Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
sirius4k
HV veteran

|
30.07.2015 08:41:08
|
|
|
Tee puhas install.
|
|
tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
30.07.2015 08:50:00
|
|
|
Nonii,
upgradisin eile mõlemad masinad 8.1->10, täna tuli selline meil:
tsitaat: |
"It looks like you've reached your device limit for installing apps and games from the Store on your Windows 10 device. If you want to install apps and games from the Store on another Windows 10 device, remove a device from the device list."
|
Avades seda linki (Apps & Games devices) näitab ainult ühte arvutit
Your devices menüüs näitab kahte arvutit
Mõlemad edukalt aktiveeritud.
Mõlemad installisin tool-iga, et mitte oodata. Ainuke vahe et ühes masinas oli "reserve your copy" ikoon taskbaris, teisel ei olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pro7
Kreisi kasutaja

|
30.07.2015 09:05:29
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Tee puhas install. |
Millele?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
30.07.2015 09:06:02
|
|
|
Pro7 kirjutas: |
Tee puhas install. |
Millele? |
Arvutile. Nüüd, kui upgrade on tehtud, saad teha puhta installi. Näha on, et su upgrade protseduur ei läinud päris valutult.
---
Ma lugesin, et MS lasi välja DVD Player'i tegelastele, kellel oli Windows 7/8 Media Centeriga. Mul seda kindlasti ei olnud, aga nüüd see uus app on täitsa olemas. Näeb suht sama algeline välja, nagu Filmid ja telesaated app (kaasasolev video pleier).
viimati muutis sirius4k 30.07.2015 09:09:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.07.2015 09:09:35
|
|
|
No endal oli W8.1 koos MCEga ja ei pakuta mingit äppi. Lisaks ei ole eile õhtust alates uus windows aktirveerunud. Kobiseb midagi litsentsi üle. Sisetage võti jne.
No ei saa ju W8 võtit sisestada. Või saab?
Ma sain aru, et arvuti aktiveeritakse automaatselt. Kasutasin upgrade varianti, sest puhta installiga ei pidanudki esimesel korral aktiveeruma.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
30.07.2015 09:10:09
|
|
|
jägaja kirjutas: |
No endal oli W8.1 koos MCEga ja ei pakuta mingit äppi. Lisaks ei ole eile õhtust alates uus windows aktirveerunud. Kobiseb midagi litsentsi üle. Sisetage võti jne.
Ma sain aru, et arvuti aktiveeritakse automaatselt. Kasutasin upgrade varianti, sest puhta installiga ei pidanudki esimesel korral aktiveeruma. |
8 võti ei kära jah ja peab ikka võluväel ikka ise aktiveeruma, nagu kõigil teistel
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
30.07.2015 09:13:10
|
|
|
pinTero kirjutas: |
Hoiatuseks väikeste SSD omanikele: Media Creator utiliit jätab oma sikutatud soga kõik kettale peidetud kausta alles (isegi, kui ISO fail valmis on ehitatud ja utiliit kinni pandud)
C: ketta juurikas laiutab hetkel 10,2GB $Windows.~WS kaust (sai ka võetud 32/64bit kooslus). Tundub justkui bugi olevat - kui ISO valmis, võiks tiritud failid ise ära kustuda.. |
Nagu ka windows.old kaust, need failid saab lihtsalt eemaldada Disk cleanupiga nagu alati igasugu SP ja updatest jäänud laga.
Mul andis 23GB vabaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
30.07.2015 09:15:31
|
|
|
kui mulle tuleb alla see win10 installikas ja ma uuendust ei tee, vaid jään ootama nn. küpset versiooni.
Kas siis mu arvutis vahetub see installikas parema vastu välja?
kui ei, siis on see ju eriti nõme, et terve nett on lendavaid installikaid täis, mida paljud kasutada ei soovigi.
Võiks ikka siis tõmbama asuda, kui oled otsustanud, et aeg on küps. Ja siis saad tolleaegse versiooni.
_________________ Hapud viinamarjad
viimati muutis Hiid 30.07.2015 09:17:36, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
30.07.2015 09:17:10
|
|
|
Hiid kirjutas: |
kui mulle tuleb alla see win10 installikas ja ma uuendust ei tee, vaid jään ootama nn. küpset versiooni.
kui ei, siis on see ju eriti nõme, et terve nett on lendavaid installikaid täis, mida paljud kasutada ei soovigi.
Võiks ikka siis tõmbama asuda, kui oled otsustanud, et aeg on küps. Ja siis saad tolleaegse versiooni.  |
Uuendus tõmmatakse esmasel võimalusel. See, millal sa selle peale lased ja kas üldse, on sinu teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
30.07.2015 09:21:34
|
|
|
trebla kirjutas: |
Mis nipiga ma saaksin sama protseduuri kaudu ingliskeelse W10? W8.1 Regional settingud ära muuta ?
Kas c:\$Windows.~BT ja c:\$Windows.~WS võib enne ära kustutada või läheb siis hoopis sassi omadega ja kustutada peale edukat upgradet? |
Üks rääkis, et tuleb Region and Language all Format: English ja Administrative non-Unicode all samuti English ja siis peaks õiges keeles toimuma see asi.
Ära sa neid enne upgrade lõpetamist küll ära kustuta. |
Tänan. Vaatan õhtul seda asja. Vaatasin sinna c:\$Windows.~WS sisse ja seal on mõned et-ee nimelised kataloogid. Kas tõmmati mulle vaid eestikeelne kaup või on need vaid language packi failid ja ingliskeelne kraam on ka downloaditud? Iseenesest katkestasin kohe installi, kuna pakutud ainuke lahendus pole OK variant.
Kui lasen c:\$Windows.~WS maha, muudan Sinu poolt nimetatud settingud ära ja panend uuesti download tooliga alla laadima, okeks see kohe kindlam variant?
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
30.07.2015 09:32:04
|
|
|
Mis nipiga ma saaksin sama protseduuri kaudu ingliskeelse W10? W8.1 Regional settingud ära muuta ?
Kas c:\$Windows.~BT ja c:\$Windows.~WS võib enne ära kustutada või läheb siis hoopis sassi omadega ja kustutada peale edukat upgradet? |
Üks rääkis, et tuleb Region and Language all Format: English ja Administrative non-Unicode all samuti English ja siis peaks õiges keeles toimuma see asi.
Ära sa neid enne upgrade lõpetamist küll ära kustuta. |
Tänan. Vaatan õhtul seda asja. Vaatasin sinna c:\$Windows.~WS sisse ja seal on mõned et-ee nimelised kataloogid. Kas tõmmati mulle vaid eestikeelne kaup või on need vaid language packi failid ja ingliskeelne kraam on ka downloaditud? Iseenesest katkestasin kohe installi, kuna pakutud ainuke lahendus pole OK variant.
Kui lasen c:\$Windows.~WS maha, muudan Sinu poolt nimetatud settingud ära ja panend uuesti download tooliga alla laadima, okeks see kohe kindlam variant? |
Seda peaks keegi teine kommenteerima. Kõlab tõesti, et peaks nii tema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
30.07.2015 10:01:25
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Võiks ikka siis tõmbama asuda, kui oled otsustanud, et aeg on küps. Ja siis saad tolleaegse versiooni.  |
Kui selle millalgi peale lased ja isegi on see "vana", mis sulle arvutisse juba nö pre-loaditud, siis peale uuendamist saad ju kohe Windowsis update'd ise ära tõmmata (kui ta just ise uuendamise käigus ise ei tõmba).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
30.07.2015 10:03:40
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
Kust saaks wifi seadeid täpsemalt vaadata? |
UP  |
Milliseid seadmeid täpsemalt?
Start - Settings - Network & Internet? |
Wifi details. Näiteks olemasoleva ühenduse detailide vaatamine.
Windows 7-s käib see aktiivsel ühendusel parempoolse hiireklõpsuga ja "status".
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.07.2015 10:04:46
|
|
|
üldiselt on see w10 ikka omajagu toores. ja edge on küll lahe, aga nii featureseti soovida jätmine kui bugid häirivad ikka väga.
edgel on start/new tab lehtede määramine perversne ja mu masinas on mingi refresh loop nii brauseri kui uue tabi avamisel. kus tuleb refreshide vahel mingid klikid või asjad sisse saada, et edasi liikuda.
mingid nii firefoxis kui chromes olemasolevad basic featured on edges täiesti puudu.
osa scrollbare (eriti selles settings asjas) toimivad nagu kuuvarjutus. aeg-ajalt kaovad ära ja tuleb klikkida paar korda, et need tagasi ilmuks vms.
taskbaril tahaks ikoone muuta (noh, et nunnu välja näeks) aga windowsi enda asjadel nagu edge ja file explorer ei suutnud seda enam mitte kuidagi teha. vista/7/8-s sai analstomatoloogia abil tehtud.
seda ka, et jääb väga arusaamatuks miks windowsis inimese kombel igasuguste user/lock/misiganes screenide taustapilti muuta ei saa.
uus flat design on väga õudne aga eks see on maitseasi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 30.07.2015 10:12:16, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
30.07.2015 10:05:44
|
|
|
Need kellel aktiveerimise probleem on, proovige kas ise või laske Windowsil mingi aeg uuesti proovida.
Mul ka eile õhtuni ei toiminud siis üks hetk aktiveerus ära. Ilmselt oli aktiveerimisserver koomas kuna mõnedel toimis ka mitu korda järjest proovides.
Downloader peale locale muutmist ise avastab, et "oh näe - pean õige tirima". Peale muutust tee ikka arvutile restart ka nagu ta palub.
Ilmselt paljud, kellel Failed olek on WU kaudu - on sama teema et püütakse et-EE tirida...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
30.07.2015 10:06:03
|
|
|
Kas nüüd võib selle $Windows.~BT kausta ära kustutada? Ja mingi $Windows.~WS kaust ka tekkinud, selle ka?
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.07.2015 10:07:35
|
|
|
iir kirjutas: |
Võtsin video välja, 1394 välja, rohkem asju pole. Safe modes ei hakka tööle. Restore point feilib. Repairiga ei juhtu midagi.
?
Tegin nvidia driveri uninstalli ja korras. Midagi teha ei saa.
Ja uuesti installida ei saa, käsib pulga väöja võtta ja windowsisse minna. Repairida ei saa... keegi oskab öelda mis error see on, telefoniga nadi otsida... |
Help.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
tagasi üles |
|
 |
ece3n
HV vaatleja
|
30.07.2015 10:09:31
|
|
|
Ma sain aru, et arvuti aktiveeritakse automaatselt. Kasutasin upgrade varianti, sest puhta installiga ei pidanudki esimesel korral aktiveeruma. |
endal umbes sarnane mure - win 7 pro uprgradega installis win 10 home ja nüüd väidab, et litsentsi ei ole. täna läheb siis uuesti win 7 pro peale (koos 200+ uuendusega) ja siis uuele katsele.
PS! samas arvutis oli varem installidtus win 10 beetaversioonid - kas see võiks asja kuidagi mõjutada? aktiveerimise osas siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.07.2015 10:13:46
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Kas nüüd võib selle $Windows.~BT kausta ära kustutada? Ja mingi $Windows.~WS kaust ka tekkinud, selle ka? |
disk cleanup käima ja clean up system files. siis tekivad nende vanade kustutamise optionid ka sinna.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
30.07.2015 10:24:41
|
|
|
iir, võta pingviini livecd ja hakka hädalise masina peal dump'e ja logisid tuhnima ehk leiad niimoodi mõne niidiotsa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
30.07.2015 10:25:25
|
|
|
ece3n kirjutas: |
endal umbes sarnane mure - win 7 pro uprgradega installis win 10 home ja nüüd väidab, et litsentsi ei ole. täna läheb siis uuesti win 7 pro peale (koos 200+ uuendusega) ja siis uuele katsele.
PS! samas arvutis oli varem installidtus win 10 beetaversioonid - kas see võiks asja kuidagi mõjutada? aktiveerimise osas siis? |
Kui upgrade tehtud Windows 7 pealt, siis litsents kandub üle. Aktiveerimisega võid veidi oodata, vast aktiveerub ära mõne aja möödudes.
Ja et mitte kilplast mängida, võid kohe peale Win7 installimist käivitada downloaderi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
30.07.2015 10:30:00
|
|
|
Võtsin video välja, 1394 välja, rohkem asju pole. Safe modes ei hakka tööle. Restore point feilib. Repairiga ei juhtu midagi.
?
Ja uuesti installida ei saa, käsib pulga väöja võtta ja windowsisse minna. Repairida ei saa... keegi oskab öelda mis error see on, telefoniga nadi otsida... |
Help. |
olavsu1 kirjutas: |
iir, võta pingviini livecd ja hakka hädalise masina peal dump'e ja logisid tuhnima ehk leiad niimoodi mõne niidiotsa. |
Etz kirjutas: |
tsitaat: |
This error is caused by device driver issues. It appears when the problematic device driver tries to access an inaccessible area on the computer’s memory. This area is always used by the operating system. The Attempted Execute of Noexecute Memory error appears when a driver tries to use the same area on the memory as Windows. |
Kui sa kuidagi suudaks selle dumpi sealt kätte saada, oskaks ehk täpsemalt öelda, mis nihu läks ja mida teha annaks...  |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 30.07.2015 10:30:32, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
30.07.2015 10:30:05
|
|
|
?
Help. |
1. Riistvara viga. Proovi eemaldada uus riistavara mis lisatud.
2. Draiveri viga. Proovi system restoret varasemale versioonile. Eeldab system recovery poindi olemasolu.
3. Proovi käsurealt repairi optione. Selleks boodi Windows 10 installimeedialt ülesse ja vali peale regiooni asjade näppimist repair this pc ja sealt cmd. Või pressi F9 klahvi bootides ja vali sealt advanced options, command promt.
3.1 Kui Windows ei buudi: sfc /scannow /offbootdir=c:\ /offwindir=c:\windows
3.2 Kui Windows buudib: sfc /scannow
3.3 Peale lõppemist, kui see ebaõnnestub uuri logifaili: C:\Windows\Logs\CBS
3.3.1 Fail on ilmselt päris suur ja notepad võib selle avamisel kooma minna. Notepad++/VS Code/Word misiganes on ilmselt parem selle lugemisel.
PS: Eeldan, et sul on esimesed kaks tehtud kuid jätan nad siia kirja igaks juhuks, ehk kellelgi teisel ka mure sarnane.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
30.07.2015 10:37:57
|
|
|
Kas kellelgi Chrome+Facebook kooslusega ei ole probleeme? Mul ei saa scrollida enam mingi hetk ja ei loadi lihtsalt uut kraami peale news feedis. Mõõnikord näeb ainult ühte posti. Most recent valiku korral.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
30.07.2015 10:43:24
|
|
|
ot: |
Oliverk kirjutas: |
Kas kellelgi Chrome+Facebook kooslusega ei ole probleeme? Mul ei saa scrollida enam mingi hetk ja ei loadi lihtsalt uut kraami peale news feedis. Mõõnikord näeb ainult ühte posti. Most recent valiku korral. |
Ei ole probleeme ei Chrome ega ka Edgega antud lehte külastades.
Tühjenda brauseri cache jms. Kui ei aita, loo profiil uuesti. Ja Chrome (ka Windows 8.1 puhul) puhul ka teiste lehtedega meeldis teinekord lolliks minna...
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
|