Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Flab
HV Guru

sõnum 17.06.2015 22:55:34 vasta tsitaadiga

Ahah, sain siis kah nüüd teada, olen vee all muidu hit n runi teinud.
Kommentaarid: 984 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 778
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.06.2015 23:37:13 vasta tsitaadiga

et vee alla tapab siis ammunool põmst ükskõik mis vastase alati ühe litiga?!
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 18.06.2015 02:28:22 vasta tsitaadiga

Mitte alati. Mõni kangem koll tahab kahte noolt keresse.

Lõpetasin ise pea 300h peal mängu ära, pingeliselt jään ootama expansioneid.

Suuremad murekohad olid UI, kaamera lukk (eriti kitsastes kohtades), raskustase Death Marchi peal naeruväärne ja lõpupoole tundus asi veidi rushitud olema.

Aga viimase dekaadi parimaid RPG-sid. Nüüd on veider midagi mängida kus näo animatsioonid puudu on - nagu mannekeenidega räägiks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 18.06.2015 10:33:57 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
see, mis geari kasutada sõltub sellest kui kaugel mängus oled. muidugi võib ka "jõuga" mingi teatud geari peale jääda aga ei näe sel erilist pointi. counter-productive.
alustasin ise samuti light geariga (ega millegi muuga polegi ju ausalt öeldes alustada) ning võtsin selle "general" skilli, mis attacki lisab light geari kasutades. nüüdseks (level 10) olen üle läinud täielikult medium geari peale, witcher specific stuff...ja võtsin vastavalt ka järgmine general skilli kasutusele. peab ütlema, et see annab ikka MÄRGATAVA erinevuse signide kasutuses. koos muude boonustega on sign intensity 75% ja stamina regen miski 30/s.

mina ei näe üldiselt mõtet mingile ühele paketile keskenduda. a'la combati tabelis on vähemalt pooled asjad minumeelest täiesti mõttetud. võimalik, et millalgi mängu hilisemas staadiumis hakkavad need suurt rolli mängima aga selleks puhuks on mul "clear all spent points" potion juba valmis ostetud! aga jah, siiamaani näiteks kõik inimvastastega võitlemised on nii lihtsad olnud, et see noolte eemale juhtimine tundub täielik waste skill. crossbow teema on puhta udu, see toimib ainult vastaste närvi ajamiseks. nool teeb damaget võibolla 1/100 vastase vitality'st ja on üsna kohmakas kasutada, pointless täiesti.

parimad kohad skill pointide jagamiseks on general tab ning signid. kui meeldib palju potioneid juua ja pidevalt tavotti määrida siis on see roheline tab ka päris hea. endal mingeid suuri eelistusi ei ole, aga "elu on näidanud", et võitlus käib 90% ikka lihtsalt mõõgaga vehkides ja suurelt jaolt fast attacki tagudes ning signe spammides icon_biggrin.gif

üks asi, millest mina pole aru saanud veel on see mõõkade armor piercing parameeter. tegin konkreetseid teste, et võitlesin ühe ja sama endast 15 levelit kõrgema valvursõduriga kuskil linnaväravas erinevate mõõkadega. ülddamage umbes sama aga ühel mõõgal raju armor piercing (umbes 60 vist oli see näitaja). löögid tegid põhimõtteliselt täpselt ühepalju damaget. ometi peaks sel sõduril ju mingi armor seljas olema.

Ei tea kas viga minus, kuid pool päeva 24 lvl BBB tasemel mängides tundus, et mäng ikka kuradi kerge. Tõsi mõnikord peab rohkem vastasega vaeva nägema, kuid kui kasutad normaalset varsustus pole mingit probleemi. Probleemseks BBB tasemel on, et puuted või elud, kuidas keegi nimetab ei taastu peale magamist ja taastumiseks, pead tervendavaid jooke jooma. Lihtsalt tüütu, et jood kolm pudelit ja siis magad natukene, sest tervendusi lähen hiljem uuesti vaja. Lõpuks sain kõik Griffini varustuse õpetused kätte ja 24 lvl on see päris sobilik joosta ringi Superior-griffin varustusega k.a relvad. Mõõkadel on lisa kolm augukest, kuhu lisasin juurde tule, mürgi ja külmutuse tekitavad kahjustused. Töötavad väga hästi erinevate kollide vastu. Bandiidi karjale paned litaka ja naudid ilusat tule mängu. Ennem ei pannud tähele et kollasega märgistatud oskused on seotud otseselt millist varustust kannad (heavy, light , medium). Griffin gear kuulub nn medium kategooriasse, siis sai kõik oskused ümber mängitud. Suurem osa mängust on keskendunud mõõga võitlusele, siis plaan on keskenduda hilisemas faasis mõõga oskustele rohkem ja lisa boonusena sai võetud juurde õli kasutus oskus (roheline) + roheline märk (annab juurde +500 vitality punkti), 3 kollast. (puudete taastus, stamina, armor lisa boonused). Ei saa siiski mainimata jätta, et olen mänginud mitmeid nädalaid järjest ja jätkuvalt mäng suudab üllatada ilus graafikaga ja hästi koostatud tegelaste tausta tegevustega. Eriti rõõmu valmistab erinevate tausta tegelaste kasutusel olevad tekstid ja eriti mahlakas sõnavaraga. Eile kohtasin metsas kahte valvurit kes istusid valve postil koos ja üks kaaslane rääkis teisele ilusat muinasjuttu. Jäin isegi seda kuulama icon_razz.gif. Kui neid teretasin, sain vastuseks, et mida ma töllerdan siin ja mine tegele omade asjadega icon_razz.gif. Krt eile sain magama alles kell 2 öösel icon_razz.gif. icon_redface.gif Ja suuresti pean tänud ütlema ühele eestlasele, kes on minu mängimist jälginud twitch kanalil juba 2 päeva. Suured tänud saime koos erinevad tehnilised probleemid lahendatud ( pildi kvaliteet, lag, bufferdus jne).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 18.06.2015 17:01:21 vasta tsitaadiga

niijana, mutagene ka ikka kasutab?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 18.06.2015 17:45:19 vasta tsitaadiga

ikka kuidas muidu .. need annavad v2ga palju boonuseid Geraldile .. attack 28%, vitality 500 jne.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.06.2015 04:16:23 vasta tsitaadiga

vitality boonustest mina pole hoolinud juba suht mängu algusest peale, need on ikka nii kasutud icon_rolleyes.gif isegi see +500 on kasutu arvestades, et võtab ära ühe skill pointi ja ühe skill sloti. tegelikult on ju nii, et võitluses sa sisse saada nagunii ei tohi kui tegu vähegi keerulisema kolliga, ja esmaseks kaitseks on praktiliselt alati quen nii ehk naa. kui aus olla siis mulle pole kunagi probleemiks olnud, et vitality ei taastu muudmoodi kui vaid süües/juues (tegelikult on üks potion ka, mis seda taastab edukalt). ma pole isegi seda vastavat skilli võtnud, mis vitality't taastab ka raskema leveli peal mängides. toitu on ju igalpool suht lademetes ja kui ei olekski siis pappi tekib mängus nii rämedalt palju, et mingi kaupmehe käest võid osta 30 kartulit ja ennast kasvõi ogaraks süüa suht kopikate eest. praegu ma juba imestan, et huvitav küll kas kõige selle hunniku papiga tegelt midagi teha ka on mingil hetkel. 10k on koos ja kui kogu seljakoti tühjaks müüks siis vist saaks 15k kokku, ainult et osta pole nagu miskit selle eest...

minul on mutagenidest/skillidest sign ja attach power käigus, oleks vaid red mutagene rohkem, mida leida seigeldes.

viimati proovisin kümmekond korda võidelda level 20 lesheriga, olles ise level 10. päris põnev ja keeruline, samas tehtav võitlus tundus...senimaani kuni see raibe poole vitality peal spämmis lambist kohale 6 x level 22 hunti?!? icon_lol.gif paugu pealt võimatu fight raisk. kahju, et mingeid meeletuid taplemisi inimvastastega üldse kuskil ei kohta. ainuke asi on mingisugused level 6-10 bandiidid max 3 kaupa aga need on praktiliselt kõige kergemad vastased mängus icon_neutral.gif oskab keegi soovitada kuhu minna, et saaks inimestega tapelda, ikka nii, et challenge't ka oleks...mingi 10 tk korraga või siis armori ja kilpidega mingid kangemad tegelased?

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 19.06.2015 09:02:16 vasta tsitaadiga

Wiltz vaidleks vastu heas mõttes. Siiani on see lisa 500+ puute punke aidanud mind ikka väga palju erinevates madinates. Eile sai näiteks sai tehtud ära kõikide linnade poksi matsid ja ei kujutaks ette kuidas ilma nendeta oleks hakkama saanud. Nüüd võid kutsuda mind Gerald Boksi maailmameister. Päris huvitav oli alguses, kui ei teadnud kuidas vastased tegutsevad ja kuidas kõige paremini ennast kaitsta ja vastaste lööke vältida. Kord õnnestus ime kombel vastane nurka ajada ja tagusin teda nagu segane ja sain võidu. Imelik kordagi ei üritanud vastane mind rüünata ega kaitsta ennast. Proovisin nurka ajamise taktikat ka teiste vastaste peal, kuid mis töötab ühel korral ei toimi järgmisel korral. Hiljem sain asjale pihta ja võib öelda, et kui kasutad Muhamed Ali poksi stiili, siis pole mingi probleem areenilt võitjana lahkuda. Taktika lihtne, ära torma vastasele nagu hull peale vaid jää kogu aeg kaitsesse (hoia paremat hiire klahvi all). Kaitses olles oota õiget momenti kui näed et vastane ründab, siis "dogde" samm tagasi ja löö ainult 2 lööki ja kaitsesse tagasi. Või siis istud kaitses ootad ära kui vastane oma seeria on lõpetanud ja asud ise rünnakule, kuid soovitav on mitte teha üle 2 löögi korraga. Üldjuhul vastane ründab koheselt 3 löögi ajal ja lööb su oimetuks (pilt läheb mustaks ja tuigerdad platsil) - kui nii peaks juhtuma, kui näed vastast rünnakule tulemas, siis tee suvalises suunas "dodge" ja löö teda uuesti ainult 2 korda. Korda sellist meetodit seni kuni vastane on põrandale löödud. Lühidalt võib öelda, et hoidu rünnakust ja istu võimalikult palju kaitses ja oota õiget momenti kui vastast rünnata. Kui huvi siis võite minu twitch kanalil vaadata finaal võitlust ja võibolla on kellelegi kasu.
tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 19.06.2015 11:55:42 vasta tsitaadiga

Poksimine eriti lihtne ju, ootad, et vastane ründaks, õigel ajal vajutad blokki, nii et ta korraks stunnitud/uimane, lükkad 2 lööki sisse ja kordad protseduuri. Siiani kõigi vastu töötanud ideaalselt.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.06.2015 11:58:21 vasta tsitaadiga

robin kirjutas:
Poksimine eriti lihtne ju, ootad, et vastane ründaks, õigel ajal vajutad blokki, nii et ta korraks stunnitud/uimane, lükkad 2 lööki sisse ja kordad protseduuri. Siiani kõigi vastu töötanud ideaalselt.

Iga mehega see küll läbi ei lähe.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 19.06.2015 14:56:19 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
robin kirjutas:

Iga mehega see küll läbi ei lähe.

kui liiga kõrge leveliga poksijaga vastu minna siis on kaotus suht kindel, pms 1 löögiga lüüakse ära. Kui vastu pead siis ise midagi eriti vastu teha ei suuda kuna vastane kaitseb kõik ära.

witcher 2 oli kaklus väga lihtne, vajuta vaid õiget klahvi õigel ajal. nüüd on asi natuke keerukam ja levelist suuresti sõltuv.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 19.06.2015 15:07:23 vasta tsitaadiga

robin kirjutas:
. Vot päris nii lihtne pole, riskid on ikkagi väga suured. Kui aga eksid siis lüüakse sind ise uimaseks ja lüüakse kohe sind pildituks. Proovisin kuid raskemal level peal pead ajastust täpselt tegema vastasel juhul lüüakse sind ise pikali icon_razz.gif. Vt minu viimast lahingut ja saad aru millest räägin. http://www.twitch.tv/kalevip6eg/c/6850084
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.06.2015 15:25:34 vasta tsitaadiga

võibolla tõesti, et on teatud kohad, kus need lisa vitality punktid midagi annavad aga no olgem ausad...ilma on mul hetkel miski 4700 max, koos selle boonusega oleks siis 5200. protsentuaalselt on see üsnagi väike vahe. mingi +20% ehk paneks mõtlema. kui suurem koll sulle laksu sisse paneb siis ta võtab su üldjuhul kohe maha kui sul ütleme ~50% vitality't. ja pole mingit vahet ka, kas see 50% oli siis 2400 või 2600 punni. ma ei võida tavaliselt võitlusi nii, et mul jääb vitality't viimased <10% alles.

poksinud olen ühe vastasega siiamaani ja sellega küll midagi erilist teha ei tulnud. võibolla edasised on raskemad, eks peab proovima. aga no kurat tahaks ikka oma übervägevaid steel sword'e kellegi peal kasutada nagu icon_confused.gif mis ma neist otsin ja kogun siis kui terve maailm on vaid monsterelementi täis, samal ajal ei leia mitte kuskilt mitte ühtegi põnevat silver swordi mid kasutada enda craftitute asemel! see on küll praeguseks hetkeks päris korralikult ära tüüdanud. ei jõua neid silver sworde enam remontidagi kui üks tõsine võitlus võib võtta 25% mõõgast, ja alla 50% mõõk on juba kasutu. pidevalt kanna 3 erinevat kaasas.

tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 19.06.2015 15:35:51 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
robin kirjutas:
. Vot päris nii lihtne pole, riskid on ikkagi väga suured. Kui aga eksid siis lüüakse sind ise uimaseks ja lüüakse kohe sind pildituks. Proovisin kuid raskemal level peal pead ajastust täpselt tegema vastasel juhul lüüakse sind ise pikali icon_razz.gif. Vt minu viimast lahingut ja saad aru millest räägin. http://www.twitch.tv/kalevip6eg/c/6850084

Sa ei teinud mitte ühtegi counter-attacki ju selle matchi jooksul (kiirelt vaatasin, vb jäi kahe silma vahele).
Ise tegin selle matchi ära nii, et vastase lvliks oli märgitud 2 küsimärki (??). Tase death march.
Ainuke võimalus dmg-d teha oligi counterida ja siis kiirelt 2 lööki teha.
Enne seda matchi sai kõik muu ära tehtud dodge-mise ja siis löömisega.

Sõltuvalt vastasest tulekski kasutada kas dodgemist ja siis löömist või counter-attacki.
Esimene neist tuleb abiks just viimastes fightides Skellige saartel. Ei hakka spoilima, kes vastasteks on icon_smile.gif
Ütleksin, et kõik fightid on suht lihtsad, kui oskad natukenegi ajastada.

E: niijana, siin videos võid näha, kuidas counter-attackid töötavad: https://www.youtube.com/watch?v=oN7fbbFMtH8
Kahjuks mängija ise on natuke saamatu. Counteritega saab kenasti nii võidetud, et vastasel pole võimalik sulle kordagi pihta lüüa.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.06.2015 17:04:14 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

kahju, et mingeid meeletuid taplemisi inimvastastega üldse kuskil ei kohta. ainuke asi on mingisugused level 6-10 bandiidid max 3 kaupa aga need on praktiliselt kõige kergemad vastased mängus icon_neutral.gif oskab keegi soovitada kuhu minna, et saaks inimestega tapelda, ikka nii, et challenge't ka oleks...mingi 10 tk korraga või siis armori ja kilpidega mingid kangemad tegelased?

aa sa kuskil linnas nende n.ö rüütlite/valvuritega pole näiteks tüli proovinud norida ? Ma ükskord kogemata vehkisin ühes linnas mõõgaga liiga palju ja kohe lendas kari sõdureid peale a la lvl 25 olid nad vist, kui hästi mäletan,ise olin siis alles mingi lvl12 ja natuke tampisid mind ja olingi kutu icon_cool.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 19.06.2015 17:10:14 vasta tsitaadiga

Wiltz, ma just leian et craftimine mõttetu, aaretest ja kõrvallugudest leiab nii palju Relic mõõkasid, et eriti meisterdamine paremaid ei saa. Olgu, üks Relic mõõk sai siiski ise ka just meisterdatud. Parandamiseks saab repair kitte kaasas kanda, ei pea mõõkasid tassima ning sepa juurde jooksma...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 19.06.2015 17:11:06 vasta tsitaadiga

RandOm, tõsi paar korda õnnestus counter-attacki teostada, kuid mitte finaal matsis. Counter-attack pead õigel ajal teostama, ise jäin alati hiljaks ja seetõttu leidsin endale sobilikuma meetodi. icon_biggrin.gif No minu tase on jätkuvalt BBB.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.06.2015 17:15:48 vasta tsitaadiga

olen ikka jah, noh seal on see teema, et nad ei tule tavaliselt mitte ühe või kahekaupa, vaid pigem 5kesi. mis teeb asja jälle võimatuks suhteliselt sest ega neid siis väga üksteisest eraldada ka ei õnnestu. kui enda leveliga või + level, paar tüüpe saaks kuskilt niimoodi karjakaupa ligi tõmmata siis oleks küll täitsa lahe, aga linnades on pigem jah mingi level 25, mis on paras ühekaupa ettevõtmiseks.

tegelikult nende linna valvuritega on see jama ka, et need on nagu puunukud...võidad selle fighti ära aga peale "võitmise tunde" pole ju kunagi mitte mingit muud rewardi, isegi lootida ei ole võidetud sõdurilt absoluutselt mitte midagi. muudab asja natuke igavaks. millegi "ägeda" saamine on ju siiski väga suur osa motist üldse kogu selle mängu fightide puhul.

Vael, nimeta mõni kõrvallugu, kust oled leidnud korraliku silver mõõga? (mitte steel, neid on mul kümnete kaupa, ei oska validagi, millega võidelda...kui vaid oelks kellega võidelda). Mina olen leidnud mängu jooksul vist äkki ühe, parimal juhul 2 silver mõõka. Aga need pole kunagi olnud paremad kui minu hetkel olemasolev ise craftitud. Pikalt olen mänginud craftitud mõõgaga, mille damage on napilt alla 200. See on nüüd olnud põhiline terariist vist levelist umbes 7 kuni 11.

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.06.2015 17:32:17 vasta tsitaadiga

Wiltz, nojah siis ma ei oska sind kuidagi aidata icon_biggrin.gif Endale mäng väga meeldib ja challenget on seal enda jaoks momendil veel piisavalt ,ma ie mängi kõige raskema astmega ka alguses,eks kunagi hiljem ehk jõuab proovida .... kuigi jah mõned endast kõrgema leveliga kollid on võimalik maha saada küll ja kraam sisse vehkida (olen momendil alles lvl17) siis on mõni koll ikka ülejõu käiv momendil. Hiljuti võtsin kuskil vana lossi juurest mingi lvl20-s suure trolli maha,olles ise siis alles mingi lvl15 icon_smile.gif
Samas mind häirib et tegin siin mingit peaquesti get junior vms siis kui selle lõpetasin näitas et sidequest gangs of novigrod on failed icon_confused.gif Ma loodan et see midagi ei sega ... momendil siis juba 3 questi mis on failed... kuigi jah need on kõrval missioonid... eks kunagi hiljem kui uuesti on huvi seda mängu mängida siis saab teistmoodi teha... mingi bug oli ka selle get junior questiga... et seal pidin kolem mehega kaarte mängima mida ma ka tegin siiski ta millegipärast seda ülesannet täidetuks ei lugenud icon_confused.gif ühe kaardimängu isegi võitsin icon_razz.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.06.2015 18:06:42 vasta tsitaadiga

kollid ja kollid, no igalpool on need kollid jah. võitlen nendega ja kena on, aga ära tüütab. tahaks võitlust inimvastastega lihtsalt, või noh õigemini siis korralikke queste, tugevate inimvastastega. aga senimaani pole vist mängus ühtegi sellise olnud veel...ma ei tea, loodan väga, et kuskil kõrgema leveli peal hakkab neid rohkem tulema või miskit sellist, muidu muutub mäng vist küll paraku liiga tüütuks varsti. imelik, sest w2's oli seda asja ikka minumeelest nii enamvähem 50/50
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.06.2015 19:16:18 vasta tsitaadiga

W2 oli selle kirjelduse järgi küll huvitavam jah... Mordor läks ka seetõttu igavaks.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Sants
HV veteran
Sants

sõnum 19.06.2015 22:13:45 vasta tsitaadiga

Kes siin arvas, et craftimine mõttetu. Mastercrafted relvad ja armourid siiski parimad mängus kuni 35'ni. Muidugi võid leida ka mõne parema relic relva, aga lihtsam lihtsalt craftida. Samuti ei teki probleemi, et raha on liiga palju. Tegin valmis kõik 3 mastercrafted witcher set'i (siis veel Wolf school'i polnud) ja panin hea 25-30 kilo nende tegemise peale icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 221 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 20.06.2015 00:28:44 vasta tsitaadiga

Väheke ka mänginud. Jõudsin peale White Orchardi sinna suurde linna ja algul küsitleti kui habet aeti. Aru ei saanud absoluutselt midagi. Kas küsimused olid W1 ja 2 kohta, ehk siis mida tegelane seal väidetavalt tegi ja mis muudab W3 storyt, või mis teema sellega on?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 20.06.2015 05:04:52 vasta tsitaadiga

Witcher 2 valikutest on küsimused.
Valikute tagajärjed on toodud siin:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ainus valik, mis mõjutab on Letho küsimus (sõltuvalt siis 1 sidequest juures).
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 20.06.2015 16:41:49 vasta tsitaadiga

On mingi võimaus HUD teha ka kõrgusega 1200p? Hetkel on locked 1080p peale ehk siis keset ekraani icon_smile.gif

EDIT: "uiVerticalFrameScale=1.2"

viimati muutis Pihv 20.06.2015 16:47:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.