Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
ricom2ger
HV veteran

|
07.08.2015 11:50:57
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
ricom2ger kirjutas: |
USB pulgaga peaksid puhta windowsi panema, enne tee draiveritest backup ja tolle partitsiooni ära kustutama, sul wimboot seal peal, mida win 10 enam ei toeta. |
Selleks oleks mul sellist jullat vaja, mida mul momendil pole. Ja siis ka ei teaks, ka see töötab  |
Tavalisest HUB´ist ei piisa? Hiirt/klaverit läheb tõesti vaja, puutekat ta ära ei tunne kohe.
DVD playback litsents maksab reaalset raha. Mis siin imelikku ja naljakat on?
_________________ Kamehameha in your face! |
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
07.08.2015 12:08:17
|
|
|
Naljakat polegi pigem kurb et pealkiri on vale, 10 pole tasuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
cky2k
Kreisi kasutaja

|
07.08.2015 12:13:36
Password |
|
|
Nii tekkis selline probleem, et eile sai win8.1 pealt upgrade win10-e tehtud. Masin töötas ilusasti aga kui täna safe mode-i läksin siis ei aksepteerinud enam mu parooli. Sama ka jama ka normaalselt sisse logides. Proovisin system restore-i teha aga selle peale annab ka errori, et ei suuda teha.
On kellelgi sarnast jama või oskab keegi aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.08.2015 12:32:01
|
|
|
klaviatuuri layouti revertinud mingi uk vms peale?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.08.2015 12:44:31
|
|
|
Numbrid sees paroolis ?
W10 on unustanud bootimisel numlocki aktiveerida.
Seega ainuke bugi, mis mulle on ette tulnud, kuna kasutan PIN ja ID-kaardi logone arvutites
|
|
tagasi üles |
|
 |
cky2k
Kreisi kasutaja

|
07.08.2015 12:48:32
pass |
|
|
londiste kirjutas: |
klaviatuuri layouti revertinud mingi uk vms peale?  |
Ei ole vahetanud layouti, igaksjuhuks muidugi ikka proovisin vahetada ka
Probleem hakkas sellest, et kasutasin display driver uninstaller programmi AMD-e driverite maha laskmiseks aga see soovitas seda teha safe modes, nii et vajutasin siis OK mine safe mode-i. Ja vot rohkem sisse ei saa. Muutsin läpaka kaudu oma Hotmaili (selle kaudu login win-i sisse) parooli ka ära aga ikka ei aita.
Huvitav kas arvuti vajab interneti ühendust, et sisselogida? Mul näitab sisselogimis ekraanil et no connection.
Pluss kui tegin start-up repairi siis ütles masin, et ei saa sellega hakkama ja log fail asub D kettal windowsi kaustas aga windows on mul C kettal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
07.08.2015 12:53:24
|
|
|
USB pulgaga peaksid puhta windowsi panema, enne tee draiveritest backup ja tolle partitsiooni ära kustutama, sul wimboot seal peal, mida win 10 enam ei toeta. |
Selleks oleks mul sellist jullat vaja, mida mul momendil pole. Ja siis ka ei teaks, ka see töötab  |
Tavalisest HUB´ist ei piisa? Hiirt/klaverit läheb tõesti vaja, puutekat ta ära ei tunne kohe. |
HVs ei leia microUSB-ga HUBi. Tahvlil pole USB-A tüüpi pesa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
cky2k
Kreisi kasutaja

|
07.08.2015 12:53:30
pass |
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Numbrid sees paroolis ?
W10 on unustanud bootimisel numlocki aktiveerida.
Seega ainuke bugi, mis mulle on ette tulnud, kuna kasutan PIN ja ID-kaardi logone arvutites  |
On ja numbrid sees paroolis aga proovisin klaviatuuril numlocki sisse ja välja lülitada aga ikka ei midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.08.2015 12:58:54
|
|
|
Tavalisest HUB´ist ei piisa? Hiirt/klaverit läheb tõesti vaja, puutekat ta ära ei tunne kohe. |
HVs ei leia microUSB-ga HUBi. Tahvlil pole USB-A tüüpi pesa. |
On ikka, kuid tootestamata mudru hulgas.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/pricelist/?Product=otg%20hub
|
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
07.08.2015 12:59:25
|
|
|
Tavaline USB OTG üleminek vahele, tahvliga oli arvatavasti kaasas
_________________ Kamehameha in your face! |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
07.08.2015 13:11:57
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
On ikka, kuid tootestamata mudru hulgas.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/pricelist/?Product=otg%20hub |
Tänud, pole kunagi sinna auku vaadanud. Hangin ühe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
07.08.2015 18:17:10
|
|
|
Esimene tagasilöök 10-ga, RSAT jaanuari kuust (insider) ja ei toimi. Tööarvutile installimisega ärge kiirustage kui RSAT-i vaja kasutada! ...aga eks VM aitab ajutiselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mk1985
HV vaatleja
|
07.08.2015 18:17:32
|
|
|
tahvli puhul on küll asi hullemaks läinud ja kahjuks oluliselt browserid on ikka päris tuksis. swipe ei toimeta, ja hot.ee postkasti ka ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
07.08.2015 19:35:18
|
|
|
spezwend kirjutas: |
Esimene tagasilöök 10-ga, RSAT jaanuari kuust (insider) ja ei toimi. Tööarvutile installimisega ärge kiirustage kui RSAT-i vaja kasutada! ...aga eks VM aitab ajutiselt. |
miskipärast ma ei pea lumpeni windowsit sobivaks teaduse tegemisel. võta solaris, bsd või midagi muud sellist kindlamat....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
07.08.2015 20:01:35
|
|
|
Nii, puhas Win 10 Pro peal (Windows 8.1 Pro - upgrade to Win10 Pro --> reset PC) ja esmamulje on hea.
Jama, et reseti ajal ei saanud kasutaja nime valida, eks peab veel uurima. Onedrive jaoks on vaja kunagi kasutaja nimi õigeks saada, hetkel pani automaatselt MS konto esimesed tähed
Downgrade ei järgne kindlasti, pilt, hiir ja hääl on olemas driverite näol.
Eks uurin edasi
_________________ Purgatory Judgement |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
07.08.2015 20:16:49
|
|
|
tegin ka reseti ära, mingil hetkel tekkis rebootimisega probleem. lihtsalt ei suutnud rebootida enam, pangestus ära ja jäi seda rõngast keerutama. aitas ainult nupust kinni panek. ei teagi, mis kala oli, kas nas segas või siis mõni driver vale jne. esialgu justkui toimib, nüüd vaja veel peen seadistamist teha ja programme installida. keegi miskit head saiti oskab soovitada, kust fine tuuningu jaoks näpunäiteid vaadata?
Ja selline küsimus veel, et windowsi enda backup ei suuda kuidagi nas'i kettale backuppi teha, annab erinevaid veakoode. kust viga otsima peaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
08.08.2015 11:32:29
|
|
|
Kellelgi veel newtorking probleeme on ? Pärast restarti ütleb no connection (unindetified network) Aitab ainult ruuterile restardi tegemine. Samas Wifi võrk töötab ilusti. Mis teema on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
08.08.2015 12:14:42
|
|
|
Pätu kirjutas: |
Kellelgi veel newtorking probleeme on ? Pärast restarti ütleb no connection (unindetified network) Aitab ainult ruuterile restardi tegemine. Samas Wifi võrk töötab ilusti. Mis teema on ? |
võrgukaardi driverid uuendasid ära?
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
08.08.2015 12:24:34
|
|
|
masmre, reset feilib kui sul on üks partitsioon. windows teatavasti tekitab ca 200mb boot pardi ja paarigigase patchimis pardi. kui neid ei ole, siis see võis olla põhjus miks sul feilis install. selline pardi loogika on windowsil alates Windows Vistast. Kuid ma tean, et on tubli seltskond koolkonda kes seda ainult ühe pardi loogikat armastab, seega siit ka hoiatus
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.08.2015 12:39:16
|
|
|
firemark kirjutas: |
Kellelgi veel newtorking probleeme on ? Pärast restarti ütleb no connection (unindetified network) Aitab ainult ruuterile restardi tegemine. Samas Wifi võrk töötab ilusti. Mis teema on ? |
võrgukaardi driverid uuendasid ära? |
Osadel kordadel on tegu hoopis WiFi-kaardi ja W10-e omavahelise "raua" konfliktiga ja sel juhul tuleb tegelda hoopis võrgukaardi vahetusega sellise vastu mis on meelepärane Windows 10-le.
PS: Oma läpparites olen kõik Inteli ja Broadcommi WiFi kaardid välja vahetanud Qualcomm-i Atherosi WiFi-kaartide vastu ja probleemid kaovad nagu nõiaväel.
--------------------------
Nüüd siis lugu neile kes otsivad, palehigis, põhjust jälle pidu panna ja kuna d3t sellest kardab kirjutada, siis kirjutan ise...
Piduu tuleeb Microsoft sai Disainiauhinna!!!
The Windows 10 Start Menu Wins Design Award
Designer group applauds Microsoft’s new Start menu
Even though it finally made its comeback in Windows 10, the Start menu continues to be a very controversial Windows feature. Some say it’s awesome, others hate it and want the Start screen back, so offering users the power to choose between the two, as it happens in Windows 10, is probably the best choice Microsoft has made in the new OS.
But despite the criticism, it turns out that the design of the Windows 10 Start menu isn’t bad at all, as a designer organization has recently decided to give Microsoft its own “Digital Design 2015” award for the new OS feature.
Edasi lingilt:
http://news.softpedia.com/news/the-windows-10-start-menu-wins-design-award-488625.shtml
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
08.08.2015 12:43:54
|
|
|
opõhiprobleem on uue startmenüü juures minu jaoks see, et programme ei saa pinnida menüüsse vasakule poolde, vaid ainult tiledena
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
08.08.2015 12:47:44
|
|
|
See rõvedus sai auhinna... on ikka seltskond...otsustajaid...aga jah, kui võrrelda seda saavutust näiteks win 8 omaga, kus pold üldse start menüüd, siis peab muidugi auhinna andma.
Kes on suutnud default seadetel windoosa oma backupiga süsteemi backuppi teha NAS'i kettale? Bug sees juba win 8 aegadest saati vist. Googlest ka abi ei saa kuidagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.08.2015 12:50:07
|
|
|
masmre kirjutas: |
See rõvedus sai auhinna... on ikka seltskond...otsustajaid...aga jah, kui võrrelda seda saavutust näiteks win 8 omaga, kus pold üldse start menüüd, siis peab muidugi auhinna andma.
Kes on suutnud default seadetel windoosa oma backupiga süsteemi backuppi teha NAS'i kettale? Bug sees juba win 8 aegadest saati vist. Googlest ka abi ei saa kuidagi...  |
Mul teeb, default sätetel...nagu ka Windows 7 ajal tegi...
Kõikides masinates tomib, see vahepealne File History oli täielik jama...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
08.08.2015 13:31:31
|
|
|
Easeus Todo backup free tegi küll ilusti valmis (NAS'si peale). Mitte ei saa aru, mis see sisse ehitatud saada tahab...?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
08.08.2015 15:01:29
|
|
|
firemark kirjutas: |
võrgukaardi driverid uuendasid ära? |
Uuendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|