Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 379 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 577 |
|
autor |
|
harakas
Kreisi kasutaja

|
28.08.2015 13:35:10
|
|
|
harakas kirjutas: |
olafsand kirjutas: |
harakas kirjutas: |
Tuli täna hommikul ära. Nüüd näitab töölaua paremal allnurgas, et on Windows 10 Insider Preview, Evaluation copy, Build 10525
Kui eelmine oli mul eestikeelseks sätitud, siis see oli pärast uuendamist ingliskeelne ja eestikeelseks enam muuta ei saa. |
Mul seda kirja ei tekkinud ja Start>winver trükkides on endiselt 10240...Sul seal muutus ka number ära? |
Muutus ja seal on veel huvitav info: Expires 16.07.2016 2:59
Huvitav, kui tuleb uus build, kas siis nihkub ka see aeg kaugemale? |
Täna sain teada. Tuli build 10532, aga Expires aeg ikka sama - 16.07.2016 2:59
|
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
28.08.2015 17:30:24
|
|
|
Küsimus - mul oli win10 juba jaanuarist peal. Pärast reliisi mõned nädalad uuendasin siis lõppversiooni peale ja nüüd justkui oleks nagu legaalne lõppversioon olemas. Tahaks puhta installi teha nüüd, kust ma selle key võtan mida installimisel sisestada või mismoodi see nüüd siis käib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
28.08.2015 17:40:17
|
|
|
bitCON kirjutas: |
Küsimus - mul oli win10 juba jaanuarist peal. Pärast reliisi mõned nädalad uuendasin siis lõppversiooni peale ja nüüd justkui oleks nagu legaalne lõppversioon olemas. Tahaks puhta installi teha nüüd, kust ma selle key võtan mida installimisel sisestada või mismoodi see nüüd siis käib? |
installid puhtalt peale nagu uuele masinale - key küsimisel paned "skip" ... ning kui raal interneti ühenduse kätte saab suhtleb ta juba automaatselt M$'i serveritega ning aktiveerib taas ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
28.08.2015 17:56:38
|
|
|
Laizk kirjutas: |
Küsimus - mul oli win10 juba jaanuarist peal. Pärast reliisi mõned nädalad uuendasin siis lõppversiooni peale ja nüüd justkui oleks nagu legaalne lõppversioon olemas. Tahaks puhta installi teha nüüd, kust ma selle key võtan mida installimisel sisestada või mismoodi see nüüd siis käib? |
installid puhtalt peale nagu uuele masinale - key küsimisel paned "skip" ... ning kui raal interneti ühenduse kätte saab suhtleb ta juba automaatselt M$'i serveritega ning aktiveerib taas ära. |
tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
28.08.2015 18:14:48
|
|
|
Huvitav kuidas see peale emaplaadi vahetust peaks toimima?
Mul oli algselt Win7 Home Retail, mis sai uuendatud Win 8 Pro peale ja nüüd omakorda Win 10 Pro peale.
Win 7 karp koos võtmetega on alles aga ostuarvet vaevalt suudan leida.
Vaevalt et niisama hea jutu peale keegi Win 10 mul uuesti aktiveerib.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.08.2015 18:19:28
|
|
|
DJope kirjutas: |
Hiid kirjutas: |
mul nüüdseks 1lauakas ja üks HP ja teine Delli i5 aegne läpakas win7>win10 upitatud.
Komplikatsioone ei olnud. Vaid synaptiku scroll ei toimi.  |
Läpakad sleepist ka ülesse ärkavad? |
eem?
vist mitte
Hommikul olen näinud, et pilt on eest läind, siis nagu nupule vajutades laeks end algusest......
Muidu ma seda sleepi ei kasutagi, mul lauaka eest ja kogu aeg sees. Vaid ekraan pandud kustuma....
_________________ Hapud viinamarjad |
|
tagasi üles |
|
 |
tfu
HV vaatleja
|
28.08.2015 18:39:06
|
|
|
Varem sai koguaeg neid insider preview`sid uuendatud, kuni sain lõpp versiooni. Täna tuli uuendustega uuesti 10532 peale. Miks nii?
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.08.2015 18:42:52
|
|
|
installid puhtalt peale nagu uuele masinale - key küsimisel paned "skip" ... ning kui raal interneti ühenduse kätte saab suhtleb ta juba automaatselt M$'i serveritega ning aktiveerib taas ära. |
Mis sul algselt peal oli? legaalne 7-8?
Ma panin ka kevadel ühele tühjale masinale w10 insider preview peale mis nüüd lõppversiooni väljatulekul kenasti nagu ametlikult aktiveeritud oli. Samas peale puhast installi ilma võtmeta uuesti ei aktiviseerinud.
Täpselt pole uurinud kuidas insider versioon legaalne on või on insider lõputult insider ja puhas install masinale tähendab võtme kaotust, või tuleb siis ikka vana insider võtmega aktiviseerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
28.08.2015 18:48:30
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Mis sul algselt peal oli? legaalne 7-8?
Ma panin ka kevadel ühele tühjale masinale w10 insider preview peale mis nüüd lõppversiooni väljatulekul kenasti nagu ametlikult aktiveeritud oli. Samas peale puhast installi ilma võtmeta uuesti ei aktiviseerinud.
Täpselt pole uurinud kuidas insider versioon legaalne on või on insider lõputult insider ja puhas install masinale tähendab võtme kaotust, või tuleb siis ikka vana insider võtmega aktiviseerida. |
Mul samamoodi tehtud. Ei julge vist proovima hakata siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.08.2015 19:44:19
|
|
|
tfu kirjutas: |
Varem sai koguaeg neid insider preview`sid uuendatud, kuni sain lõpp versiooni. Täna tuli uuendustega uuesti 10532 peale. Miks nii? |
Sa oleks pidanud lõppversioonis loobuma insider buildidest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
28.08.2015 20:36:30
|
|
|
mauro kirjutas: |
pois11 kirjutas: |
deathdog kirjutas: |
Üldiselt ei ole klape taga aga eile sai proovitud kui enam kõlaritest häält ei tulnud. Klapiest tuleb, läpaka sisemistest kõlaritest ei tule samas midagi. |
Ehk on füüsiline kahjustus. Kõrvaklapi pistik ei taastu. Seal sees on üks klemm mis suunab heli. Lükkad otsa sisse. Klemm lahutab arvuti kõlarid ära ja ühendab klappidega. |
Ei pruugi alati olla - võib vabaltolla tarkvaraline lülitamine kus driver tuvastab, et kas midagi on pistikus või ei.
Kui mingi realtek vms audio managerplemas - siis sealt on näha, kas tuvastab midagi klappide pistikus.
Võid hambatikuga natuke surkida sees. |
Enne kui heli kõlaritest kadus ei olnud kõrvaklappe pool aastat kasutanud. Windows ise on täis veendumust et kõik on väga hästi. EI oska enam kuskilt otsida ega midagi proovida lihtsalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
aff
Kreisi kasutaja
|
29.08.2015 02:56:43
|
|
|
Tere,
On tekkinud väike mure. Kui windows 10 välja tuli , tegin uuenduse ja kõik toimis probleemivabalt. Nüüd ükspäev otsustasin, et võiks teha "clean installi". Mõeldud tehtud. Kõik toimis probleemideta, kuid pärast esimest restarti arvutit käivitades jääbki windowsi logo all punkte kokku keerutama (white circle of death).
Olen mitmeid kordi proovinud formattida, boot sectorit uuesti ehitada jne. Ikka sama teema. Esimene kord läheb tööle ja peale seda jääb loadima. Safe mod sama teema.
Korra huvi pärast panin enne tööle minekut arvuti tööle (loadima 12 tundi) ning õhtul koju tulles oli windowsil pilt ees, (5 tunniga ta seda ära polnud loadinud) kuid peale restarti jälle sama teema.
Windows 8.1 toimib probleemideta.
Mis jama võiks olla?
Niipalju veel, et selle loadimise käigus läheb hiire peal olev tuli korraks põlema ja jälle kustub (korduvalt, lõpmatuseni).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.08.2015 08:58:10
|
|
|
Kõvaketas on ikka terve?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
29.08.2015 09:02:00
|
|
|
Kujutan ette, et mingi automaatne driveriinstall võib probleemiks olla näiteks? Pärast restarti aktiveeritakse ja ongi kööga.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.08.2015 09:57:15
|
|
|
aff198 kirjutas: |
Tere,
On tekkinud väike mure. Kui windows 10 välja tuli , tegin uuenduse ja kõik toimis probleemivabalt. Nüüd ükspäev otsustasin, et võiks teha "clean installi". Mõeldud tehtud. Kõik toimis probleemideta, kuid pärast esimest restarti arvutit käivitades jääbki windowsi logo all punkte kokku keerutama (white circle of death).
Olen mitmeid kordi proovinud formattida, boot sectorit uuesti ehitada jne. Ikka sama teema. Esimene kord läheb tööle ja peale seda jääb loadima. Safe mod sama teema.
Korra huvi pärast panin enne tööle minekut arvuti tööle (loadima 12 tundi) ning õhtul koju tulles oli windowsil pilt ees, (5 tunniga ta seda ära polnud loadinud) kuid peale restarti jälle sama teema.
Windows 8.1 toimib probleemideta.
Mis jama võiks olla?
Niipalju veel, et selle loadimise käigus läheb hiire peal olev tuli korraks põlema ja jälle kustub (korduvalt, lõpmatuseni). |
#1 Ühenda lahti kõik lisaseadmed kaasa arvatud hiir ja klaver. Ehk siis jäta ainult miinimum mis on vajalik käivitamiseks. Kui nii toimib, siis saad ükshaaval hakata ühendama seadmeid, et leida milles probleem on.
#2 Kas juhuslikult telekas on ühendatud. Nad pole juba aastaid ära parandanud seda lolli viga, et teatud olukordades hüppab pilt teisele ekraanile ja jääb sinna. Millegagi märgu ei anna põhiekraanil. Kuigi põhiekraan on tavaliselt tume siis, seega see ei pruugi tingimata sinu probleem olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
29.08.2015 11:22:53
|
|
|
Need on soovituslikud, need ei roni ise peale, need peab ise valima. Targemad ikka vaatavad ise, mis Juttu mikisofti lehel iga uuenduse kohta räägitakse ja kui on kirjas "user experience" ja " telemetry" siis on esimene valik peida selline uuendus. Kuigi jah, neid uuendusi kirjeldavates tekstides võib vabalt valetada. Kontrollida ei saa mitte keegi.
ot: |
[vandenõu]Kõik see mida mikisoft nüüd teeb (täidab vaid seadust, mis kohustab eksporditavale kõrgtehnoloogiale ja tarkvarale lisama luureasutuste lutikaid ), on päris hää vesi freebsd veskile. hakatakse rohkem feebsd tööarvuteid tellima[/vandenõu] |
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.08.2015 11:44:57
|
|
|
Importisin nüüd selle faili ära, aga mida ma vaatama pean? Ma ikka suht juhm selliste asjade kohapealt  |
Saab palun keegi aidata?
Tegin pildid sellest logi kolmest reast, ehk keegi vaatab ja saab aru miskit, et mis toimub  |
Siit ei loe midagi välja siis vist? Keegi võiks palun öelda vähemalt, et viga pole leitav nende andmete järgi
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
29.08.2015 12:25:04
|
|
|
laurx kirjutas: |
kb3035583 kirjeldus otsi oma masinatest üles. |
Ei ole mul sellist masinas. Ma vaatan kriitiliste uuenduste korralgi "More Information" linki. Mäletan, et sellise kirjelduse nägemise peale sai "Hide Update" valitud.
olafsand, tee parem sandra raport, tasuta versiooni raportist piisab ja SF diagnostic tool'i raport. ja anna need siia kuskile.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
29.08.2015 13:27:57
|
|
|
täna on viimane kuupäev neile, kes soovivad teha rollback-i 7-nda või 8-nda peale w10 recovery menüüst.
mul on ainuke mure, et w7-s kestis aku umbes 15-20% kauem. Samas on mul suured kiidusõnad W10 helikaardi draiverite kohta- on paremad, kui w7 omad, heli on puhtam ja parema kõlaga. Lisaks vaatamata suuremale mälukasutusele avanevad rakendused kiirest, wifi on stabiilsem, mistõttu arvan, et jään 10-sse. Peab siiski uurima, kuidas saaks W10 sedasi konfida, et akut ei õgiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
29.08.2015 13:29:35
|
|
|
ab79 kirjutas: |
täna on viimane kuupäev neile, kes soovivad teha rollback-i 7-nda või 8-nda peale w10 recovery menüüst. |
eeldusel et tehti kohe esimesel võimalusel upgrade.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
29.08.2015 13:55:00
|
|
|
ma sain aru nii, et alates 29 juuli, kuni 29 august on rollback-i võimalus sõltumata sellest, mis kuupäeval antud ajavahemikus reaalselt upgrade tehti. samas jääb lahtiseks küsimus mis saab neist kes teevad upgrade aasta jooksul nt sept-okt jne... neile peaks ju ka laienema see prooviperiood, kus inimene saab otsustada, kas teeb downgrade või jääb 10-sse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|