Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Mint Unlimited ei luba P2P tarkavaral faile alla laadida märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lazdec
HV vaatleja

sõnum 15.07.2015 10:42:57 Elisa Mint Unlimited ei luba P2P tarkavaral faile alla laadida vasta tsitaadiga

Tere,

Mul on selline probleem, et ma hiljuti võtsin Elisa Mint Unlimited prooviks. Eelnevalt ma kasutasin EMT 4G Ruuterit.

Probleemiks on, et Elisa Mint Unlimited ei luba P2P tarkvaral faile alla laadida. Ta ütleb, mulle, et "Ühendan parteritega" ja selline silt jääbki sinna koguaeg seisma. Probleem, esineb kõigil sarnastel P2P tarkvaradel, muud asjad töötavad väga hästi.

Võtsin Elisaga ühendust ning nemad ütlesid, et nad ei blokeeri midagi ära. Kuid EMT 4G ruuteriga sellist probleemi ei olnud.

Kas keegi oskab öelda, milles on probleem?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 15.07.2015 10:49:57 vasta tsitaadiga

Elisal on torrentid lubatud ainult öösel, täpset kellaaega peast ei tea, mingi 00:00-06:00 vms äkki
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lazdec
HV vaatleja

sõnum 15.07.2015 11:13:56 vasta tsitaadiga

Olgu. Aitäh kiire vastuse eest.

Kuid, kas keegi teab, mis oleks maal inimestele veel alternatiive peale, Elisa, Tele2, EMT ja ZuumNet 4G interneti.

Ma olen teadlik, et minu vallas, Haaslava vald, peaks käima valguskaabli paigaldus. Kaablit paigaldab EstWin. Täpsem info http://eestielu.delfi.ee/tartumaa/elu/haaslava-valda-jouab-kiire-internet?id=68481369

Ma ei tea kes hakkab seda teenust pakkuma.

Kas keegi teab sellest rohkem?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2015 11:36:23 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=477427
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Lazdec
HV vaatleja

sõnum 15.07.2015 13:01:51 vasta tsitaadiga

Küsin veel lisaks, et kas keegi teab kuidas Huawei 4G ruuteril LAN pordi kiirust piirata?

Näiteks, kui ainult LAN1 on ühendatud (connected) ja kõik teised on väljas (disconnected), siis LAN1 võetakse automaatselt piirangud maha ning ta saab maksimum kiiruse kõik endale. Kui on kaks LAN porti ühendatud, siis nende vahel jagatakse kiirus kaheks võrdseks osaks, kui kolm siis kolmeks võrdseks osaks jne.

Kas ruuter võimaldab seda teha või on võimalik ka kuidagi lisa tarkvaraga luua selline piirang?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.07.2015 15:03:27 vasta tsitaadiga

Lazdec kirjutas:
Küsin veel lisaks, et kas keegi teab kuidas Huawei 4G ruuteril LAN pordi kiirust piirata?

Näiteks, kui ainult LAN1 on ühendatud (connected) ja kõik teised on väljas (disconnected), siis LAN1 võetakse automaatselt piirangud maha ning ta saab maksimum kiiruse kõik endale. Kui on kaks LAN porti ühendatud, siis nende vahel jagatakse kiirus kaheks võrdseks osaks, kui kolm siis kolmeks võrdseks osaks jne.

Kas ruuter võimaldab seda teha või on võimalik ka kuidagi lisa tarkvaraga luua selline piirang?

Huawei 4G ruuter ei võimalda. Pead mingisuguse rondi vahele panema. Odavaim tc moodulit kasutav linuxilane või bsd. M0n0wall või Shorewall.

Alternatiiv oleks mõni TP-Link Archer mudel koos OpenWrt või Tomato püsivaraga.

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 18.07.2015 13:44:01 vasta tsitaadiga

Rondi vahele pistmisel peaks topeltNATi vältimiseks eelistame selliseid Huaweisid mille saab silla töörežiimi seadistada.
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.07.2015 15:21:12 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Rondi vahele pistmisel peaks topeltNATi vältimiseks eelistame selliseid Huaweisid mille saab silla töörežiimi seadistada.

ma ei tea yhtki huaweid mis antud oskust omaks.

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 18.07.2015 19:10:39 vasta tsitaadiga

Mul on siin päris mitu EMT müüdud Huaweid tootes, mis on kenasti sillaks lastud. Mudelit ei mäleta ja järele vaadata ka ei saa, sest nood on mööda eestimaad laiali. Miinuseks on muidugi see, et kui see asi "sillaks lasta" siis kaob ka ligipääs seadmele. Mingid sellised 5xxx seeria mustad kastid olid. Pisikese akuga ja puha.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Mint Unlimited ei luba P2P tarkavaral faile alla laadida
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.