Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Archangel
HV veteran

|
18.06.2015 14:13:18
|
|
|
UB kirjutas: |
Nägin tehnilise video lõpus AMD reklaami. Kas see mäng saab siis olema nüüd AMD kaartidele optimeeritud? |
Square Enix'i mängud vist suht tihti AMD'l suunatud. Eelmine Deus Ex, Tomb Raider.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
19.06.2015 01:29:39
|
|
|
Gameplay demo kommentaariga, ametlikult Deus Ex YT kanalilt!
https://goo.gl/g5yFtJ
tsitaat: |
This gameplay footage was captured from an Alpha build and does not represent the final quality of the game.
SPOILER SCENE FROM 18:25 to 22:20 |
Millegipärast ei lase otse video urli siia panna. Url'is j,h kõrvuti mille HV vist parandab kohe "jah"iks, tulemuseks vale link!?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
20.06.2015 11:18:43
|
|
|
Ootan huviga. Tundub, et avastamisrõõmu jagub
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
20.06.2015 12:51:55
|
|
|
Intriguing, to say the least. Human Revolution oli võrdlemisi meeldiv, not quite on the level of Deus Ex, aga mitte üldse paha.
Kummaline, kuidas maailm ikka veel funktsioneeris, esimese osa lõpus kõik "augid" häkiti ära ja tekkis mingi zombie apocalypse-sarnane stsenaarium + ma lasin Jensenil põhja minna, kuidas ta ometi ellu jäi?
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.06.2015 14:26:45
|
|
|
A-lvin kirjutas: |
Intriguing, to say the least. Human Revolution oli võrdlemisi meeldiv, not quite on the level of Deus Ex, aga mitte üldse paha.
Kummaline, kuidas maailm ikka veel funktsioneeris, esimese osa lõpus kõik "augid" häkiti ära ja tekkis mingi zombie apocalypse-sarnane stsenaarium + ma lasin Jensenil põhja minna, kuidas ta ometi ellu jäi?  |
Peaks sama teema olema nagu ka originaalse Deus Ex lõppudega. Ainult üks on nö. "canon". Sinu valikud on rohkem nagu mängukogemuse rikastamiseks, kuid maailm peaks tiksuma devide poolt ette määratud valikute järgi.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
20.06.2015 14:34:07
|
|
|
A-lvin kirjutas: |
Kummaline, kuidas maailm ikka veel funktsioneeris, esimese osa lõpus kõik "augid" häkiti ära ja tekkis mingi zombie apocalypse-sarnane stsenaarium + ma lasin Jensenil põhja minna, kuidas ta ometi ellu jäi?  |
äkki jäigi ellu, ujus välja ?
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kris1
HV kasutaja
|
21.06.2015 15:13:46
|
|
|
Kui alguses MD välja kuulutati olin natuke ettevaatlikul seisukohal. Aga see E3 gameplay demo oli päris muljetavaldav, tõesti palju asju mis mulle meeldis (juba see et kui HR oli graafiline pool natuke puudulik, siis nüüd tundub MD graafiliselt väga korralik).
Olen olnud Deux Ex fänn esimest mängust peale, seni viimane mäng HR oli oma väikeste puudustega suurepärane mäng - ja tundub et MD on vähemalt samaväärne. Minu hetkel #1 oodatuim mäng (ja konkurents selles on suur, tundub tulevat väga tugev aastalõpp). Natuke kahju et 2016 peab ootama, aga vähemalt pidi aasta algusepoole tulema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
21.06.2015 22:14:33
|
|
|
Ma pean ütlema, et mulle HR graafiline pool meeldis isegi rohkem, sest ei olnud liiga palju tilulilu. Eks siis paistab kui välja tuleb, aga eelistan selgepiirilisi kontuure mitte liiga palju läikivaid elemente ja udu.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gangrel
HV kasutaja

|
23.06.2015 16:08:45
|
|
|
Huvitav väljalaskeaeg. Rift peaks ka tulema kuskil 2016 esimeses kvartalis. Oleks ka sobiv kombo cyberpunki Deus Ex MD-ga.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2015 00:36:34
|
|
|
Oeh jah:
Spoiler 
Ehk siis CB toob videos välja järgmised punktid:
* Osad saavad neli päeva enne reliisi hakata mängima tänu preorderile. Seega internet saab olema spoilereid täis teiste jaoks.
* Neid kes preorder ei tee "karistatakse" sellega, et peavad neli päeva enne reliisi nägema ja vesistama kuidas teised mängivad.
* Need kes preorder teevad hakkavad eneselegi teadmata reklaami tegema mängule, kuna see on nende huvides, et saada kõrgem preorder "rank".
* Missioon mida saavad mängida ainult preorder teinud inimesed.
* Preorder tehes ei saa ükskõik kuipalju raha selle alla mattes ikka kogu sisu kätte mis soodustab piraversioone, kus kõik saab olema lahti lukustatud. See on vale viis asju teha. Õige viis oleks pakkuda paremat teenust, kui piraadid.
Aga vaadake ja otsustage ise. Mina küll midagi ei hakka tellima enne, kui reliis pole ära olnud ja ülevaated + vähemalt üks algne patch väljas pole.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
01.09.2015 00:42:47
|
|
|
Siin ka see trailer!
Spoiler 
Pre-order...pre-order...pre-order...pre-order...pre-order...pre-order...pre-order
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
01.09.2015 09:36:46
|
|
|
Tahaks näha kuidas selliseid otsuseid kuskil koosolekul vastu võetakse, nad peavad ikka päris kaugel olema oma mänguritest ja nende soovidest...
Youtuubis on rahvas hääletanud....
Spoiler 
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
01.09.2015 10:13:02
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
...
Aga vaadake ja otsustage ise. Mina küll midagi ei hakka tellima enne, kui reliis pole ära olnud ja ülevaated + vähemalt üks algne patch väljas pole. |
Sama siin. (tore oleks, kui nii mõtleks valdav enamus, kuna see saadaks ka mängutootjatele konkreetse sõnumi).
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.09.2015 13:50:08
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Oeh jah:
Spoiler 
Ehk siis CB toob videos välja järgmised punktid:
* Osad saavad neli päeva enne reliisi hakata mängima tänu preorderile. Seega internet saab olema spoilereid täis teiste jaoks.
* Need kes preorder teevad hakkavad eneselegi teadmata reklaami tegema mängule, kuna see on nende huvides, et saada kõrgem preorder "rank".
* Missioon mida saavad mängida ainult preorder teinud inimesed.
Aga vaadake ja otsustage ise. Mina küll midagi ei hakka tellima enne, kui reliis pole ära olnud ja ülevaated + vähemalt üks algne patch väljas pole. |
Spoilerid on küll täiesti mõttetu mure. Üldjuhul mõistlikud saidid neid ilma hoiatamata ei trüki ja foorumites taggid jms olemas.
Preorder tier'e on ennegi olnud, just Steamis, siis ei vingunud nagu eriti keegi.
See lisamissioon tuleb mingi hetk raudselt ka DLC vms patchina kõikidele.
Algset patchi oodata? Milleks? Või noh, ei oska karta. HR jooksis mul väga hästi peale reliisi.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.09.2015 15:47:24
|
|
|
Ma naeraks südamest kui nad mängu väljatuleku on mingil põhjusel sunnitud edasi lükkama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2015 16:27:49
|
|
|
softis kirjutas: |
Spoilerid on küll täiesti mõttetu mure. Üldjuhul mõistlikud saidid neid ilma hoiatamata ei trüki ja foorumites taggid jms olemas. |
Saidid loomulikult ei trüki neid või hoiatavad korralikult. Paraku kuna review kood tavaliselt antakse ülevaatajatele kätte alles väljalaskekuupäeval (sellest on ka CB videos juttu) ja preorderi teinud inimesed mängivad juba 4 päeva enne seda, siis muretsen ma rohkem just foorumites ja mujal levivate spoilerite kohta, kuna need on hulga kergemalt modereeritud. Kui inimene ei viitsi või ei taha spoiler tage panna (ja selliseid ikka on), siis rikub see elamuse ka teiste jaoks.
Preorder tier'e on ennegi olnud, just Steamis, siis ei vingunud nagu eriti keegi. |
Probleem pole niivõrd tier süsteemis endas vaid selles, et iga tieri valimisel ei saa kõike mis seal on - ka raha eest mitte.
See lisamissioon tuleb mingi hetk raudselt ka DLC vms patchina kõikidele. |
Seda me ei tea. Võibolla negatiivne tagasiside sellele preorder kampaaniale toob need lisaasjad ka kõigile kättesaadavaks mingi aeg aga ma ei hoiaks oma hinge kinni.
Algset patchi oodata? Milleks? Või noh, ei oska karta. HR jooksis mul väga hästi peale reliisi. |
Seda me ei tea. See, et üks mäng samalt stuudiolt jookseb alguses hästi ei tähenda, et samal või uuendatud mootoril jooksev teine mäng samalt stuudiolt sama teeb. Eriti aastaid hiljem ja uue DX versiooni lisamisega. Kas DX12 üldse kohe saadaval olema saabki...
Ükski tarkvara pole tänapäeval sellises seisus, et ei vajaks peale väljalaset parandamist.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
01.09.2015 17:38:19
|
|
|
Ei ole kuigi üllatunud. Nagu ikka on PR/Marketing team end pilve tõmmanud ning silmad dollarimärkidega kõõrdi ajanud. Game Developerid aga näevad kurja vaeva, et kõva mäng teha, kuid peavad samas kuulma negatiivsust mängu suunas enne kui see väljaski on.
Meh - what you gonna do. Ei hakka ju suure tõenäosusega väga kõva mängu boikottima ainult selle tõttu, et Marketing team paar tabla liiga palju hommikukohvi sisse seganud.
See traditsiooniline Publisher/Developer teema hakkab muidugi ajudele käima.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2015 18:08:56
|
|
|
Archangel, Nii ta on jah. Sai tõid väga hästi välja, et siinkohal tuleb süüdistada Square Enix PR osakonda kes sellise käigu on teinud. Mäng ise võib väga hea tulla ja Eidos Montreal-i ma ei süüdistagi, kui nad hea mängu on teinud.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
01.09.2015 18:10:52
|
|
|
ma küll plaanin igasuguste lisavidinate saamiseks preorderit teha, siiani suur fänn kõikide osade vastu ning usun,et tuleb taaskord hea mäng välja
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.09.2015 18:56:25
|
|
|
square enix on samasuguseid preorder üritusi juba päris pikalt teinud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
01.09.2015 20:26:01
|
|
|
eelmisel osal olid ka preorder vidinad. igas pommid ja pump. päris nõme, et relvi niimoodi pannakse ja teisiti neid ei saaks kah.
Skinnid ja igast xp bonused on suva aga relvad! fo
devid võiksid vähemalt need salajasti mängu peita. Need lollakad pubid nagu nii ei märka.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2015 21:45:48
|
|
|
Kõige nõmedam on see lisamissioon mis on tehtud mängu arendamise ajast. Siis mängust välja lõigatud ja nüüd üritatakse seda eraldi pähe määrida. Selle vastu pole mul midagi, kui peale reliisi tahakse DLC, sest see ei mõjuta enam põhimängu arendusele kuluvat ressurssi.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|