Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 10.08.2015 23:45:11 vasta tsitaadiga

Vanillas multiboxisin. Oleneb mis CPU, sellest oleneb mitme kasutajaga mängida saad. Kuid mängumõnu on midagi muud, kuna koguaeg pead kasutajaid vahetama. Kasutajate syncimine vajab harjumist ja ei sobi paljude buildidega, st ühe hiirega mitme kasutaja liigutamist. Kasutajad jäävad seinte ja muude asjade taha kinni või siis tuleb knockback elite, kes ühe kasutaja eemale peksab. SSD andis minu setupi juures ülisuure jõudluse hulga juurde. Võtab korralikul hulgal mängu mõnu ära, kuid farmimise poole pealt muidugi kasulikum.

Kasutaja peab eraldi ostma ja multiboximise tarvkava maksab ka, kuupõhise makseviisiga.

Ise kasutasin seda: http://isboxer.com/multiboxing-diablo-3 $15 for 90 days, or $50 per year.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 11.08.2015 01:09:59 vasta tsitaadiga

LaC3rtosus kirjutas:
Vanillas multiboxisin. Oleneb mis CPU, sellest oleneb mitme kasutajaga mängida saad. Kuid mängumõnu on midagi muud, kuna koguaeg pead kasutajaid vahetama. Kasutajate syncimine vajab harjumist ja ei sobi paljude buildidega, st ühe hiirega mitme kasutaja liigutamist. Kasutajad jäävad seinte ja muude asjade taha kinni või siis tuleb knockback elite, kes ühe kasutaja eemale peksab. SSD andis minu setupi juures ülisuure jõudluse hulga juurde. Võtab korralikul hulgal mängu mõnu ära, kuid farmimise poole pealt muidugi kasulikum.

Kasutaja peab eraldi ostma ja multiboximise tarvkava maksab ka, kuupõhise makseviisiga.

Ise kasutasin seda: http://isboxer.com/multiboxing-diablo-3 $15 for 90 days, or $50 per year.

Multibox siis on lootimiseks saan aru.

Praegu dropib iseenesest täitsa kenasti (v.a. juhul kui otsid midagi konreetset - siis ei tule seda kunagi). Uue patchiga peaks saama ka seti-siseselt asju muuta, a-la kui samast setist on 2 paari saapaid, siis ühed peaks saama teha kiivriks vms. (nii sain aru sellest patchi uuenduse jutust).

Vaatasin mingit MB tutoriali ka, samm-sammult pole väga viga nii teha jah, aga ma ei raatsiks praegu veel 40 euri mängu (siis 1 mängu, D3+RoS) ja veel isoboxeri alla panna.

Kui on korralikult tehtud Barb, siis müttad seal T6s solona 2-4 minutit run ja legesid tuleb mü-hi-nal. Ma olen paaris jooksus sabas sörkinud ja isegi mul (nt. miinus 300 para levelit võrreldes tegijaga) tuleb a-la 4-5 droppi viisaka jooksu kohta. (iseasi, kas neist enamused on need, mida mina otsin).

Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 11.08.2015 08:54:30 vasta tsitaadiga

Sai ka sõbraga ostetud omale Diablo 3 + Reaper of Souls. Nina pani aga krimpsutama see süsteem, et kuidas nad üritavad mängijaid enda mängus hoida. Kõige raskem tase mis algul valida saab on Hard, et jõhkramat taset saaks panna, selleks pead saama 60 ja mängu läbi tegema. Ossa! Kui huvitav oli mängida, Diablo tuli ja hakkas mingit jama ajama "You will..." *Dead* ja nii kõik kolm tasandit mis ta läbi käis. Absull kõikidel bossidel skippis dialoogi tänu sellele, et me olime sunnitud mängima Hard peal. Peale seda panime Torment 1 peale ja siis oli isegi asjalikum. Aga for fuck sake Blizzard, really? Ainuke kord kui ma pinget tundsin oli Reaper of Soulsi lõpubossi tappes ja seda ka tänu Torment 1 tasemele.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Kapitan
Kaevur
Kapitan

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.08.2015 08:57:10 vasta tsitaadiga

Üks huvitav fakt keskele. Kui keegi tahab vanilla vanillat mängida siis ostke ps3 peale Diablo 3 disk ja võtke nett tagant ära,et update ei teeks. See mäng on väga erinev asjast mis praegu uuendustega üle on lastud. Jah see on küll Ps3 peal aga huvitav ikkagi vaadata.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 21
tagasi üles
Polugan
HV vaatleja

sõnum 11.08.2015 15:44:47 vasta tsitaadiga

Kas te mängite enamasti Seasonit ikka või tavalist? icon_biggrin.gif Ise ootan huviga juba 2.3.0 välja tulemist, on ehk kellelgi aimu millal see võiks olla? PTR'is ei saanudki normaalselt proovida, time in queue 1h+ icon_biggrin.gif Loodan selleks ajaks omale mängimise masin kokku ehitada/osta. icon_biggrin.gif Siiani oma 4 aastat vana Dell läpakaga saanud overall para kuskil 500-600; peast ei mäleta enam ja praeguse Seasoni para kuskil 200+. Vot jama on ja, et ma ei leia ka ühtegi asjalikku eesti guildi, võiks siin mingi pundi kokku panna ja möllata vahel. icon_biggrin.gif Olen valmis 0dmg tank/support crusader griftide pushimiseks olema ^^
Kas ma olen tõesti ainus, kes fännab üle kõige Crusader'it? :O
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 11.08.2015 17:15:08 vasta tsitaadiga

Polugan kirjutas:
Kas te mängite enamasti Seasonit ikka või tavalist? icon_biggrin.gif Ise ootan huviga juba 2.3.0 välja tulemist, on ehk kellelgi aimu millal see võiks olla? PTR'is ei saanudki normaalselt proovida, time in queue 1h+ icon_biggrin.gif Loodan selleks ajaks omale mängimise masin kokku ehitada/osta. icon_biggrin.gif Siiani oma 4 aastat vana Dell läpakaga saanud overall para kuskil 500-600; peast ei mäleta enam ja praeguse Seasoni para kuskil 200+. Vot jama on ja, et ma ei leia ka ühtegi asjalikku eesti guildi, võiks siin mingi pundi kokku panna ja möllata vahel. icon_biggrin.gif Olen valmis 0dmg tank/support crusader griftide pushimiseks olema ^^

Mina olen tavalises mängus - kuna nädal aega tagasi soetasin, siis seasonali ei näinud suurt mõtet teha. uus patch peaks tulema kohe-kohe (kas augusti lõpp v septembri algus).

EDIT: Hetkel teeb hooldavad servereid - vbl tuleb uus season nüüd? (Ei ole kursis Blizzardi praktikatega). Tagasi tulevad ca 11 PTD ehk ca 21 meie aja järgi.

Peanut
HV vaatleja

sõnum 11.08.2015 17:24:05 vasta tsitaadiga

http://www.diablofans.com/news/48488-season-3-ending-and-season-4-starting-date

Poetan selle siia siis Teile.
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 11.08.2015 17:53:27 vasta tsitaadiga

Polugan kirjutas:

Vahetevahel satun mängima, peamiselt wiz või munk. Ootan samuti siiski 2.3 pätsi, väga praegu online pole.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/plin-2426/hero/53699165

võid lisada plin#2426

Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 11.08.2015 17:53:58 vasta tsitaadiga

Season ofc, normalit mängida on sama mis eilset ajalehte lugeda.

Hetkel ei mängi üldse, väike paus, kui S4 välja tuleb läheb jälle täie hooga edasi.
Polugan, kui sa piisavalt aktiivne siis meil läheb isegi 4ndat liiget vaja oma gruppi. Aga eks seda saab kunagi arutada veel. S3 olime HC, vb S4 läheme Softi üle.. pole veel 100% otsustanud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 11.08.2015 22:06:59 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
Season ofc, normalit mängida on sama mis eilset ajalehte lugeda.

Hetkel ei mängi üldse, väike paus, kui S4 välja tuleb läheb jälle täie hooga edasi.
Polugan, kui sa piisavalt aktiivne siis meil läheb isegi 4ndat liiget vaja oma gruppi. Aga eks seda saab kunagi arutada veel. S3 olime HC, vb S4 läheme Softi üle.. pole veel 100% otsustanud.

Küsimus, et mis see Seasonal play siis endaga kaasa toob, vabandan ei ole googeldanud.
...mul on esimene vaimustus - st praegu pelan, aga ei tea kui aktiivseks jään.

Plin500 kirjutas:

võid lisada plin#2426

Lisasin endale ka - vahel võib ju koos miskit teha. volado#2978 on minu tunnus

Peanut kirjutas:
http://www.diablofans.com/news/48488-season-3-ending-and-season-4-starting-date

Poetan selle siia siis Teile.

Aituma, siis tuleb auguti lõpp. thumbs_up.gif beer_yum.gif

Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 12.08.2015 00:12:40 vasta tsitaadiga

volado, http://www.reddit.com/r/diablo3/comments/2fglnc/whats_the_difference_between_seasons_and_normal/
Loe sealt mõnda vastust. Ehk toob selgust icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 12.08.2015 01:24:44 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
volado, http://www.reddit.com/r/diablo3/comments/2fglnc/whats_the_difference_between_seasons_and_normal/
Loe sealt mõnda vastust. Ehk toob selgust icon_smile.gif

Aituma thumbs_up.gif beer_yum.gif

midagi sai selgemaks... aga, kui tavaline char on paragon lvl 100 ja seasonals paragon lvl 50 - kas siis peale seasoni lõppu on mõlemad paragon lvl 150? (sain aru, et seasoni lõppedes nänn, raha ja exp ühendatakse?)

unioon
HV vaatleja

sõnum 12.08.2015 06:20:00 vasta tsitaadiga

Üle läheb ikka XP hulk, mitte paragonide arv. Ehk siis, mida kõrgem on paragonide arv, seda rohkem kulub ühe paragoni saamiseks XP'd. Ehk siis sinu puhul 100+50≠150 vaid vähem.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 12.08.2015 09:38:10 vasta tsitaadiga

Üldiselt , mängi seasonit siis, kui sul on mingil X põhjusel soov iga mõne kuu tagant uuesti 1-70 leveldada ja hakata varustust koguma, et uuesti korraliku taseme GRe teha. Või nuh, kui need mõned legendaryd mida ainult seasonis saad on sulle olulised.
Ise pole ühtegi seasoni chari teinud, mul on 10 slotti täis ja selleks, et seasonit proovida ma ära kustutama ka midagi ei hakka. Ühtegi klassi topelt pole, on SC ja HC charid ... Lisaks siis leveldamine 1-70 ja miski torment 1 nühkimine GR 40+ asemel on liiga nüri icon_razz.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Polugan
HV vaatleja

sõnum 12.08.2015 12:44:25 vasta tsitaadiga

Kas SC ja HC pole eraldi slottide arv? Ise pole HC eriti mänginud, lvl 10'ni vast icon_biggrin.gif Aga isegi huvitav oleks HC char teha uue seasoni alguses, aga ainult siis kui on full party olemas, üksi või suvalistega tiba nüri nühkida. Väga tahan juba uut crusader set'i, tõotab põnev tulema.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 12.08.2015 13:20:30 vasta tsitaadiga

Polugan, kokku 10 slotti, mul 5SC ja 5HC chari tehtud, kõik 70ned.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 12.08.2015 14:09:04 vasta tsitaadiga

Seasonals hetkel veel ei tiri, esimene soov on olemasolev char equippida ja leveldada.

Seda expi võiks nad anda väikese boonusega, see oleks ehk motivatsioon - lihtsalt expi ülekandmisel pole suurt pointi, kuna kõrgema para leveliga teed rohkem iga kell kui uue chariga jõuaks. Aeg per exp ratio jääb uue chari puhul lahjemaks tunduvalt.

Eks vaatab mis uus season toob, praegu veel ei motle sellele.

aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 17.08.2015 13:09:44 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:
volado kirjutas:
aap14 kirjutas:
Nonii. Gamesdeal üritab mulle selgeks teha, et vaatamata sellele, et nad mulle Out of stock asja müüsid, siis nad ei tea millal ja kas üldse Reaper of Soulsi restocki tuleb. Tahavad refundi teha ja mind 5 eurosest Reaper of Soulsist ilma jätta :/

Muidu üle hulga aja Diablosse tulla oli päris tore. Tuleb välja, et mu aastagaune Demon Hunter suudab edukalt Torment III Diablo maha võtta icon_razz.gif Auction House-i kaudu sai kunagi korraliku 3000 agiga ning 200k+ dammiga DH endale ehitatud - set itemid ja lege bow etc. Ei teagi kas õnnestub niipea paremaid itemeid talle leida aga Loot 2.0 ning Lvl 70 loot annab lootust?
Impale teeb nii palju haiget lihtsalt ja kuna crit chance on 50+%, siis on see uus Impale ruun, mis crit dammi suurendab, eriti efektiivne. Miljoneid damage-eid kui Diablo peal critib icon_biggrin.gif
Põiklema muidugi peab aga ongi lõbus.

Sry to hear deali katki jätmisest.. Ma ise võtsin sealt https://www.gamekeys4all.com/ 19 euri kanti, ei kahetse.

200k+ tõuseb riftides megakiirelt, mul oli üleeile damage 80k+ ja täna on 420k+ (mis tõuseb mühinal kui riftid). Mul set-e pole (Sunwuko on vist parim mida mungale jahtida), aga igasugused boonused legedel ja raredel tõstavad korralilkult (a-la püksid, mis annavad 600% wep damage aurat, jms).

Täielik tsirkus on ikka selle gamesdealiga icon_lol.gif

Ärkasin siis hommikul üles ja vaatasin, et tõepoolest, meilboxi on laekunud RoS cd-key. Mõtlesin, et lõpp-hea kõik hea - ometi kärast ja ähvardustest kasu. Aaaaaga battle.net activationis tuli välja, et koodi on juba varem kasutatud icon_eek.gif
Kuidas nad oma klientidele selliseid koode saadavad, mis juba kasutatud on, on minu jaoks ikka täielik müstika.

Siiamaani tahavad mulle refundi anda. Nüüd lohutuseks saatsid 5% ale kupongi aga mida ma selle 5%-iga teen kui RoS-i tõenäoliselt nüüd 5 euri asemel 20 eest ostma pean. kopp.gif

Pärast kümnepäevast tralli sain gamesdeali käest ometi kätte töötavad Reaper of Souls koodi. Tahtsid veel viimases hädas saata refundi otse Swedbanki, mille peale ma siiski rõhutasin, et ootan neilt töötavat koodi.

Ennäe imet, täna jõudiski kohale icon_biggrin.gif Saab ometi Act V-es möllata!

volado
HV kasutaja
volado

sõnum 17.08.2015 16:21:51 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:

Congratulations!

Täitsa tasub Adventure mode proovida, erinevate Torment tasemetga. thumbs_up.gif beer_yum.gif

Purda
HV vaatleja

sõnum 19.08.2015 22:27:13 vasta tsitaadiga

Polugan kirjutas:
. Vot jama on ja, et ma ei leia ka ühtegi asjalikku eesti guildi, võiks siin mingi pundi kokku panna ja möllata vahel. icon_biggrin.gif

Seleta lahti "asjalik guild"?

Tglt pole asjalikke mängureid ,v6i siis on nad laiali eri klannides.Praegu on suvi ja rahvas laiali. 2.3 toob osa kindlasti tagasi ja siis on ehk huvitavam aga .... eks me näe.
Reklaam!
Meie klannis Eestlased Diablos (n6me nimi aga punt on tähtsam) on 6nneks seis parem ,juhtkond on aktiivne ,oma Team Speak ja party käib. Seasoni l6ppedes k6ik offitserid 800+ parag.
Lv 70-e boost 2-3 T6 rifti...6petust on kuhjaga. Oma partyga me jookseme lv 50-59 greatereid jne aga TS on 90% kohustuslik.
Liidrina v6in öelda ,et enamus on arad,"yli targad",koostöö v6imetud ja lihtsalt lollid (lillade kividega tegelased) ,seega s6elale jääb väääääga vähe asjalikke.

p.s. Pls säästke targutamised,kriitika ja muu jama Delfi jaoks. Ja kui te ei usu. Kysige Plin-i käest icon_wink.gif

Lugupidamisega Purda

.

Fallen Earth - Anesteseoloog LVL 50, EVE - Purda X,WoT - Purtank,STO - Purdaz,Diablo3 - Purda#2985
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 20.08.2015 07:49:41 vasta tsitaadiga

Purda kirjutas:

Liidrina v6in öelda ,et enamus on arad,"yli targad",koostöö v6imetud ja lihtsalt lollid (lillade kividega tegelased) ,seega s6elale jääb väääääga vähe asjalikke.

.

Väga lahe, kui on selline community olemas thumbs_up.gif beer_yum.gif

Ma kohe kildi ei kipugi, hea teada et sellisel tasemel coop käib. Juutuubist on väga kena vaadata kuidas GR-e nõnda ette võetakse - metoodiliselt ja läbimõeldult. Kui olen Gr 50+ võimeline, eks siis tõstan häält coop proovimise poolt, TS poleks probleem.

Vabandust, mis on lilla kivi? Pead silmas mõnda socketed legendary gem-i v siis a-la Amethysti vms?

Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2015 08:29:46 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:
Vabandust, mis on lilla kivi? Pead silmas mõnda socketed legendary gem-i v siis a-la Amethysti vms?

Amethyst jep.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 20.08.2015 09:00:16 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:
aap14 kirjutas:

Congratulations!

Täitsa tasub Adventure mode proovida, erinevate Torment tasemetga. thumbs_up.gif beer_yum.gif

Yup! Juba tegemisel.

Tänu Loot 2.0 süsteemile olen pärast 10 rifti tegemist geari oluliselt täiendanud ja nüüd on Torment II päris kiirelt tehtav - 5 minutit per run 340k dps demon hunteriga.

Kes soovib mõnipäev koos rifte või infernal machine-e teha, siis lisage DoS#2187

Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 20.08.2015 09:53:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja kui te ei usu. Kysige Plin-i käest

Plin sai oma teise bänni. Esimene bänn oli õigustatud, kasutasin aastakse tagasi ka botti, lihtsalt igav oli. Jõudsin tookord para 699'ni.

Teine bänn tuli nüüd paar päeva tagasi. Uue konto soetasin ~3-4 kuud tagasi D3'le, kasutasin Turbohudi mingil määral. Tundub, et see Blizzile ei meeldi. Para 682 jäi seekord piiriks. Rohkem enam ei viitsi.

PS! Hea ärimudel Blizzil, enne iga suuremat pätsi tehakse selline bännwave ära, ikka ju tahad uue pätsi asju proovida icon_biggrin.gif

volado
HV kasutaja
volado

sõnum 20.08.2015 10:20:37 vasta tsitaadiga

Plin500 kirjutas:
tsitaat:

Ja kui te ei usu. Kysige Plin-i käest

Teine bänn tuli nüüd paar päeva tagasi. Uue konto soetasin ~3-4 kuud tagasi D3'le, kasutasin Turbohudi mingil määral. Tundub, et see Blizzile ei meeldi. Para 682 jäi seekord piiriks. Rohkem enam ei viitsi.

PS! Hea ärimudel Blizzil, enne iga suuremat pätsi tehakse selline bännwave ära, ikka ju tahad uue pätsi asju proovida icon_biggrin.gif

Kahju kuulda, veidi rumal tegevus küll IMHO, aga jama siiski - see para level tõuseb ju päris kiiresti kui pundis mängid ja Griftid? Katsu ikka tubli olla järgmine kord ja ise hakkama sada (a-la kui kõike ei jõua, siis tee pool, aga tee ise icon_biggrin.gif)

aap14 kirjutas:

Tänu Loot 2.0 süsteemile olen pärast 10 rifti tegemist geari oluliselt täiendanud ja nüüd on Torment II päris kiirelt tehtav - 5 minutit per run 340k dps demon hunteriga.

Kes soovib mõnipäev koos rifte või infernal machine-e teha, siis lisage DoS#2187

Hellfire asjad lähevad uue pätchiga kergemaks, siis droppavad key wardenid kohe organeid vist.

Lisan su ära kui sisse login, T6 riftis saad kiiremini gearida + leveleid tuleb mühinal. Keegi volado(ja numbrid) lisab sind siis.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.