Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autode teema vol.3 (Lisatud küsitlus: "Kuidas vahetad või lased oma autol õli vahetada?") märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 716, 717, 718 ... 1063, 1064, 1065  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kuidas vahetad või lased oma autol õli vahetada?
Ostan õli, filtri ja vahetan ise oma kätega
29%
 29%  [ 77 ]
Ostan õli, filtri ja lasen sõbral/töökojal vahetada
20%
 20%  [ 55 ]
Lähen mõnda töökotta ja tellin õlivahetuse (+ hooldus)
18%
 18%  [ 48 ]
Lähen margiesindusse ja lasen vahetada (+ hooldus)
31%
 31%  [ 83 ]
hääli kokku : 263

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 25.08.2015 15:17:54 vasta tsitaadiga

Ranel see sr on vana teema juba.

Kondentsi tekkimine on ka selline hea mögajutt (ei ütle et ei tekiks) mis aitab lisandeid müüa. Normaalse bensumootoriga ei ole kunagi midagi juhtunud poole paagi kaupa tankides. Mingite õrnade kohvimasinatega võibolla juhtub..

Võibolla on siinkohal õige teha kütuselisandite arutelu/küsitlus hoopis?

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 25.08.2015 15:21:19 vasta tsitaadiga

Mitte et ma küsimuses loogikat oleks tabanud aga käivitamisel 10 volti on täitsa ok.

Paaki ei tasu täis tankida sest kui tühjaks imetakse on kahju suurem.

lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2015 15:23:15 vasta tsitaadiga

elukaz, kuidas sa siis diagnoosid mädaks minevat akut? Suitsuandur annab ka märku kui 9V patakas on läbi, mõõdad multimeetriga lihtlabaselt üle, annab sulle ikka 9,x volti, aga koormuse all on ilmselgelt lugu teine.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 25.08.2015 15:30:20 vasta tsitaadiga

Ma käin töökojast läbi ja viskan käivitusvoolutestri peale kui kahtlusi on. Kui alla 80% on siis pikka pidu enam pole.
Normaalsetel akumüüjatel on need ka olemas.

Autos on voltmeeter peal ja täis aku kukub käivitusel kuskil 10 peale, pootühi alla 9.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2015 19:36:31 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
laurx kirjutas:
ma monitoorin, sest rondimeeste üle on siin alati kiunu olnud. pure excel. kui poleks varasemalt seda kiunu, poleks ilmselt tabelid pidama hakanud. mõni iizingumees võiks ka monitoorida. aga "kõik mis paaki läheb, saab otsa" on ilmselt hea vabandus.

Elus kõike muud teha kui kodus hakata veel excelisse mingeid kulusid ridadesse otsima. Aga seda sa vist ei mõista siiamaani. Kui on vaja hoolduses käia, siis käin hoolduses ning tehakse remonti ja kütus on nagunii selline mille kulutusi kunagi ette ei tea... koos kütuse, "iizingu", kasko, kindlustuse ja klaaspesuveega läheb kuus autu peale 400-500 eur

faaafafafafafaffa.

ma olen 2008 aastast alates roikabisnist ajand. kogu selle aja on liisingubossid näpud püsti samalaadse retoorikaga taustal esinenud. ma nüüd osa org-aaniliseleedivaatlusele kuluvast ajast veedan ekselis. uue roika soetamine ja kellegi faafaaffaaa langesid täpselt õigele ajale.

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 25.08.2015 19:45:13 vasta tsitaadiga

Ja saag tõmmati taas käima icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2015 19:49:57 vasta tsitaadiga

las käib natuke. turbo peab jahtuma. mu küsitluse ettepanekut seoses töösõitudega nägid vä?
MONGO
HV kasutaja
MONGO

sõnum 25.08.2015 23:24:13 vasta tsitaadiga

Mina sõidan 2000 aasta volkari rondiga ja olen vägagi rahul, nüüd pean tõesti esisillas suure jupivahetuse tegema ja läheb koos tööga üle 150 aga vaadates kui vähe ma sõidan võrreldes mõnega siis usun, et saan vägagi säästlikult läbi kuna remontida harva vaja. Enda enamasti natuke alla kilose palgaga ma ei kujuta ette üldsegi kuidas ma saaksin liisida mingit uut vähegi normaalsemat pilli icon_smile.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 21
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 26.08.2015 00:37:35 vasta tsitaadiga

MONGO kirjutas:
Mina sõidan 2000 aasta volkari rondiga ja olen vägagi rahul, nüüd pean tõesti esisillas suure jupivahetuse tegema ja läheb koos tööga üle 150 aga vaadates kui vähe ma sõidan võrreldes mõnega siis usun, et saan vägagi säästlikult läbi kuna remontida harva vaja. Enda enamasti natuke alla kilose palgaga ma ei kujuta ette üldsegi kuidas ma saaksin liisida mingit uut vähegi normaalsemat pilli icon_smile.gif

Suur jupivahetus esisillas 150? Johhaidii ma olen ka alla 2k aasta autosid omanud aga nii odavalt pole küll veel läbi saanud. Naudi icon_biggrin.gif

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 26.08.2015 06:35:02 vasta tsitaadiga

Eks läbisõidu peale võttes võibki kallis olla icon_lol.gif
Mul tuleb sel kuul ~6000-8000km, see mõnel siin aasta läbisõit.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
rtfm99
HV kasutaja

sõnum 26.08.2015 07:33:43 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

kas meil on siin ka kirikuõpetajaid?

lauri
HV veteran
lauri

sõnum 26.08.2015 07:36:16 vasta tsitaadiga

rtfm99 kirjutas:
Magic kirjutas:

Ma ühte "kirikuõpetajat" tean, auto on hetkel ca 6,5 aastat vana ning auto kogu läbisõit ca 33 000 km

rtfm99
HV kasutaja

sõnum 26.08.2015 07:43:45 vasta tsitaadiga

lauri kirjutas:
rtfm99 kirjutas:
Magic kirjutas:

Ma ühte "kirikuõpetajat" tean, auto on hetkel ca 6,5 aastat vana ning auto kogu läbisõit ca 33 000 km

kui kunagi müümiseks läheb siis kiirema tehingu huvides peab juurde kerima vist.

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 26.08.2015 07:55:55 vasta tsitaadiga

Kui tutvusringkonnas müüa võib 1,5-2x turuhinna sellise eest saada. St inimesele kes teab et läbisõit on õige ja avariide ajalugu.
Anti

sõnum 26.08.2015 08:20:34 vasta tsitaadiga

lauri kirjutas:
rtfm99 kirjutas:
Magic kirjutas:

mul vanavanemate uuena 1996a ostetud skoda felicia lõpetas 2015a kevadel teekonna EMEXis läbisõiduks 112tuh. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 26.08.2015 09:25:49 vasta tsitaadiga

Mul on garages mosse, mis ostetud 1990a ja ls 42k. Ja spido on esimesel ringil alles.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 26.08.2015 10:51:04 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mul on garages mosse, mis ostetud 1990a ja ls 42k. Ja spido on esimesel ringil alles.

Töökaaslane, paar aastat tagasi, müüs ühe sellise asjanduse 350 euriga ära. Alustas 600-jast. Seisukord oli originaalne ja ideaalne.
Tegu oli vanaisa pärandiga.
Kommentaarid: 312 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 266
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 26.08.2015 10:52:00 vasta tsitaadiga

Pole mõtet müüa.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 26.08.2015 11:00:46 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
laurx kirjutas:
ma monitoorin, sest rondimeeste üle on siin alati kiunu olnud. pure excel. kui poleks varasemalt seda kiunu, poleks ilmselt tabelid pidama hakanud. mõni iizingumees võiks ka monitoorida. aga "kõik mis paaki läheb, saab otsa" on ilmselt hea vabandus.

Elus kõike muud teha kui kodus hakata veel excelisse mingeid kulusid ridadesse otsima. Aga seda sa vist ei mõista siiamaani. Kui on vaja hoolduses käia, siis käin hoolduses ning tehakse remonti ja kütus on nagunii selline mille kulutusi kunagi ette ei tea... koos kütuse, "iizingu", kasko, kindlustuse ja klaaspesuveega läheb kuus autu peale 400-500 eur

faaafafafafafaffa.

ma olen 2008 aastast alates roikabisnist ajand. kogu selle aja on liisingubossid näpud püsti samalaadse retoorikaga taustal esinenud. ma nüüd osa org-aaniliseleedivaatlusele kuluvast ajast veedan ekselis. uue roika soetamine ja kellegi faafaaffaaa langesid täpselt õigele ajale.

Mitu roigast su alt läbi on käinud vahemikus 2008 kuni 2015? Liisingubossidel tõenäoliselt tunduvalt vähem.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 26.08.2015 11:02:25 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kas see on viha või kadedus. Milleks või kelle jaoks on vaja tõestada neid kulutusi?

Ainuke keda siin kotivad need jooksvad kulud ongi vaid laurx, teised laovad vahepeal lihtsalt puid alla icon_biggrin.gif
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 26.08.2015 11:38:27 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Pole mõtet müüa.

Aga mis teed taga? Ega auto pole mõni nipsasi mida kapil hoida, või sahtli panna.
Mingile mossele koha ostmine (üürimine) kus ta konditsioon ei halveneks, vaevalt mingit tulu tooks.
Ja sel kodanikul endal puudub ka igasugune vanavara huvi.
Kommentaarid: 312 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 266
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 26.08.2015 12:08:15 vasta tsitaadiga

Lõin enda aastased kulud ka kokku. Audi 80 B4 diisel. Kütusekuluks võtsin 7 sajale, mis tegelikult on talvine linnakulu.

anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 26.08.2015 12:10:53 vasta tsitaadiga

Eilse päeva pidin asjaolude sunnil kärutama bensukas Nisaan Juke autoga, mõni aasta vana.
Naljakas aparaat. Nagu läheks edasi, aga ei lähe ka, vahet pole käiguga maadled. Sidurist üldse ei saanud aru, kustkohast võtma hakkas icon_biggrin.gif Vahepeal nagu poole pealt, vahepeal nagu täiesti ülevalt. Samas kordagi kuskil välja ei suretanud.
Linnas täitsa okei. Ei kurda eriti. Auto nagu auto ikka. Samas täiesti emotsioonitu sõit sellega. 70-st läks küll vastikult ebameeldivaks käes. Jube vedel ja ebakindel sõita.
Samas jube kitsas sees. Tehas vist annab keskmiseks kuluks 6. Mina sain 11 millegagi päeva peale kokku maantee ja linn segamini. Omanikfirma seletas, et ongi kõrge, keskmine, sinna 9 kanti. Ja mingi 1.6 mootorist, oli vist 86 kw kui õigesti meelde jäi. Isegi mu enda auto on palju ökom icon_lol.gif
Seega üldkokkuvõte - imeliku välimusega imelik pisike linna auto, linnas sõiduomadustelt täiesti tavaline tase, suurematel kiirustel vedel ja ebakindel, salong kitsas, vastik parkida (p. e. nurk), ja võtab lubatust palju rohkem kütet. Miskit moodi liigub edasi arvestades mootori suurust. Omale ei ostaks, perele ei ostaks. Teist korda pikaks kasutamiseks maanteele küll ei tahaks. Pikaks kasutamiseks linna (nt üheks päevaks) isegi võiks võibolla kaaluda kui tõesti midagi muud ei ole, mille vahel valida. Aga kellele meeldib selline pill, pole just paha masin. icon_smile.gif
Kas tegin sellele autole liiga, kes sama marki ja pilliga sõitnud? Või sain päevaks lihtsalt nö omanikfirmalt kasutada kehvas tehnilises seisus variandi?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Anti

sõnum 26.08.2015 12:12:25 vasta tsitaadiga

Ulme.

Ranel oled sa kindel, et su 20a vanal diislil on talvine linnakulu 7l sajale? icon_confused.gif

anduke88 kirjutas:
Eilse päeva pidin asjaolude sunnil kärutama bensukas Nisaan Juke autoga, mõni aasta vana.
Naljakas aparaat. Nagu läheks edasi, aga ei lähe ka, vahet pole käiguga maadled. Sidurist üldse ei saanud aru, kustkohast võtma hakkas icon_biggrin.gif Vahepeal nagu poole pealt, vahepeal nagu täiesti ülevalt. Samas kordagi kuskil välja ei suretanud.
Linnas täitsa okei. Ei kurda eriti. Auto nagu auto ikka. Samas täiesti emotsioonitu sõit sellega. 70-st läks küll vastikult ebameeldivaks käes. Jube vedel ja ebakindel sõita.
Samas jube kitsas sees. Tehas vist annab keskmiseks kuluks 6. Mina sain 11 millegagi päeva peale kokku maantee ja linn segamini. Omanikfirma seletas, et ongi kõrge, keskmine, sinna 9 kanti. Ja mingi 1.6 mootorist, oli vist 86 kw kui õigesti meelde jäi. Isegi mu enda auto on palju ökom icon_lol.gif
Seega üldkokkuvõte - imeliku välimusega imelik pisike linna auto, linnas sõiduomadustelt täiesti tavaline tase, suurematel kiirustel vedel ja ebakindel, salong kitsas, vastik parkida (p. e. nurk), ja võtab lubatust palju rohkem kütet. Miskit moodi liigub edasi arvestades mootori suurust. Omale ei ostaks, perele ei ostaks. Teist korda pikaks kasutamiseks maanteele küll ei tahaks. Pikaks kasutamiseks linna (nt üheks päevaks) isegi võiks võibolla kaaluda kui tõesti midagi muud ei ole, mille vahel valida. Aga kellele meeldib selline pill, pole just paha masin. icon_smile.gif
Kas tegin sellele autole liiga, kes sama marki ja pilliga sõitnud? Või sain päevaks lihtsalt nö omanikfirmalt kasutada kehvas tehnilises seisus variandi?
esimest korda sõidad odava väikeautoga või? icon_confused.gif

viimati muutis Anti 26.08.2015 12:16:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 26.08.2015 12:13:00 vasta tsitaadiga

Misasi on omanikfirma
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autode teema vol.3 (Lisatud küsitlus: "Kuidas vahetad või lased oma autol õli vahetada?") mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 716, 717, 718 ... 1063, 1064, 1065  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.