Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 394, 395, 396  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2015 21:27:43 vasta tsitaadiga

Gearbest kipub end liigutama vaid peale kirja, suht tavaline case icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 25.08.2015 21:33:12 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif OnePlus 2 Wins Blind Camera Test vs .......

http://www.slashgear.com/oneplus-2-wins-blind-camera-test-vs-iphone-6-galaxy-s6-lg-g4-25399250/
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 26.08.2015 10:24:11 vasta tsitaadiga

Whoop-whoop!
Kõik kellel Xiaomi Redmi 1S saavad nüüd updateda oma MIUI V5 hoopis MIUI V6 peale. Võib-olla see on juba tükimat aega, aga nüüdsest mul tekkis see updateri alla ka lõpuks...

Spoiler Spoiler Spoiler

...või siis alternatiivina saab ka siit ära uuendada http://en.miui.com/download-226.html#325
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 26.08.2015 22:51:37 vasta tsitaadiga

kas 70-80 euri kanti on ka miskit leida?
Lapsele ei raatsiks kohe kalleimaid võtta, kui on oht, et see kohe põrandale kukub icon_biggrin.gif

Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 27.08.2015 00:07:20 vasta tsitaadiga

Tiim https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-1s-android-43-snapdragon-400-quad-core-16ghz-wcdma-version-6076.html
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 27.08.2015 08:34:01 vasta tsitaadiga

Tiim kirjutas:
Lapsele ei raatsiks kohe kalleimaid võtta, kui on oht, et see kohe põrandale kukub icon_biggrin.gif

Ei oska hetkel välja tuua ühtegi, aga osta pigem lapsele mingi tugevdatud korpusega asi. Vaevalt teda esteetika hetkel kotib väga icon_biggrin.gif.

Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 27.08.2015 09:11:31 vasta tsitaadiga

Selle jaoks on ka toredad vidinad olemas, iseasi kui vastupidavad nad nüüd on.. aga endal Xiaomi Redmi 1S omab sellist korpust ja ekraanikaitset.

http://www.aliexpress.com/item/xxx/2011962518.html
http://www.aliexpress.com/item/xxx/1931694879.html

Ma ei oska sellise raha eest midagi muud küll pakkuda. Kindlasti on need nahast taskud ja asjad, mis päris efektiivsed, aga endal on neist juba päris siiber. Riistvara sees on üsna korralik, uuendused on üsna tihedad - näiteks praegu tuli MIUI V6 välja ja juba on võimalik ka MIUI V7 developer ROM'i tirida ja aidata Xiaomi meeskonda arendustega. Niiet eks millalgi on võimalik ka MIUI V7 kasutada. Androidi versioon seal peal on üsna uus 4.4.4. Kindlasti mõni teist naerab selle versiooni peale, aga laps saab oma mängud mängitud selle peal, niiet selles tal häda poleks. icon_biggrin.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 27.08.2015 09:43:47 vasta tsitaadiga

Lapsele viska enda pruugitud luts ja saad endale uue osta.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 27.08.2015 16:56:26 vasta tsitaadiga

Sain enda asus zenfone 2 kätte. Ja on täitsa 2.3GHz prosega variant, olgugi, et 32gb mäluga icon_smile.gif .
Esmapilgul olen täitsa rahul, laadimine kiirlaadijaga on tõesti kiire, sellega olen väga rahul. Aku tööaega veel ei oska kommenteerida. Liigutab kõike ilma läägimata, antutus sai üle 47k, ei oska üldse kurta.

EDIT: Võtan oma sõnad tagasi. Aku kukkus 34% pealt lambist nulli just.

Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 27.08.2015 19:28:45 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

S2 on aga selle aku ei kannata kriitikat enam

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.08.2015 19:30:32 vasta tsitaadiga

osta uus aku, kas "orikas", saksast saab orika hea hinnag
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 27.08.2015 19:56:38 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:
Sain enda asus zenfone 2 kätte. Ja on täitsa 2.3GHz prosega variant, olgugi, et 32gb mäluga icon_smile.gif .
Esmapilgul olen täitsa rahul, laadimine kiirlaadijaga on tõesti kiire, sellega olen väga rahul. Aku tööaega veel ei oska kommenteerida. Liigutab kõike ilma läägimata, antutus sai üle 47k, ei oska üldse kurta.

EDIT: Võtan oma sõnad tagasi. Aku kukkus 34% pealt lambist nulli just.

Standby aeg pidavat jama olema ja kaamera ka mitte päris väga hea, küll varsti ka vead välja tulevad, siiski on põhjus miks mainstream brand pakub odavat telot icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 231 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 27.08.2015 19:57:45 vasta tsitaadiga

Tiim kirjutas:
rex kirjutas:

S2 on aga selle aku ei kannata kriitikat enam

Kui muus osas ok, siis see teeb iga kell 70€-sele hiina käkile ära.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Ermo
HV kasutaja

sõnum 27.08.2015 21:03:21 vasta tsitaadiga

Tiim kirjutas:

Ise kasutan selles hinnaklassis tundmatut hiina 3G telefoni juba üle poole aasta. Kõik peale GPS-i töötab väga hästi. Teisel perekonnaliikmel on u 200EUR hiinakas, siis sellel tuli ekraan ise liimist lahti, samas GPS jälle töötab sellel telefonil väga hästi, mõlemad MTK6592

Palju oleneb, mis soovid lapsel on. Lapsed on erinevad. Kas on poiss või tüdruk, kas tahab suuremat või väiksemat, kas hakkab telefoniga ka mängima, kas on vaja ka 4G või piisab mingist vanemast mudelist, millel ainult 3G, kas vaja eesti keelseid menüüsi või piisab inglisest? jne
Iga selline parameeter kitsendab valikut ja paneb hinnale juurde.

Hiljuti tellisin ja eile jõudis kohale üks uus 4G hiina telefon, mille hind oli u75EUR + KM. Kasutaja soov oli, et oleks suht väike (4,5") ja oleks eesti keelne (see läks küll ühele vanemale inimesel, mitte lapsele). Mudeliks Siswoo A4+ Eks varsti selgub, kuidas kasutaja rahul on.

PS samas ma kahtlen, kas S2 minu hiina käkile ikka ära teeks, AnTuTu-s jääb kordades alla icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 27.08.2015 22:02:39 vasta tsitaadiga

no tegu poisiga, 7a. Eks ta mängib ka, aga nettust jms pole nagu oluline, seega 4g usutavasti pole oluline.
eks ta 4,5 ja 4,7 tolli kanti peaks jääma. 5 jääb vist suureks juba.
hetkel olen banggoodist jälginud, aliexpress suht sama valik ja hind (minu arust). Veel kuskilt uurida?

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 27.08.2015 22:14:47 vasta tsitaadiga

kui mingeid megamänge ei mängi, siis uus aku s2'le ja kärab... ise ostsin mingiaeg alla kümne euriga uue aku s2'le ja kasutan hetkel icon_biggrin.gif
Ermo
HV kasutaja

sõnum 27.08.2015 22:50:22 vasta tsitaadiga

Alla 5" valik on hiinakate hulgas päris väike, tegelikult isegi 5" tuleb viimasel ajal vähe välja, Põhimõõduks on saanud 5,5".

4,5" hulgas pakuks välja Doogee Turbo Mini F1, Elephone G2, Zopo ZP330 ja Siswoo A4+
Doogee ja Elephone kasutavad 1,5 ja 1,3 GHz MTK6732, Zopo ja Siswoo 1,0 GHz MTK6735. Testide järgi on esimesed 2 kõvasti kiiremad, seega mängimise puhul valiksin nende hulgast. Elephone puuduseks on kehv saadavus, vähesed poed müüvad ja hind kipub 100eur kanti. Doogee-l jälle vanem andriod 4.4. Kummalgi pole vist eesti keelt.

Mina võtaks Doogee (kui lollipop pole tähtis) 87$ 1949deal.com või dx.com

Samas 5" vanemat tüüpi 32bit MTK6592M Octa Core prosega (Antutus pea sama skoor, mis 64bit MTK6732) , 3G ja 4.4 kitkatiga telefoni saab 70$ eest http://www.everbuying.net/product803648.html
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 27.08.2015 23:13:48 vasta tsitaadiga

http://www.1949deal.com/promotion/doogee-x5.html

veel puurin, kas sellel mingi suurem puudus ka on peale selle et ta pisut suur on lapsele?
esmapilgul tundub ok preorderi mõttes.

Seller
HV vaatleja

sõnum 27.08.2015 23:26:00 vasta tsitaadiga

http://m.aliexpress.com/item/32425090950.html
Omal silm selle isendi peal.
tagasi üles
Ermo
HV kasutaja

sõnum 27.08.2015 23:43:16 vasta tsitaadiga

X5c-l puudub 900MHz 3G sagedus ehk siis linnast väljas on mobiilne nett edge. MediaTek MT6580 peaks olema 4-tuumaline 32bit ja videoks ARM Mali-400 MP2, mänge vist sellega ei mängi. Aga hind on ka vastav.
X5 4G versioonidel samuti meie 4G sagedused puudu, ehk siis rohkem kohalikule hiina turule mõeldud.
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 28.08.2015 00:39:29 vasta tsitaadiga

Robska @24.mai kirjutas:
kas keegi on juba jõudnud tellida ka selle Mlais MX5 ,millest juttu üleval pool ? http://www.geekbuying.com/item/Mlais-MX-5-0inch-64-BIT-4G-FDD-LTE-Android-5-0-Smartphone-MTK6735-Quad-Core-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-4800mAh-Battery-345412.html
Jäi kah see aparaat silma.

Kuna varasem telefon (Sony Sola) jäi riistvaralt juba ajale jalgu - nt kui keegi juhtus helistama hetkel mil Opera Mobile abil HV foorumit sirvisid, ei olnud tihtilugu võimalik kõnet vastu võtta; oli see vähese muutmälu või nõrga protsessori viga, aga selline koormus oli tollele liig, mille järel tarkvara pillid kotti pani. Selline asi hakkas ära tüütama ning hakkasin otsima endale uut telefoni.
Kriteeriumiteks seadsin viisaka aku, vähemalt 2GB RAM, mitte suurema ekraaniga kui 5", Eestis kasutatavate 4G sagedustega 800/1800/2600Mhz (band 20/3/7) toimetulemine, odav.

Esmalt võtsin lahti gsmarena. Valikud paika pandud jäid sõelale mitte just odavad telefonid. Teise asjana hakkasin sedasama foorumiteemat läbi kammima kuni jõudsin tsiteeritud kasutajate Robska ja nunnu postitustele. Polnud varem selle tootja kohta enne miskit kuulnud ning teemasisene otsing antud mudeli kohta rohkem ei kõssanud. MX Base hind näis isegi liiga odav - justkui kõik tore mida telefonis otsisin, on olemas. Kartsin et tegu võib olla mõne koopiaga vms, mil tegelikkuses riistvara sitt, võltsides bench'ide tulemusi. Välismaa ülevaateid ja kasutajate kogemusi lugedes varasema Mlais toodangu kohta näisid siiski pigem positiivse tooniga. Siiski oli põrsas kotis ost.

Eeltellimuse andsin sisse geekbuying.com kaudu kaks kuud tagasi ning telefon pidavat turule tulema mäletamist mööda 30. juunil, mis lükati umbes 2 nädalat edasi ja siis veel korra nädala ning korra veel. Selle aja jooksul muudeti ära tootekirjelduses aku mahutavus 4800mAh pealt 4300-le. Et enne telefoni ametliku laucnh'i tootjad selliseid trikke võivad teha, lugesin ning olin sellega arvestanud. Võrreldes seda kasutanud Sola 1320 numbritega, ma väga nördinud polnud. Saadetud kirja vastuseks tegi geekbuying vaid mök-mök.
Lõpuks pandi 4. augustil teele ning 19. kutsus Omniva pakile järele. Pakile oli märgitud kauba väärtuseks $20, tegelikud kulud:
    Mlais MX Base EUR 127.42
    6 in 1 Mobile Phone Accessories EUR 1.24

Subtotal: EUR 128.66
    Shipping Cost: EUR 0.00
    Shipping Insurance: EUR 1.81
    Coupon Discount: -EUR 6.37
    Total: EUR 126.82

Pakendist leidsin telefoni millele juba kaitsekile peal, USB-kaabli ning sellega ühilduva seinalaadija, täiesti mõttetu juhendi, odavad lisavidinad.

Töölepannes ehmatasin ära - bootimise ajal näidatav animatsioon lag'is korralikult - ongi tegu sitaga, mõtlesin. Õnneks tegu päris pahnaga siiski pole. AnTuTu Benchmark näitas tulemuseks 27928, mis peaks siis nende väitel jõudluse poolest ühel pulgal olema HTC One'ga, edastades Xiami Redmi Note ja MI2-te. Küll aga läheb teinekord kergesti kuumaks. Üle-üleeilsel päikeselisel päeval piisas ~5 minutist päikese käes toimetada, kui anti kuumarabanduse hoiatus. Samas ma heavyuser pole; kaarte kannatab ilma suremata taguda.

Installitud Android 5.1 tundus üsna puhas; lisana oli infrapuna sensori tarvis eelnevalt installeeritud teleka- (ja õhukonditsioneeri) juhtimise äpp.
GPS andis jalgsi kasutades veidi täpsema tulemuse kui mootorsõidukiga läbi linna vuhisedes. Kõne- ja 3,5mm heliväljundi kvaliteet ok. Vähemalt ei ole sitt.
Sitavõitu on aga tagumine kaamera, vähemalt sisetingimustes. Laadija (5V≈1A) on tikutopsi suurune klots, millele käib USB saba taha (pildil ülemine; alumine Z1 Compacti oma), mistõttu kodus vedelevate mööblitükkide taha, pika väljaulatuva otsa tõttu, igale poole ära ei mahuta. IPS displei thumbs_up.gif, resolutsioon see-eest mitte nii vapustav: 1280 × 720 / 320dpi.

Populaarsetest omadustest puudub NFC, mida ma ei kasutaks niikuinii ja notification LED, millest aga tunnen puudust.
Tagumine osa on kumer, mistõttu võib lauale asetatuna mõni agaram sõnumitrükkija telefoni kõikuma pannes kolinat kuuldavale tuua.
4G toimimist saan proovida järgmisel nädalal.

Mobiil-ID toimib.

Eks saad seda mille eest maksad, eksole. Saab, ja natuke isegi peale. Arvan et kohalikust poest samaväärset (brändikat) sama raha eest ei leia.

Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 28.08.2015 19:51:35 vasta tsitaadiga

Ermo kirjutas:
X5c-l puudub 900MHz 3G sagedus ehk siis linnast väljas on mobiilne nett edge. MediaTek MT6580 peaks olema 4-tuumaline 32bit ja videoks ARM Mali-400 MP2, mänge vist sellega ei mängi. Aga hind on ka vastav.
X5 4G versioonidel samuti meie 4G sagedused puudu, ehk siis rohkem kohalikule hiina turule mõeldud.

Kui sa pead silmas 4G versiooni all X5 Pro siis sellel justkui on olemas meie sagedused: 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
0M
HV vaatleja

sõnum 29.08.2015 01:40:47 vasta tsitaadiga

Sai ka siis üks lipulaev ligi võetud 200€uroga aliexpressist, kuna Xperia V tundus juba väga väike ja vana olevat. Tolli pidin muidugi ka maksma, kuna saatja pani hinnaks 60$, ehk siis 11 € lisaks.
Ulefone Be Touch 2. Selle imeriista plusse ei hakka ma siin välja tooma, neid on juutubis küllaga. Siin on nüüd minu 2-nädalane kasutajakogemus: Alguses tundus ilus, kui karbist välja võtsin. Aga sellega see ilu piirduski. Aku tundus olevat jube suur kogunisti 3050 mAh võrreldes minu vana xperia v 1700 mAh. Esimesed 2 päeva oli päris ok, tundus kiire ja mõnus ja suur. Aga siis tuli mingi uuendus Ulefoni poolt, mis keeras telefoni päris tuksi. Aku tühjenes kiirusega 1% minutis. See ajas juba piisavalt närvi ja sisenesin kuskile recovery menüüsse. See oli muidugi hiina keeles ja katse-eksitus meetodil sai taastatud algseaded. Mõtlesin, et sellega tuli õnn õuele, kuna akukasutus muutus talutavaks, pidas terve päeva vastu. Aga kus sa sellega, märkasin nüüd mingeid valgeid laike ekraanil, kui oli mingi heledam taust. Sellest ja kõikidest samadest probleemidest võib lugeda edasi foorumis http://forum.xda-developers.com/android/general/ulefone-touch-2-5-5-inch-hd-metal-frame-t3137333
Minu kasutajakogemus selle imeriistaga lõppes peale 2 nädalat sellega, et mikrofon enam ei töötanud. Telefon on, aga rääkida ei saa. Hiina kaupmees pakkus 10€ kompensatsiooniks, et kohalikus teeninduses remontida, millega ma nõus polnud ja polnud nõus ka ükski remondimees. Nii et telefon tagasi hiinasse ja raha tagasi. Lolli peaga sai tellitud veel vinge täisnahast käsitööna tehtud telefoni ümbris. Tegelikult oligi kogu selle jutu mõte, et järsku kellelgi veel töötab see telefon ja tahaks teda mõnusa nahkse koti sees hoida, siis minu käest saab soodsa hinnaga.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.08.2015 01:46:36 vasta tsitaadiga

Need ongi need hiina imed icon_biggrin.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 29.08.2015 06:32:28 vasta tsitaadiga

Ka mina olen loobunud kasutamast oma hiina "püssi" UMI HAMMER-it. Klaasi pragu järjest süveneb ja mingid sektorid ekraanil justkui ei ole enam puutetundlikud.
NB! youtube on täis videoid kus sellega kreeka pähkleid purustatakse ja igasuguseid muid trikke tehakse.
Kui sellega saab veel kuidagi hakkama siis kõlari hääle moonutus on jube.
Lintsalt nii pingsalt pead kuulama mida teine ütleb, muidu läheb pool juttu lihtsalt minema. Garantiisse pole mul mõtet pöörduda kuna klaas on praguline ja vaevalt keegi mind enam jutule võtab.

Nüüd on ta mul auto kindlaekas lihtsalt navi eest. Toppisin sinna mitu navi programmi koos poole maailma kaartidega.... kui kunagi peaks vaja minema.
Järgmise telefoni ost saab kindlasti eestist olema ja praegu ma hiinakaid ei vaata.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 394, 395, 396  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.