Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 576, 577, 578 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Peanut
HV vaatleja

sõnum 04.08.2015 22:47:34 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:
Peanut kirjutas:

Müü pigem maha,hetke patchiga on nendest saadavad materjalid mõttetud. Säilitama hakka lege itemeid alles lvl 70 peal, kui oled RoS'i ka ära ostnud.Ka siis ei ole mõtet kõiki alles hoida,sest kasti ruumi on hetkel ikkagi liiga vähe ning mitme karakteriga pelades peab tõsiselt mõtlema, mida alles hoida jne icon_biggrin.gif
Kui RoS'i ostad siis jäävad kõik karakterid,itemid,lvlid asjad kõik alles.Saad lihtsalt storyt edasi lasta kus pooleli jäi.

Aituma. See tähendab, et pmtslt võin osta kohepraegu RoS-i ja jätkata kus olen - lihtsalt saan lisavõimalusi juurde?

Iseenesest võiks oma lvl 70 ära teha, siis mõtleks public mängudele ka - praegu väga noob, jääks jalgu damage ja teadmistega.. Muidu oleks party-ga vist lahedam isegi jahtida - exp ju suurem?

Edit:kirjavead

Osta ära jah,saad kohe edasi panna kui 60 oled.
Exp on suurem jah.Muidugi lahkemad inimesed jagavad üldjuhul legesid ka.Et siis saad kas materjaliks lasta või kasulikumad peale muidugi panna.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 07.08.2015 08:59:25 vasta tsitaadiga

Peanut kirjutas:

Osta ära jah,saad kohe edasi panna kui 60 oled.
Exp on suurem jah.Muidugi lahkemad inimesed jagavad üldjuhul legesid ka.Et siis saad kas materjaliks lasta või kasulikumad peale muidugi panna.

Võtsingi sama õhtu, eile jõudsin storyga lppu ja lvl 70ni. Praegu käin Bounty-des ja mõnes kerges Riftis endale looti ja kogemust korjamas.
Hea mäng on, pole tükk aega mindagi sedasi haaranud..

Ma enamus mänge olen siiani üksi teinud, kas siin on aktiivsemaid inimesi ka veel mängus olemas? (lahe oleks koos vahel pelada)

mut4nt
HV vaatleja

sõnum 07.08.2015 09:22:09 vasta tsitaadiga

mingil määral olen aktiivne ,aga ilmselt oleks sul igav minu lvl tegelasega pt teha icon_wink.gif
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 07.08.2015 09:26:03 vasta tsitaadiga

mut4nt kirjutas:
mingil määral olen aktiivne ,aga ilmselt oleks sul igav minu lvl tegelasega pt teha icon_wink.gif

Mis level oled - kui oled kõvasti kõrgem, siis on mul keeruline - kui oled kõvasti madalam, siis saab nö Power Leveldada, ja see tuleb suht kiirelt - parem Gear peale ja damage tõuseb mühinal.
Storys läksin ise edasi sedasi, et kusagil keskel läksin Hard modesse ja siis viimased 20+ levelit Experti - juutuub soovitas kui kerged mobid 1-2 laksuga ära võtad, võid edasi minna - väga kiire story keskne leveldamine on.

Madalama char-iga on Adventures lausa lust, tegin endale emo looking Demon Hunteri teiseks chariks ja see edenes kiiresti. Noh, kergem ju ka, kui saad juba maast madalast panna hea kristalli socketed relva v armorisse mis annab tugeva boosti.

Kuidas üldse lisamine käib, ma pole veel Public Game osa vaadanudki. (lähen ise kohe mängu sisse ka, täna vaba päev ja mõtlesin selle D3-ga veeta osaliselt)

aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 07.08.2015 12:29:15 vasta tsitaadiga

Hetkel Reaper of Souls 5 dollari eest saadaval icon_biggrin.gif

http://www.gamesdeal.com/diablo-3-reaper-of-souls-addon-pc.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

volado
HV kasutaja
volado

sõnum 07.08.2015 13:50:21 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:

http://www.gamesdeal.com/diablo-3-reaper-of-souls-addon-pc.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Out of Stock ja näitas 25 dollarit. 5 Dollariga oleks hoidnud kokku 15 EUR-i, enda oma soetasin ca 19 EUR eest vms (2 päeva tagasi - oleks hea tehing olnud küll)

aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 07.08.2015 14:30:33 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:
aap14 kirjutas:

Out of Stock ja näitas 25 dollarit. 5 Dollariga oleks hoidnud kokku 15 EUR-i, enda oma soetasin ca 19 EUR eest vms (2 päeva tagasi - oleks hea tehing olnud küll)

2 tundi tagasi ei olnud out of stock ning sain 5 dollariga. Hetkel pole veel koodi kätte saanud - loodan, et üle ei lasta.

volado
HV kasutaja
volado

sõnum 07.08.2015 15:31:37 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:

2 tundi tagasi ei olnud out of stock ning sain 5 dollariga. Hetkel pole veel koodi kätte saanud - loodan, et üle ei lasta.

Grats! Loodame jah, et tuleb kenasti kätte. Kui tuleb, siis anna märku, adventuuris võiks proovida koos teha miskit, v storys, kui lvl 70 pole käes veel.

mut4nt
HV vaatleja

sõnum 08.08.2015 09:44:12 vasta tsitaadiga

para lvl 700+
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 08.08.2015 15:25:04 vasta tsitaadiga

mut4nt kirjutas:
para lvl 700+

Hehee, siis on sinul igav vast mängida, mul on para lvl 80 kanti. Eile jooksin paaris T6 riftis kaasas (umbes sinu leveliga vennad võtsid pittu). levleid tuli mühinal.

..mul jäi muidu su jutust arusaam, et sul on karakteril story veel lõpetamata icon_biggrin.gif

aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 08.08.2015 16:05:31 vasta tsitaadiga

Nonii. Gamesdeal üritab mulle selgeks teha, et vaatamata sellele, et nad mulle Out of stock asja müüsid, siis nad ei tea millal ja kas üldse Reaper of Soulsi restocki tuleb. Tahavad refundi teha ja mind 5 eurosest Reaper of Soulsist ilma jätta :/

Muidu üle hulga aja Diablosse tulla oli päris tore. Tuleb välja, et mu aastagaune Demon Hunter suudab edukalt Torment III Diablo maha võtta icon_razz.gif Auction House-i kaudu sai kunagi korraliku 3000 agiga ning 200k+ dammiga DH endale ehitatud - set itemid ja lege bow etc. Ei teagi kas õnnestub niipea paremaid itemeid talle leida aga Loot 2.0 ning Lvl 70 loot annab lootust?
Impale teeb nii palju haiget lihtsalt ja kuna crit chance on 50+%, siis on see uus Impale ruun, mis crit dammi suurendab, eriti efektiivne. Miljoneid damage-eid kui Diablo peal critib icon_biggrin.gif
Põiklema muidugi peab aga ongi lõbus.

volado
HV kasutaja
volado

sõnum 08.08.2015 17:13:47 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:
Nonii. Gamesdeal üritab mulle selgeks teha, et vaatamata sellele, et nad mulle Out of stock asja müüsid, siis nad ei tea millal ja kas üldse Reaper of Soulsi restocki tuleb. Tahavad refundi teha ja mind 5 eurosest Reaper of Soulsist ilma jätta :/

Muidu üle hulga aja Diablosse tulla oli päris tore. Tuleb välja, et mu aastagaune Demon Hunter suudab edukalt Torment III Diablo maha võtta icon_razz.gif Auction House-i kaudu sai kunagi korraliku 3000 agiga ning 200k+ dammiga DH endale ehitatud - set itemid ja lege bow etc. Ei teagi kas õnnestub niipea paremaid itemeid talle leida aga Loot 2.0 ning Lvl 70 loot annab lootust?
Impale teeb nii palju haiget lihtsalt ja kuna crit chance on 50+%, siis on see uus Impale ruun, mis crit dammi suurendab, eriti efektiivne. Miljoneid damage-eid kui Diablo peal critib icon_biggrin.gif

Sry to hear deali katki jätmisest.. Ma ise võtsin sealt https://www.gamekeys4all.com/ 19 euri kanti, ei kahetse.

200k+ tõuseb riftides megakiirelt, mul oli üleeile damage 80k+ ja täna on 420k+ (mis tõuseb mühinal kui riftid). Mul set-e pole (Sunwuko on vist parim mida mungale jahtida), aga igasugused boonused legedel ja raredel tõstavad korralilkult (a-la püksid, mis annavad 600% wep damage aurat, jms).

thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.08.2015 17:22:54 vasta tsitaadiga

Ära pööra sellele dps näitajale tähelepanu, tegelik dps on kordades suurem, ma siin barbariga toksisin, turbohud peal, run dps jäi sinna 600+ miljoon kanti, kuigi näitab vist ainult mingi 1 miljoon
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 08.08.2015 18:06:57 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Ära pööra sellele dps näitajale tähelepanu, tegelik dps on kordades suurem, ma siin barbariga toksisin, turbohud peal, run dps jäi sinna 600+ miljoon kanti, kuigi näitab vist ainult mingi 1 miljoon

eei ma mõtlesin isegi seda Damage näitajat mis on karakteri juures. Aga jah, see boostib üles skillide, gemmide ja muude atribuutikatega.

1m damage on kena iseenesest küll icon_smile.gif

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 08.08.2015 20:20:43 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:
Auction House-i kaudu

aap14 kirjutas:
Ei teagi kas õnnestub niipea paremaid itemeid talle leida aga Loot 2.0 ning Lvl 70 loot annab lootust?

Õnnestub. Kindlasti õnnestub. Kui sul on RoS, muidugi.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
mut4nt
HV vaatleja

sõnum 09.08.2015 11:43:10 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:
mut4nt kirjutas:
para lvl 700+

Hehee, siis on sinul igav vast mängida, mul on para lvl 80 kanti. Eile jooksin paaris T6 riftis kaasas (umbes sinu leveliga vennad võtsid pittu). levleid tuli mühinal.

..mul jäi muidu su jutust arusaam, et sul on karakteril story veel lõpetamata icon_biggrin.gif

Story ikka läbi tehtud, iga oleks sul sest kui me näiteks T6 pt teeks siis ilmselt sa rohkem jookseks niisama järgi ja korjaks manti:)
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 09.08.2015 14:50:51 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:
aap14 kirjutas:

Sry to hear deali katki jätmisest.. Ma ise võtsin sealt https://www.gamekeys4all.com/ 19 euri kanti, ei kahetse.

200k+ tõuseb riftides megakiirelt, mul oli üleeile damage 80k+ ja täna on 420k+ (mis tõuseb mühinal kui riftid). Mul set-e pole (Sunwuko on vist parim mida mungale jahtida), aga igasugused boonused legedel ja raredel tõstavad korralilkult (a-la püksid, mis annavad 600% wep damage aurat, jms).

Täielik tsirkus on ikka selle gamesdealiga icon_lol.gif

Ärkasin siis hommikul üles ja vaatasin, et tõepoolest, meilboxi on laekunud RoS cd-key. Mõtlesin, et lõpp-hea kõik hea - ometi kärast ja ähvardustest kasu. Aaaaaga battle.net activationis tuli välja, et koodi on juba varem kasutatud icon_eek.gif
Kuidas nad oma klientidele selliseid koode saadavad, mis juba kasutatud on, on minu jaoks ikka täielik müstika.

Siiamaani tahavad mulle refundi anda. Nüüd lohutuseks saatsid 5% ale kupongi aga mida ma selle 5%-iga teen kui RoS-i tõenäoliselt nüüd 5 euri asemel 20 eest ostma pean. kopp.gif

volado
HV kasutaja
volado

sõnum 09.08.2015 15:07:26 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:

Täielik tsirkus on ikka selle gamesdealiga icon_lol.gif

Ärkasin siis hommikul üles ja vaatasin, et tõepoolest, meilboxi on laekunud RoS cd-key. Mõtlesin, et lõpp-hea kõik hea - ometi kärast ja ähvardustest kasu. Aaaaaga battle.net activationis tuli välja, et koodi on juba varem kasutatud icon_eek.gif
Kuidas nad oma klientidele selliseid koode saadavad, mis juba kasutatud on, on minu jaoks ikka täielik müstika.

Siiamaani tahavad mulle refundi anda. Nüüd lohutuseks saatsid 5% ale kupongi aga mida ma selle 5%-iga teen kui RoS-i tõenäoliselt nüüd 5 euri asemel 20 eest ostma pean. kopp.gif

Bullsh*t jah nende poolt icon_sad.gif ... soovitan siiski võtta, RoS on väga lahe.

mut4nt kirjutas:

Story ikka läbi tehtud, iga oleks sul sest kui me näiteks T6 pt teeks siis ilmselt sa rohkem jookseks niisama järgi ja korjaks manti:)

hehee, jah - ma natukene suudan T6-s trashmobidele juba damaget teha (Para sai 140, hetkel 900k+ koos buffidega damage) aga suren vahel, kui lukku jään.

..Kas muidu mingit Eesti guildi ka on seal? Ma ühes olen, aga seal on peale minu ainult üks tegelane - pole väga palju tegemist.

Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 09.08.2015 17:29:04 vasta tsitaadiga

volado kirjutas:

hehee, jah - ma natukene suudan T6-s trashmobidele juba damaget teha (Para sai 140, hetkel 900k+ koos buffidega damage) aga suren vahel, kui lukku jään.

mul maagil 1,8m buffidega, aga solos lasen t3-4 max icon_cry.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 09.08.2015 17:54:06 vasta tsitaadiga

Ak_47 kirjutas:

mul maagil 1,8m buffidega, aga solos lasen t3-4 max icon_cry.gif

Ma solon ka T2-s seal on kiire minek, exploding palm teeb "laua tühjaks" ja saab kiirelt uuele ringile kui rift tühi. Aga droppab kenasti, neist settidest mida jahin on mitmedki jupid tulnud, samas - In-Geom vist peaks warrile droppama enamusaja - seda on raske teha. Peab Warriga koos piduma ja siis looti sheerima.

thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.08.2015 03:52:25 vasta tsitaadiga

Aga lisa thargun#2145, ma vahel ikka toksin, barbiga võin kogu partyt T6 peal järgi lohistada
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 10.08.2015 09:00:40 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Aga lisa thargun#2145, ma vahel ikka toksin, barbiga võin kogu partyt T6 peal järgi lohistada

Aituma lisasin, volado#2978 on tunnus. Paar Set-i tükki, relv ja sõrmus ja siis olen ka T6s adekvaatne. Uue patchiga tuleb T10 max.

Merodo
HV vaatleja

sõnum 10.08.2015 13:00:15 vasta tsitaadiga

Ühikas selle kõige odavama mint netiga vist ei kannata madistada, eks saab ära proovitud siiski. Muideks kas keegi diablo 3 multiboximisega on kursis? Oleks ehk päris lõbus (ja ka arvatavasti tõhusam) näiteks torment X kahe barbiga korraga keerutada
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
volado
HV kasutaja
volado

sõnum 10.08.2015 16:19:35 vasta tsitaadiga

Merodo kirjutas:
Ühikas selle kõige odavama mint netiga vist ei kannata madistada, eks saab ära proovitud siiski. Muideks kas keegi diablo 3 multiboximisega on kursis? Oleks ehk päris lõbus (ja ka arvatavasti tõhusam) näiteks torment X kahe barbiga korraga keerutada

..Multiboximine eeldab mitme Accounti olemasolu - mitu Diablot soetatud?

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 10.08.2015 21:38:18 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 576, 577, 578 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.