Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2015 09:05:02 vasta tsitaadiga

no siis pole zoombox end uuendanud vms. listis on mul ikka olemas, aga pilti lihtsalt pole
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.07.2015 09:39:24 vasta tsitaadiga

otsi siis manuaalselt uuesti. sa tead, mis masti pealt sul signaal tuleb, kanalid saad kas oma viimasest töökäsust alt rea pealt või sellest nimekirjast, mis ma siia kuskile tegin mõnda aega tagasi.
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 04.07.2015 10:50:14 vasta tsitaadiga

tegin uue otsingu, kadund mis kadund. pole listiski enam
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 04.07.2015 13:16:25 vasta tsitaadiga

Kadusid samal kuupäeval vist TNT-ga. Starmani blogis oli teade, kas seda kusagil mujal ka mainiti, ei mäleta. Ise hakkasin siis infot otsima kui kadunud oli ja leidsin blogist.

http://www.starman.ee/meediablogi/muudatused-digitv-kanalivalikus

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.07.2015 18:20:22 vasta tsitaadiga

tnt kadumine oli ka kaabliinimeste arvel kirjas.
seeru
HV veteran

sõnum 04.07.2015 18:52:35 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
tnt kadumine oli ka kaabliinimeste arvel kirjas.

Küll FilmZone asemele tuleb.
tagasi üles
Vello.
HV kasutaja
Vello.

sõnum 09.07.2015 13:18:46 vasta tsitaadiga

Sai ostetud LG 42LB650v teler, äkki keegi oskab nõu anda mõne asja osas?

Võrdlesin starmani starboxi pilti antud TV ja non smart-TV vahel ning nutika LG peal tunduvad tavakanalid vahepeal veidi ruudulisemad. Kas selle vastu on mingit rohtu, näiteks muuta starboxi või teleka seadeid?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 09.07.2015 14:47:13 vasta tsitaadiga

Vello. kirjutas:

Võrdlesin starmani starboxi pilti antud TV ja non smart-TV vahel ning nutika LG peal tunduvad tavakanalid vahepeal veidi ruudulisemad. Kas selle vastu on mingit rohtu, näiteks muuta starboxi või teleka seadeid?

Mul vist umbes sama teler. Pane sealt seadetest pildireziim "elav" peale ja vaata mis juhtub.
Oleneb teleka sujrusest ka kindlasti.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 14.07.2015 15:55:18 vasta tsitaadiga

Tallinnas katkestused kell 14:22 ja 15:22 modem Cisco EPC3940L. Nii ei saa ju võrgumängu võita! miskiks 10 sekkiks katkes ühendus ära ja netiraadio jäi vait.
ping on muidu 15-35

Milles asi?

iir
HV Guru
iir

sõnum 14.07.2015 16:03:43 vasta tsitaadiga

16:22 kah juhtub?
Mul oli kunagi sama asi, iga tunni tagant katkes, mitte küll niikauaks, aga mingi minikatkestus, sellest piisas, et viskas mängust välja...

tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 14.07.2015 16:24:32 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
16:22 kah juhtub?
Mul oli kunagi sama asi, iga tunni tagant katkes, mitte küll niikauaks, aga mingi minikatkestus, sellest piisas, et viskas mängust välja...
jep jälle 16:22 iga tunni tagant.
iir
HV Guru
iir

sõnum 14.07.2015 16:36:03 vasta tsitaadiga

Starmani kala. Või modemi. Tee restart, mul mingiks ajaks vist aitas. Võis asi ka selles olla, et kiusasin neid. Igatahes mingi aja pärast hakkas uuesti, kui ennem toimus nt 1700, siis peale seda hakkas 1658. ja nii iga tund.
icon_biggrin.gif
Mind aitas see
icon_biggrin.gif

Starman suutis ainult väita, et signaalid on korras jne. Tehnik käis kolm korda, kiitis kui hea kõik on ja juhtmed korras ja signaalid korras jne. Tegelikult tundus, nagu oleks uutele tegijatele ruumi tehtud, mind visatakse korra välja kui ülekoormus tekib. Või mida iganes...
Läksin lõpetama taheti trahvi teha. Sõimasin neid veidi ja ei tehtud. Milles mina süüdi olen, kui teenus ei tööta...

tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 14.07.2015 17:23:35 vasta tsitaadiga

hetkel on selline soft peal Firmware Build Time: Jan 16 17:52:58 2015, kusjuures see modem mis aastaid teenis sellega selliseid probleeme polnud.

17:22 jälle paariks sekundiks kiilus asi kinni, tegelena jookseb ühe kohapeal ja ei saa midagi teha.

spreiii
HV kasutaja

sõnum 14.07.2015 17:35:41 vasta tsitaadiga

realcobra kirjutas:
hetkel on selline soft peal Firmware Build Time: Jan 16 17:52:58 2015, kusjuures see modem mis aastaid teenis sellega selliseid probleeme polnud.

17:22 jälle paariks sekundiks kiilus asi kinni, tegelena jookseb ühe kohapeal ja ei saa midagi teha.

Hetkel on siis modem juba Starmani poolt välja vahetatud? Minu Cisco'l oli ka umbes aasta tagasi iga tunni tagant minikatkestus, aitas see kui tähemehed uue modemi panid. Siis oli ka "nende poolt kõik korras".

Üks asi mis proovida võid on see, et juhul kui Wifit väga palju ei kasuta, võid proovida selle modemist välja lülitada ajutiselt. Mulle tundub, et Cisco jamad hakkavad sellest pihta. Siis kui mul minikatkestused olid, aitas probleemi just see leevendada (st. katkestused tekkisid paari-kolmetunniste vahedega).
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
realcobra
HV kasutaja

sõnum 14.07.2015 18:09:37 vasta tsitaadiga

Kasutan nii mõlemat 5 ja 2,4GHz wifit. tegin 192.168.. device reset eks nüüd näeb kas aitas. Oli töökindel modem eelmine aga proovisin seda 400 ühendust siis vahetasin modemi.
Vello.
HV kasutaja
Vello.

sõnum 14.07.2015 20:08:38 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Vello. kirjutas:

Mul vist umbes sama teler. Pane sealt seadetest pildireziim "elav" peale ja vaata mis juhtub.
Oleneb teleka sujrusest ka kindlasti.

Mulle tundub, et aitas see, et TV seadete lähtestamise järgselt skippida digiboksi ja teenuse pakkumise valikud, kuna starmani seal ei leia.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 14.07.2015 21:06:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

skippida digiboksi ja teenuse pakkumise valikud, kuna starmani seal ei leia.

ei leia sealt muudki. ta lihtsalt küsib seal, kas hakata sulle pakkuma dvb-t/c häälestust või mitte. mõlemal juhul on starman olemas icon_wink.gif zuumis on dvb-t, kaablis dvb-c.

realcobra
HV kasutaja

sõnum 20.07.2015 21:18:45 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Starmani kala. Või modemi. Tee restart, mul mingiks ajaks vist aitas. Võis asi ka selles olla, et kiusasin neid. Igatahes mingi aja pärast hakkas uuesti, kui ennem toimus nt 1700, siis peale seda hakkas 1658. ja nii iga tund.
icon_biggrin.gif
Mind aitas see
icon_biggrin.gif

Starman suutis ainult väita, et signaalid on korras jne. Tehnik käis kolm korda, kiitis kui hea kõik on ja juhtmed korras ja signaalid korras jne. Tegelikult tundus, nagu oleks uutele tegijatele ruumi tehtud, mind visatakse korra välja kui ülekoormus tekib. Või mida iganes...
Läksin lõpetama taheti trahvi teha. Sõimasin neid veidi ja ei tehtud. Milles mina süüdi olen, kui teenus ei tööta...
Update: ipconfigis näitas ,et lease obtained ja lease expires 1 tunni kaupa, millal siis toimusidki katkestused, uurisin,et pidi miski DHCP lease times ja muu säärane olema siis leidsin ruuteri setupist sellise asja nagu Client Lease Time: selle väärtus oli 60 minutit, muutsin selle 9999 peale.. nüüd on expires date alles nädala pärast ehk on abiks teistelegi, nüüd nagu toimis hästi vaatab mis edasi saab.
Soovitavb ka google dns kasutada ehk kui asi hulluks jälle läheb siis proovib.

Ragnar7474
HV veteran

sõnum 20.07.2015 21:45:07 vasta tsitaadiga

See küll ei tohiks ühenduse katkemist põhjustada
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 20.07.2015 23:54:30 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
See küll ei tohiks ühenduse katkemist põhjustada

Kunagi ca 10 aasta eest oli mul Starmani võrgus sama jama. DHCP lease'de aegumisel oli alati netis auk sees. Keegi on mingi vana bugi reanimeerinud? icon_lol.gif Modemiks oli tookord Scientific Atlanta mingisugune, kui see kellelgi oluline...

Killer85
HV veteran

sõnum 21.07.2015 00:25:37 vasta tsitaadiga

realcobra kirjutas:
iir kirjutas:
icon_biggrin.gif
Mind aitas see
icon_biggrin.gif

Update: ipconfigis näitas ,et lease obtained ja lease expires 1 tunni kaupa, millal siis toimusidki katkestused, uurisin,et pidi miski DHCP lease times ja muu säärane olema siis leidsin ruuteri setupist sellise asja nagu Client Lease Time: selle väärtus oli 60 minutit, muutsin selle 9999 peale.. nüüd on expires date alles nädala pärast ehk on abiks teistelegi, nüüd nagu toimis hästi vaatab mis edasi saab.
Soovitavb ka google dns kasutada ehk kui asi hulluks jälle läheb siis proovib.

Endal oli eelmise ruuteriga täpselt sama lugu. Pikendasin DHCP lease aega ning kõik ok.
Mingi aeg hiljem läks aga ruuter (EPC 3825) Starmani poolt vahetusse, peale seda pole tunnised leased katkestusi põhjustanud.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 21.07.2015 04:28:25 vasta tsitaadiga

Scientific Atlanta modemi sain ma vist aastal 2005 ka. Krt annab selliseid asju ikka lahata kümne aasta vanuse rauaga icon_biggrin.gif
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 21.07.2015 17:19:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Et siis sisevõrgus leasede expiremine ja renew põhjustas sellist asja ? something new, aga kunagi ei tea, windows ju icon_smile.gif Muidu, kui tegemist pole starmani poolt pakutava ruutermodemiga, vaid kasutatakse modemil sabas oma ruuterit, võib lease expiremisel katkestus tekkida küll. Ma olen sellest asjast miljon korda siin juba kirjutanud, aga värskendagem mälu. Nimelt on osadel (tegelikult kahetsusväärselt paljudel) ruuteritel firmware vigane või, kuidas seda nüüd pehmemalt öelda, puudulikult implemeeritud dhcp klient, mis ignoreerib sellist parameetrit nagu dhcp relay. Kui sinu ruuter nüüd läheb esimesena broadcasti pealt ip'd küsima, on kõik fine. Ip tuleb ja pidu läheb käima, umbes poole lease pealt tehakse aga katse leaset pikendada, kuid see ei õnnestu, sest optsiooni ignoreerimise tõttu reaalselt ei teata, kus kohas dhcp server asub. Viimaks jõuab kätte expire, dhcp klient teeb renew ja küsib uuesti broadcastilt, nagu esimesel korral. Kuna see aga on täiesti uus request, siis läheb senine ip kaotsi ja saadakse uus, mis tähendab omakorda seda, et kõik seni kehtinud sessioonid surevad maha.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 21.07.2015 17:26:31 vasta tsitaadiga

no ta omameelest ravis: pikendas selle küsimise aja jõuga ära. 166 tundi.. 6,9 päeva jooksul 1 katkestus nüüd ära pole. kehvemal juhul käib modem selle aja jooksul mitu korda maha.
Killer85
HV veteran

sõnum 21.07.2015 17:39:53 vasta tsitaadiga

Kui härrased võrguadminnid paar rida ülevaltpoolt vaevuks lugema, siis selguks, et võib katkestus tekkida ka siis kui ei kasutata "modemil sabas oma ruuterit."
Ehk siis vigane raud/FW.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.