Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
04.07.2015 09:05:02
|
|
|
no siis pole zoombox end uuendanud vms. listis on mul ikka olemas, aga pilti lihtsalt pole
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
04.07.2015 10:50:14
|
|
|
tegin uue otsingu, kadund mis kadund. pole listiski enam
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.07.2015 13:16:25
|
|
|
Kadusid samal kuupäeval vist TNT-ga. Starmani blogis oli teade, kas seda kusagil mujal ka mainiti, ei mäleta. Ise hakkasin siis infot otsima kui kadunud oli ja leidsin blogist.
http://www.starman.ee/meediablogi/muudatused-digitv-kanalivalikus
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.07.2015 18:52:35
|
|
|
laurx kirjutas: |
tnt kadumine oli ka kaabliinimeste arvel kirjas. |
Küll FilmZone asemele tuleb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vello.
HV kasutaja

|
09.07.2015 13:18:46
|
|
|
Sai ostetud LG 42LB650v teler, äkki keegi oskab nõu anda mõne asja osas?
Võrdlesin starmani starboxi pilti antud TV ja non smart-TV vahel ning nutika LG peal tunduvad tavakanalid vahepeal veidi ruudulisemad. Kas selle vastu on mingit rohtu, näiteks muuta starboxi või teleka seadeid?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.07.2015 14:47:13
|
|
|
Vello. kirjutas: |
Võrdlesin starmani starboxi pilti antud TV ja non smart-TV vahel ning nutika LG peal tunduvad tavakanalid vahepeal veidi ruudulisemad. Kas selle vastu on mingit rohtu, näiteks muuta starboxi või teleka seadeid? |
Mul vist umbes sama teler. Pane sealt seadetest pildireziim "elav" peale ja vaata mis juhtub.
Oleneb teleka sujrusest ka kindlasti.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
realcobra
HV kasutaja
|
14.07.2015 15:55:18
|
|
|
Tallinnas katkestused kell 14:22 ja 15:22 modem Cisco EPC3940L. Nii ei saa ju võrgumängu võita! miskiks 10 sekkiks katkes ühendus ära ja netiraadio jäi vait.
ping on muidu 15-35
Milles asi?
_________________ https://www.twitch.tv/realcobrastrikegaming |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
14.07.2015 16:03:43
|
|
|
16:22 kah juhtub?
Mul oli kunagi sama asi, iga tunni tagant katkes, mitte küll niikauaks, aga mingi minikatkestus, sellest piisas, et viskas mängust välja...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
realcobra
HV kasutaja
|
14.07.2015 16:24:32
|
|
|
iir kirjutas: |
16:22 kah juhtub?
Mul oli kunagi sama asi, iga tunni tagant katkes, mitte küll niikauaks, aga mingi minikatkestus, sellest piisas, et viskas mängust välja... |
jep jälle 16:22 iga tunni tagant.
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
14.07.2015 16:36:03
|
|
|
Starmani kala. Või modemi. Tee restart, mul mingiks ajaks vist aitas. Võis asi ka selles olla, et kiusasin neid. Igatahes mingi aja pärast hakkas uuesti, kui ennem toimus nt 1700, siis peale seda hakkas 1658. ja nii iga tund.
Mind aitas see
Starman suutis ainult väita, et signaalid on korras jne. Tehnik käis kolm korda, kiitis kui hea kõik on ja juhtmed korras ja signaalid korras jne. Tegelikult tundus, nagu oleks uutele tegijatele ruumi tehtud, mind visatakse korra välja kui ülekoormus tekib. Või mida iganes...
Läksin lõpetama taheti trahvi teha. Sõimasin neid veidi ja ei tehtud. Milles mina süüdi olen, kui teenus ei tööta...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
realcobra
HV kasutaja
|
14.07.2015 17:23:35
|
|
|
hetkel on selline soft peal Firmware Build Time: Jan 16 17:52:58 2015, kusjuures see modem mis aastaid teenis sellega selliseid probleeme polnud.
17:22 jälle paariks sekundiks kiilus asi kinni, tegelena jookseb ühe kohapeal ja ei saa midagi teha.
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
14.07.2015 17:35:41
|
|
|
realcobra kirjutas: |
hetkel on selline soft peal Firmware Build Time: Jan 16 17:52:58 2015, kusjuures see modem mis aastaid teenis sellega selliseid probleeme polnud.
17:22 jälle paariks sekundiks kiilus asi kinni, tegelena jookseb ühe kohapeal ja ei saa midagi teha. |
Hetkel on siis modem juba Starmani poolt välja vahetatud? Minu Cisco'l oli ka umbes aasta tagasi iga tunni tagant minikatkestus, aitas see kui tähemehed uue modemi panid. Siis oli ka "nende poolt kõik korras".
Üks asi mis proovida võid on see, et juhul kui Wifit väga palju ei kasuta, võid proovida selle modemist välja lülitada ajutiselt. Mulle tundub, et Cisco jamad hakkavad sellest pihta. Siis kui mul minikatkestused olid, aitas probleemi just see leevendada (st. katkestused tekkisid paari-kolmetunniste vahedega).
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
realcobra
HV kasutaja
|
14.07.2015 18:09:37
|
|
|
Kasutan nii mõlemat 5 ja 2,4GHz wifit. tegin 192.168.. device reset eks nüüd näeb kas aitas. Oli töökindel modem eelmine aga proovisin seda 400 ühendust siis vahetasin modemi.
|
tagasi üles |
|
 |
Vello.
HV kasutaja

|
14.07.2015 20:08:38
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Vello. kirjutas: |
Võrdlesin starmani starboxi pilti antud TV ja non smart-TV vahel ning nutika LG peal tunduvad tavakanalid vahepeal veidi ruudulisemad. Kas selle vastu on mingit rohtu, näiteks muuta starboxi või teleka seadeid? |
Mul vist umbes sama teler. Pane sealt seadetest pildireziim "elav" peale ja vaata mis juhtub.
Oleneb teleka sujrusest ka kindlasti. |
Mulle tundub, et aitas see, et TV seadete lähtestamise järgselt skippida digiboksi ja teenuse pakkumise valikud, kuna starmani seal ei leia.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
realcobra
HV kasutaja
|
20.07.2015 21:18:45
|
|
|
Starmani kala. Või modemi. Tee restart, mul mingiks ajaks vist aitas. Võis asi ka selles olla, et kiusasin neid. Igatahes mingi aja pärast hakkas uuesti, kui ennem toimus nt 1700, siis peale seda hakkas 1658. ja nii iga tund.
Mind aitas see
Starman suutis ainult väita, et signaalid on korras jne. Tehnik käis kolm korda, kiitis kui hea kõik on ja juhtmed korras ja signaalid korras jne. Tegelikult tundus, nagu oleks uutele tegijatele ruumi tehtud, mind visatakse korra välja kui ülekoormus tekib. Või mida iganes...
Läksin lõpetama taheti trahvi teha. Sõimasin neid veidi ja ei tehtud. Milles mina süüdi olen, kui teenus ei tööta... |
Update: ipconfigis näitas ,et lease obtained ja lease expires 1 tunni kaupa, millal siis toimusidki katkestused, uurisin,et pidi miski DHCP lease times ja muu säärane olema siis leidsin ruuteri setupist sellise asja nagu Client Lease Time: selle väärtus oli 60 minutit, muutsin selle 9999 peale.. nüüd on expires date alles nädala pärast ehk on abiks teistelegi, nüüd nagu toimis hästi vaatab mis edasi saab.
Soovitavb ka google dns kasutada ehk kui asi hulluks jälle läheb siis proovib.
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
20.07.2015 21:45:07
|
|
|
See küll ei tohiks ühenduse katkemist põhjustada
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
20.07.2015 23:54:30
|
|
|
Ragnar7474 kirjutas: |
See küll ei tohiks ühenduse katkemist põhjustada |
Kunagi ca 10 aasta eest oli mul Starmani võrgus sama jama. DHCP lease'de aegumisel oli alati netis auk sees. Keegi on mingi vana bugi reanimeerinud? Modemiks oli tookord Scientific Atlanta mingisugune, kui see kellelgi oluline...
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
21.07.2015 00:25:37
|
|
|
realcobra kirjutas: |
Mind aitas see
Läksin lõpetama taheti trahvi teha. Sõimasin neid veidi ja ei tehtud. Milles mina süüdi olen, kui teenus ei tööta... |
Update: ipconfigis näitas ,et lease obtained ja lease expires 1 tunni kaupa, millal siis toimusidki katkestused, uurisin,et pidi miski DHCP lease times ja muu säärane olema siis leidsin ruuteri setupist sellise asja nagu Client Lease Time: selle väärtus oli 60 minutit, muutsin selle 9999 peale.. nüüd on expires date alles nädala pärast ehk on abiks teistelegi, nüüd nagu toimis hästi vaatab mis edasi saab.
Soovitavb ka google dns kasutada ehk kui asi hulluks jälle läheb siis proovib. |
Endal oli eelmise ruuteriga täpselt sama lugu. Pikendasin DHCP lease aega ning kõik ok.
Mingi aeg hiljem läks aga ruuter (EPC 3825) Starmani poolt vahetusse, peale seda pole tunnised leased katkestusi põhjustanud.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
21.07.2015 04:28:25
|
|
|
Scientific Atlanta modemi sain ma vist aastal 2005 ka. Krt annab selliseid asju ikka lahata kümne aasta vanuse rauaga
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
21.07.2015 17:19:04
|
|
|
tsitaat: |
Update: ipconfigis näitas ,et lease obtained ja lease expires 1 tunni kaupa, millal siis toimusidki katkestused, uurisin,et pidi miski DHCP lease times ja muu säärane olema siis leidsin ruuteri setupist sellise asja nagu Client Lease Time: selle väärtus oli 60 minutit, muutsin selle 9999 peale.. nüüd on expires date alles nädala pärast ehk on abiks teistelegi, nüüd nagu toimis hästi vaatab mis edasi saab. |
Et siis sisevõrgus leasede expiremine ja renew põhjustas sellist asja ? something new, aga kunagi ei tea, windows ju Muidu, kui tegemist pole starmani poolt pakutava ruutermodemiga, vaid kasutatakse modemil sabas oma ruuterit, võib lease expiremisel katkestus tekkida küll. Ma olen sellest asjast miljon korda siin juba kirjutanud, aga värskendagem mälu. Nimelt on osadel (tegelikult kahetsusväärselt paljudel) ruuteritel firmware vigane või, kuidas seda nüüd pehmemalt öelda, puudulikult implemeeritud dhcp klient, mis ignoreerib sellist parameetrit nagu dhcp relay. Kui sinu ruuter nüüd läheb esimesena broadcasti pealt ip'd küsima, on kõik fine. Ip tuleb ja pidu läheb käima, umbes poole lease pealt tehakse aga katse leaset pikendada, kuid see ei õnnestu, sest optsiooni ignoreerimise tõttu reaalselt ei teata, kus kohas dhcp server asub. Viimaks jõuab kätte expire, dhcp klient teeb renew ja küsib uuesti broadcastilt, nagu esimesel korral. Kuna see aga on täiesti uus request, siis läheb senine ip kaotsi ja saadakse uus, mis tähendab omakorda seda, et kõik seni kehtinud sessioonid surevad maha.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
21.07.2015 17:39:53
|
|
|
Kui härrased võrguadminnid paar rida ülevaltpoolt vaevuks lugema, siis selguks, et võib katkestus tekkida ka siis kui ei kasutata "modemil sabas oma ruuterit."
Ehk siis vigane raud/FW.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |