Täna sain vastuse, et on laos olemas. to2c.com hakkas ka täna tarnima, vist UMI nahuatas neid, XDA -st:
"I spoke to a UMI rep about this and they just confirmed that the phone should work fine out of the box. The suggestion was that to2c had just posted this to appease buyers who were still waiting for their phones. They mentioned they would have a chat to to2c about this as well.
Haven't heard of any other resellers mentioning this... I'm still waiting for mine from coolicool so I'll let you all know what it's like when I get it!"
Aga pole saanud ühtegi vastust ekraani kaitse osas. Äkki siiski valin ASUS Pegasus 2 Plus -i, kui Amazon seda müüb. Igatahes ootan kõigepealt reaalsed arvutustused ära, seniks on Amazon -s Moto G refund ootel.
EDIT: UMI vastas - "Well I recommend everyone with every phone they used to get a screen protector. Umi Iron has a high quality screen and won't scratch that easily. But still recommend protecting it."
viimati muutis ksuuk 05.08.2015 00:16:49, muudetud 1 kord
Info ekraani kitse kohta on ka veel puudlik, teada on, et gorilla glass -i sel pole, oleophobic coating -t ka pole, aga kas on miskit muud või see, et kohe pakutakse telefoni ostes ekraanikilet viitab igasugusele ekraani kaitse puudumisele?
Kergelt skeptiline
Ma just arvan, et kõik on korras, kuna tasuta kile kaks on kõigil kaasas ka nendel mis on 700€
Sega see mingi näitaja ei ole.
Lihtsalt valitud poes oli bundle pakkumine kus kõik lisad suht tasuta.
Kui see silokoonist kaloss ka jura on või isegi vale mudeli jaoks siis 0.89€ võin ma selle ausalt taaskasutusse ka vista
Ma just arvan, et kõik on korras, kuna tasuta kile kaks on kõigil kaasas ka nendel mis on 700€
Sega see mingi näitaja ei ole.
Lihtsalt valitud poes oli bundle pakkumine kus kõik lisad suht tasuta.
Kui see silokoonist kaloss ka jura on või isegi vale mudeli jaoks siis 0.89€ võin ma selle ausalt taaskasutusse ka vista (b)
Oleophobic coating on tegelt hea asi, ilma selleta ekraani puhtana hoida on suht raske, samas on mul 3 -l Moto G -l see enamkasutatavast kohtadest maha kulunud:(. See vutlar ja silikoon on rohkem niisama, pole kunagi ühegi telefoni juures kasutanud. Ekraanikile panin ka alles Moto G -le esimest korda, et niikaua kui veel telefon kasutuses see laiguline ekraan ei häiriks:).
Aga kui Sul isend käes, eks siis tee ekraanitest ära ja jaga kogemusi.
Tra, minu hiinakal läks lampi klaas praguliseks.... ei midagi hullu aga on ikka näha ja ka tunda. Napp 2 kuud saigi see telo mul olla, peab midagi uut vaatama hakkama.
villu70, viitsid äkki teinekord oma rage'i sisse natukene sisu ka panna... mis telefon, mis mudel, kaua olnud ja kuidas läks. pildid ei teeks ka paha. _________________
rmc, homme valges teen pildi aga mis see enam ikka annab, ei viitsi ka mingi garantiiga jamama hakata, nagunii klaasid sinna alla vist ei kuulu.
Pealegi oli sellel veel üks viga küljes, kõrvakõlar tegi mingit ime häält.... jube tähelepanelikult pidi kuulama mida teine rääkis, muidu läks pool juttu kaduma.
Eks ma olin ka selle telefoniga suht karm, telefon persetaskus sõitsin autoga ringi jne.
Nüüd täna jäi korra silma mingi elephone P8000, kaugelt vaadates suht püss relv. Paar lehte tagasi flameas tellis omale selle, ehk annab varsti nats tagasisided kuidas ostuga rahule jäi.
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_188822.html?wid=4
160 daala, pole paha, p8000 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mulle eile jäi see link sila, ega ma eriti otsinud pole _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Huvitav palju need kirjeldatud akumahutavused reaalsusega seotud on, ühelegi mitte-hiina telefoni pole suudetud sellist akut mahutada, kas see on konspiratsiooniteooria või on mingi oluline põhjus miks neile suuremat akut ei panda, samas kui iga teine hiina ime kiitleb oma meeletu akumahuga.
viimati muutis lightbluefox 06.08.2015 11:32:58, muudetud 1 kord
krist2an, on sul ülevaade ka Mi2st plaanis? 2gb versioon tundub päris huvitav.
Kuna ise seda ei kasuta, vaid andsin emale, siis ei oska väga pikalt kirjutada. Küll aga tundus esimesel näppimisel igati korralik tükk. Kvaliteedile pole midagi ette heita, käes mugav ja korralik. Ekraan on ilus terav, kuigi kollakate toonidega (ekraani seadetes saab asja parandada, kuid mitte päris ideaalseks). Ju sealt see hind tulebki. Jõudlus ka igati pädev, performance mode'i kasutades sai kõigega igati sujuvalt hakkama. Arvestades, et Hiinast otse tellides saaks mingi 120-130 euriga kätte, siis pole midagi halba öelda.
Ise ma nendest 3G ja 4G sagedustest suurt aru ei saa. Oskab keegi ehk öelda kuidas käituvad antud sagedustega telefonid Tele 2 võrgus?
1)
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz
Selge, samas oli ju vahepeal mingi jutt, et Tele2 hakkab 2100mhz peal 4G kasutama? (https://www.telegeography.com/products/commsupdate/articles/2015/07/16/tele2-estonia-using-2100mhz-for-4g/)
palju jutte võib olla, aga kui sa just 24/7 1 linnas ei istu, siis 800mhz on vajalik
sellest elisa porrist ei hakka rääkima, avasid mingi x sageduse 4g jaoks _________________ This message was sent from space using stargate
Suutsin oma Xiaomi Mi3 ekraani ära lõhkuda. Väga hullusti katki polegi, kuid puutetundlikkus kadus ära. On seda mõtet üldse parandama hakata, või mõistlikum mõni uus vaadata?
Honorbuy's uus jupp saadaval muidu ning tundub et vahetus just kosmoseteadus ei ole.
Suutsin oma Xiaomi Mi3 ekraani ära lõhkuda. Väga hullusti katki polegi, kuid puutetundlikkus kadus ära. On seda mõtet üldse parandama hakata, või mõistlikum mõni uus vaadata?
Honorbuy's uus jupp saadaval muidu ning tundub et vahetus just kosmoseteadus ei ole.
Ekraanid tunduvad odavad ja isegi kui ise hakkama ei saa, küll keegi 20 euri eest ära teeb. Mi3 vananenud hästi, isegi tänapäeval kiire seade.
http://www.mi.com/note2/specs/ - Kahju et SD kaardi tugi puudub aga super telefon hinna eest - kõige kallim 32GB variant maksab 999yuan ehk umbes 140 euri.. xiaomi have done it again. Kahjuks jälle 800MHz LTE tuge pole, kõik muu olemas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.