endal vana hea pci pesaga x-fi xtreme music, leidsin küll win10 draiverid, kuid kaart hakkas lambi hetkedel mingeid kriginaid-raginaid tootma klappidesse.. vahel juhtus see battlefieldi ajal, aga teinekord täiesti tühjast kohast desktopil, tuli kaart masinast välja tõsta, muud lahendust ei leidnud, sest sai ka format tehtud ja draiverid uuesti pandud, aga ei midagi.
est4ever, kui kaugel on wifi ruuter või wifi't kasutav mobla? wifi ruuterid, läpparid ja moblad kostavad paganama hästi helikaartide (ka profitaseme helikaartide) analoog ahelatesse kui nad on ligemal kui 5m. kuuldus on varjestusest sõltumatu.
See peaks olema üsna mürakindel kaabel balansseeritud ühenduse jaoks. aga wifi müra tuleb ikka sisse, vaikselt, kuid piisavalt tugevalt, et tundlikust stuudiomonitorist on kuulda.
olavsu1, Kui ta peaks olema sarnane heli, nagu autos viskab kõlaritesse enne kui keegi helistab, siis ei ole see sama heli, palju palju häirivam. Eks lasen praegu int. helikaga edasi ja kui kunagi jännata viitsin, siis süvenen asjasse ehk veel
Paistab, et minu monitori väljalülitamise ja sleepimise probleem lahendus. Midagi erilist ma ei teinudki, lasin peale printeri drivud, mis brotheri lehel olid (win 8.1) ja uninstallisin keyskrambleri. Viimane hakkas millegipärast punast akent loopima ja teatas errorist. Uuesti installimine ka ei muutnud asja. Imelik. Ennem töötas ilusti.
(Teemaväline küsimus ka: kas miskit alternatiivi on keyskramblerile, ma mõtlen freewaret. Raha eest on variante lausa mitu.)
Pärast sleepist äratamist on helikõvadus alati 31%. Mis värk on? Kuna mul võimendi taga koguaeg on öösel paneelmajas päris hea kui mingi oigamine hakkab
est4ever, mulle kostab wifi müra kui tigeda siili popin. vanas helikaardis kostis see kui siutsumine.
Lärm, mis on sünkroonis hiire liikumise ja/või hdd tulega viitab draiveri probleemile. Järsku (mõnest valjemast kohast muusikas) hakkav ragisev ja valjenev müra, mis kestab seadme väljalülitamiseni, viitab võimendi rikkele.
Kas see on mingi nali, et Samsung lasi Magician 4.7 versiooni välja ja ikka ei toeta Win10 peal rapid mode-i. Veits hale lüke mu meelest. Aga no, ehk neil mingi hea põhjus miks nad seda veel ei teinud.
2. Nüüd siis see teema, et MS on alustanud Antiviiruste serifitseerimist ja seega soovitan soojalt kasutada Antiviitust millel on olemas järgmine, ametlik tunnustus:
4. Ja neljandaks siis selline "väike sahin", neile kes usinasti MS-i "luuramist ja salakuulamist" blokeerivad.
"Sahin" siis selles, et MS ei tee oma "salakuulamist" ainult Windows-i all vaid, et seda "luuramist" tehakse ka juba MS-i UEFI-tasandil juba sellest momendist alates kui arvuti tööle pannakse.
Sai thinkpad x230 win7-->win10-le upgradetud. System-i alt veel vaatasin ka et windows 10 activated. Siis hakkasin puhast installi tegema ja nüüd Error code: 0xC004C003 pärast installi. Mis tegema peaks?
kui ma uuendan praegu W7-me pealt W10 peale ja valisin, et kustuta kõik asjad ära, kas pärast peaks ikka clean installi tegema igaks juhuks või ei pea?
Ses suhtes masinas oli paar mõttetut programmi vaid peal _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
lasen natuke tiksuda, eks puhast saab hiljem ka, hetkel midagi masinasse eriti ei tule _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
oleks pidanud kõige viimase rea valima, Change what to keep _________________ This message was sent from space using stargate
Njah tegin clean installi W8 masinale selga ja nüüd googeldan, et tuleb upgrade teha kui tahad, et aktiveeruks. Damn küll. Hakkame siis otsast pihta. Kuna windows key on mu läpparile sisse tinutatud siis võiks ju kohe ära convertida setup käigus. Lollakas bürokraatia või ma ei teagi kuidas seda nimetada.
tundub, et kõik töötab korrektselt x230 peal, lenovo power management pani natuke näkku, aga sain ka korda
startmenüü ja otsing on täitsa pupu, peab klassikalise tirima, aga muidu tundub suht ok win olevat...eriti ei süvenenud _________________ This message was sent from space using stargate
tundub, et kõik töötab korrektselt x230 peal, lenovo power management pani natuke näkku, aga sain ka korda
startmenüü ja otsing on täitsa pupu, peab klassikalise tirima, aga muidu tundub suht ok win olevat...eriti ei süvenenud
startmenüü ja otsing on täitsa pupu, peab klassikalise tirima, aga muidu tundub suht ok win olevat...eriti ei süvenenud
Kas kellelgi sellist viga on olnud: Läpparil sisselülimise nupule vajutades Win 10 ei käivitu kohe . Ette jääb sinine ekraan. Teistkordsel sisselülimise nupule vajutades läheb korralikult arvuti käima.
Äkki keegi oskab nõu anda mida teha... _________________ Tulevik algab tunni aja pärast
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.