Mõtlesin, et jagan kah oma vaimusünnitist:
Druid
2x Abusive Sergeant
2x Lepper Gnome
2x Power of the wild
2x Wrath
2x Haunted Creeper
2x Loot Hoarder
2x Murloc Tidehunter
2x Nerubian egg
2x Savage Roar
2x Razorfen Hunter
2x Poison Seeds
2x Soul of the forest
2x Dragonling Mechanic
2x Silver Hand Knight
1x Dr. Boom
1x Stormwind Cahmpion
Hetkel kerkisin ainuüksi selle deckiga mängides rank 18-st Rank 12-ni. Eks näis kuidas edasi. Sain alles nüüd esimese kaotuse Druidi vastu ja sedagi seetõttu, et ühel hetkel kui oli välja vaja panna minione, sain maast neli roundi järjest spelle...
Decki mõte? Omada laual pidevat arvulist ülekaalu, et Poison seeds väljakäimisel säiliks ülekaal. Eriti magus on see siis, kui enne poison seeds'i on minionitel veel Soul of the forest kah peal. Phmt insta win. Lisaks on arvulise ülekaalu säilitamine oluline, et saada võimalikult suurt kasu Savage Roar või Power of the Wild Spellidest. Seetõttu olengi lisanud oma decki vähemalt kõik need tüübid, kes välja käimisel toovad kellegi teise kah välja. Ülejäänud tüüpide valimisel olen arvestanud sellega, et tüüp peab olema selline, keda ei ole mul kahju Poison seeds'le ohverdada vaid pigem annaks lausa kasu. Töötab see deck! Teekonnal 18-st 12-ni kohtasin omajagu Maage ja vähemalt kolmelt sain RageQuiti hetkel, mil kuuendal käigul panin oma massidele Souls of the forest peale teades, et round 7 lendab maag Flamestrikega peale. Ja ei oska nad seda SotF kaarti nagu oodata kah. Lasevad mul pidevalt rahulikult ülemvõimu ehitada eeldades, et round 7 teevad nad puhta platsi. Ei tee!
Edit: LOL! Ja veel üks maag sai omatud nii, et mind lisati koheselt sõbraks, et jahuda midagi TopDeckimisest peale seda, kui turn 8 väntasin SotF ja Poison seeds combo ning turn 9 oli valik, kas lõpetan ta piinad stormwind championiga või Savage Roar'ga. Otsustasin viimase kasuks. "lol deck with commons" <- olid tema sõnad
kiriE, ma nägin täpselt sama decki, ehk mõned kaardid teised mõni aeg tagasi. Täiesti ära rekkis mu. Käis mingeid tobedaid 1-seid minone lauale ja plnud aega removeda neid.. pani deathrattle summon 2\2 drent ja siis käis veel trobikond uusi välja ja uuesti mitte sittagi polnud vastu käia _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Peab õhtal proovima. Hetkel pole yldse motti pelada. Vast uued kaardid teevad asja jälle huvitavaks. Hetkel on siiber ees. Aint samad deckid ja kaardid. Igav
Peaks portalite oma olema, aga Blizzard failinud ning EUs hoopis Nef vs Rag online lasknud.
Kiirelt ära teeb, siis ehk Brawl reward nullitakse ära ja saab 1 veel.
Rsk see brawl oli ylijama. Mingi 6 mängu kaotasin ja siis kuidagi sai võidu. No täielik bingo. Vastasel kõik mis vaja ja endal mitte muhvigi. Täielik jama
Rsk see brawl oli ylijama. Mingi 6 mängu kaotasin ja siis kuidagi sai võidu. No täielik bingo. Vastasel kõik mis vaja ja endal mitte muhvigi. Täielik jama
Proovi oma õnne täna lotoga . Tegin 4 mängu, iga klassiga ühe (maag,paladin,druid ja rogue) - kõigiga võitsin
edit: Kr6ll, proovi nüüd uuesti. Saad portalitega hullata. See rng.... Tegin 5 mängu eelpool mainitud druid deckiga ja sain kõik lutti, sest kas polnud piisavalt low cost minione alguses, mida mängida või olid vastasel low cost minionid/spellid, kes kuni 5nda turnini minu poole puhtana hoidsid
viimati muutis Ak_47 29.07.2015 21:19:28, muudetud 1 kord
See brawl on tugev läbikukkumine, kogu värk on liiga random.
Proovisin eile mängida seda ja 10-st mängust sain ainult 2 võitu, võidud tulid ka sellepärast, et sain normaalsed kaardid kätte, mõned spellid ja low-level mobid, kui neid alguses vaja oli.
Enamasti tulid mulle sinna sellised 7-10 mana maksvad mobid, mida välja käia ei kannatanud ja 0-1 spelli, väga raske vastu saada vastasele, kellel on ca 5 spelli ja head low mana mobid kohe
olemas, 4-dna turni lõpuks olin pähe saanud enamustel juhtudel. Kiireim kaotus tuli see, kui vastane pani alguses välja kohe flamewalkeri (deal 2 random damage after you cast a spell), iga portal on spell, seega
turni pealt tegi see tegelane mulle 6 dammi keskmiselt.
Hetkel olen rank 8 kandis mech shamani ning midrange hunteriga.
Shaman oma Fel Reaveritega on korralik all-in deck Aga kui vastaste tüüpiliste deckide arhetüüpe teada, siis saab enam-vähem aru, millal võid teda mängida ja millal mitte. Aldoran Peacekeeper + annoy-o-tron wreckib korralikult asja ära.
Hunteril pole korralikku card draw-d ja see rikub tihti kõik ära.
Samas ainuke Hunter, mida ma hetkel viitsin mängida, ongi midrange feign death hunter. Vähemalt on põnev... ei ole kogu aeg ainult face.
Kas keegi on suutnud mõnes deckis snipe-id tööle saada? Kuskil rank 8-st on jõle raske igatahes edasi saada
Siin hunteri decklist muidu:
Mingihetk proovisin midagi aggro dragon priestiga, kuna see 1 mana 2/3 draakon annab tavaliselt meeletu tempo eelise ja kui saab vastase alla 15 elu, siis 6/6 crusher muutub 9/9-ks. Aga nähtavasti pole ka see piisavalt hea, et nii rank 12-st edasi pääseda. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
ma ei saa aru kuidas need prod suudavad iga päev tundide kaupa yhtesi ja samasi decke taguda
eriti see forsen kes paneb pmst aint kahte decki ja seda kuude kaupa, kui mitte aastate kaupa
Saad selle eest pappi rohkem kui ratsahobusel s*tta, siis võin kasvõi üht decki aasta otsa taguda.
Annetustega teenib tüüp juba vähemalt 15-20k USD per month.
igastahes ma ostsin selle pre orderi ära. Tuleb soodsamalt kätte kui hiljem yks pakk. Ja ei viitsi seda tolmu koguda ... tahaks kohe mingeid ägedaid decke teha
See brawl on tugev läbikukkumine, kogu värk on liiga random.
Proovisin eile mängida seda ja 10-st mängust sain ainult 2 võitu, võidud tulid ka sellepärast, et sain normaalsed kaardid kätte, mõned spellid ja low-level mobid, kui neid alguses vaja oli.
Enamasti tulid mulle sinna sellised 7-10 mana maksvad mobid, mida välja käia ei kannatanud ja 0-1 spelli, väga raske vastu saada vastasele, kellel on ca 5 spelli ja head low mana mobid kohe
olemas, 4-dna turni lõpuks olin pähe saanud enamustel juhtudel. Kiireim kaotus tuli see, kui vastane pani alguses välja kohe flamewalkeri (deal 2 random damage after you cast a spell), iga portal on spell, seega
turni pealt tegi see tegelane mulle 6 dammi keskmiselt.
Tegin eile maagi vastu, kes lükkas samuti flamewalkeri suht alguses kohe püsti,ning käik hiljem tuli Echo of Medivh.Suht kiirelt tuli Concede.
Aga muidu iseenesest mulle see brawl meeldib.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.