Selle Bloodhoundi paketiga või enne seda juba mingi uuendusega kerkisin Silver Elite Masterist kohe Gold Nova II'ks!
Seal vahepeal oli umbes 5 kuuline mängu paus ja kui mängima läksin siis nägin, et olen saanud rank upi - oli selline WTF?? hetk.
Gold Nova II'st sain Gold Nova Masteriks vist 5-6 võiduga lisaks 1 kaotus ja olin 2 korda MVP võidu mängudes.
Kui võidad umbes 4 mängu järjest ja oled MVP siis tõenäoliselt tuleb rank up, eriti kui võidad sama rankiga vastaseid veenvalt.
PS. Kui keegi on huvitatud vahel mõnest matchist siis csgo nimi on ka viilutaja.
Vanust juba kohe kohe 31, seega ei pea kuulama piiksumist kõrvaklappidest
Addisin sind, ise ka nõuka produkt, pelan suhteliselt palju.
Hakkan nii 20 minuti pärast live tegema
Proovin ehk saan Silverist ka lõpuks välja
Vägapalju just pelanud pole sellepärast pole ka kaugemale jõudnud compis aga CS on ikka hämmastavalt hea suuna positiivsuse poole võtnud Tore näha, et CS ikka ära ei surnud www.twitch.tv/HDTanelEST
Mingi lambine klipp eilsest livestreamist:
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Vägapalju just pelanud pole sellepärast pole ka kaugemale jõudnud compis aga CS on ikka hämmastavalt hea suuna positiivsuse poole võtnud Tore näha, et CS ikka ära ei surnud www.twitch.tv/HDTanelEST
Streameritele ikka jagatakse ju kraami, et rahvale näidata saaksid kui lihtne see tundub olevat. Meie lihtrahvas võime ainult und näha sellistest "kingitustest".
Evil14, jajah kindlasti gaben vahib minu striime Sama jutt koguaeg kui keegi striimides midagi saab puhas random chance aga naljakas küll. Polegi vist kunagi midagi taolist saanud dropist... saab mingi hea pela Steami kaudu ära osta või päris mitu samas ei teagi mida teha sellega.. on mõistlik lihtsalt marketis ära müüa või, mis? Ühe 10eurise skinni sain kasti avamisest ka. Kaks kasti avasin, esimesest tuli kohe _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ei imestaks kui steam'i oleks sisse ehitatud süsteem, et kui fraps toimib (saaks isegi teha süsteemi, kus vaatab jälgijate arvu... streamil ja kasutajal jne.), siis antakse paremad asjad (#illuminaticonfirmed ja whatnot) _________________
Evil14, jajah kindlasti gaben vahib minu striime Sama jutt koguaeg kui keegi striimides midagi saab puhas random chance aga naljakas küll. Polegi vist kunagi midagi taolist saanud dropist... saab mingi hea pela Steami kaudu ära osta või päris mitu samas ei teagi mida teha sellega.. on mõistlik lihtsalt marketis ära müüa või, mis? Ühe 10eurise skinni sain kasti avamisest ka. Kaks kasti avasin, esimesest tuli kohe
Pidavat sul väikesed rahaprobleemid olema, müü näiteks csgo.ee foorumis maha, mingi -30% marketi hinnast ostetakse seal tavaliselt päris kiirelt ära.
Evil14, jajah kindlasti gaben vahib minu striime Sama jutt koguaeg kui keegi striimides midagi saab puhas random chance aga naljakas küll. Polegi vist kunagi midagi taolist saanud dropist... saab mingi hea pela Steami kaudu ära osta või päris mitu samas ei teagi mida teha sellega.. on mõistlik lihtsalt marketis ära müüa või, mis? Ühe 10eurise skinni sain kasti avamisest ka. Kaks kasti avasin, esimesest tuli kohe
Pidavat sul väikesed rahaprobleemid olema, müü näiteks csgo.ee foorumis maha, mingi -30% marketi hinnast ostetakse seal tavaliselt päris kiirelt ära.
Pole mõtet, Steamist vaja mänge ka osta videote jaoks. Keegi neid tasuta ei anna
Igatahes eile õhtul suutsin ennast Elite Masteriks saada kuidagi.. eks näis kaua Silveris veel pesitsen kuid kaugemale ennast küündimas ei näe ikka väga haiged snaiprid paljud.. vb peab lihtsalt nata sensitivity-t maha tirima. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma näen kolme kohta, kus ~nädalaga kätte saaksid ja ühte kohta, kus kohapeal olemas on... kui neil matt kohapeal on, siis mida nad nädalaga sul reageerivad ? _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.