Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
c4v6
Kreisi kasutaja

|
15.07.2015 17:16:00
|
|
|
Johaidii kus osad viitsivad jebiitada.
Tänapäeva nutipasa ajastu juures on enihau ju 2 aastat juba päris hästi saadud kasutusiga, kaua te plaanite seda uputada siis ?
Aga uuest androidist jah nii, et ei mina ega ükski mu tuttav (ka uuemate mudelite peal) ei ole sellega üldse rahul ja samuti on ka minul esimest korda elus tunne, et ma ei taha sony kasutada enam.
Eks tuleb miski 5 compact vms. ära oodata ja vaadata mis siis saab.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.07.2015 17:28:07
|
|
|
c4v6, et siis millega täpselt ei ole rahul? Z3 Compacti üle küll nuriseda väga ei oska
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.07.2015 17:30:45
|
|
|
c4v6, Z1C on väga kõva telefon siiani ja usun ka, et umbes aasta pärast. Samuti kui lähebki telefoni vahetuseks, siis müümisel kindlasti plussiks, kui olemas veel kehtiv garantii või/ja pretensioonide esitamise aega.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
15.07.2015 18:15:05
|
|
|
c4v6 kirjutas: |
Johaidii kus osad viitsivad jebiitada.
Tänapäeva nutipasa ajastu juures on enihau ju 2 aastat juba päris hästi saadud kasutusiga, kaua te plaanite seda uputada siis ?
Aga uuest androidist jah nii, et ei mina ega ükski mu tuttav (ka uuemate mudelite peal) ei ole sellega üldse rahul ja samuti on ka minul esimest korda elus tunne, et ma ei taha sony kasutada enam.
Eks tuleb miski 5 compact vms. ära oodata ja vaadata mis siis saab. |
Nii kaua kasutan kuni ära sureb. Ja kui sureb liiga vara siis tahan, et tehakse korda/vahetatakse välja. Kui ta mul pooleteise aasta pärast pekki läheb siis on kena kui saab selle vahetada uue vastu ilma lisakulutusteta.
Enne Z1C pole mul ühtegi nutitelefoni endal olnud, kasutasin 5 aastat 1te õhukest nuppudega samsungit. Peale seda 2 aastat teist nuppudega samsungit. Ei kavatse seda Z1te aasta pärast nurka visata, et jälle 300euri uue eest maksta.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
18.07.2015 13:43:47
|
|
|
c4v6 kirjutas: |
Ma tahtsin sinna sihtida, et ei maksa end väga üles kütta igast asjadega.
Muidugi on tore loota ja nõuda aga....
1. See kogu tehnika värk eesotsas nutitelefonidega areneb tänasel päeval nii kiiresti, et enivei aasta - kahega iganeb telefon ära.
2. Need ongi enamvähem nii kestma loodud, sest 95% tarbijast ongi see kes aasta - kahega selle välja vahetab
3. Elu ju peaks näitama. Ma võin ilmselt sõprusringkonnast mitmekümnete näidete pealt tuua, et need kes seda ise aasta - kahe jooksul välja ei vaheta, nendel juhtub sellega midagi. Kas lastakse vastu maad, kummardatakse tööd tehes pooleks vms.
Ärge minust nüüd valesti aru saage tarbimisühiskond on ammu kohale jõudnud ja palju murevabam on energia suunata raha teenimisele, et rohkem tarbida kui mõtiskleda ja närve kulutada garantiivahet joostes jms.
Muidugi alati võib viia aga ma näen palju neid kes üritavad mingit kasutusviga tehes garantii teostajat Ain Allasega ähvardada ja lõpuks saades aru, et nad jäävad kaotajaks lastakse pea norgu ja ostetakse uus.
Ofc. võiks ja peaks see telefon korrektselt kasutades 2 aastat ja enamgi vastu pidama aga ma lugesin siit välja pisut sellise suhtumise, et kuu aega enne garantii lõppu lähen tähti närima, jonnin kuni jään võitjaks, saan uue lutsu ja ring hakkab otsast pihta. Veits nüri või nii... |
Nüri on lugeda välja asju, mida pole. Garantii pole jooksuvõistlus, kus klient proovib kas jääb võitjaks või mitte. See on tarbija õigus ja tähenärimisega pole siin midagi pistmist. Kui seade lõpetab funktsioneerimise ennetähtaegselt tootja praagi tõttu siis keskmine inimene läheb ja maksab jälle 300 euri ja mõttes tunnistab ennast süüdi (ja eks on kah aga rumal olemises ja oma õiguste mittetundmises). Mina aga eeldan, et kui tootja on andnud garantii (ehk lubaduse, et tema toode peab kindlasti nii kaua vastu) siis ta ka peab seda. Kui ei pea, siis ei ole see minu mure ning ma soovin ja nõuan, et see parandatakse minupoolsete lisakulutusteta. Kasvõi garantii viimasel päeval. Ja see ei ole tähenärimine.
viimati muutis Leo Kalme 19.07.2015 15:25:57, muudetud 2 korda |
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
19.07.2015 17:24:14
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
MKD, Paljuga sa selle telefoni ostsid? Ehk selle sama hinnaga saab nüüd Z3C-i kätte või kui ise natuke juurde panna?
Leo Kalme kirjutas: |
Sain remonditud telefoni asemele uue. Tõrkeid ei esinenud muidu kui, et see MTTC ei olnud eriti vastutulelik ega suhtlusaldis - 3 nädala jooksul nad mu kirjale vastata ei vaevunud. Aga vähemalt tunnistasid seadme viga, mitte ei üritanud seda minu pähe määrida. Nüüd tuleb vaid uuele seadmele nullist garantiiaeg saada - edasimüüjate/tootjate arvates on loogiline, et uue seadme väljastamisega käib garantii vanale seadmele edasi, mitte seadme vahetamisest alates. |
Küsisin Tarbijakaitselt ning vastuseks sain neilt, et seadme vahetamisel (pole vahet, kas uue sama mudeli või mõne teise mudeli vastu) hakkab 2-aastane pretensioonide esitamise tähtaeg uuesti peale. See aga kindluse mõttes võiks olla kaupmehe või garantiiteostaja poolt kirjalikult ka kirjas (nt sul vist arve peale pandi see märge?).
PS! Otsast peale ei hakka mitte garantii, vaid just pretensioonide esitamise tähtaega. Kuigi kui selle 2a jooksul mingeid vigu tekib, siis peavad ikka nad selle ära parandama. Nii et väga suurt vahet pole. |
Ostuarve oli vist 499 ning MTTC koostas mahakandmise akti, ega ma tegelikult ei teagi, kas nad reaalselt ise ka katsetasid seda mikrofoni viga või kandsidki lihtsalt maha, samas mind see ka enam ei huvita. Tele 2 on valmis raha kandma või siis arvestama selle summa uue telefoni ostmiseks, ilmselt loobun Sonyst ning võtan hoopis iPhone 6. Peast käisid läbi nii Z3C, kui ka Z3+ , kuid peale sellist jamamist telefoni garantiiga ei tõmba Sony enam sugugi - jah MTTC juurde tekitatud viga pole justkui tootja süü aga samas, kahtlaselt palju probleeme on küll nende uute Sonydega.
MTTC -ga probleeme lahendades pole mõtet kohapeal virisemas käia, sest klienditeenindajad oskavad vaid seadet vastu võtta, näiteks kui teist korda telefonile järele läksin ning ei nõustunud nendepoolse veakirjelduse ja lahendusega "Tarkvara vahetus", siis tütarlaps vaatas tuimalt ning küsis "mis nüüd saab siis?".. noh oleks võinud ju ise selle välja pakkuda, et kutsub kellegi või lahendaks probleemi mingitpidi. Paraku tehti mulle siis selgeks, et tegelikult on MTTC Eestil täiesti ükskõik minu seadmest ning kui mulle ei meeldi, võib seade sinna ka jääda. Kodus kirjutasin klienditeenindusele kirja, panin viite juurde Tarbijakaitseametile ning asjad hakkasid liikuma võluväel. Üleüldse tundub absurdsena see, et ma viin telefoni ühe veaga garantiisse, seal tehakse see viga korda, kuid tekitatakse teine juurde.. , mida üritatakse siis hiljem tarkvara süüks ajada. Mnjah. Tarbijakaitse menetlusega oleks ka aega kulunud, kuid päris kindlasti ei oleks ma alla andnud ning leppinud vigase seadmega, õnneks said MTTC onud ka sellest aru.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
23.07.2015 16:26:31
|
|
|
Viskasin omale 4K Video Recording + Timeswift Video mod'i peale (LP .270 build). Töötab nagu peab, probleeme pole. Tore mida kõike saab teha kui ainult tarkvara on õige riistvara jaoks. Kahju, et Sony uusi võimalusi luues neid ainult uutele telefonidele pakub ja vanadele uuendusi ei saa.
Läksid peale veel X-Reality + Vivid Z3'elt, Intelligent Call, Backlight, Rotation ja Small Home Icons. Eks näis kas tekitab probleeme tulevikus aga pean tõdema, et selle telefoniga on päris huvitav jaurata. Võimalusi on palju ja rohkem veel.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.08.2015 10:00:59
|
|
|
Nii... kui vahetult peale lollipopi uuendust märkasin, et 15% pealt läheb aku ülikiirelt 0% peale ja pilt tasku, siis nüüd läheb juba 25% pealt. Telefon kuum ei ole ega mingit massiivset kasutust ei saa, kõik kasutus on sama mis eelneva aasta jooksul, mingeid appe pole ka eriti peale lasknud. Tuttaval oli peale viimast uuendust üldse nii, et aku läks täielikult peeti ning telefon ei võtnud lõpuks enam juhtme otsas ka pilti ette
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
04.08.2015 10:43:05
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Nii... kui vahetult peale lollipopi uuendust märkasin, et 15% pealt läheb aku ülikiirelt 0% peale ja pilt tasku, siis nüüd läheb juba 25% pealt. Telefon kuum ei ole ega mingit massiivset kasutust ei saa, kõik kasutus on sama mis eelneva aasta jooksul, mingeid appe pole ka eriti peale lasknud. Tuttaval oli peale viimast uuendust üldse nii, et aku läks täielikult peeti ning telefon ei võtnud lõpuks enam juhtme otsas ka pilti ette  |
Mul sama. Pmst ripub koguaeg juhtme otsas. Ilma peab näppides ehk paar tundi vastu ja pimeda pildiga tiksudes vast ca. 20h
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.08.2015 16:05:06
|
|
|
Super AMOLED ja c4v6, kas tehaseseadete taastamise tegite peale uuendust?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
04.08.2015 16:12:26
|
|
|
Mul pole telefon veel lolliks läinud nagu siin eespool kirjeldatakse. Ei ole ka tehaseseadete taastamist teinud.
Aku peab nii nagu ennegi, võib-olla veidi paremini. Aga kuna kasutan igapäevasel Waze-i autos (mis on päris korralik akuröövel) siis harjunud iga öö ka laadima, et hommikut kindlalt täis akuga alustada, vahet pole kas õhtul oli alles 20 või 60% akut.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
04.08.2015 16:27:57
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Super AMOLED ja c4v6, kas tehaseseadete taastamise tegite peale uuendust? |
Jah, ma olen enda teemat juba eespool ka lahanud.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
04.08.2015 21:08:42
|
|
|
Mis siin ikka kiruda, 4,4,4 peale tagasi
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
04.08.2015 21:57:36
|
|
|
Krooms kirjutas: |
Mis siin ikka kiruda, 4,4,4 peale tagasi  |
Ei oska, kõik räägivad mingist flashimisest ja kurat teab millest nagu see oleks arvuti käima või kinni panek. Ma pole sellist asja varem teinud ja pole õrna aimugi kuidas teha
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.08.2015 22:26:41
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Super AMOLED ja c4v6, kas tehaseseadete taastamise tegite peale uuendust? |
Loe teemast. Ma tegin nii enne kui ka pärast uuendamist tehaseseadete uuendamise.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
05.08.2015 21:18:49
|
|
|
Kui ikka kindel soov on 4.4.4 peale tagasi minna siis võin igati juhendada.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
05.08.2015 22:49:00
|
|
|
Krooms kirjutas: |
Kui ikka kindel soov on 4.4.4 peale tagasi minna siis võin igati juhendada.  |
Ma olen nõus lausa midagi sümboolset maksma selle eest kui keegi ootetööna ära teeks. Ma isegi lausa olen mõelnud, et tahaks seda mis kõige alguses peal oli... mis iganes ta siis polnud
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
06.08.2015 08:54:28
|
|
|
Tuttava telefon.
Peale lollipopi uuendust kõne ajal läheb pilt mustaks ja midagi teha ei saa. Peale paari minutit pilt tuleb ette tagasi.
Helistada loomulikult ei saa.
Googeldasin, konkreetset vastust ei saanud, räägiti proximity sensorist. Garantii laks?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
06.08.2015 14:19:00
|
|
|
valgussensor jah tuksis või tarkvara viga, tarkvara puhul aitab tehase seadete taastamine.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
06.08.2015 21:43:23
|
|
|
tsitaat: |
...et tahaks seda mis kõige alguses peal oli |
Mul oli alguses 4,4,3
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
06.08.2015 21:46:08
|
|
|
Z1C ilmumise ajal oli peal 4.3.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
puer
Kreisi kasutaja

|
07.08.2015 17:53:05
|
|
|
Viskasin omale 4K Video Recording + Timeswift Video mod'i peale (LP .270 build). Töötab nagu peab, probleeme pole. Tore mida kõike saab teha kui ainult tarkvara on õige riistvara jaoks. Kahju, et Sony uusi võimalusi luues neid ainult uutele telefonidele pakub ja vanadele uuendusi ei saa.
Läksid peale veel X-Reality + Vivid Z3'elt, Intelligent Call, Backlight, Rotation ja Small Home Icons. Eks näis kas tekitab probleeme tulevikus aga pean tõdema, et selle telefoniga on päris huvitav jaurata. Võimalusi on palju ja rohkem veel. |
Kas see Timeswift Video vajab root'imist?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
08.08.2015 11:37:23
|
|
|
puer kirjutas: |
Läksid peale veel X-Reality + Vivid Z3'elt, Intelligent Call, Backlight, Rotation ja Small Home Icons. Eks näis kas tekitab probleeme tulevikus aga pean tõdema, et selle telefoniga on päris huvitav jaurata. Võimalusi on palju ja rohkem veel. |
Kas see Timeswift Video vajab root'imist? |
Jah. :/ Aga see rootimine on nüüd üpris lihtne ja ei ole vaja BLi unlockida.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|