mitte et mul ka midagi raha vastu oleks aga rockstar pidi selliste jamade ilmnemisel kraami käest ära võtma, rohkem anomaaliaid seni pole täheldanud. enamus aega siiski missioonides veetnud samas.
üldine möla sai esimese paari minuti peale kinni keeratud, sõnavara koosneb kodanikel kolmest sõnast, not fun
Mul mingi üle-eelmine kuu tuli üks hacker enda rahapakke mulle pilduma. Andsin RG-le ka teada sellest ning ega midagi targemaks ei saanudki. Sama "reply"ga vastavad nad kõikidele sellistele teemadele, kus teatatakse sellisest olukorrast, et pmst ärgu muretsegu. Ah, mis siis ikka, laristasin selle raha ära... Ei viitsi mina arvet pidada, kas ja kui palju seda "hackitud" raha ma ei võiks laristada. Siiani pole midagi juhtunud ega eemaldatud.
Onlines on kohe report nupp olemas, sa vist hakkasid mingi uut teemat nende support lehel tegema. Ja raha oli ilmselt liiga väike kogus, et keegi seda torkima hakkaks.
Ongi 2x cash pacific standardis, tegime poistega esimesel katsel puhta vuugi http://oi59.tinypic.com/n30msg.jpg
//edit tundub mingi bug vist olevat, tegime kolm korda ja igakord max cash _________________ ei toeta õigekirja
viimati muutis elka 03.08.2015 22:33:17, muudetud 2 korda
elka, Ma tean, et mängusiseselt saab reportida, kuid tõenäoliselt seal ei saa RG-lt vastust. Minu peamine küsimus oligi sel hetkel, et mis edasi ja kas tuleb mul probleeme.
siven, sa ei pea kaugemale vaatama kui Eesti klannidesse. Näiteks ühes Eesti klannis on selline chiiter nagu Jaanunaator ning temaga oli päris lõbus isegi. Nagu heisti kutsusid, siis tema oma Uzi'st lasi RPG rakette välja ja oli surematu. Kui küsisime, et miks ta chiidib, siis vastuseks saime "Nii saab kiiremini tehtud ja elite saab ka kätte - mis omakorda toob rohkem raha". Me siis hakkasime jutustama, et raha täis spordikotte spawnides saab ka päris palju raha. Siis muidugi muutus see tüüp natukene hapuks ja hakkas vinguma, et mis meil äkitselt tema vastu on? :O
Jõudsime sinna maani, kus oli vaja Lost MC varastada mõned kaubikud ja see küttis aknast püstolist RPG rakette ja lasi ennast õhku kogemata. Pärast lasi veel peale seda häbi quitti ka mängust ning tahtis meid vastu taevast lasta, ma pussitasin ta surnuks ja siis lasi caps lockiga "OLED NÜÜD RAHUL?!".
Ses-mõttes, need Eesti klannid on ühed kõige hullemad kogudused üldse. Mingid pooletoobised SA-MP'erid tulevad üle ja lasevad chiitidega ringi. Meanwhile ma pole vist ühtegi chiiterit näinud avalikes mängudes.
Meanwhile ma pole vist ühtegi chiiterit näinud avalikes mängudes.
Ma ka otseselt cheaterite otsa pole varasemalt sattunud, kuid mõned päevad tagasi oli hea olukord. Mingi tüüp spawnis keset autoteed mingi ilgelt kõrge jõulukuuse ja, ise nähtamatu olles, tulistas automaadist sinna alla hunniku rahakotte.
Loomulikult korjasin ise ka mõne "kingituse" puu alt üles, banaani pole õnneks saanud. Aga ega ma väga ahneks läinud ka
keegi kuulnud kas lisatakse heiste juurde?
5 heisti on ikka kuradi vähe.
võiks mingi 50+ olla või anda toolsid inimestele kes vorbiks neid räigelt kokku ja siis Rockstar vaatab üle ja lisab iganädal näiteks 5 uut?
või ,et ongi iganädal top 5 erinevat submited heistid ja heisti looja saab nt 1% rahast mis kõik inimesed kokku teevad või mingi muu tunnustuse.
kujutage ette siis selle multiplayeri potentsiaali see mäng ilmselt ei sureks aastaid siis välja.
arvestades kui kaua neil selle viie jaoks läks, ei usu väga seda 50+ kahtlustan et juurde tuleb migni hetk, aga siis tasulise DLC'na juba. _________________
Nende Heistide tegemine oli Rockstarile päris mahukas töö ja niisama neid juurde ei saa nagu sai kunagi kusagilt loetud nendepoolset kommentaari. Põhimõtteliselt on heist ju nagu üks suur missioon, mis vajab korralikult programmeerimist jms. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
elka, Ma tean, et mängusiseselt saab reportida, kuid tõenäoliselt seal ei saa RG-lt vastust. Minu peamine küsimus oligi sel hetkel, et mis edasi ja kas tuleb mul probleeme.
kui ca 2 nädalat on vaikus siis oled sellest pääsenud .. mul läks 11 päeva rahapakisajust bannini, nüüd enam gta v ei mängi kuna seal mingi teema et kui cheatimise eest bani saad siis edaspidi mängidki cheateritega ühes servus, tavainimeste juurde ei lasta, seega olge raha noppimisega väga ettevaatlikud, muidu mängurõõmu enam kauaks ei jätku
siven, kunagi kuskil Rockstar Games rääkis, et Heistide tegemine nõuab meeletult ressursse ja värki ning tegelikult arusaadav. Need on nagu osa story'st, näiteks nad peavad valima ka sinna voice actoreid ja neile palka maksma jm. Kõik praegused Heistid on vägagi muljet avaldavad, sest näeb GTA IV seda Michellei ja GTA V seda Trevor'it jne. Kui suvaline toolidega mängija teeks Heisti, siis see oleks paras tummfilm või siis leidub neid 12 aastased kes loevad Trevorile peale mingi räme debiilse häälega, niiet lõpuks keegi Heisti enam ei mängikski. Las teevad ise, aeglaselt neil läheb, aga kui kunagi saame Heisti, siis tegu oleks ka meistriteosega
siven, kunagi kuskil Rockstar Games rääkis, et Heistide tegemine nõuab meeletult ressursse ja värki ning tegelikult arusaadav. Need on nagu osa story'st, näiteks nad peavad valima ka sinna voice actoreid ja neile palka maksma jm. Kõik praegused Heistid on vägagi muljet avaldavad, sest näeb GTA IV seda Michellei ja GTA V seda Trevor'it jne. Kui suvaline toolidega mängija teeks Heisti, siis see oleks paras tummfilm või siis leidub neid 12 aastased kes loevad Trevorile peale mingi räme debiilse häälega, niiet lõpuks keegi Heisti enam ei mängikski. Las teevad ise, aeglaselt neil läheb, aga kui kunagi saame Heisti, siis tegu oleks ka meistriteosega
noo kõik annab korraldada ju... ja mix 12 aastased???? rockstar ise valib parimatest parimad välja ainult... nad ei valiks ju selliseid mis ei kõlbaks kuhugi.
ja kui tõesti iganädal ei tule 5 heisti korraliku siis jäetakse vahele see nädal jne.
sellesmõtes et rockstar ise saab ainult avaldada neid aga valmis vorpida võiks igaüks saada.
ma usun ,et maailmas on piisavalt inimesi kes teeks vaata ,et paremaid heiste veel kui R ise.
nad võiks ju kasvõi mingi suscribe teenuse välja pakkuda ,et saad iganädal 5 uut heisti ja kuus maksad sümboolsed 2 eurot?
kindlasti lööks läbi ja rulli jookseks meeletult peale veel. kui suscribed ei ole jääb mäng samaks nagu praegu.
see annaks neile ressurssi ,et teha valmis tool millega heiste teha ja ,et selline keskmine user saaks hakkama kasutamisega.
ühesõnaga minu arust kasutavad ainult nad pool selle mängu potentsiaalist.
siven, selleks peaks nad käima läbi paari tuhande Heisti mis iga mängija teeb ja uurima kas nendel on exploitid sees või mitte. Kui see välja jätta, siis võimalik oleks ka mängijatele anda võimalus neid Heiste läbi käia, aga ma tõesti ei viitsiks läbi käia igat suvalist Heisti, kus voice actoriteks mingi ragiseva mikriga tatid või mingi jube rõveda aktsendiga tegelased. Idee võib hea olla, aga nii ühel kui teisel viisil võtaks see Rockstar Games'il endal liigagi palju aega imo.
siven, selleks peaks nad käima läbi paari tuhande Heisti mis iga mängija teeb ja uurima kas nendel on exploitid sees või mitte. Kui see välja jätta, siis võimalik oleks ka mängijatele anda võimalus neid Heiste läbi käia, aga ma tõesti ei viitsiks läbi käia igat suvalist Heisti, kus voice actoriteks mingi ragiseva mikriga tatid või mingi jube rõveda aktsendiga tegelased. Idee võib hea olla, aga nii ühel kui teisel viisil võtaks see Rockstar Games'il endal liigagi palju aega imo.
imo kõike annab teha... valid beta testereid kes testivad nende eest.
neid leiduks lademetes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.