgiga seotud.
Nii, et Mustmäed ei saa üldistada, kahjuks või õnneks.
Ma olen üsna kindel, et paljud teenuse kasutajad igapäeva netinduse ja tirimise puhul ei märkagi probleemi.
Probleem ilmneb vaid netimängude puhul.
Eks näis, mis aeg toob.
Ivar
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
03.09.2015 20:17:23
|
|
|
rääkisin just sõbraga kes elab valgas.
ütles täpselt samad probleemid kiirus ei vasta paketis olevale 400MB ja ruberbandib pidevalt cs-i mängida pidi suht sitt olema:D
ping on rootsi servudesse 22+ elioniga testisin 5-8
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
wwatu
HV vaatleja

|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.09.2015 22:47:49
|
|
|
wwatu, laurx oskab numbrite kohta sulle täpsemalt öelda...
kaablite otsi mõtlesin selle all, et võtad kaabli lahti otsast: https://cdn.10gea.org/images/coaxcable-300x2651.gif
see võrk jms. ei tohi ulatuda lõpuni välja, peab "tagasi pööratud" olema..
Kaablid võid ise ümber teha.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.09.2015 23:46:01
|
|
|
Sisuliselt on tähtis, et otsikut peale keerates see võrk oleks otsiku metalliga kontaktis.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
wwatu
HV vaatleja

|
04.09.2015 00:05:58
|
|
|
modem.starman.ee pilti. otsad on korralikud. mingeid oma seadmeid pole küljes? |
http://prntscr.com/8c80ja ja http://prntscr.com/8cac9f (kahel erineval ajal tehtud pilti igaks-juhuks)
otsad tunduvad korralikud olevat jah, kuigi varjestuse kohta ei oska öelda, tunduvad suhteliselt kõvasti küljes olevat ning keeratavad ei tundu samuti olevat, kuidas selle otsast saan ning kas pärast ise korralikult ka tagasi saan ilma tööristadeta?
järel pole midagi peale selle, et jagajast üks läheb starboxi ning teine ruuterisse
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
04.09.2015 07:27:35
|
|
|
Mul on seal POWER rea ees kõigil numbritel miinus märgid. Numbrid iseeneses samad. Kas mul on viletsam ühendus?
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.09.2015 07:32:43
|
|
|
Mis siin arutada, need on ju pigistatavad otsad ja paigaldatud starmani tehniku poolt, kui on probleem, siis käbedalt mees tagasi kutsuda, las mõõdab veelkord kõik üle. Pärast krutid ise midagi puruks selle otsimisega ja saad lisa arve.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
04.09.2015 07:34:03
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Mis siin arutada, need on ju pigistatavad otsad ja paigaldatud starmani tehniku poolt, kui on probleem, siis käbedalt mees tagasi kutsuda, las mõõdab veelkord kõik üle. Pärast krutid ise midagi puruks selle otsimisega ja saad lisa arve. |
Starmani kaabli otsad pole pigistatavad. Ikka keeratavad. Teinud küll ja küll.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
wwatu
HV vaatleja

|
04.09.2015 09:03:21
|
|
|
Antud kaabliotsad siiski on pigistatavad. Mina neid igaks juhuks näppima ei hakka. Huvitav miks tehnikud ise kohapeal mingit kontrolli eitee, et vältida tagasikutsumisi.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
04.09.2015 09:14:28
|
|
|
wwatu kirjutas: |
Antud kaabliotsad siiski on pigistatavad. Mina neid igaks juhuks näppima ei hakka. Huvitav miks tehnikud ise kohapeal mingit kontrolli eitee, et vältida tagasikutsumisi. |
Sest iga väljakutse eest maksad
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
04.09.2015 09:49:34
|
|
|
pois11 kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
Mis siin arutada, need on ju pigistatavad otsad ja paigaldatud starmani tehniku poolt, kui on probleem, siis käbedalt mees tagasi kutsuda, las mõõdab veelkord kõik üle. Pärast krutid ise midagi puruks selle otsimisega ja saad lisa arve. |
Starmani kaabli otsad pole pigistatavad. Ikka keeratavad. Teinud küll ja küll. |
STV teeb ainult keeratavaid, Starman enamasti pigistatavaid...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|