|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
06.07.2015 20:52:18
|
|
|
| niijana kirjutas: |
No avaldage parem kuidas kõige kiiremini saaks levelit 27'lt tõsta 30'ks. Kõik maailma osad on läbi käidud ja enamus kõrvalised ülesanded tehtud ja kollide tapmine pole ka enam nii nauditav, sest hobusega 27 levelis õiget varustust omades võtad lambad, kitsed, hundid, klükloobid, varesed, muud pudulojused maha nii kergesti, et krt vihaseks ajab ja mängu mõnu kaob ära. Tänaseks õhtuks oli järgi ainult 2 lahendamata ülesannet, 35 lvl koll + relva retseptid ja 33 lvl koll ja kellegi venna otsingud Novigod koopas. 33 lvl kolli kahjutuks tegemine polnud nii väga raske, sest mida see ämblik ikka teeb välejalg Geraldile. Kord õnnestus Gerald ämbliku võrku punuda, kui kogemata pimedas koperdasin ninali. Kärsatamisega sain võrgu lahti ja asusin siis ise rünnakule, loopisin koopa gaasi täis ja ootasin õiget momenti ja siis kui tuld näitasin käis selline kõva pauk, et Geraldil viskas pildi tasku ja tuikus purjuna ringi. Rõõm oli suur, sest vaesel ämblikul umbkaudu 30% eludest läinud. Mõned korrad uimastasin jääga ja tegin pimedaks, mis siis muud hiilid vaikselt liigud ligi ja teed nn super super löögi ja ongi 33 lvl ämblik surnud. Proovisin ka 35 lendavat kotka (Opinicus lvl 35, Oxenfurt Forest) võimeid, kuid pidin tunnistama peale 2h järjestiku kavaldamist , katsetamist, et 27 lvl'ga on peaaegu võimatu 35 lvl kollist jagu saada. Probleemseks osutus varese oskus kasutada mürki, vereimemist ja lisaks kui otse ründab, siis igakord ei õnnestu kõrvale tõmmata (dodge), sest tiiva laotus on ikka võimsalt võimas ja tee mis tahad aga litaka saad ikka kirja. Kui selle litaka ikka kirja saad võid arvestada, et umbes 40% eludest on läinud ja enamus ajast kulub vereimemise peatamiseks. Kui ainult oleks rohkem võimalusi vastaste võimete tühistamiseks, kuid siiani on ainult käepärast üks valge pudelikene, mida saad 2 korda kasutada (clear toxity etc.). Hiljem uurides erinevaid videosi mainiti, et QUEN tühistab mürgistusest. Proovin homme uuesti, üldiselt suurte lindude vastu aitab hästi tule, plahvatuse nooled. Kahjuks polnud ühtegi kaasas, proovin kas nende kasutamisest 35 lvl bossi juures on kasu või mitte. Kui muud üle ei jää siis tuleb Main Quest ära teha ja saab lisa punne juurde. Soovitan vaadata järgmist õpetus videot, antakse hea ülevaate erinevatest võitlus oskustest. See oli minu jaoks pomm uudis, et kui Geraldi ja Kollide vahe on suurem kui 6 lvl't, siis Kollil on kõva eelis ja puuted taastuvad kiiremini. "https://www.youtube.com/watch?v=rPqKqTdkh4E" |
ilus jutt, kuid muuda oma posti ja liigenda
krt sellised lapsed meilt koolist tulevad, kes pole raamatutki kätte võtnud ja poolt lehekülge kirjanditki ei suuda loetavalt kirjutada - piinlik peaks olema
kirjavigadeni ei jõudnud lugedagi, punktid ja komad niikuinii üle aisa
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
06.07.2015 22:05:30
|
|
|
| Libe, millest selline solvang tingitud on? Tõsi, esineb kirjavigu ja järgmine kord parandan ennast. Mis puutub raamatute lugemisse, siis olen oma elu jooksul väga palju raamatuid lugenud. Plaanin suve puhkuse ajal läbi lugeda eesti keelse Koraani. Mina ei tunne sind ja sina ei tunne mind, kuid siiski ei näe siin vajadust sind solvata. Vabandan, kui kirjavead kedagi riivasid. Kirjutasin teksti õhtul kell kaks öösel ja soovisin mängu kogemusi jagada kõigi Witcher 3 mängijatega.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
06.07.2015 22:27:40
|
|
|
| Libe, millest selline solvang tingitud on? Tõsi, esineb kirjavigu ja järgmine kord parandan ennast. Mis puutub raamatute lugemisse, siis olen oma elu jooksul väga palju raamatuid lugenud. Plaanin suve puhkuse ajal läbi lugeda eesti keelse Koraani. Mina ei tunne sind ja sina ei tunne mind, kuid siiski ei näe siin vajadust sind solvata. Vabandan, kui kirjavead kedagi riivasid. Kirjutasin teksti õhtul kell kaks öösel ja soovisin mängu kogemusi jagada kõigi Witcher 3 mängijatega. |
nõustun täielikult sinuga.tulla mingi foorumisse kõvatama või tähti närima on vapsee tase omaette.
kui ei meeldi lugeda vigadega teksti ära loe. ilmselt sa ei saa lehti ega muid taolisi asju Samuti lugeda.
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.07.2015 22:29:38
|
|
|
natukene paksem nahk abiks
kirjavead kirjavigadeks aga liigendus võiks tõesti parem olla.
(seda enam, et jutt postides on hea)
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
06.07.2015 22:37:59
|
|
|
| Libe, millest selline solvang tingitud on? Tõsi, esineb kirjavigu ja järgmine kord parandan ennast. Mis puutub raamatute lugemisse, siis olen oma elu jooksul väga palju raamatuid lugenud. Plaanin suve puhkuse ajal läbi lugeda eesti keelse Koraani. Mina ei tunne sind ja sina ei tunne mind, kuid siiski ei näe siin vajadust sind solvata. Vabandan, kui kirjavead kedagi riivasid. Kirjutasin teksti õhtul kell kaks öösel ja soovisin mängu kogemusi jagada kõigi Witcher 3 mängijatega. |
Kuidas küla koerale, nii koer külale.
Mingi elementaarne esmane austus teiste foorumi liikmete vastu võiks nagu olla. Sa ju ei pobise ka, suu toitu täis, mantli hõlma, kui kellegagi vestled, ega ju? Mina näiteks lõpetasin sinu teksti lugemise enne esimese rea lõppu.
Killhoven, mis selle videoga on?
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kris1
HV kasutaja
|
06.07.2015 22:45:30
|
|
|
| parasitego kirjutas: |
Mingi elementaarne esmane austus teiste foorumi liikmete vastu võiks nagu olla. Sa ju ei pobise ka, suu toitu täis, mantli hõlma, kui kellegagi vestled, ega ju? Mina näiteks lõpetasin sinu teksti lugemise enne esimese rea lõppu. |
jah, aga kogu asja saaks öelda ka ilma solvamata. Viisakalt. Selles küsimuses olen täielikult päri niijana vastusega.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
06.07.2015 23:05:06
|
|
|
Vabandust kui kedagi siin solvasin. Rõõm on teatada ja tahaksin öelda suured tänud Poolakatele. Enamus W3 mängijad nii siin kui erinevates foorumites on nurisenud, et mängus puudub võimalus sodi, varustust hoiule panna. Teie rõõmuks, saabuv 1.07 täiendus parandab selle vea. Esimest korda on rõõm kohata, et mängu arendajad käivad mängijatega ühte sammu. Tänud. Suurest tänust, tegin täna uue DLC tellimuse ära.
1.07 kirjeldatud muudatused:
As some of you may know, we are finishing up work on our next big patch, Patch 1.07. It’s a very large update introducing some key changes, including:
A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.
A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.
Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.
Multiple sorting options are now available in the Inventory.
Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.
Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.
A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.
Various improvements to horse behavior.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kris1
HV kasutaja
|
06.07.2015 23:18:12
|
|
|
| Nõus - see patch tundub väga kiiduväärt (kuigi minujaoks polnud hoiustamise puudumine just kriitiline asi, aga hea et selline valik tekitati)
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.07.2015 23:22:55
|
|
|
komponentide kaalu lõpetamine ja raamatute inventory update on ilmselt palju kasulikumad
aga jah, ka hoiustamine on väga lahe.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
07.07.2015 00:13:01
|
|
|
Minu arvates on hoiustamine kõige parem uuendus siiamaani.Vahest koguneb niipalju head kraami kokku et, ei raatsi maha müüa,igast special witcher geari-d,head mõõgad ja mõned armorid mis meeldivad, või isegi kui on nõutud kõrgem level, siis hoian special selle leveli jaoks
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
07.07.2015 09:06:37
|
|
|
Eile sai jälle ennem maga minekut aega veedetud Witcher 3 seltsis. Ei teadnud, et Gerald on Kannibal. Kas teie teadsite? Sõidan hobusega rahulikult mööda Velen maakonda ringi. Õhtu pimeduses silmasin, kuidas 3 bandiiti lõkke ääres midagi nosivad. Astusin ligi, tutvustasin ennast. Sõbralikult ajasime juttu ja sain õrnal tulel küpsetatud põrsakest. Kahjuks ei saanud kaua nosida, kui meiega ühines Põrsa küla elanik. Põrsa küla elanik ajas väga väga segast juttu ja jooksis ring nagu peata kana. Elanik väitis, et bandiidid ajasid vardasse nende Põrsa küla elaniku. Mõtlesin alguses, et onu söö vähem seeni. No hing ei andnud rahu ja otsustasin asja selgeks teha. Lähemal uurides selgus, et terve küla oli raha ahnuse needuse all ja olingi enda teadmata tegelenud Kannibalismiga.
Infoks, et 1.07 parandus, täiendus abi pakett peaks saabuma jooksval nädalal. Mis puutub hoiustamisse, siis kogujale nagu mina, on see ikka väga suureks abiks. Pimesi loodan, et tulevikus on võimalus erinevad trofeed seinale riputada. Eks siis vanaduses saab väikesele Geraldile näidata milline kõva mees sinu isa oli ...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
07.07.2015 13:37:31
|
|
|
Pimesi loodan, et tulevikus on võimalus erinevad trofeed seinale riputada. Eks siis vanaduses saab väikesele Geraldile näidata milline kõva mees sinu isa oli ...  |
Witcherid (k.a Geralt) ja sorceressid on steriilsed, seega ei ole tal võimalik lapsi saada Trofeed iseenesest kaotasid oma mõtte üpris kiirelt ära, seega mõte iseenesest hea.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
07.07.2015 16:47:58
|
|
|
ma ei ole ausalt öeldes kunagi aru saanudki, et mis nende mõte täpsemalt on. 5% more experience okei, kui see reaalselt töötas ka...võibolla tõesti, et mingi väike mõju seal oli. 10% change of dismemberment, noo ma ei tea, see on suure osa ajast "aktiivne" olnud ja suurem osa siiani mängitud mängust ei toimunud kunagi mingisugust dismembermenti. nüüd aga hakib geralt tüüpe pooleks ja rohkemateks osadeks, kuid seda kohe kindlasti mitte nimetatud trofee tõttu. seega täiesti pointless
ning kolmas asi, mida olen näinud ehk 5% more gold...from what, müüdud kraamilt? täiesti kasutu, ütleks, et juba suht mängu algusest peale. raha kogumine on kahjuks üldse olnud täiesti mõttetu ajaraisk selles mängus sest sellega midagi teha pole.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
07.07.2015 22:09:35
|
|
|
Täiesti piiksus ikka Praegu olen enda järjega skelliges ja vaja minna novigrodi ja nii kui fast traveliga lähen,siis on see loading screen, kus see vanake räägib ja äkki plaksti viskab desktpoile,paneb n.ö lihtsalt mängu kinni ja event viewer näitab mingi app crash ?? ja nii 3 korda järjest.... on kellelgi veel sellist jama esinenud ? nad võiksid juba selle krdi patchi välja lasta,ma loodan et selle jama nad ikka parandavad ära... .tahad mängida aga ei saa See paljude meelest väljatulnud n.ö "vigane batmani arkham knight" jookseb ka mul paremini ja ilma crashideta kui see witcher,mille nad on oma patchidega rohke katki kui korda teinud
Oskab äkki keegi öelda mis seda põhjustad siis võib ? kas on vaja äkki videokaardi drivereid uuendada ? mul momendil peal mingid maikuu omad, whql 352.86...
täpselt sama asi mis siin http://forums.cdprojektred.com/threads/50952-BUG-Following-the-Thread-quest-causes-Fast-Travel-crash-100?p=1804164#post1804164
viimati muutis Gap 07.07.2015 22:25:25, muudetud 1 kord |
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.07.2015 22:17:55
|
|
|
eesmärk ei olnud solvata, vaid ärritada piisavalt, et tähelepanu äratada
üldistus minu sõnavõtus ei olnud suunatud ainult sulle, vaid ka noile lastele, kes seda teemat siin loevad.
kirjavead annaks andeks, kel ei juhtu, kuid jutt peab olema loetav (liigendatud)
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
07.07.2015 22:38:17
|
|
|
Gap, Mul juhtus sama jama, sama missiooniga mis su linkitud teemas(Following the Thread). Aitas see, et võtsin varasema salvestuse ja jätsin selle questi too moment tegemata, kuna peale seda fastravel crashis.
Hiljem mänguga edasi minnes sain ka selle sidequesti tehtud ja hetkel travel töötab.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
07.07.2015 22:39:33
|
|
|
| Gap kirjutas: |
Täiesti piiksus ikka Praegu olen enda järjega skelliges ja vaja minna novigrodi ja nii kui fast traveliga lähen,siis on see loading screen, kus see vanake räägib ja äkki plaksti viskab desktpoile,paneb n.ö lihtsalt mängu kinni ja event viewer näitab mingi app crash ?? ja nii 3 korda järjest.... on kellelgi veel sellist jama esinenud ? nad võiksid juba selle krdi patchi välja lasta,ma loodan et selle jama nad ikka parandavad ära... .tahad mängida aga ei saa See paljude meelest väljatulnud n.ö "vigane batmani arkham knight" jookseb ka mul paremini ja ilma crashideta kui see witcher,mille nad on oma patchidega rohke katki kui korda teinud
Oskab äkki keegi öelda mis seda põhjustad siis võib ? kas on vaja äkki videokaardi drivereid uuendada ? mul momendil peal mingid maikuu omad, whql 352.86...
täpselt sama asi mis siin http://forums.cdprojektred.com/threads/50952-BUG-Following-the-Thread-quest-causes-Fast-Travel-crash-100?p=1804164#post1804164  |
Endal sama jama peale kõige uue patchi peale panekut 1.06? Aga leidsin mingi lahenduse sellise, et näiteks kui oled Skelliges, siis ära telepordi kohe Veleni kõige suuremasse linna vaid hoopis kuskile tühermaale. Ja Skelliges fast traveli kõigepealt ka jumala lampi kohta ja siis Veleni lampi kohta. Kui juba said otsaga Veleni, siis samal mapil saab igalepoole fast travelida, et ei viskaks desktopile.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
08.07.2015 00:08:38
|
|
|
kriist, Marx112, tänud teile Teen homme proovi,praegu kondasin niisama skelliges ringi ja mäng ei crashinud üldse eks ma teen muid queste ja kunagi hiljem proovin seda questi selle fast traveliga uuesti. jama et ta niimoodi lihtsalt crashib...tahaks ikka selle questi ilusti ära lõpetada . tundub et nad on sellest teadlikud ja parandavad selle lähiajal lubatud patchiga ära.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
08.07.2015 10:22:42
|
|
|
| Rand0m kirjutas: |
Pimesi loodan, et tulevikus on võimalus erinevad trofeed seinale riputada. Eks siis vanaduses saab väikesele Geraldile näidata milline kõva mees sinu isa oli ...  |
Witcherid (k.a Geralt) ja sorceressid on steriilsed, seega ei ole tal võimalik lapsi saada Trofeed iseenesest kaotasid oma mõtte üpris kiirelt ära, seega mõte iseenesest hea. |
Jah, on steriilsed küll. Eks see selgitab ka, miks Geralt on naiste seas väga populaarne ja tegude mees. Kes meist siis ei oleks . Nagu mineviku seeriast on teada, et Geralt nõudis oma teenuste eest kuningas Duny'lt, et sündimata laps antaks temale. Pettumus oli suur, kui sündis oodatud poisi asemel tüdruk Cirilla Fiona Elen Riannon . Jutud käivad, et Yennefer otsib jätkuvalt võimalust ja ravimit, kuidas tulevikus nõiad saaksid lapsi . Pidi loom katseid enda peal teostama. Ise lugesin sellist kirjeldust CD projekt lehelt. Ei tea, kas on järge Witcher 3 oodata.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
|
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
09.07.2015 00:51:02
|
|
|
Scart, mõtled W2-st saadud potionit ja W3-s leiduvat note'i selle kohta?
Spoiler 
See otseselt ei väida ju, et töötas. Järgmist reporti ei olnud selle kohta.
Siin ka pilt antud kirjest: http://i.imgur.com/2QIEtN9.png
Samas Geralti enda ema oli sorceress ja Lara Dorren suutis ka inimesest sorcereriga järeltulija saada.
Seega väitluseks on kohti küll, kust kinni võtta. Ise lähtusin vaid üldisest arvamusest.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
10.07.2015 15:03:43
|
|
|
Päris huvitav lugemine: "http://www.gamereactor.eu/news/329274/Witcher+3+expansions+%22almost+size+of+Witcher+2%22/". Ma parem ei hakka rääkima, kui tegude rohkelt on viimased päevad W3 seltsis läinud. Oh ei suudagi neid emotsioone kohe kirja panna. Lühidalt, sai kõik võimalikud tingmärgid kaartidel Geralt poolt märgistatud - jah kõikjale oli juba jalga tõstetud mitmendat korda. Erinevad teise, kolmanda (treasure hunt) taseme ülesanded on lahendatud. Mõned vigased ülesanded nt Dirty Coin risustavad pilti. Eks tuleb oodata 1.07 Valget laeva. Ah jah mainimist vajab, et kaks vihast Kotkast, 35 tasemega ja Surnupeaga - ei teagi kui kõva koll on ka veel järgi. Proovisin, üritasin, kuid kahjuks 27 tasemega ei ole mingit võimalust neile vastu astuda. Ei jäänud muud üle, kui raske südamega sai otsustatud jätkata "The Isle of Misti" lahendamist. Noh kui see story mode saab läbi noh mis seal ikka. Erinevaid mängu arvustusi, õpetusi lugedes olen hoidunud teadlikult kõrvale strory mode teemadest. Ei taha ette teada, mida mängul on varuks. Üllatuse moment peab ikka jääma.
Emotsioone, mida kogesin alates "The Isle of Misti" ülesande lahendamisest on ikka väga palju. Toome mõningad näited. Kohtute udusel saarel meremeestest päkapikudega, kes kuritarvitasid teadlikult ära meie kõigi armastatud Ciri'ti - Kas teile ei tundu kahtlane, kui majast väljub 6 mees päkapiku ja voodis lamab teadvusetu ilus blondiin neiu? . Kas teile ei teki tahtmine politseisse helistada või siis mõõk haarata ja õiglus jalule seada?
Kui ausalt öelda, siis pole kordagi oma mängija karjääri jooksul saanud sellise emotsionaalse laksu, mida kogesin peale "Imlerith" raudrüütli alistamist. " https://www.youtube.com/watch?v=dE0XSLl1fJ8". Miks, see siis nii raske alguses oli? Võib-olla tuleks otsida põhjust ära joodud õlles. Faktiliselt raskust valmistas asjaolu, et olin küll 30 tase kuid kogu varustus oli jätkuvalt 27 tasemel. Peale saarelt "isle of Mist" lahkumist pöördute Ciriga tagasi koju "Kaer Morhen"'i. Koju jõudes valmistute sõprade armeega Ciri ja Kaer Morhen kaitsmiseks. Päris huvitavalt oli ülesse ehitatud kogu lahing ja selle ümber käiv tegelaste vaheline tekst. Eks iga lahing toob kaasa kaotusi ja kannatusi. Seegi teema ei jäänud puutumata. Kes teab millest räägin see teab. Teised las uurivad ise järgi.
Vihaseks ajas, et peale Isle of Misti ja Kaer Morhen lahingut sain 3 taseme võrra tugevamaks, kuid mängus puudusid võimalused parema varustuse hankimiseks. Linna luba ei antud. Teeviita kasutades öeldi otse: "Keelatud tegevus, raisk valmistu lahinguks". Otsisin igasugu võimalusi, et äkki komistan mängu vea otsa ja õnnestub salaja linna nihverda. Krt Poolakad, proovisin mida proovisin iga kord anti mõista, et oled läinud liialt kaugele ja pöördume heaga tagasi . Jändasin selle "Imlerith" raudrüütliga üle 1h edutult. Sai proovitud erinevaid maagia jooke, õlisi, granaate aga olukord oli väga väga masendav. Tee mida teed, kuid kaotajaks jääd alati. Kas tõesti jääbki mäng siinkohal katki?
Algus faasis polegi see raudhunnik midagi rasket, tuleb oodata õiget momenti ja rünnata. Hoiduge võimalikult kaugele vasara ja kilbi löögide eest. Ärge liialt suuri ootusi seadke dodge .e. vangerdusele.Vahest õnnestub, kuid enamus juhul jääte kannatajaks. Vasara ja kilbi löökide raadius on väga suur ja ootamatult meelemärkuseta tuigerdate keset lahingu välja.
Hiljem, kui vastase puuted langevad teatud piirini saabub rauakolakal hullumise tund ja isegi väledad jalad siin enam ei aita. Räägin tõsiselt, endal oli selline tunne nagu oleks sattunud vihase Suure Tõlla rünnaku alla - meenus lapsepõlves nähtud Suure Tõlla multikas. Peast käis korduvalt läbi mõte, et kurat midagi teen totaalselt valesti ja lahingu taktikat tuleks muuta. Probleemi kohaks oli just Geralt poolt tehtavate kahjustuste suurus - Vahet polnud mida kasutasid tekitatav kahju jäi pidevalt 100-200 punkti vahele. Meenus ühe HV kasutaja vihje, et pista p* maagia, õlid oskused, need ei too mingit kasu ja keskenduge mõõga oskustele. Suured tänud Wiltz vihje eest.
Otsustasin, et heidan kõrvale kõik sinised, rohelised, kollase värvi oskused k.a. mutageenid ja kasutusele võtan ainult punase värvi (v.a Quen Sign). Ei noh mida mul kaotada. Astusin uuesti sündinuna ringi ja maagiast kasutasin esimestes faasides (Critical hit % suurendajat ja attack powerit). Johadii, esimese eduka löögi kahju oli üle 300 punni ja Critical hit tegi 350-500 vahemikus kahju. Ei läinud palju aega mööda kui saabus kätte lootusetu hullumise faas. Otsustasin, et seekord hoopis mina olen see, kes asub rünnakule. On ju teada, et parim kaitse on rünnak. Valmistusin küll ennast ette, et tuleb üks suur tants ümber aurukatla, kuid üllatuseks hullunud periood sai kiiremini otsa kui arvasin. Mida ma valetan, eks seda jändamist ja hüppamist oli oma jagu. Saadud emotsioon võidu üle oli nii meeletu. Keha värises nagu haava leht, käed olid higist märjad jne. Närvide rahustamiseks avasin viski ja tegin väikese single shooti . Täpsustan, et mängu tasemeks on Death March .e kõige suurem raskus aste. Ei oska hinnagut anda, kas madalama tasemega mängides Imlerith osutub ka parajaks väänikuks. Nõrganärvilistele ei soovita lahingule järgnevat video vaadata, võite vajada hiljem doktori või nuuskpiirituse abi .
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
10.07.2015 15:26:06
|
|
|
Kuidas on kõige lihtsam viis neid tasuta DLC ja üldse patche saada? Mäng on tõmmatud kuskil gog lehelt vms key alusel. DLC' tõmbamis kohta ametlikul lehel üldse ei suuda leida.
Teine asi, et tõmbasin mängu sealt alla, mingit keyd installeerimisel jne ei küsinud, aktiveerimist ei vajanud, mis mind takistab nt. seda mängu sõbraga jagamast?
P.S Steamiga ikka nii mugavaks muutunud.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
10.07.2015 15:48:33
|
|
|
| Lihtne, ju google abiks: https://www.gog.com/news/free_dlc_7_8_the_witcher_3_wild_hunt. Kui kasutad GOG toodet, siis esmalt tuleb tasuta toode ka poest osta. Kui oled ostnud, siis mängu all või oli kõrval more nuppu. Peale klikates avanevad erinevad DLC, mis on installeeritud. Kui linnuke eest puudub, siis see tähendab, et on olemas kuid pole aktiviseeritud. Aktiviseerimiseks lihtsalt pane vajaliku kohta linnuke.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
10.07.2015 15:57:05
|
|
|
| Pihv kirjutas: |
Kuidas on kõige lihtsam viis neid tasuta DLC ja üldse patche saada? Mäng on tõmmatud kuskil gog lehelt vms key alusel. DLC' tõmbamis kohta ametlikul lehel üldse ei suuda leida.
Teine asi, et tõmbasin mängu sealt alla, mingit keyd installeerimisel jne ei küsinud, aktiveerimist ei vajanud, mis mind takistab nt. seda mängu sõbraga jagamast?
P.S Steamiga ikka nii mugavaks muutunud. |
DLC jaoks pead sa sellega liituma/ostukorvi lisama http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_free_dlc_program
Pärast seda lähed Library'sse, vajutad Witcher 3 peale ja seal on kõik DLC'd, samuti peaks ka patchid olema!
Lihtsam on tõmmata GoG Galaxy, mis hoiab mängu uuena ja pärast DLC programmiga liitumist, on kõik DLC väga lihtsalt installitavad. Erinvalt Steamist, ei pea Galaxy mängimisel taustal jooksma, vaid kasutad, siis kui uus uuendus/DLC saadaval.
GoG'ist saad sa DRM-free mängud, midagi sind ei takista, aga mängutegija loodab ikka, et sa seda ei tee ja hea mängu ostavad kõik ise!
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
10.07.2015 16:37:17
|
|
|
| KrisVr kirjutas: |
Lihtsam on tõmmata GoG Galaxy, mis hoiab mängu uuena ja pärast DLC programmiga liitumist, on kõik DLC väga lihtsalt installitavad. Erinvalt Steamist, ei pea Galaxy mängimisel taustal jooksma, vaid kasutad, siis kui uus uuendus/DLC saadaval.
GoG'ist saad sa DRM-free mängud, midagi sind ei takista, aga mängutegija loodab ikka, et sa seda ei tee ja hea mängu ostavad kõik ise! |
Tänud, tirin selle Galaxy alla, lihtsalt neid DLC'sid on nii palju, et ükshaaval on jube tüütu neid tirida.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
10.07.2015 19:46:02
|
|
|
Patch 1.07 - Changelog:
Spoiler 
| tsitaat: |
Patch 1.07 is almost here! Below is the complete list of changes and fixes it will bring.
Introduces an alternative movement style for Geralt. To enable, go to the Gameplay\Movement Response submenu.
Fixes a rare issue where the player's horse would not fall to the ground properly.
Fixes a rare issue where the player could be locked into the aiming animation if hit while throwing a bomb on horseback.
Fixes a rare issue with an infinite loading screen in the Ladies of the Wood quest.
Includes a variety of collision fixes.
Fixes an issue where Wild Hunt warriors would remain present even after the player completed the main storyline.
Fixes an issue where players could repeatedly buy foreign currency from a loan shark and sell it at the Vivaldi Bank.
Fixes an exploit whereby players could loot gold from a single chest more than once.
Fixes an issue whereby some skills were not properly removed after the player used the Potion of Clearance.
Fixes an issue with target locking, which should now be more responsive.
Introduces a number of changes in selected game-world areas to prevent players from unexpectedly progressing quests or leaving the playable area by climbing certain elements of the landscape.
Fixes an issue where sometimes players could not use Signs after reaching Skellige for the first time.
Fixes an issue where damage from certain sources was incorrectly calculated.
Fixes an issue where the durability of alternative weapons did not drop as intended.
Fixes an issue where the game would remain in slow motion if the player had used manual targeting.
Fixes an issue whereby meditation could be blocked by certain quests.
Fixes an issue where Stamina did not always regenerate properly.
Fixes an issue where Geralt's statistics could be multiplied if the player stood in a Dimeritium bomb cloud while the Cluster skill was activated.
Introduces a number of fixes, improvements and clarifications in the map-pins and objectives for multiple quests.
Fixes an issue where in certain circumstances gravity ceased to apply to the player's horse.
Adds a stash for player convenience. Players can now store loot in their stash, access to which is available in different parts of the world. Stash locations are marked on the map.
Fixes an issue whereby the player's horse would often stop abruptly before bridges or other narrow passages.
Fixes an issue whereby encumbrance was not updating correctly, resulting in players being overburdened where in fact they were not.
Fixes a rare issue where players were unable to choose different Signs.
Fixes an issue where the player was sometimes unable to craft glyphs.
Fixes an issue where not all merchants would accept junk loot.
All crafting components and alchemy ingredients now weigh nothing.
Fixes an issue where certain armor/hairstyle combinations interacted incorrectly.
Fixes an issue where instances of the Quen Sign would occasionally burst during dialogue scenes.
Fixes a rare issue where the player could not play gwent with Madame Serenity at the Passiflora.
The Zoltan gwent card should now always be present beneath the Hanged Man's Tree if the player does not win it earlier in White Orchard.
Fixes a rare issue where players could not talk to, or play gwent with, the innkeeper at the Inn at the Crossroads.
Includes a number of wording and spelling fixes in multiple localized versions.
Introduces a number of improvements in the game streaming system. Players should experience fewer blurred textures, NPC spawn times should be markedly reduced, and there should be an overall improvement in the speed with which game assets are loaded. Streaming system improvements should be most noticeable on consoles and systems with non-SSD drives.
Improves performance in the swamps of the No Man's Land region.
Fixes an issue whereby the presence of fog could adversely affect game performance.
Optimizes various FX which should result in improved performance during the Battle of Kaer Morhen quest.
Introduces a number of optimizations that improve overall performance throughout the game.
Improves overall game performance.
Fixes an issue where Keira's magic bubble could adversely affect performance.
Fixes an issue whereby the mouse cursor would remain visible during in-game video playback.
Adds a warning if the user runs out of disk space and wants to crate a new game save.
Fixes an issue whereby Colorblind mode was not properly saved.
Fixes an issue whereby Zoltan would sometimes appear in the incorrect location after the Novigrad, Closed City quest.
Fixes an issue during the Last Wish quest whereby Geralt would continue his conversation with Yennefer after they parted.
Fixes an issue where two simultaneous instances of some characters would appear in a scene in the Broken Flowers quest.
Fixes an issue whereby some objectives were not available to the player and would be automatically failed during the Battle of Kaer Morhen quest..
Fixes an issue where in certain circumstances Lambert did not board the boat during the Final Trial quest.
Fixes an issue where in certain circumstances Madame Serenity was improperly placed during the Deadly Plot quest.
Fixes an issue where the Fake Papers quest would be failed if the player did not mention that one of the brothers was dead.
Fixes an issue whereby players would sometimes be unable to start the final horse race, The Heroes' Pursuits: For the Goddess' Glory! in Skellige.
Fixes an issue where unintended objects were present in Novigrad after the Battle of Kaer Morhen quest.
Fixes an issue where a progression break could occur if Geralt was knocked out by guards while following the Bloody Baron during the Family Matters quest.
Fixes an issue where players were sometimes unable to interact with a torch in the Get Junior quest.
Fixes an issue where players could sometimes experience an infinite loading screen during the Iron Maiden quest.
Fixes an issue where in certain circumstances players could encounter a blocker during the Contract: The Apiarian Phantom quest. Players who have encountered this bug need to backtrack to the frozen hive and examine the footprints around it again.
Fixes an issue whereby the player could get locked inside a room during the Through Time and Space quest.
Fixes an issue where on rare occasions players were unable to progress the game after the Get Junior quest, specifically upon reaching Vernon Roche's camp.
Fixes an issue whereby purchasing wine during the It Takes Three to Tango quest would not always progress the quest properly.
Fixes an issue where the In Wolf's Clothing quest did not progress properly after the player read Morkvarg's journal.
Fixes an issue where on some rare occasions players were unable to interact with the Wild Hunt soldier's body during the Echoes of the Past quest.
Fixes an issue whereby Keira would not always properly use the portal during the For the Advancement of Learning quest if asked to go to Kaer Morhen.
Fixes an issue where the Scoia'tael from Novigrad was not always available to play in the Gwent quest.
Fixes an issue where the player could get blocked inside a cellar during the King's Gambit quest.
Fixes an issue where in certain situations the player was unable to find Triss during the Final Preparations quest.
Fixes an issue where occasionally the Kingfisher tavern was left without an innkeeper after the Now or Never quest.
Fixes an issue where Yennefer was not spawned in Oxenfurt during the Great Escape quest.
Fixes a rare issue where Captain Wolverstone was not at the Golden Sturgeon when intended.
Fixes a rare issue where the bodyguards in the Reason of State quest were not hostile.
Fixes a rare issue where the griffin would not always appear in the Contract: The Creature from the Oxenfurt Forest quest.
Fixes an issue where the wyvern would not appear in the Contract: Phantom of the Trade Route quest.
Fixes an issue with enlisting Sukrus from Skellige to be Hattori's bodyguard in the Of Swords and Dumplings quest.
Fixes a rare issue whereby the visions in the Echoes of the Past quest were not displayed.
The Contract: Devil by the Well quest no longer counts towards the Geralt: The Professional achievement.
Fixes a rare issue when the player could not speak with Lambert at Kaer Morhen during the Final Trial quest.
Fixes a rare issue where players could not always complete the Hey, You Wanna Look at my Stuff? quest.
Fixes an issue where players were sometimes unable to summon a horse after the Fencing Lessons quest.
Fixes an issue where in the Scavenger Hunt: Viper School Gear quest the gate to the mausoleum was locked.
Fixes an issue where players could not use Signs or swords after the fistfight at the Rosemary and Thyme during the Broken Flowers quest.
Fixes a rare issue whereby players could not examine the source of interference during the Disturbance quest.
Fixes an issue with the Dirty Funds quest.
Fixes a rare issue with a loading screen in the Contract: The Phantom of Eldberg quest.
Fixes a issue with a loading screen at Aeramas' residence during the Of Dairy and Darkness quest.
Fixes an issue where quest givers for the Deadly Delights and Jenny o' the Woods contracts would disappear.
Introduces a number of improvements to overall game stability.
Fixes an issue where the Potion of Clearance would pop into the quick slot if the player ran out of food.
Adds a Books tab to the Inventory panel.
Introduces a number of additional loading screen hints.
Introduces a pinning feature for formulae and diagrams. Ingredients and components for pinned formulae/diagrams are highlighted in the shop view. This should greatly facilitate the purchase of currently needed elements.
Introduces a feature whereby currently equipped items are highlighted in the Repair panel, facilitating prioritization of items needing repair.
Adds a feature whereby read and unread books are marked differently in the Inventory panel.
The list of all available DLC packages is now displayed in the Main Menu/Options/Downloadable Content submenu for better clarity. |
http://forums.cdprojektred.com/threads/52492-Patch-1-07-Changelog?p=1831540#post1831540
|
|
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alartt
HV kasutaja
|
12.07.2015 16:19:08
|
|
|
Leidsin bugi, quest Shortcut. Kui võtad kirstust ennem kraami ära kui torned note loed siis jääbki asi sinna paika. Note ütleb et järve põhjas on kraam aga seal pole ammu enam midagi
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.07.2015 20:44:49
|
|
|
kõva sõna, aga ma imestasin selle üle juba 10 lehte tagasi samas, mis bugi see niiväga ikka on, kui sa mingi kraami kuskilt ära tood siis jube ime küll, et seal teist korda enam seda sama kraami ei ole.
bugiks võiks nimetada hoopis seda, et suurem osa "karmida" kollide nina alt saab nende poolt valvatud mandi ära näpata ilma igasuguse pingeta, lihtsalt lähed ja võtad ning tõmbad nelja tuule poole leegid. natuke nagu motti vähem küll pärast neid tapma minna kui tead juba ette, et ega sealt enam midagi saada ei ole
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.07.2015 22:07:51
|
|
|
krt proovin installida gogiga seda pela, kuid mingi totrus toimub
vahepeal tõmbas masina nii põlvili, et restart vaid aitas
ja nüüd peale restarti tundub, et peab kogu kadalipu taas läbi käima
ooh joppenpuhh
oleks pidanud originist ostma, oleks sama soodsalt saanud ja asi vähemalt toimib
ohjah, tõmbas ruttu, internet on kiire, kuid installib juba tund aega ning sealjuures hoiab arvutit koomas
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alartt
HV kasutaja
|
12.07.2015 22:11:59
|
|
|
| @Wiltz Nohjah aga lv 13 quest jääb igavesti sinna quest listi.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.07.2015 22:31:12
|
|
|
kõigil toimis install ilusti?
tra juba kolmandat korda tirin seda 27GB alla
peab vist pira panema ja tundma hästi, et eurod tuulde läksid
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
12.07.2015 22:54:04
|
|
|
libe, Installis veatult.
Kas tõmbasid GoG galaxy´ga? Proovisid veebilehelt ka sikutada?
|
|
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.07.2015 00:10:30
|
|
|
galaxyga, tõmbab ilusti, kuid installimine on aeglane ning ketas ragistab paarissammudega
ja kolmas kord ka putsis
täitsa piixus, kas on mingit alternatiivset viisi asi installida, et saaks updated ametlikult paigaldada
tra 3 tundi juba installinud ning kõige tipus lihtsalt hangub kogu arvuti, isegi taskmanageriga ei saa kinni panna
pole elus sellist nussi näinud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.07.2015 00:52:27
|
|
|
muidugi on alternatiiv ja sa sead, mis see on! raha tuulde ei läinud, vast ikka need tegijad saavad sealt ju oma osa kätte ja kõik on nii nagu peab
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.07.2015 01:03:39
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
muidugi on alternatiiv ja sa sead, mis see on! raha tuulde ei läinud, vast ikka need tegijad saavad sealt ju oma osa kätte ja kõik on nii nagu peab  |
ei, ma ei tea, mis alternatiiv on ja olen petta saanud
sitt mekk manu raisk, ei huvita kui hea või halb see pela on - kogu see jant on andestamatu
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
13.07.2015 03:21:38
|
|
|
ma tõmbasin istallikad alla töö juures
ja siis installisin kodus
kõik läks veatult
pärast patchid järgi ja pelama
gog.st siis
edu!
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
13.07.2015 08:36:07
|
|
|
Ise tõmbasin GoG'st ilma Galaxita ja kõik töötas ilusti.
P.S See Galaxy ei täida hetkel mingit rolli, mängude auto update on tuleviku teema, st. kõik DLC'd ja patchid tuleb ikkagi samamoodi alla tõmmata ja käsitisi installida, sama nagu veebibrowseri vahendusel.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
13.07.2015 10:33:54
|
|
|
| Pihv kirjutas: |
Ise tõmbasin GoG'st ilma Galaxita ja kõik töötas ilusti.
P.S See Galaxy ei täida hetkel mingit rolli, mängude auto update on tuleviku teema, st. kõik DLC'd ja patchid tuleb ikkagi samamoodi alla tõmmata ja käsitisi installida, sama nagu veebibrowseri vahendusel. |
Eh? Galaxy uuendab automaatselt ja DLC'de jaoks on menüü, kust saad linnukese ette panna, milliseid tahad ja installib ise ära sulle. Vähemalt Witcher 3 jaoks, teisi mänge pole proovinud.
|
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.07.2015 17:11:24
|
|
|
esimest korda sai eile võetud mingi questi koll (mis oli päris tuntavalt üle enda leveli) maha puhtalt signi kasutades. täiesti karp jäi lahti ausalt öeldes, möögaga tagusin kõikepealt kaks katset, mõlemal korral sain kolli poole peale ja siis ise surma ning selleks poole peale saamiseks kulus ikka kuskil 40 lööki vist. ja siis "just for kicks" ingit, kokku vist neli korda kui õnnestus tüüp põlema saada mingiks ajaks ja kutu ta oligi natuke overpowered on see signi värk vist või? kusjuures intensity ei olegi midagi hirmus meeletut, a'la +75% ja igni signi ennast pole mitte ühegi xp punktiga upgrade'tud
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.07.2015 17:56:21
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
esimest korda sai eile võetud mingi questi koll (mis oli päris tuntavalt üle enda leveli) maha puhtalt signi kasutades. täiesti karp jäi lahti ausalt öeldes, möögaga tagusin kõikepealt kaks katset, mõlemal korral sain kolli poole peale ja siis ise surma ning selleks poole peale saamiseks kulus ikka kuskil 40 lööki vist. ja siis "just for kicks" ingit, kokku vist neli korda kui õnnestus tüüp põlema saada mingiks ajaks ja kutu ta oligi natuke overpowered on see signi värk vist või? kusjuures intensity ei olegi midagi hirmus meeletut, a'la +75% ja igni signi ennast pole mitte ühegi xp punktiga upgrade'tud |
mulle tundub, et koos level upiga läheb tegelane tervenisti tugevamaks + siis need asjad veel juurde mida oled viitsind punktide eest seal aretada.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
14.07.2015 18:30:15
|
|
|
| Wiltz, proovi sama asja mõne teise kolli peal? Tulebki erinevaid strateegiaid kasutada;) Mõõgaga maha ei saanud ju;)
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
14.07.2015 18:37:42
|
|
|
| Kuhu see 1.07 päts siis jääb? Ei viitsi enam oodata.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
14.07.2015 21:12:08
|
|
|
| Imelik jah, mul tiris veel 2.2giga mingeid asju juba nädal tagasi...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.07.2015 22:28:15
|
|
|
Vael, seda ma teadsin, et erinevad asjad mõjuvad mingil määral erinevalt siin ja seal. Imestan aga selle üle, et mõõk vs. sign teema niivõrd unbalanced on antud juhul. Kusjuures üsna tugev mõõk igasuguste boostide ja upgrade'dega ning kõikvõimalikult attack powerit veel lisaks boostiva varustusega... vs. täiesti basic sign. kardan, et see mäng lähebki mida edasi seda rohkem signi-põhiseks ja mõõga võib varsti üldse tuppe ära lükata
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.07.2015 00:07:06
|
|
|
| Vael kirjutas: |
| Imelik jah, mul tiris veel 2.2giga mingeid asju juba nädal tagasi... |
http://www.guru3d.com/news-story/the-witcher-3-wild-hunt-2-2gb-patch.html
| tsitaat: |
| this is not the highly anticipated 1.07 patch. As CD Projekt RED's Lukasz Babiel said, this update is basically the game's artpack (artbook, soundtrack, map, manual, wallpapers etc.). |
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.07.2015 01:26:18
|
|
|
kuidas gogi puhul see update toimib, kust ma tean, mil update olemas või kust ja millal vaja tõmmata - peab mingit twitterit jälgima või
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.07.2015 08:47:13
|
|
|
Gog galaxy soft tõmbab automaatselt kõiki uuendusi
See kehtib vähemalt witcher 3 osas, teisi mänge gogis hetkel ei ole.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|