Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
webromps
HV kasutaja
|
31.07.2015 16:18:37
|
|
|
libe kirjutas: |
webromps kirjutas: |
priitval kirjutas: |
Janek99 kirjutas: |
kõigil siin w10 peale juba aga mul pole pakkunud veel upgrade , kuigi regasin ka ennast ammu juba . Pean ootama siis vist ? kellelgi veel pole pakkunud upgrade ?  |
Sama siin 1 päevaks kadus see upgrade ikoon ka ära, täna tuli tagasi ja mingi 2GB on alla ka tõmmatud. |
Misasja , ma olen ainuke kellel pole midagi ?  |
Vaata Update Historyd. Ilmselt on update failinud. Endal ja päris mitmel tuttaval oli see failinud mingi 6x juba. |
vaatasin ja mul on ka korduvalt failinud, juba 28ndast juulist
aga mis tal häda siis on? |
Vaata mis veakood seal on. Ühel juhul on lihtsalt Download lolliks läinud ja veebis soovitatakse Windows/SoftwareDistribution/Download kaust seest tühjaks teha ja Administraatori õigustega uuesti Update käivitada(Googelda täpseid juhiseid).
Teisel juhul võib viga olla, et Data partitsioon (100mb, Win 7) on liiga täis ja ei suuda reserveerida endale vaba ruumi sealt. https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3a6znd/we_couldnt_update_the_system_reserved_partition/
Endal lõpuks toimis see, et tegin Media Tool-iga USB pulga ning Upgradesin selle pealt. Ilmselt oli ka tõrke põhjuseks Grub bootloader, et miks ta esimese hooga ei suutnud peale booti installi jätkata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
31.07.2015 16:35:18
|
|
|
maakas1 kirjutas: |
tsitaat: |
Tundub, et Win7 omanikud sellised, kes teevad Win10-t maha, kuna ei oska või ei suuda harjuda uuendustega
|
Põhimõtteliselt õige. Kui uuendused on ebavajalikud ja praktilisus kaalub üles mõned innovaatilised featuurid, siis miks peaks takka kiitma suure hurraaga üleshaibitud
mõttetusi?
Kõik need poolpidused appide paaritamised, nuhkvara pealesurumised ja koopamaalingute tasemel disain on tavalisele tööinimesele sama vajalikud, nagu teine p34se.
tsitaat: |
Just. Uue asja puhul oskamatus ja mõningane hämmingon arusaadav, asjade muutudes tulebki ümber kohaneda ja mõned uued asjad omale selgeks õppida
|
Ei.
Tuleb meelde South Parki Entity osa. |
Tahad tööd teha kasuta Mac'i, featuuride ja mu jamaga mängida - kasuta Win'i.
Paraku pean töö spetsiifikast tulenevalt ka ise Windowsi maailmaga jamama. Õnneks küll vaid põgusalt.
OT: Mis aga teise p34se'sse puutub, siis seda oleks enamustele meie eelarveliste asutuste töötajatele küll vaja - üks p34se väsib ju õhtuks ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
31.07.2015 17:00:45
|
|
|
[quote="Etz"]
bjaka kirjutas: |
Tablet mode võiks rohkem windows 8 metro stiilis olla, eriti meeldis 8 tollise tableti peal täisekraanis IE. |
Edge töötab ju samuti täisekraanis, kui tablet mode on sisse lülitatud...
Hmm, minu arust mitte, ikka on all ju start menüü riba ja üleval aadressi rida, kui samas widnows 8l oli kogu ekraan täidetud veebilehega, mis oli 8 tollise tableti puhul palju mugavam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
maxman007
HV kasutaja
|
31.07.2015 17:38:34
|
|
|
libe kirjutas: |
Janek99 kirjutas: |
kõigil siin w10 peale juba aga mul pole pakkunud veel upgrade , kuigi regasin ka ennast ammu juba . Pean ootama siis vist ? kellelgi veel pole pakkunud upgrade ?  |
Sama siin 1 päevaks kadus see upgrade ikoon ka ära, täna tuli tagasi ja mingi 2GB on alla ka tõmmatud. |
Misasja , ma olen ainuke kellel pole midagi ?  |
Vaata Update Historyd. Ilmselt on update failinud. Endal ja päris mitmel tuttaval oli see failinud mingi 6x juba. |
vaatasin ja mul on ka korduvalt failinud, juba 28ndast juulist
aga mis tal häda siis on? |
Vaata mis veakood seal on. Ühel juhul on lihtsalt Download lolliks läinud ja veebis soovitatakse Windows/SoftwareDistribution/Download kaust seest tühjaks teha ja Administraatori õigustega uuesti Update käivitada(Googelda täpseid juhiseid).
Teisel juhul võib viga olla, et Data partitsioon (100mb, Win 7) on liiga täis ja ei suuda reserveerida endale vaba ruumi sealt. https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3a6znd/we_couldnt_update_the_system_reserved_partition/
Endal lõpuks toimis see, et tegin Media Tool-iga USB pulga ning Upgradesin selle pealt. Ilmselt oli ka tõrke põhjuseks Grub bootloader, et miks ta esimese hooga ei suutnud peale booti installi jätkata. |
ise kasutasin cmd käsku wuauclt.exe /updatenow
_________________ Keyboard missing - press F3 to continue. |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.07.2015 17:44:41
|
|
|
Kes siin on saanud selle DVD rakenduse MCE asemele. Kuidas ja kust saada?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
31.07.2015 17:49:36
|
|
|
Üritab siin ka win 7 masinale selga ajada win 10`t. Aga ei midagi.
Kord tirib alla mingi 2,8GB, siis peale restarti 6GB ja kord ka 8GB datat. Aga peale seda kui ütleb, et ok uuenda nüüd windowsi siis peale restarti on ikka seis endine.
Win update ütleb, et failed ja rohkemat infot ta ei anna.
Proovisin ka käsku wuauclt.exe /updatenow aga ikkagi peale restarti midagi ei tee...... Täielik müstika.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
31.07.2015 17:49:44
|
|
|
Sai üks tutikas Lenovo G50-45 läpakas ostetud. Originaalis oli win8.1 with bing peal.
Põhimõtteliselt ei jõudnud läpakat töölegi panna kui küsis, et kas tahan win10 installida. Muidugi nõustusin
Tiris ja installis siis ära, täiesti valutult. Aega võttis kokku umbes 2 tundi (arvuti esimesest käivitamisest kuni win10 installi lõpuni). Nüüd istub seal Windows 10 Home.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.07.2015 17:54:14
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kes siin on saanud selle DVD rakenduse MCE asemele. Kuidas ja kust saada? |
Võtad 90 peäva 8.1 triali ja paigaldad win 8.1 PRO with MCE võtmega ja siis lased W10 update peale
Kuldne ja hetkel peaks kõik kenasti valiidne olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.07.2015 17:58:46
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Võtad 90 peäva 8.1 triali ja paigaldad win 8.1 PRO with MCE võtmega ja siis lased W10 update peale
Kuldne ja hetkel peaks kõik kenasti valiidne olema. |
Ma paigaldasin olemasolevale 8.1+MCE W10 uuenduse ja seejärel tegin formati ja alustasin puhtalt lehelt. Mida ja kust otsida. Mis selle äpi nimi üldse oli.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman007
HV kasutaja
|
31.07.2015 17:59:51
|
|
|
PCman kirjutas: |
Kord tirib alla mingi 2,8GB, siis peale restarti 6GB ja kord ka 8GB datat. Aga peale seda kui ütleb, et ok uuenda nüüd windowsi siis peale restarti on ikka seis endine.
Proovisin ka käsku wuauclt.exe /updatenow aga ikkagi peale restarti midagi ei tee...... Täielik müstika. |
vaata kas win hakkas uuendust tirima?
_________________ Keyboard missing - press F3 to continue. |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
31.07.2015 18:36:16
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Kuldne ja hetkel peaks kõik kenasti valiidne olema. |
Ma paigaldasin olemasolevale 8.1+MCE W10 uuenduse ja seejärel tegin formati ja alustasin puhtalt lehelt. Mida ja kust otsida. Mis selle äpi nimi üldse oli. |
Nagu ma aru sain, siis see app tõmmatakse Windows Update'st ainult kui teed upgrade Windows 10'le ja sinna jääd, clean installiga jääd ilma!
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
31.07.2015 19:02:29
|
|
|
PCman kirjutas: |
Proovisin ka käsku wuauclt.exe /updatenow aga ikkagi peale restarti midagi ei tee...... Täielik müstika. |
Tõmba media creation tool ja lase käima, kühveldab installika kohale ja laseb käima.
http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.07.2015 19:04:41
|
|
|
ma olen seal update history's juba vist 5 erinevat veateadet näinud - justkui keerutab ja otsib põhjendusi, miks mulle tasuta uut windowsi mitte paigaldada
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
31.07.2015 19:47:31
|
|
|
Sai ka lõpuks 10 pro peale. Edge oli päris kasulik - sai ilusti chrome alla tõmmata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
31.07.2015 20:16:55
|
|
|
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
31.07.2015 20:23:50
|
|
|
tõmbasin ka selle uuenduse rakenduse..
mõtles peale käivitust viis sekundit ja pisike aknake (MessageBox) ilmus, teatades "something happened". Teatekastikese enda pealkiri oli sama, "something happened". Peale "OK" vajutamist teade kadus ja rakendus sulgus. Ülimalt informatiivne..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.07.2015 20:23:51
|
|
|
Ainus mure so far on Foobari helitugevuse slaideri mittetöötamine. Kõik muu on super.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
31.07.2015 20:24:07
|
|
|
Ehh, kahel arvutil ebaõnnestus upgrade.
Esimene arvuti Asus Transformer T100T, andis veateate:
0x80070070 - 0x2000C
Installimine nurjus etapis "SAFE_OS"; tõrge ilmnes toimingu "APPLY_IMAGE" käigus
Teine arvuti on lauakas. Seal tuli lihtsalt teade, et ei õnnestunud, miskit läks viltu. :/
|
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
31.07.2015 20:30:26
|
|
|
no on vaja sel win10'l koguaeg emaplaadi helidrivereid ja programme tagasi installida peale arvuti restarti, kui olen eelnevalt kõik uninstallinud ja disablenud device managerist. nagu mv
|
|
tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
31.07.2015 20:31:02
|
|
|
Samsung magician ei tunne OS-i ära ja ei saa RAPID sisse lülitada :/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
31.07.2015 20:38:08
|
|
|
mul oli magican kogemata peale jäänud ja peale upgrade vaatasin mis tray ikoon see on ja siis tuli meelde. nii et töötab.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
31.07.2015 20:43:35
|
|
|
Upgradiga ehk kuna oli juba enne sisse lülitatud, puhta installiga küll ei toimi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |