Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
02.08.2015 15:42:26
|
|
|
nad ajavad vast midagi segi. "Lõika-kleebi" on "cut-paste" "copy-paste" on "kopeeri-kleebi" . Siiski " kleebi" asemele sobib "aseta" paremini.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
02.08.2015 15:46:49
|
|
|
mul oli sätitud region eesti ja locale english us ja upgradesin selle ms tooliga. ingkiskeelseks jäi ja kõik proged ka alles ja toimivad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
02.08.2015 17:51:36
|
|
|
kellelgi veel firefox jamab win 10 peal? Ühel arvutil on problemaatiline, teistel toimib kõik ilusti. Ning sellel samal arvutil chrome toimib ka hästi.
Probleem selline, et firefoxiga tundub nagu oleks väga halb nett. Laeb kaua või ei lae üldse ära. Asi pole kindlasti netis.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.08.2015 18:01:45
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
kellelgi veel firefox jamab win 10 peal? Ühel arvutil on problemaatiline, teistel toimib kõik ilusti. Ning sellel samal arvutil chrome toimib ka hästi.
Probleem selline, et firefoxiga tundub nagu oleks väga halb nett. Laeb kaua või ei lae üldse ära. Asi pole kindlasti netis. |
proovi firefoxi safe mode
samas mul esineb sarnast jama vahetevahel ka windows8'ga
aitab firefoxi kinni panemine - ei ole viitsinud probleemile lahendust otsida, kindlasti ei ole see firefoxi probleem, pigem kas mõni extension või siis windows mujalt ikaldab, vana ja hapu juba
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
02.08.2015 18:17:16
|
|
|
Sinna arvutile sai täitsa värske windows kah. See teebki asja imelikuks praegu. Ainult adblock ja ID kaardi soft sai lisatud firefoxile.
Ahjaa, FF lakkab töötamast ka aegajalt.
Edit: Safe modes tõesti toimib kiiresti
Edit2: Disablesin ID kaardi lisa ja tundub, et toimib nüüd FF.
|
|
tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
02.08.2015 18:24:02
|
|
|
Pärast clean istalli ei tööta "scrollimine" touchpadis. Peale upgrade'i töötas. Driverite installimine delli kodukalt ei lahenda probleemi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
02.08.2015 18:24:47
|
|
|
Mul ei toiminud ka, aga pool tundi hiljem juba ise hakkas tööle.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
02.08.2015 18:25:41
|
|
|
snap3, Proovisid sedasi, et esialgu lasid need draiverid maha ja siis uuesti peale? Mul nt ei töötanud see, et ei saanud touchpadi välja lülitada (samuti Dell ning Synaptics). Aitaski see, kui ma ise lasin Delli lehel oleva draiveri peale uuesti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
02.08.2015 18:26:54
|
|
|
Kuidas GUEST kontot kasutada? Aktiviseerisin selle ära, aga Sisse logides seda ei paku ja kui enda kasutaja alt sinna püüan minna viskab logimis ekraanile kus seda ei ole?
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
tagasi üles |
|
 |
shushlik
HV vaatleja
|
02.08.2015 18:50:36
|
|
|
snap3 kirjutas: |
Pärast clean istalli ei tööta "scrollimine" touchpadis. Peale upgrade'i töötas. Driverite installimine delli kodukalt ei lahenda probleemi. |
Mul küll HP ja sel oli ka probleeme touchpadiga. Süüdlaseks Microsofti uuenduse poolt pakutav Synaptics draiver (ver 19). Lahenduseks draiveri Roll back või uninstall ja Microsofti poolt pakutavate draiverite automaatse uuendamise ära keelamine. Näiteks selle juhendi järgi. Võibolla Dellile seda uuendust ei pakuta, aga kui kellelgi on touchpadiga probleeme, siis võiks vaadata, mis versiooni draiveriga tegu on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
02.08.2015 19:10:10
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Nii, nüüd lugusid neile kellel on sel ajal igav kui aeglane arvuti oma aeglast Upgradet teeb...
1. lugu: tegemist siis kergemat sorti õuduslooga ja ei sobi nõrganärvilistele ja neile kes kogu aeg unes näevad kuidas häkkerid tema arvutit muudkui ründavad...
Lühidalt siis: Häkkerid pakuvad „pira-tasuta-aktiveerimist” ja sellega koos krüptitakse arvutis olevad failid ja nende lahtikrüptimise eest küsitakse kopsakat rahasummat.
Windows 10 Ransomware Campaigns Already Locking People Out of Their PCs
CTB-Locker ransomware campaign spotted in the wild
It only took two days for the first Windows 10 ransomware campaign to be detected, as Cisco's Talos Security Intelligence and Research Group reports.
Edasi lingil:
http://news.softpedia.com/news/windows-10-ransomware-campaigns-are-already-locking-people-out-of-their-computers-488270.shtml
-------
2. lugu: see on siis helge ja rõõmus, tagades, et ka augustikuus igav ei hakka kuna lubatakse esimest, suuremat, Update-t:
Windows 10 Service Release 1 to Launch This Month
http://news.softpedia.com/news/windows-10-service-release-1-to-launch-this-month-488253.shtml
------
3. lugu: Nüüd vaatame ja piilume heade naabrite-konkurentide aeda, sealt kõlab lauluke „Tule minu valevasse Linux-i purjepaati”.
Nojah, tuleks küll aga kui Distrode-purjepaate on üle 2000-e (Softpedia hosts over 2.000 Linux distributions) siis on väga raske valida, millist eelistada...
Reject Windows 10 and Switch to GNU/Linux Instead, Says Free Software Foundation
Users are urged to use a GNU/Linux operating system
The Free Software Foundation has published a very interesting statement where it urges computer users around the world to reject Microsoft's newly released Windows 10 operating system and embrace the world of free software by installing a Linux distro.
http://news.softpedia.com/news/reject-windows-10-and-embrace-free-software-says-fsf-488237.shtml |
Möhh Tuleb tuttav lugu kus iga uue winniga suureneb korraks linuxi kasutajate hulk ja hääbub sama kiiresti. Ennem ma viskan arviti aknast välja kui pean seda poolvigast linuxit kasutama.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
02.08.2015 19:17:26
|
|
|
Mul jooksis FF win8.1 peal koguaeg kokku iga 5 minuti tagant ja siis lasin maha ja hakkasin chrome-I kasutama.
ID kaardi tuge ju pole ka veel win 10 peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
02.08.2015 19:19:50
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Mul jooksis FF win8.1 peal koguaeg kokku iga 5 minuti tagant ja siis lasin maha ja hakkasin chrome-I kasutama.
ID kaardi tuge ju pole ka veel win 10 peal. |
id kaardi tugi pole ainult Edge browseril, kõikidel teistel toimib ID kaart hästi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
02.08.2015 19:24:20
|
|
|
Panin paar päeva tagasi Win-i updatema 7 pealt ja peale lõunauinakut kõik nagu töötas.
Aga ei tööta, nimelt üritades mängida fulllscreenis asju, hakkavad paljud asjad flickerdama. Lasin uued ATI driverid peale, sama lugu (ATI 6870). Ons kellelgi ideed, mis rohtu selle vastu on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
02.08.2015 19:31:12
|
|
|
Läksin tagasi win 8.1 peale. Tableti jaoks on win 10 liiga toores. Lauaarvutile pigem sobiv.
|
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
02.08.2015 20:12:47
|
|
|
Firefox 39.0 paar asja silma jäänud, mis ei toimi päris endiselt. ID kaardiga autentimist tehes esimene ilmuv aken on see enda nime ja id kaardi andmetega aken, misjärel peaks tulema PIN1 aken, PIN1 aken tuleb aga akna sisu on lõigatud eelmisest aknast ehk mingeid pin-i lahtreid ega nuppe ei ole. Küll aga sisestades klaviatuurilt pin-i ja vajutades enterit autentimine toimib.
Teine silma jäänud on Firefoxi otsimisaken, kus mul on vaikimisi otsingumootoriks Google - sealkaudu otsimine ei toimi, Google avab hoiatuse: "We're sorry... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.
See Google Help for more information." Lihtsalt veebilehitsejas google otsing toimib nagu peab.
Endiselt olen hädas Windowsi käivitamisega, kus käivitamistest õnnestub ehk iga nelja-viies, ülejäänud jäävad poolikuks ja ei saa isegi restarti teha, kuigi justkui Start menüüs liikuda saaks aga ükski valik ei toimi. Mingi asi buutimisel pidurdab, kuskohast seda boot logi saab näha, ei oska seda ise kuskil otsida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.08.2015 20:44:09
|
|
|
Südamlik soovitus - upgrade > reset (keep nothing).
Võib ju tüütu tunduda see nullist alustamine, aga soovitan soojalt selle asjaga.
EDIT: et siis soovitus neile, kes lootsid, et keep apps and files upgrade läheb läbi.
Mul on üsna värske ja standardse riistvaraga arvuti, tavalised programmid ja no ei kõlvanud see variant kuhugi. Uimane, kahtlane ja tagatipuks Adobe CC programmid lakkasid töötamast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
02.08.2015 20:50:31
|
|
|
lenovo T61 1,8ghz cpu ja 2gb ram palju aeglasem kui win7 oli.
tahtsina tagasi minna aga ei ole valikut recovery all. win.old kataloog on olemas. kas home versiooniga ei lase seda teha või mida?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss
viimati muutis Nu 02.08.2015 20:50:47, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
02.08.2015 20:50:43
|
|
|
Tekkis uuendamisel selline veateade:
Tegemist siis usb pulgale pandud iso-ga mis microsofti lehelt tiritud ja olemasolevas windows 7-s tööle lastud.
Windows 10 enda uuenduse app - teeb midagi kuni tahab restarti ja siis on seis endine - ei 10-t ega midagi.....
Jätab windowsi update kuskile mingi logifaili ka, et miks ei?
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.08.2015 20:51:55
|
|
|
Nu kirjutas: |
lenovo T61 1,8ghz cpu ja 2gb ram palju aeglasem kui win7 oli.
tahtsina tagasi minna aga ei ole valikut recovery all. win.old kataloog on olemas. kas home versiooniga ei lase seda teha või mida? |
vaata programs and features alla
millalgi windows 98'ga oli sealt võimalik uninstallida uus windows
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
02.08.2015 20:54:26
|
|
|
tundub jah sedamoodi, et tuleb vabadel päevadel puhas install ette võtta, adb androidi jaoks jamab vilinal, aegajalt hakkab firefox justkui laagima ja tagatipuks kaotas miskil hetkel interneti ka ära. pidin ruuterile nupust restarti tegema.
naljakas oli see, et kui torkasin sony smartwatch3'me usb'ga taha, hakkas kella tühjaks laadima hoopis. devais manager näitas ilusti kella, aga driverit pole leidnud. lasin ise adb drivu peale, peale seda lülitus debugging sisse ja hakkas laadima.
klean install siit ma tulen ...(vabal päeval)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
02.08.2015 21:00:41
|
|
|
bjaka kirjutas: |
Läksin tagasi win 8.1 peale. Tableti jaoks on win 10 liiga toores. Lauaarvutile pigem sobiv. |
Ma ei tea, Surface Pro 3 peal küll ei tundu, mõlemad edukalt upgradetud ja akukestsus paranes samuti...umbes tunni jagu...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
02.08.2015 21:12:18
|
|
|
4 aastat vana HP ProBook 4530s ja peaaegu kõik asjad töötavad.
Probleem ventikaga, uhab pidevalt.
Osad fn klahvid ei tööta, win10 arvab, et tegemist on Lenovo ThinkPadi klaveriga, draiveri pakkujaks ütleb Chicony. Teisel partitsioonil oleval Ubuntul töötavad.
Sõrmejälje lugeja ei tööta, seadmehaldur näitab muude seadmete all kollase hüüumärgiga "tundmatu seade". Kui see ikka on sõrmejäljelugeja, aga küllap on, muud seadmed ju töötavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
02.08.2015 21:16:07
|
|
|
shushlik kirjutas: |
snap3 kirjutas: |
Pärast clean istalli ei tööta "scrollimine" touchpadis. Peale upgrade'i töötas. Driverite installimine delli kodukalt ei lahenda probleemi. |
Mul küll HP ja sel oli ka probleeme touchpadiga. Süüdlaseks Microsofti uuenduse poolt pakutav Synaptics draiver (ver 19). Lahenduseks draiveri Roll back või uninstall ja Microsofti poolt pakutavate draiverite automaatse uuendamise ära keelamine. Näiteks selle juhendi järgi. Võibolla Dellile seda uuendust ei pakuta, aga kui kellelgi on touchpadiga probleeme, siis võiks vaadata, mis versiooni draiveriga tegu on. |
Siim159 kirjutas: |
snap3, Proovisid sedasi, et esialgu lasid need draiverid maha ja siis uuesti peale? Mul nt ei töötanud see, et ei saanud touchpadi välja lülitada (samuti Dell ning Synaptics). Aitaski see, kui ma ise lasin Delli lehel oleva draiveri peale uuesti. |
ei aita kahjuks, proovisin uninstalli olemasolevat ja uue peale lasta (alpps driverid). Mul on ALPS Touchpad, mitte synaptics
|
|
tagasi üles |
|
 |
|