Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 919, 920, 921  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.06.2015 12:28:53 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
2. ohuolukorras, kasvõi sõja olukorras, on justnimelt vaskkaabel see mida saab odavalt vedada ja väga odavalt parandada.

Ma millegipärast arvan et reaalses sõja olukorras on sul miljon muud muret, kui internet ja HV ´sse läbu genereerimine... icon_lol.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

sõnum 23.06.2015 12:41:30 vasta tsitaadiga

Nende Hui-Way poolt väljatoodud kiiruste saavutamiseks tuleb kindlasti ka nende riistvara kasutada nii jaamas kui kliendipoolses otsas. icon_rolleyes.gif
can860
HV vaatleja

sõnum 23.06.2015 12:44:45 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
tahanteada kirjutas:
2. ohuolukorras, kasvõi sõja olukorras, on justnimelt vaskkaabel see mida saab odavalt vedada ja väga odavalt parandada.

Ma millegipärast arvan et reaalses sõja olukorras on sul miljon muud muret, kui internet ja HV ´sse läbu genereerimine... icon_lol.gif

Toimiv (ja vajadusel lihtsalt parandatav) side on sõjaolukorras märkimisväärselt olulisem kui kast laskemoona.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.06.2015 13:04:02 vasta tsitaadiga

tahanteada, Ma ei tunne küll millegipärast piinlikkust või häbi sest VDSL teemadel on siin foorumis juba räägitud.
Googledada oskad jätkuvalt, see ei tähenda, et sul oleks rahakott ja reaalsed kogemused praktikas. Vask on jätkusuutlik veel mõnda aega kuid tasuvus on omaette küsimus, kusagil on piir, kas kasutada vaske või optikat. Vase ülalpidamine on kindlasti kulukam kui optika kuid uue optika ehitamine on kulukam kui kasutada olemasolevat vaske seega kasutatakse mõlemat vastavalt piirkonnale ja võimalustele.
Kuna tahanteada, ei ole ega saagi olema kursis Telekomi võrgustruktuuriga, siis ei oska sa ka kalkuleerida, mitu sõlme on vaja ehitada, et tagada kõigile vaskvõrgu klientidele ulmeline gigabit ühendus vdsl baasil. Vähe sellest, et sellise võrgu ehitamine läheks hoopis kordi kallimaks kui ehitada siis juba võrk optika baasil, on sellise võrgu ülalpidamine samuti kordi kulukam.
PS. ma usun, et sa ise ka ikka oma postitatud pilti vaatasid, ning all kauguseid sidesõlmest märkasid.

Sellised tehnoloogiad võivad olla olulised mõne konkreetse võrgu kasutamisel kus ei ole võimalik kaabeldust ringi teha, näiteks tööstushoonete vahel on olemasolev sidevõrk vasepaaridel põhinev kuid kaugused ei võimalda etherneti kasutada ning optikat ei saa paigaldada.
Samas võib kindlasti teadmiseks võtta, et tegemist on tehniliste kiirustega, praktikas on asi nii nagu wifiga, reaalne läbilase võib olla 50-60% sõltuvalt seadmetest ja liiniparameetritest.
Ei saa mainimata jätta, et Hr. Praakel ei luiska, Telekomi võrgusõlmedesse võib lisada erinevaid Huawei DSLAM kaarte, erinevatel tehnoloogiatel töötamiseks. Ei saa ju välistada, et erilahendusena mõni ettevõte näiteks 250M kaugusel jaamast vase peal 500Mbit/s paketti tellida soovib kuid kas ta tahab maksta selleks seadmete eest sama palju kui lihtsalt 250m optikat koos paigaldusega maksab.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 23.06.2015 13:09:37 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:

Toimiv (ja vajadusel lihtsalt parandatav) side on sõjaolukorras märkimisväärselt olulisem kui kast laskemoona.
See läheb juba sinna kategooriasse, et kas peab aktiivselt sõjaks valmistuma. Sest üle võlli keerates tuleks jääda analoogtelefonide ja -jaamade juurde (ei mingit andmesidet!), igal kodanikul peaks olema käepärast pommivarjend, kus on söögivaru vähemalt kolmeks kuuks, igasugune elektrooniline pangandus tuleb kus kurat saata ning sularaha varuda... ja nii edasi. St loomulikult on vase parandamine lihtsam kui optika - krutijätk on kõigile käepärane. Aga kas see on põhjus progressi peatamiseks? Äkki elaks hoopis nii, et sõda ei tuleks niisama lihtsalt?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.06.2015 13:24:18 vasta tsitaadiga

Mark0, Olen nõus. Muidugi mingid varuvariandid ja plaanid peaks olemas olema, aga ei saa elada nii, et nüüd tuleb sõda, varas vms ja sellel põhinevalt hakata oma otsusi laskma kallutada mingisse suunda. Tuues analoogiks (no pun intended) nutitelefonid, siis kui karta kalli telefoni varastamist, purunemist vms ei hakka ju potentsiaalse "what if" pärast oma otsusi muutma.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 23.06.2015 13:57:58 vasta tsitaadiga

ma arvan, et sõjaolukorras oleks Eestis side vägagi häiritud. Kuna suur osa sidest liigub mööda netti, siis sõltuvalt elektrivarustuse tasemest on väga haavatav. Jutt pole enam mitte netis vaid selles, kuidas saaks tagada tavapärast telefonisidet. II MS ajal veeti otseliine ja räägiti ühest toru otsast teise, sõna anti edasi punktist punkti, kuni jõudis siis lõppsaajani. Me võime olla hüper giga "peta" icon_biggrin.gif bitise ühenduse otsas, aga kui struktuur saab kannatada siis seda lihtsalt ei ole võimalik taastada, sest Force Majeure olukorras jääb nagunii praktiliselt elu seisma. Mis puudutab tsiviilkaitset, siis seal on muidugi palju puudusi, meie riigil pole tsiviilkaitsest enam midagi järele jäänud. Aga see selleks.

Räägime siis netiühenduse arendamisest- ma arvan, et ma saan üheltpoolt Telekomist aru. Selles mõttes, et investeeringuid tuleb hoolega kalkuleerida.Aga, millega on raske nõustuda on see, et need otsused tulevad aeglaselt. Ma olen ET püsiklient aastast 2003 ja kasutanud sellest ajast peale ADSL ühendust. Nüüd, ca 12 aastat hiljem alles terendab lootus, et saan VDSL-i. Minu jaoks pole vahet, kas ma saan seda suuremat uploadi üle vase või üle optika, tulemus ühtemoodi...nuditud. Optika on kallim, selge, aga optikal pole väga tegelikult pidurit peal, st aja jooksul on võimalik kiirusi tõsta. VDSL ja vaskpaaril aga on suhtkoht juba sein ees. Põhjus, miks Telekom otsustas vaskpaari peal pakkuda VDSL-i on see, et ei peaks eramutsesse ühekaupa kiudu sisse vedama, mis oleks ääretult kallis investeering. Isegi, kui klient liitub ja tellib kõige kallima paketi, on tasuvusaeg väga pikk. Selles mõttes olen ma küll Telekomile tänulik, et otsustasid pigistada vasest viimase välja.
Tahanteada'le ütleks lohutuseks siis niipalju, kui peaks tulema sõda, siis peale sõda enam keegi uuesti vaske maha panema ei hakka icon_biggrin.gif Ebaefektiivne...
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 23.06.2015 19:50:08 vasta tsitaadiga

See vaskpaarist viimase väljapigistamine võib olla tõesti aktuaalne Huawei kodumaal, kus asustus on kohati ülimalt tihe ja seetõttu kliendiliinid ongi väga lühikesed. Panus on sellele tehtud et olemasolevaid liine võimalikult kaua kasutada saaks. Uusi kliendiliine ei ehita enam vase peale keegi, see peaks ka üsna selge olema.
brutality
HV vaatleja
brutality

sõnum 24.06.2015 06:01:04 vasta tsitaadiga

jätame need sõjajutud ja asjad.
Juhuslikult indrekp poolt märgitud 250m. kas vaske või optikat. Juhuste kokkusattumise tõttu on mul laual hinnapakkumine optika veoks 245m. Ning hind on 9800 euri + km. Seda siis projekteerimisega, seadustamise ja ehitamisega. Mis need huawei seadmed maksaksid, ei oska öelda.
Näiteks väiksedmad kohad Tallinna nn. kuldse ringi valdades. Ütleme , sul on tänaval a la 10-12 maja. Keegi ei hakka kunagi sinna firma raha eest ju optikat vedama. Samas on olemas korralik vaskühendus VDSL võimekusega. Ehk on ikkagist veel mõistlikum justnimelt sinna vaske aega ja raha panna, kui et optikat vedada. Lihtsalt räägin hetkel konkreetsest juhusest. Päris 12000 ei tahaks üksi kah välja käia.
Enne kui keegi ütleb, et ole õnnelik VDSLi üle kuna neil veel 12/1. Siis olekski, kui ühendus oleks sümmetriline 20/20, 40/40 või siis lühematel liinidel 60/60.
Kuna ei ole väga kodus igasuguste liinide parameetrite ja tehnoloogiatega, siis ehk oskab keegi selgitada, miks VDSL ühendust ei ole võimalik pakkuda sümmetriliselt. Et kui näiteks on hea ja lühike liin, mis toetaks 60/20 või mis kiirus see vdsl oligi, kas sisuliselt peaks siis liin kannatama ka 40/40 ühendust? või näiteks 40/10 ühendust 25/25?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2015 12:00:25 vasta tsitaadiga

brutality kirjutas:
Juhuste kokkusattumise tõttu on mul laual hinnapakkumine optika veoks 245m. Ning hind on 9800 euri + km. Seda siis projekteerimisega, seadustamise ja ehitamisega.

See tundub ikka uskumatult kirves hind. Maa sisse minev materjal ei maksa rohkem kui 500 euri. Mida see ehitamise osa hind sisaldab? Kas tegemist on asfalti lõhkumise ja uuesti asfalteerimisega?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.06.2015 12:21:30 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
brutality kirjutas:
Juhuste kokkusattumise tõttu on mul laual hinnapakkumine optika veoks 245m. Ning hind on 9800 euri + km. Seda siis projekteerimisega, seadustamise ja ehitamisega.

See tundub ikka uskumatult kirves hind. Maa sisse minev materjal ei maksa rohkem kui 500 euri. Mida see ehitamise osa hind sisaldab? Kas tegemist on asfalti lõhkumise ja uuesti asfalteerimisega?

Võib sisaldada projekti kuna kokkulepped vaja sõlmida naaberkruntide omanikega, võib sisaldada kaabli muttimist mõne asfaltee alt läbi jms. Võib sisaldada ka jaama optikavalmiduse loomist.
Tegelikult ei pea aktsepteerima pakkumist, vaid võta tehnilised tingimused ja ise kogu töö ära teha, tellid projekti, kopamehe, kaabli ja keevitaja. Teh tingimused ütlevad, palju teenusepakkuja jaamas ära teeb.
Pole kindel, et palju soodsam tuleb. Ilmselt on isegi elektriga liitumine samas kauguses kallim kui see summa.
tagasi üles
brutality
HV vaatleja
brutality

sõnum 24.06.2015 14:07:40 vasta tsitaadiga

Ei sisalda jaama valmiduse loomist. Seal juba olemas. Kirjutan hiljem lahti mis kui palju kui kõik ametlikult teha.
ekektriga liitumine oli 3400 eurot. 25A. Alajaam 170m kaugusel.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2015 19:47:24 vasta tsitaadiga

Sirvisin teemat ja märkasin, et pakutakse kiiruse tõusu 12/1 pealt 20/5 peale. Vägev, olen juba kaua oodanud, et veidi kiirema interneti koju saaks. Uurisin kodulehelt ja ongi nii, levib ka minu aadressile. Hind on sama kallis kui praegu.
Kui soovin uuendada, siis kas piisab digitvs teenuse aktiveerimisest või peab esindusse minema/helistama?
Samuti kasutan hetkel veel TG784 ruuterit, elioni koduleht aga ütles, et tuleks kasutada TG789 või inteno oma. Kas tg784 peal siis asi tööle ei hakka? Ning sellisel puhul kuidas oleks mõttekas uus ruuter võtta, kas rendile? Ning kui kiiresti teenus aktiveerub?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.06.2015 19:53:33 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
Sirvisin teemat ja märkasin, et pakutakse kiiruse tõusu 12/1 pealt 20/5 peale. Vägev, olen juba kaua oodanud, et veidi kiirema interneti koju saaks. Uurisin kodulehelt ja ongi nii, levib ka minu aadressile. Hind on sama kallis kui praegu.
Kui soovin uuendada, siis kas piisab digitvs teenuse aktiveerimisest või peab esindusse minema/helistama?
Samuti kasutan hetkel veel TG784 ruuterit, elioni koduleht aga ütles, et tuleks kasutada TG789 või inteno oma. Kas tg784 peal siis asi tööle ei hakka? Ning sellisel puhul kuidas oleks mõttekas uus ruuter võtta, kas rendile? Ning kui kiiresti teenus aktiveerub?

Kiiruse tõstmise korral on võimalus uus ruuter osta 108€, rentida 3,50€x36 kuud või saada 19€ eest kahe aastase lepinguga.
Kõige lihtsam ja kiirem on seda teha Telekomi kodulehel vormistades kiiruse tõstmise ja kulleriga ruuter koju või postiautomaati. Peale ruuteri ühendamist võib üldiselt kuluda kiiruse tõusule paar päeva, eriolukorras mõni päev rohkem.

Vanad ruuterid kahjuks jah VDSL tehnoloogiat ei tunne ja ei toimi.
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2015 20:24:48 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
warkriss kirjutas:

Kiiruse tõstmise korral on võimalus uus ruuter osta 108€, rentida 3,50€x36 kuud või saada 19€ eest kahe aastase lepinguga.
Kõige lihtsam ja kiirem on seda teha Telekomi kodulehel vormistades kiiruse tõstmise ja kulleriga ruuter koju või postiautomaati. Peale ruuteri ühendamist võib üldiselt kuluda kiiruse tõusule paar päeva, eriolukorras mõni päev rohkem.

Vanad ruuterid kahjuks jah VDSL tehnoloogiat ei tunne ja ei toimi.

Kas peale rendiperioodi saab seadme endale?

Elioni lehel on ka kampaania "Erakliendile eKodu seadmed kasutusse",
kust loen lootusrikkalt välja, et saaksin uue seadme 0 euroga kui viin TG784 tagasi.
Kampaaniatingimuste punkt 2.2
Spoiler Spoiler Spoiler

Ehk siis tellin esmakordselt VDSL teenuse. On küll kirjas, et kiiruse muutmine ei loe, aga samas tellin jällegi esmakordselt VDSL teenuse, ennem oli ju midagi muud (ADSL?). Selle järgi nagu kvalifitseeruks? Jääb veidi segaseks, kuid lugedes hiljem punkte 5.x, siis nagu oleks minu olukorras klientidele mõeldud.

Punkt 5.1, mille kohaselt on kuni 31.07 seadmelepingu sissemakse 0€ ja 5.2, mille järgi pean tagastama TG784
Spoiler Spoiler Spoiler

E: lugedes ka Inteno kommentaare, siis sellest postitusest
Spoiler Spoiler Spoiler

võiks ka nagu välja lugeda, et kuna viiakse üle VDSLile, siis saab 18 euriga (tasuta). Kumb ruuter on parem, kas inteno või tg789?
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2015 21:00:26 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
võiks ka nagu välja lugeda, et kuna viiakse üle VDSLile, siis saab 18 euriga (tasuta). Kumb ruuter on parem, kas inteno või tg789?

Inteno on uuem ja parem. Intenoga esineb mõnedel kasutajatel küll teatavaid probleeme aga loodetavsti leiavad need ükskord lahenduse.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2015 21:15:09 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
warkriss kirjutas:

Inteno on uuem ja parem. Intenoga esineb mõnedel kasutajatel küll teatavaid probleeme aga loodetavsti leiavad need ükskord lahenduse.

Põhiliselt vist probleemid wifiga, aga seda muret mul pole, sest kasutan niikuinii wifi jaoks eraldi ruutereid.

Kui uut ruuterit pakutakse soodsalt vaid uutele liitujatele, siis kas on võimalik leping katkestada ning uuele nimele vormistada? Või jääb aadress ikkagi seotuks?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 24.06.2015 21:21:07 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
-parun- kirjutas:
warkriss kirjutas:

Põhiliselt vist probleemid wifiga, aga seda muret mul pole, sest kasutan niikuinii wifi jaoks eraldi ruutereid.

Kui uut ruuterit pakutakse soodsalt vaid uutele liitujatele, siis kas on võimalik leping katkestada ning uuele nimele vormistada? Või jääb aadress ikkagi seotuks?
aadress ei sa seotuks jääda, juhul, kui eluaseme omanik vahetub, siis uus omanik on diskrimineeritud olukorras
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2015 21:25:44 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
warkriss kirjutas:
-parun- kirjutas:
warkriss kirjutas:

aadress ei sa seotuks jääda, juhul, kui eluaseme omanik vahetub, siis uus omanik on diskrimineeritud olukorras

Tundub loogiline. Ootan sel juhul vastust ülemisele postitusele ning kui selgub, et peaksin praegu täishinna ruuteri eest maksma kui VDSLile üle lähen, siis tuleb lihtsalt uus leping uue nime alt teha.
Ei tea kas uue ruuteri/lepinguga ka mingid muud mööndused kaasnevad? Näiteks kas vana ekodu saab veel kasutada? (hetkel kasutame seda).
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.06.2015 21:40:39 vasta tsitaadiga

Ruuteri ostmine ei katkesta olemasolevat teenuselepingut (vana e-Kodu jääb), uus liituja saab aga ainult uusNutiTV lahenduse.
indrpo
HV Guru

sõnum 25.06.2015 20:48:31 vasta tsitaadiga

Ma tingimusi rida-realt peast ei tea, aga tean kuidas asi on.

1. Olemasolev klient saab uue inteno AINULT 19€ lepingutasuga, kahe aastase tähtajaga siis kui vormistab oma digipots telefoni tehnoloogia voipi või liitub ADSL pealt VDSL2 tehnoloogia peale. Kampaania kehtib pikemat aega. (kes kasutab vana nutit vana eKodu baasil, selle TV teenuse osa interneti kiiruse tõstmisel VDSL peale, ei muutu, ehk säilib vana nuti. Kui vana nuti on stardipaketis või kodulahenduses, siis muutub koos internetiga ka teenus uue nutitv peale, sellest saab klient ise arvelt, eteenindusest või teleri ekodust teada ja näha)
2. Uus klient saab hetkel "TV3 superkampaania" tekitamise korras icon_biggrin.gif ruuteri ja digiboksi kahe aastase tähtajaga tasuta, paigaldus ja 15m kaablit pealekauba (kaabli kinnitamine maksab). Kampaania kehtib siis selle kuu lõpuni minuteada.

Uueks kliendiks ei tituleerita üldjuhul eile toote lõpetanud klienti, usume teenindajate pädevusse.
tagasi üles
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 26.06.2015 10:57:52 vasta tsitaadiga

Vaatasin ka, et kaardil mul nüüd lubatud 20/5. Plaan see ära tellida, praeguse 12/1 asemele.

Küsimus, kas seda uut Inteno VDSL seadet saab bridgeks ka konfida? Mul praegu ammusest ajast Thomson kasutuses, mil 1 data port (bridgena) ja 3 digi-TV porti.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2015 11:28:16 vasta tsitaadiga

Reaper kirjutas:
Vaatasin ka, et kaardil mul nüüd lubatud 20/5. Plaan see ära tellida, praeguse 12/1 asemele.

Küsimus, kas seda uut Inteno VDSL seadet saab bridgeks ka konfida? Mul praegu ammusest ajast Thomson kasutuses, mil 1 data port (bridgena) ja 3 digi-TV porti.

Vist mitte. Suht kinnine see Inteno. Käsureale ligi ei pääse.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.06.2015 11:34:44 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
indrekp, mis siis, kui soovin teleteenust saada
mul on ruuter tg784, kui teleteenust ei ole üle poole aasta kasutanud
kas saab digiboksi soetamiseks mingi sooduse

seda mürkkallist hinda ei kannata maksta, samahästi võin starmani kaabli ilma netita telerisse vedada

Kui sul on eKodu ja oled korra ruuteri ning digiboksi liitumisega tasuta või lepinguga saanud, siis kehtivad sulle ikka olemasoleva kliendi tingimused, ehk digiboksi saad rentida või osta. Igaks juhuks võid 123 kaudu täpsustada, ei tea sinu teenuste olukorda.
Kallis on naine kodus, Internetile lisaks 5€ kanalite, kordustv ja filmiriiuli eest on kommiraha ja 1.99 digiboksi renti pole ka mingi summa, kolme aastaga tasud boksi eest 71,64€
Starmani kaabel tv 20 kanalit on ilma netita 5.99+1.99€

Reaper kirjutas:

Ei, saad teha DMZ (kõik pordid edasi) oma ruuterisse kui soovid sellega pordisuunamisi ja sisevõrku majandada või ühte arvutit no avalikuna kasutada.
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 26.06.2015 14:00:41 vasta tsitaadiga

Ei tea, minule anti küll igasugu lisatingimusteta, v.a. 2 aastane leping, uus ruuter 19euriga. Vana nuti tv ja vana nett. Nii tahaks seda vdsl-i aga nad kahjuks killivad telefoni. Samas mis sellesga siin heietada ja spekuleerida, lähed esindusse ja küsid parimaid pakkumisi ja asi kohe selge.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 919, 920, 921  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.