Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas mängid Hearthstone'i? |
Jah |
|
62% |
[ 5 ] |
Ei |
|
37% |
[ 3 ] |
|
hääli kokku : 8 |
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
30.07.2015 15:25:49
|
|
|
see brawl on liiga random jah aga suht savi. Seal on hea igast queste ära teha.
Vahest veab omal seal sigahästi, vahest vastasel. See rag vs. nef brawl oli muidugi täielik jama
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
30.07.2015 16:13:02
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
kuna see uus pakk välja tuleb? Kas kohe 1 augustil vï augusti jooksul? |
mingi kõlakas käis läbi et Arenasse tulevad uued kaardid 19.08 ja EU serveris on TGT launch 25.08
Allikat ei mäleta, kinnitada ei oska, aga tundub kuidagi loogiline.
Koguge kulda ja dusti härrased .. veel on aega
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
battlear
HV kasutaja

|
30.07.2015 20:51:18
|
|
|
Kui arvuti kuupäev panna 24. augusti peale ja proovida neid uusi pakke avada, juhul kui oled pre-orderi teinud, pidi mäng kokku jooksma (redditist võetud). 24-25 tundub seega loogiline jah .
Ise kogun ka goldi, raha pakkide peale ei raiska, lihtsalt ei suuda raha kulutada, kuna pakid on randomid. Solo adventurite eest käin küll välja, seal maksan kindla summa kindla kogemuse ja kaartide eest, ei teki hiljem sellist tunnet, et olen petta saanud vms... võib-olla minu isiklik hälve, aga selline ma juba olen .
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
30.07.2015 22:02:54
|
|
|
Kuna sul pole enne yhtegi kaarti siis pettuda on väga keeruline kui just enamus kaarte yhesugused pole. Kuna igast võimalusi ja combosi peaks jōhkralt juurde tulema siis võib iga kaart ära kuluda pikas perspektiivis
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
30.07.2015 22:41:37
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
igastahes ma ostsin selle pre orderi ära. Tuleb soodsamalt kätte kui hiljem yks pakk. Ja ei viitsi seda tolmu koguda ... tahaks kohe mingeid ägedaid decke teha |
Ise mõtlen.. kuld ja kõik läheb mul hetkel GvG ja Classic pakkide ja kaartide peale, kuna endiselt on päris head kaardid veel puudu. Muidugi... oleks 20$ = 20 pakki võimalus siis oleks juba ostnud... 50-st pakist, tõenäoliselt on pooled kaardid kordused umbes :/
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
31.07.2015 00:09:00
|
|
|
Mafia kirjutas: |
50-st pakist, tõenäoliselt on pooled kaardid kordused umbes :/ |
siis lased topelt kaardid dustiks ja teed vajalikke. ise võtsin ka see 50 pakki ligi endale... eks näeb mis tuleb..
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
31.07.2015 01:04:35
|
|
|
rabasin ka selle paki ära, nii nummi card backi saab ju
aga muidu tundub, et skilli ei ole ega tule
pool aastat toksitud aga 5 rank on põhimõtteliselt lagi minu jaoks
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
5 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
31.07.2015 13:14:46
|
|
|
Rank 5 juba igati viisakas
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
31.07.2015 22:23:12
|
|
|
Mitu korda rank 6-7 vahel pendeldanud midrange feign death hunteriga
Just oli mäng, kus rank 6 priest sai endale turn 3-eks 18/18 lightwelli. Mul polnud midagi vastata ent topdeckisin explosive trapi.
Panin selle kiirelt mängu ja priest ei julgenud rünnata, sest arvas, et freezing trap xD
Niimoodi bluffisin 3 turni kuniks sain Mad Scientisti väljale, mille siis kohe quickshottisin, et päris freezing trapi mängu saada.
Mingihetk sain kätte Stalagi (feugen oli siis juba surnud) ning kuna feign death kah käes oli, siis läks 7 mana eest väljale 7/4 ja 11/11 Thaddius
Esimese Thaddiusega sain maha priesti 18/18 lightwelli, teise Thaddiusega suutis priest hakkama saada ent minu topdeck Dr Boom võitis mängu.
Polegi vist nii eepilist mätsi olnud varem
18/18 Lightwell, secretiga bluffimine ning double Thadiuse tõttu võit
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.08.2015 00:38:01
|
|
|
Täna sai livestreamis nalja Fel Reaveri deckiga Arenas
Panen mingi video ka üles hiljem.
Igatahes oli see esimene või teine Arena mäng, esimeses neljas mängus Fel Reaver algus käes.. teine mäng lõppes nii, et võit tuli ÜLI napilt.. kõik kaardid olid läinud aga täpselt lethal
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
02.08.2015 15:44:59
|
|
|
Kuldne warlock olemas
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
03.08.2015 12:53:01
|
|
|
ma jandin endiselt kuldset maagi taga.. 200 võitu veel minna. praeguse tempoga võiks jõuluks olemas olla
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
03.08.2015 13:14:18
|
|
|
flake, üllas eesmärk
Mul kuldsest shamanist alla 100 võidu puudu. Aga bloodlust shamanist siiber.
Tahaks overload shamani mängida aga selleks oleks vaja kahte Earth Elementalit.
Ja täielikust mech shamanist on ikkagist puudu doomhammer :/
Hetkel käib üldse uueks expansioniks kulla kogumine
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
03.08.2015 13:39:23
|
|
|
ma tõsiselt loodan et meta muutusega kaob veidi neid facehunter/zoolock decke vähemaks. ma olen viimasel ajal auto-concedema hakanud nende vastu. hoian see 2-3 minutit kokku, mis tappa saaks ja leian uue vastase.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.08.2015 14:06:02
|
|
|
mis te arvate, kui praegu olemas suur osa põhimängust kaarte + naxxaramas expansion. Kas on mõtet veel see goblinsite ja blackrocki adventure packid osta enne uut expansionit?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
03.08.2015 15:36:18
|
|
|
mis goblini adventure?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
03.08.2015 15:41:18
|
|
|
Goblins (misiganes see täielik nimi oli) oli viimane laiendus. Selle kaartide saamise jaoks võib hetkel näiteks arenat teha, kui seal hästi läheb, siis tulevad kaardipakid odavamalt kätte kui need eraldi osta. Hetkel saab arenast ju ainult goblinsite kaarte. Peale seda järgmist laiendust saab olema rändom, kas tuleb baaskaartide pakk, goblinsid või selle tulevase lainduse kaardipakk, ehk siis hetkel on kindel mis pakk sealt tuleb, tulevikus enam pole.
Blackrock adventure'i puhul on ju asi lihtsam...vaata mis kaardid sealt saada on võimalik ja otsusta, kas konkreetset kaarti vaja on, ehk siis saab osta ju ainult seda seikluse osa, millest saadavat kaarti vaja on...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
04.08.2015 12:09:29
|
|
|
Blackrock on kindlasti mõtet, kasvõi juba Emperor Thaurissani pärast.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.08.2015 20:52:04
|
|
|
Päris huvitavad kaardid on tulemas. Tundub et mäng muutub põnevaks, on oodata uusi huvitavaid decke
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
05.08.2015 22:15:43
|
|
|
tsitaat: |
on oodata uusi huvitavaid decke
|
Deckide varieeruvus on ladderis ikka väga lahja, seega kaldub see olema liigne optimism handlocki paneb siin mõni aegade algusest.
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
06.08.2015 03:18:13
|
|
|
Nonii, nüüd siis võib iga season rank5 ära grindida, saab nodi vähemalt. Peale rank5 eriti suuremaid auhindu ei saa, veidikene dusti ainult.
Spoiler 
"We love receiving feedback from the Hearthstone community. One thing that we’ve been hearing a fair bit of is that, when playing on the Ranked Play ladder, people often feel hesitant to continue playing after reaching a particularly good rank. It simply feels like too much of a step backwards if they lose a rank or two. Based on that feedback, we’re making a change that we think will help put players’ minds at ease so that they can continue enjoying Ranked Play and pursuing even greater heights."
"Beginning this month, each player’s Quest Log will display the highest rank they have reached during the month and recognize their accomplishment. Additionally, we’ll be awarding players who progress past rank 20 with some minor rewards as a way of congratulating them for their achievements. Eligible players will receive a treasure chest at the end of each season containing the season’s Ranked Play card back, one or more golden cards, and some Arcane Dust. What’s in the chest is determined by your highest rank over the course of the season. For example, a player whose highest rank was 17 will receive a golden common card, 20 dust, and the season card back."
Rank 17 chest
Rank 5 chest
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
06.08.2015 10:51:49
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Nonii, nüüd siis võib iga season rank5 ära grindida, saab nodi vähemalt. Peale rank5 eriti suuremaid auhindu ei saa, veidikene dusti ainult.
Spoiler 
"We love receiving feedback from the Hearthstone community. One thing that we’ve been hearing a fair bit of is that, when playing on the Ranked Play ladder, people often feel hesitant to continue playing after reaching a particularly good rank. It simply feels like too much of a step backwards if they lose a rank or two. Based on that feedback, we’re making a change that we think will help put players’ minds at ease so that they can continue enjoying Ranked Play and pursuing even greater heights."
"Beginning this month, each player’s Quest Log will display the highest rank they have reached during the month and recognize their accomplishment. Additionally, we’ll be awarding players who progress past rank 20 with some minor rewards as a way of congratulating them for their achievements. Eligible players will receive a treasure chest at the end of each season containing the season’s Ranked Play card back, one or more golden cards, and some Arcane Dust. What’s in the chest is determined by your highest rank over the course of the season. For example, a player whose highest rank was 17 will receive a golden common card, 20 dust, and the season card back."
Rank 17 chest
Rank 5 chest
|
oo, super
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeso
HV vaatleja
|
06.08.2015 12:02:05
|
|
|
Nüüd tuleb rohkem patroneid ja facehuntereid
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
06.08.2015 12:16:14
|
|
|
seda patronit on ikka väga nyri mängida. Pmst sõltub kõik sellest mis sul 8 -daks käiguks käes on. Mul tavaliselt pole selle ajaks seda mida vaja ja siis vaatad kuidas sust pannakse teerulliga yle
eriti pole seda patrronit mänginud kah, ehk on lihtsalt liiga lyhike aeg ja on sattunud kehv jooks.
Sama case controliga- no enamus vastased sõidavad yle nägu naerul- kas siis pole endal jooksu või siis vastas aint sellised tegelased kelle vastu control warrior nii või teisiti hädas on
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
07.08.2015 00:30:45
|
|
|
Mängisin täna siis UUT Hearthstone expansionit päris lahe.. üritasin ka mingid kaadrid videosse saada aga oli väga raske ühe käega filmida ja teisega mängida ning rääkida veel
Igatahes positiivne lisa tulemas!
Hearthstone booth Gamescomil on MEGAAAA!!! Ülinice lihtsalt
Mingi pilt minust ja vastasest, kes mind ühel käigul healis 6 elu võrra
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |