Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 553, 554, 555  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 378 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 157 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 576

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.08.2015 00:31:21 vasta tsitaadiga

sinine ekraan tänaselpäeval tähendab ikkagi probleemi!
vanad windowsid olid need, kus see oli regulaarne jama
samas ma pole vista paigaldamisest tänaseni saanud ühtki sinist ekraani, mis ei oleks klokkimisega seotud icon_eek.gif

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.08.2015 00:47:27 vasta tsitaadiga

mul seitsmega ka polnud ühtegi, aga eks ta draiverite probleem on, küll nad korda tehakse.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.08.2015 10:22:13 vasta tsitaadiga

panen ka siis natuke vingu siia. kloonisin ühe ketta, mis pakkus upgrade. panin kloonitud toote masinasse ja valisin "hangi windows 10" lubati 10 sekundi jooksul mingeid protseduure teha aga screen lõpetab sellega, et virutab ette windows update dialoogiakna kus ütleb, et selle masinaga pole kunagi uuendatud ning teatab, et windowsi uuenduseteenus on kinni. uurida ei viitsi, vana ketas läheb masinasse tagasi.
eero6
HV vaatleja

sõnum 22.08.2015 11:09:10 vasta tsitaadiga

Tere. Nokia Suite programmi ei ühenda enam Nokia 808-t ära ja ka usb kaudu ei näe enam. Korra süsteem proovis ka draiverit installida ja pärast seda jooksis arvuti kokku. Bluetoothi saab ühendatud, aga kui tahad pilte saata siis kuvab, et ei saa ühendust. Tegin ka Suitele nn. refreshi, ei old abi.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 22.08.2015 12:32:36 vasta tsitaadiga

Olen kolmel läpkakal teinud nii, et legaalsele win7 (ühel win8) upgrade kümne peale. Windows aktiveeritud. HDD läpakast välja, uus SSD sisse ja puhas Windowsi install, Windows aktiveerus kenasti ära.
Lisaks ühel laua arvutil oli 1-2aastat tagasi pira win 7 peale pandud. Uuendused kõik tehtud. Windows 10 Upgrade tehtud, aktiveerus ära. Tegin formati ja puhta installiga aktiveerus uuesti kenasti ära. Ei ole suutnud leida ühtegi erinevust kas upgradega pira win pealt või legaalse pealt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.08.2015 12:45:48 vasta tsitaadiga

miskit viisakat eemaldust sellele w10 upgradele ka keegi tähele on pannud? on mõned masinad mis ei tohiks kasutaja harjumustele mõeldes seda uuendust saada.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 22.08.2015 12:58:43 vasta tsitaadiga

laurx, miks nad ei tohiks seda uunedust saada ? pira win v ?
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 22.08.2015 13:03:55 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Kasutaja harjumused (no start menüü on teistmoodi noh. Ja rumal kasutaja uuendab 10 peale ju ka nii, et laseb oma dokumendid ja programmid õhku, ise ei saa miskit aru. Ja siis aita teda rekoverdada)

viimati muutis kusti85 22.08.2015 13:05:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 22.08.2015 13:04:37 vasta tsitaadiga

Aga on kuskilt infot ka tulnud et mitu wini sa ühe kontoga saad seostada nii?
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 22.08.2015 13:07:42 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
Aga on kuskilt infot ka tulnud et mitu wini sa ühe kontoga saad seostada nii?

Niipalju kui sul litsentsiga masinaid on.

pois11
HV Guru

sõnum 22.08.2015 13:34:18 vasta tsitaadiga

Miks seda win kontot üldse vaja on? Mul pole ühtegi ja kõik masinad saavad win10?
tagasi üles
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 22.08.2015 13:42:05 vasta tsitaadiga

pois11, vaata mis slmgr /dlv näitab. Pira aktiveeringu vahe on vbolla see, et 180 päeva pärast tahab reaktiveerimist, kui kasutatud on KMS aspiriini.
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 22.08.2015 13:48:21 vasta tsitaadiga

Aru ma ei või, kuidas sellest lahti saab, kiirel momendil lendab ta täpselt sinna ette kuhu oleks vaja hetkel vajutada. Jube tüütult suur ja istub kaua ees. icon_confused.gif

ab79
HV kasutaja

sõnum 22.08.2015 14:08:51 vasta tsitaadiga

K 3891 autoplay maha keerata või notificationid maha võtta taskbari seadetelt.
Pois11: Pira Win7 upgrade pidavat saama Pira win10 vesimärgi ja muud tunnused. Eks aasta pärast selgub, kas Pira Win10 boodib üles või lõpetab töö kui kehtetu build. Insiderid peavad ka oma buildid ju aktiveerima, muidu pärast kehtivuse lõppu enam üles ei tule.

Ilmselt mingi aja pärast saavad pirajad omale mingi special legaliseerimise pakkumise, ostad onlines litsentsi ja saad legaalse võtme.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 22.08.2015 15:36:39 vasta tsitaadiga

tomm2n kirjutas:
pois11, vaata mis slmgr /dlv näitab. Pira aktiveeringu vahe on vbolla see, et 180 päeva pärast tahab reaktiveerimist, kui kasutatud on KMS aspiriini.

Kust ma seda vaatan? No ma saan aru, et upgrade võib aktiveeruda kui pira win peale lasta. Aga hiljem tegin formati ja uuesti paigaldades aktiveerus ikka ära. Nõme on küll tunnistada aga Microsoft ise lubas, et isegi pira win saavad uuenduse. Nüüd proovingi leida erinevust.
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 22.08.2015 15:46:12 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
miskit viisakat eemaldust sellele w10 upgradele ka keegi tähele on pannud? on mõned masinad mis ei tohiks kasutaja harjumustele mõeldes seda uuendust saada.

Tuleb paar uuendust maha lasta ja ära peita. KB3035583 peaks vist põhiline olema
Arvatavasti muidugi MS proovib edasi vaatamata uninstallile ja peitmisele
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.08.2015 15:48:38 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
tomm2n kirjutas:

Kust ma seda vaatan?

Käsurida ehk Command Prompt
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 22.08.2015 20:25:08 vasta tsitaadiga

krdi loll olen ikka, tegin oma kümmnele puhast installi ja lasin muidugi vale versiooni peale, terve päev imestan, et miks ei aktiveeru, aga nüüd märkasin, et mul home peale lastud pro asemel. kogu töö aia taha, hakkan otsast peale jälle. või peab nüüd uuesti seitsme panema ja siis upgrade jne...?
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 22.08.2015 22:03:11 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
krdi loll olen ikka, tegin oma kümmnele puhast installi ja lasin muidugi vale versiooni peale, terve päev imestan, et miks ei aktiveeru, aga nüüd märkasin, et mul home peale lastud pro asemel. kogu töö aia taha, hakkan otsast peale jälle. või peab nüüd uuesti seitsme panema ja siis upgrade jne...?

uuesri 7 peale
tagasi üles
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 22.08.2015 22:46:01 vasta tsitaadiga

Lase õige versioon puhtalt peale ja peaks aktiveeruma, kuna aktiveeritud upgrade 10 oli sellel masinal juba ju peal.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 22.08.2015 23:24:31 vasta tsitaadiga

Lasin pro peale ja aktiveerus kohe. Huvitavad kalad olid selle homega ikka, küll ei olnud kõiksugu õiguseid ja pangestuma hakkas ka lolli moodi. Nüüd pro käib nigu ludinal, miskit pole viga.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 23.08.2015 11:17:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ei ole pira, lihtsalt konkreetne masin töötab veatult ning kasutaja selle taga on harjunud ning mul on kloon tema programmide ja asjadega. kui ta nüüd seal 10 e peale ise käkerdama hakkab, läheb see asi raudselt kuskilt otsast pucci ja ma pean teise eesti otsa sõitma, et ta oma igapäevast keeletoimetamist teha saaks. kui ta ka saab selle 10 kobapeale käima sea, on asjad teistmoodi ja mu telefon sinine.

http://microsoft-news.com/how-to-remove-windows-10-upgrade-notification-on-windows-7-and-windows-8/

Earlier today, we reported that Microsoft has now started sending out notification to Windows 7 and Windows 8 users to reserve their free Windows 10 upgrade. Microsoft delivered this notification through a program which is installed through Windows update. The upgrade assistant is named GWX.exe in C:\Windows\System32\GWX.

KB3035583 – Update enables additional capabilities for Windows Update notifications in Windows 8.1 and Windows 7 SP1

If you are not interested in Windows 10, you can remove this program from your PC. Go to Windows Update->Installed update, remove KB3035583. Also, you need to hide the update again in windows updates to prevent it from auto installing again since this is marked “important”.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 23.08.2015 12:52:46 vasta tsitaadiga

laurx,selge arusaadav. Mul see GWX.exe tiksub siin taskbari all juba peaaegu terve suve läbi ,olen lihtsalt momendil taskmanagerist end process pannud ja arvan et see midagi hullu teha ei saa icon_smile.gif ei viitsi veel momendil seda windows 10 installimis protseduuri ette võtta ... loen siit igapäeva igast hulle asju selle kohta,et windows jälgib sind jne mitte et mul siin arvutis midagi olulist oleks ja pira mänge ei tõmba ka enam ammu aga lihtsalt vastik on kui keegi su järgi nuhib icon_redface.gif
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 23.08.2015 13:03:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

lihtsalt vastik on kui keegi su järgi nuhib

installi käigus sai need kõik eemaldatud.
Kindlasti on mõni nuuskur kusagil veel, aga need mis silma jäid, need panin kõik OFF.

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 23.08.2015 14:31:44 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
tsitaat:

lihtsalt vastik on kui keegi su järgi nuhib

installi käigus sai need kõik eemaldatud.
Kindlasti on mõni nuuskur kusagil veel, aga need mis silma jäid, need panin kõik OFF.

miks te sellist asja ei kasuta? http://www.oo-software.com/en/shutup10/eula
täiesti ok asi mumeelest. lihtne kasutada ka ja ohutu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 553, 554, 555  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.