Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 462, 463, 464 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NPedro
HV kasutaja

sõnum 02.07.2015 11:49:25 vasta tsitaadiga

BF seeria mängudel on kolm levelit icon_biggrin.gif

1. lvl: Ostsid mängu, töllerdad ringi tapad kõike mis liigub ja isiklik tulemus on tähtis.
2. lvl: Oled aru saanud Squad up põhimõttest, eerinevad "perks" ja tiimi töö.
3. lvl: Kasutad Teamspeaki või sarnast ja Squad up oma sõpradega koostööks.

Kui kolmadasse jõuad, on mäng totaalselt teine, mis esimese lvli puhul ja oluliselt nauditavam ja õnnestunum peale teist lvl-t.
Samas on väga palju ka selliseid mängijaid, kes armastavad Teamspeakis lihtsalt jama suust välja ajada mängimise ajal, ilma igasugu koostööta, et lihtsalt sõps olla icon_biggrin.gif
Sellised pelajad pole veel lvl 1st kaugemale jõudnud ega mängust aru saanud ...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 02.07.2015 12:09:28 vasta tsitaadiga

Npedro pead juurde lisama uue punkti 4. lvl: Kasutad Teamspeaki, kõva eeltreening ja osalemine rahvusvahelistel võistlustel BNL, ESL jne. Kui oled 4 taseme mängija siis tava public serverites mängijad kutsuvad sind häkeriks ja piisab astuda oma semudega serverisse, kui sind peale 10m mängimist visatakse admini poolt välja icon_razz.gif põhjusega K/D is over 2 ja kogu meeskonnale pannakse peale eluaegne BAN icon_razz.gif.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 02.07.2015 12:23:35 vasta tsitaadiga

On ka endal selliseid bannimise juhte ette tulnud, kuid alati lahenenud mängija kasuks. Seda küll BF3-s siis
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 02.07.2015 12:49:46 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Mask see isegi väikene skoor. Õiged piloodid teevad rahulikult 90-0 ära probleemide vabalt. Viimase uuenduse käigus kärbiti kõvasti maa vägede võimekusi lennu masinate vastu, siis sellised skoorid on täiesti loomulikud. Seda oli ette teada, et helika tegelinskid lähevad ülbeks kätte. Siin, ei aita muud kui stingerid, iglad kätte võtta 3 mängijal ja lupsti ongi lennumasin maha võetud. See eeldab meeskonna tööd, kuid tava public serverites seda siiski ei kohta. Pigem mängijad kõik keskenduvad isikliku skoori hoidmisele, parandamisele kui abistavad meeskonna liikmeid. On muidugi erandeid. Mingi aeg tagasi üks tundmatu sõdur jooksis alati mul sabas ja toetas padrunitega .. Küsisin, et miks sa nii lahke oled vastas, et nägin, et sa vajad abi ja sinu skoor on kõrge, siis miks mitte aidata. Hiljem mängisime koos 1 nädal erinevates public serverites.Abistaja ise polnud mingi kõva tegija, kuid tema abi oli rohkem väärt kui tapmiste arv. Tänu tema toetusele õnnestus meil kahjutuks teha sraw'ga üle 20 helikopteri roundi jooksul. Nii, et imesi juhtub.

See on jah üsna kena kui leiad kellegi kes viitsib sinuga kaasa joosta ja võidelda nagu üks mees. Samas kui sul terve tiim on loru siis võtab see üsna kiiresti igasuguse võitlusvaimu ära ja hakatakse ka skoorima. Kuid seda on koos hea seltsilisega juba tunduvalt lõbusam teha. thumbs_up.gif

Defon50
HV kasutaja
Defon50

sõnum 02.07.2015 17:15:31 vasta tsitaadiga

Bf4 on inimestel nime poliitika nii kapsa aeda kui olla saab!
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 02.07.2015 18:41:43 vasta tsitaadiga

Täna õnnestus kasutada üht tasulist häkki. Kuni Tänase hetkeni arvasin, et inimesel kellel K/D suht ok ja keda ei saaks üldse häkkeriks pidada ja ei oskaks arvatagi temast seda siis nüüdseks on muutunud minu arvamus ja sugugi ei julge väita, et ta seda ei kasuta. Tal võib see KD kena olla killide ja surmade lõikes, aga samas ei välista see ka häki kasutamist.
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2015 20:07:03 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Täna õnnestus kasutada üht tasulist häkki. Kuni Tänase hetkeni arvasin, et inimesel kellel K/D suht ok ja keda ei saaks üldse häkkeriks pidada ja ei oskaks arvatagi temast seda siis nüüdseks on muutunud minu arvamus ja sugugi ei julge väita, et ta seda ei kasuta. Tal võib see KD kena olla killide ja surmade lõikes, aga samas ei välista see ka häki kasutamist.

Tasulise häkiga on ka võimalik banni saada seega suht risky teema või mis sa arvad ? icon_smile.gif
Olen näinud kuidas servudes on saanud globaalselt banni..
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 02.07.2015 20:20:05 vasta tsitaadiga

owndyaa kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Tasulise häkiga on ka võimalik banni saada seega suht risky teema või mis sa arvad ? icon_smile.gif
Olen näinud kuidas servudes on saanud globaalselt banni..

Jah muidugi on kui lähed ülbeks.

aht0
HV veteran

sõnum 03.07.2015 14:19:34 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:

Nö. ESL'i "pro"-d võivad kasutada häkki mis suurendab tabamistäpsust nii 10-15% ja kõik, rohkem see midagi ei tee. Ekraanilt midagi välja ei loe. Digitaalne sooritusvõime parendamine ehk omalaadi doping.

Varastatud kontodel ja "piiramatu" trial'i peal häkkijatel on pohh, kasutatakse häkki täie raha eest. Ülejäänud kukuvad kuhugi sinna vahele. Oma konto kasutajad üritavad reeglina ikka kuidagi enda häkki peita ja varjuvad "ma olen lihtsalt hea mängija" taha. Kui neil on ajusid, siis ei tõestagi ära. Kui lasevad end lõdvaks, siis näeb neil järel jõlkudes kuidas nad oskavad otsida vastaseid täiesti x kohtadest või trambivad rõõmsalt ringi aga tõmbavad suvalises kohas äkkpiduri peale ja kukuvad nurga taha granaate loopima.. ning ülla-ülla, tapavad kellegi. Ja nii pidevalt.

ainus kellest ma aktsepteerin et reaktsioon võibolla naturaalselt ulmekiire on vasakukäeline eeltiinekas icon_lol.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 03.07.2015 14:40:33 vasta tsitaadiga

Paar päeva tagasi oma meeskonnaga satusime mängima poolakate serveris ja tegime ikka korraliku puhastuse seal. Aga sellest ei tahtnud rääkida, kuid jäi silma üks saksa mängija , kellel olid sellised võimed, et suutis sind lõhna järgi tuvastada ja lisaks veel milline täpsus 60 killist 40 olid pähe lasud. Vapustav onju. Meie küsimustele vastas, et on vana kala ja teab teiste mängijate nõrkusi peast. Mis te siin räägite häkeritest, neid pole olemas, vaid nad on oskus mängijad icon_razz.gif
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 21:27:10 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Nö. ESL'i "pro"-d võivad kasutada häkki mis suurendab tabamistäpsust nii 10-15% ja kõik, rohkem see midagi ei tee. Ekraanilt midagi välja ei loe. Digitaalne sooritusvõime parendamine ehk omalaadi doping.

Varastatud kontodel ja "piiramatu" trial'i peal häkkijatel on pohh, kasutatakse häkki täie raha eest. Ülejäänud kukuvad kuhugi sinna vahele. Oma konto kasutajad üritavad reeglina ikka kuidagi enda häkki peita ja varjuvad "ma olen lihtsalt hea mängija" taha. Kui neil on ajusid, siis ei tõestagi ära. Kui lasevad end lõdvaks, siis näeb neil järel jõlkudes kuidas nad oskavad otsida vastaseid täiesti x kohtadest või trambivad rõõmsalt ringi aga tõmbavad suvalises kohas äkkpiduri peale ja kukuvad nurga taha granaate loopima.. ning ülla-ülla, tapavad kellegi. Ja nii pidevalt.

ainus kellest ma aktsepteerin et reaktsioon võibolla naturaalselt ulmekiire on vasakukäeline eeltiinekas icon_lol.gif

JEP ja selline, et 15-40% teevad kuulid sulle vähem kahju. seda olen täheldanud ka meite meeste peal kahjuks:(( Paljud ei tule ka hardi seal seda parem avastada.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.07.2015 23:38:32 vasta tsitaadiga

viimasel ajal siis sellised errorid

ERROR
Your game session has expired, please log out and then log in again

URM4Z
HV kasutaja
URM4Z

sõnum 05.07.2015 19:11:07 vasta tsitaadiga

Kellelgi BF4-ja on täna plaan pelada ? icon_smile.gif teeks väikese livestreami ka www.hitbox.tv/VGGS

Kellaaeg veel selgumisel icon_smile.gif

Teamspeak oleams icon_razz.gif

Teeks midagi Nonpremium TDM-i or cq
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 05.07.2015 20:14:41 vasta tsitaadiga

no mis kell on plaanis pelada ja kust info saada kus kogunemine. Ja milline on täpne tegevusplaan?
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.07.2015 16:33:32 vasta tsitaadiga

Battlelogi ei lase sisse logida jälle.
Maiku007
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.07.2015 18:28:08 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:

Annab wrong email or password error? Mul annab. Loodan, et see on ajutine nähtus.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.07.2015 18:31:16 vasta tsitaadiga

Maiku007 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Annab wrong email or password error? Mul annab. Loodan, et see on ajutine nähtus.

Jup. Aga nüüd asi korras

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 09.07.2015 10:41:22 vasta tsitaadiga

Kuna normaalsetest domination/deatchmatchi serveritest on puudust siis võtsime ette ja tegime selle. Keelatud shotguns ja igast explosivid peale granaatide.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/a37237c9-6292-4765-b292-63fa70ae6d8d/EST-Domination-Deathmatch-server-No-Shotguns-No-Explosives/

Maplist

Olemas ka teamspeak. IP: taavi.pw ning seal "Battlefield 4 server" kanalid. Kasutaja saab ise ka teha.

tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 09.07.2015 10:46:52 vasta tsitaadiga

Juba tegitegi ära?
Alles eile arutasite kas ja kuidas ja kes liitub.
Igatahes kuhu ja kellele siis rull kanda?

Lowlifer6

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 09.07.2015 12:46:41 vasta tsitaadiga

Õhtul teamspeakis räägib
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.07.2015 16:34:20 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Kuna normaalsetest domination/deatchmatchi serveritest on puudust siis võtsime ette ja tegime selle. Keelatud shotguns ja igast explosivid peale granaatide.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/a37237c9-6292-4765-b292-63fa70ae6d8d/EST-Domination-Deathmatch-server-No-Shotguns-No-Explosives/

Maplist

Olemas ka teamspeak. IP: taavi.pw ning seal "Battlefield 4 server" kanalid. Kasutaja saab ise ka teha.

Lahe eesti servereid kerkib nagu seeni. Igatahes hoian pöidlad püsti teile thumbs_up.gif beer_yum.gif

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 09.07.2015 16:45:23 vasta tsitaadiga

Kellel on kuskil platoonis reklaamida siis võiksite seda teha, aitaksite serveri elule kaasa.
Saigi sellepärast võetud, et polnud kuskil väga enam mängida dominationit. Kas shotgun noobe täis või m320 kasutajaid või hoopis miskit muud puudu.
Praegu sai ära keelatud põhilised späm relvad. Äkki tekib rahvas ja saab nautida korraliku mängu icon_wink.gif

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.07.2015 22:16:10 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Kellel on kuskil platoonis reklaamida siis võiksite seda teha, aitaksite serveri elule kaasa.
Saigi sellepärast võetud, et polnud kuskil väga enam mängida dominationit. Kas shotgun noobe täis või m320 kasutajaid või hoopis miskit muud puudu.
Praegu sai ära keelatud põhilised späm relvad. Äkki tekib rahvas ja saab nautida korraliku mängu icon_wink.gif

Kui samaga vastad siis ikka aitan icon_smile.gif beer_yum.gif

Sai siis seda domination serverit külastatud ja sinnamaani oli lahe kuni mingi külatola. Nimega Maresleg kukkus seal EBV tegelast sõimama täiesti lambist ja peale seda kukkus siis minu kallal taidlema. Tundub, et päris ära joonud ajuga on see Maresleg või lihtsalt suure puudega.

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 10.07.2015 14:36:40 vasta tsitaadiga

Sai serverile parem teambalance plugin pandud.
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 18.07.2015 10:11:38 vasta tsitaadiga

Eile mängisin test alas seda uut kommuuni kaarti. Ei olnud just midagi väga erilist.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 462, 463, 464 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.