Enda i5 3570k 4.3ghz oli koguaeg suhteliselt laes 80-95% kasutust ja videokaardi (780ti) koormus jäi sinna 70% kanti (mingeid piirajaid peal ei olnud). Tekkis kahtlus, et i5 pole piisav.
Enda i5 3570k 4.3ghz oli koguaeg suhteliselt laes 80-95% kasutust ja videokaardi (780ti) koormus jäi sinna 70% kanti (mingeid piirajaid peal ei olnud). Tekkis kahtlus, et i5 pole piisav.
Offtopik- mängisin täna esimest korda bf 3 tdm-i ja pärast 3 roundi olin lvl 100 kuttidega võrdne killide poolest, aga mu mõtte point on see et esmamulje oli jube positiivne. Liikumine mõnusalt kiire ja iron sitega kille lihtsalt voolab kontole. Bf 4-ga võrreldes nagu super mario - kerge.
uued ati driverid pangetavad kohe mängu ,kui hakkad ringi jooksma
Kui uued? Mis versiooni nr? 15.7 ja win 7 ning probleeme pole... _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Kas supportile live chat ka olemas on? Otsisin, ei hakanud justkui silma.
Logisin üle pika aja sisse, keegi venelane on accounti üle käinud, esiteks kõik seaded vene keeles ja teiseks on nimi muudetud russian1puncheriks
Vahetada ei saa, küsib salaküsimust, mille vastust ma loomulikult ei tea...
E: Järgmine probleem.
Punkbuster kickib välja koguaeg, perma ban.
See tähendab siis mida, kas pean uue accounti tegema või redeemid uue koodi ja võin sama accountiga edasi lasta?
Oleneb mida sa mängid. Kui conquest large ja hc, siis ma väga ei imesta miks keegi vajab aimbot-i.
Üldjuhul ma ei saa aru neist inimestest kes mängivad online cheatidega. Ok kui sa mängid sp-d xiitidega ja see veel mingil määral arusaadav, kuna võitled vastu arvutit millel pole probleemi aimimisel.
Samas ma pole ka seda bf4 väga kaua mänginud ka ja enamvähem ka sellepärast, et suurtes kaartides on raske vaenlasi näha ja eriti kui ei tea kõiki populaarseid camp kohti.
Täna ühes raundis hooras attack choppa koos co pilotiga, pilotil oli 103/1 K/D vms. Aga üks veider juhtum oli - ta kasutas jammerit ja 10 sek hiljem minu poole lendas siis kasutas flare .. don't get it. See mingi glitch et pilot ja co pilot vahetavad seate?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.