Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.06.2015 13:00:42 vasta tsitaadiga

Rand0m, aa okei icon_biggrin.gif Igatahes ma üks päev siin proovisin... mingi uitasin seal mängus mööda sedasama Velenit ringi ja siis kuskil kivimürkate juures vantsis mingi suur kivimürakas ringi,troll vms moodi... oli mingi lvl20... ise olin siis lvl9 läksin siis proovisin huvi pärast.pani mulle 2 pauku ja olingi kutu icon_smile.gif proovisin küll eest ära hüpata ja igast trikke teha aga ei jõudnud ja igast neid ignisid ... ei hakanud hammas peale icon_confused.gif mingi lendava eluka kes oli mingi lvl16 siis,sellest sain eile mängides ilusti jagu.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 14.06.2015 13:25:50 vasta tsitaadiga

Earth elemental arvatavasti. Ega alguses ei olegi kerge, kuna dmg on minimaalne. Sõltuvalt, mida sa arendanud oled, aga algselt peaks olema strong attack efektiivsem (mul endal oli fast attacki rohkem arendatud, seega kasutasin seda).
Hoia koguaeg Queni peal. Fast attacki puhul jõuad 2 hiti kindlasti teha, kui mitte 3 (peale 3ndat võtab tavaliselt kaitsva asendi sisse, siis ei tasu lüüa enam, kaotad Queni) ja rollid kohe eemale, uuesti 2 hiti sisse ja eemale. Kuna elementalid on aeglased, siis on ka nende rünnakuid kerge ette näha. Ja sellest lähtuvalt, siis kohe rollid eemale.
Silver swordile on soovitatav määrida ka elementa õli, kui sul see olemas on.
Igni jms signid ei mõju elementali vastu, aard peaks küll korra ta tasakaalust välja viima, kuid pigem soovitaksin jälgida, et Quen peal oleks.
Dimeritium bomb peaks ka aitama - saab kergemini dmg-d teha. Ise seda ei proovinud
Ja kui oledki madalam level, siis thunderbolt potion on ka abiks.

Ega siin midagi rasket pole, tuleb ette valmistuda ning kindel taktika välja mõelda sõltuvalt vastase attack patternitest.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 14.06.2015 23:29:47 vasta tsitaadiga

Tšehhi vanalinnas esineb üks tänavamuusik nimega Jiri Wehle. Witcher 3 mängumuusika tundub tema esitatust üsna palju šnitti võtvat icon_biggrin.gif Üks näide siin: https://www.youtube.com/watch?v=5lKPtKoLMCA , see lugu tuli kohe kolme nõia questis meelde. Üldiselt niuke lahe folk, hea niisamagi kuulata.
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2015 04:27:25 vasta tsitaadiga

hmm, kas monsteritel on mingisugune armor? ehk kas silver swordile on üldse mõtet seda armor piercing kivi peale määrida?
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 15.06.2015 14:50:28 vasta tsitaadiga

Tulin eile just pikalt 2 päevaselt kala retkelt. Olin natukene väsinud ja mõtlesin kella 20 paiku, et loen emailid läbi ja mängin natsa Witcherit. Meenus, et üks quest jäi lahedal kohal pooleli.Ah noh mis see ikka on teen lõpuni kiiresti. Kui tunnete ennast väsinuna siis ärge kunagi tehke sama viga mis mina .. Natsa mängimisest kujunes 4h maraton. Ajas ikka hinge täis, et olen 21 lvl ja ei saa 28 aarde valvurist jagu - sookoll, kes loobib muda, nagu filmis kevade ... mis kinni ei jää saab kinni löödud. Kui kohtute kõvema taseme kolliga, siis tuleb kindlasti varustada õigete ölide, granaatide ja ärge unustage karate 1 reeglit. Kiired jalad päästavad keha .. Jookske, tõmmelge (dodge) nii palju kui vähegi võimalik ja teid saadab edu. Ei ole veel arusaanud, et kui kasutan kogu varustust 1 tüüpi k.a. relvastust. Kas siis saan ka mingeid lisa boonuseid? Ala 5% buff attack power? Keegi teab pole viitsinud Googeldada? Kohe saan 22 lvl ja ajan taga Enhanced Ursine Bear Gear vajalike retsepte. Päris huvitavatesse kohtadesse vajalikud retseptid peidetud. icon_cool.gif Vahest tuleb endalegi hirm peale, kui üksi pimedas toas mängid 7+1 surroundiga ja pimedas koopas hüppab järsku mingi koll sel thumbs_up.gif jatagant välja.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.06.2015 15:03:30 vasta tsitaadiga

sama tüüpi geari boonus tuli kuskilt skillidest ju? enabled on ainult need skillid, mis on slottidesse veetud.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.06.2015 17:03:46 vasta tsitaadiga

niijana, kui seda mängu hakkad mängima,siis jäädki seda mängima ja ei saa selle tagant ära,vähemalt minuga on nii icon_razz.gif kuna minu arvates niivõrd huvitav ja ilus mäng,koguaeg tahad teada mis huvitavaid queste sulle antakse ja siis kasvõi pea stoori on ka minu arvates ikka päris huvi pakkuv... mõni üksik quest on natuke igav ja lühike tundunud, aga see ei häiri,kuna nende tegemiste käigus satud kohtadesse kuhu pole veel jõudnud või teadnud minna.muidugi neid queste tuleb ka muudkui uksest ja aknast et mine või hulluks,ei jõua ühte alustadagi kui juba järgmine quest ette juhtub,mis on muidugi thumbs_up.gif Eile sai ka päris pikalt ringi madistatud ja olen veel seal Velenis,osad kohad veel küsimärgi all tahaks selle läbi tuuseldada niipalju kui kannatab. Olen juba lvl16 ja sattusin ka ühte koopasse, kus oli siis mingi kivimüraka moodi koll ja lvl22 oli ta vist...mõtlesin siis proovin korra ja natuke aega madistasin temaga seal pimedas koopas,suht aeglasete liigutuste ja liikumisega oli,siis sain tast jagu lõpuks icon_smile.gifmõne kolli puhul ei ole jah see lvl-i suurus määrav, pluss päris palju ja igast head nodi oli tal seal koopas peidus,mis kõik kaasa krahmasin....aga jah mõnest elukast lähen ikka veel suure kaarega mööda icon_razz.gif

Tahtsin veel rääkida sellest kaardimängust,siis niipalju kui olen mänginud mõned mängud (5-6) siis olen need kõik pähe saanud icon_neutral.gif ma ei tea minu jaoks on see kaardimäng paras hiina keel icon_confused.gif Vastane paneb mulle sinna mingi kaardi mis on mingisugune liider kaart ja külmutab n.ö mul seal laua ära et ma ei saa ühtegi kaarti talle vastu käia ja ongi jokk... või siis tal on suuremate numbritega kaardid ja mul on mingid ühed ja kahed ja mõni viis ka,kui vastael on seal mingid kuued ja seitsemed... ma ei saa aru igatahes... väga raske on seda seletada ka siin... teinekord pean natuke vist üles kirjutama mis kaarte ta mul seal pakub ja siis miks mina ei saa neid mingeid leader kaarte kasutada mis vastasele kahju teeb ....
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 15.06.2015 18:10:50 vasta tsitaadiga

niijana, see kõik on tore, aga need jalad ja hüppamised ei päästa sind, õigemini ei aita sul vastast alistada kui tüüp regenereerib oma vitaalsust kiiremini kui sina jõuad seda vaikselt mah toksida! ja ega see ka väga ei aita et mingi tont sind ühe matsuga maha lüüa suudab. Natuke starnge ikka see mäng ses mõttes. levelite vahe on kahekordne aga vastane kõmmutab korra vs. ise pead toksima korda sada icon_lol.gif ja samas on mõned kõrgema leveli tondid, keda nagu ei olegi kuigi raske defeatida (ilma mingi erilise streteegiata kusjuures)
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 15.06.2015 21:04:52 vasta tsitaadiga

Gap sa v6id vaadata kuidas mina m2ngin kaarte. http://www.twitch.tv/kalevip6eg. Seal on m6ned vanad kaardim2ngud n2ha. Mis puutub lumme, siis endal on alati liidril varuks kaart, mis koik ilma vigurid eemaldab. Hea boonus viimases roundis kui tead et oled vastasest punnidega yle. Alguses ongi see suur vedamine, et vastasele 2ra teha. Hiljem kui saad paremaid kaarte siis see juba kergem m2ngida. Yldjuhul hoian kaardi valikus ainult koige paremaid kaarte, et suurendada toen2osust et parimad kaardid endale saad. Kui vastane l2heb esimeses roundis lappama ala punkte on yle 40 siis j2ta raund koheselt vahele, ei ole vajadust kaarte kulutada. V6i kui omad lume kaarti ja myrk lindu, siis saad laua puhtaks teha ...
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 15.06.2015 21:06:32 vasta tsitaadiga

Scavenger Hunt: Wolf School Gear & alt look for Triss are this week's FREE DLCs coming later this week.

https://twitter.com/witchergame/status/610492082164097024
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 15.06.2015 21:10:39 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
niijana, see kõik on tore, aga need jalad ja hüppamised ei päästa sind, õigemini ei aita sul vastast alistada kui tüüp regenereerib oma vitaalsust kiiremini kui sina jõuad seda vaikselt mah toksida! ja ega see ka väga ei aita et mingi tont sind ühe matsuga maha lüüa suudab. Natuke starnge ikka see mäng ses mõttes. levelite vahe on kahekordne aga vastane kõmmutab korra vs. ise pead toksima korda sada icon_lol.gif ja samas on mõned kõrgema leveli tondid, keda nagu ei olegi kuigi raske defeatida (ilma mingi erilise streteegiata kusjuures)

Tõsi, nagu mainisid juba, et igakord ei õnnestugi. See ongi mängu võlu otsida uusi taktikaid, võimalusi kuidas vastane alistada. Olen mitmeid kordi pidanud vana salvestuse ülesse otsima, et kolli võitlusest pääseda. Kunagi mainisin, et kogemata maad avastades sattusin ühe majaka keldrisse ja vastaseks oli vist 33-36 lvl koll. Proovisin mida ma proovisin, kuid tõsi iga kord kui tekitasin arvestava kahju, siis korraga koll otsustas tõmmata kerra ja jälle puuted olid taastunud voi siis kohtasin lendavat varest kelle taseme numbriks oli kolm ???. Nii, et esimesel korral saad aru, kas on üldse põhjust võidelda või mitte.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 16.06.2015 00:49:31 vasta tsitaadiga

no teatud vastaste puhul (minul) ei õnnestu mitte igakord, vaid et ei õnnestu mitte kunagi icon_lol.gif teoorias sa võid ju mingi kümme mintsa järjest seal ringi hüpelda nagu marutaudine rebane, panna 2 laksu korraga sisse ja siis jälle eemale lennata ning LOOTA. et 9nda minuti teises pooles ta ei saa sulle seda ühte litrit sisse. aga üldiselt ma pean sellist asja suht mõttetuks ajaraiskamiseks sest selleks tuleks ilmselt kulutada kokku umbes nii 4 tundi lihtsalt ühe kolliga vehklemiseks. mõnes kohas saab hobuse pealt säru teha, kus ise oled sisuliselt nagu surematu ja möögahoobid on umbes kaks korda tugevamad aga ka siis võtab see endast 2x tugevamaga taplemine kohati lihtsalt nii palju aega, et tüütab nagu ära edasi tagasi pendeldamine. mingi ?? leveliga elemental oli kuskil saare peal, kõigepealt proovisin talle haiget teha, kümmekond hoopi hobuse seljast ei teinud mitte midagi, health bari lõpust ei vähenenud minu silma järgi mitte midagi sel vennal. siis vaatasin, et tüüp mmüttab kuskil eemal metsas, läksin võtsin kirstust aarded ära ja tõmbasin nahka sealt icon_lol.gif samas natuke mage, et nii saab teha. kõrval kuskil tuleb võitlus endast mõni level nõrgema bandiidikambaga ja pead lendavad ühe mõõgahoobiga jube efektsete liigutuste saatel. et selles mõttes nagu tore jah, et saad minna sattuda suvaliste kollide otsa aga samas natuke jama on jälle see, et kuskil mujal on mingid taadid, kes nii palju maha jäänud, et nendega võitlemine ei paku enam üldse mingit pinget
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 16.06.2015 14:47:43 vasta tsitaadiga

Eile oli eepiline kaardimängumoment Novigradi sepaga ( beast deck ) Ladus 2 ringiga 10 mõõgameest lauale. Mina käsisin Biting Frosti ja tema Commander's Horni. Siis käisin mina Villentretenmerthi - ai valus!
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.06.2015 15:06:29 vasta tsitaadiga

Eks selle kaartide värgiga on ju osaliselt juhuse värk, et mis kaardid saad. Ma olen mitu korda mõnda venda pidanud uuesti proovima, kuniks normid kaardid tulevad. Hetkel pole veel keegi võitmata jäänud thumbs_up.gif. Pakki tasub ka vastavalt vaenlase deckile ära sättida nii, et ei oleks üleliigseid kaarte pakis. Mõnikord on targem esimene raund kohe kaotada, mõnikord annab jälle esimese raundiga vastaselt omajagu kaarte välja pumbata. ehk siis kuidas kunagi.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 16.06.2015 20:47:17 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, kuidas tõsta oma skille? Nt Fast Fight 1. level 5/5-st on välja aretatud, kuid järgmine tase tahab 6 "points in branch". Ükskõik mida ei tee, antakse juurde ainult "tavalisi" pointse, mida praeguseks kogunenud juba 11, kuid "in branch" ei tõuse üle viie. Paraku järgmine "fast fight" nõuab kuute bräntšpointti. Milles kala?

Screenshot ka illustreerimaks asja:

olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 16.06.2015 20:54:18 vasta tsitaadiga

pead sellesse combati ritta kuuenda punkti ka investeerima, et järgmist rida lahti saada.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 16.06.2015 21:11:43 vasta tsitaadiga

olxter kirjutas:
pead sellesse combati ritta kuuenda punkti ka investeerima, et järgmist rida lahti saada.

thumbs_up.gif beer_yum.gif

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 17.06.2015 09:30:52 vasta tsitaadiga

Pigem ma küsiks, et millist treeningu paketti keegi kasutab ja miks? Eile õhtul tundus, et mäng on kuradi kerge 23 leveliga ringi jooksmiseks, siis sai raskus tase tõstetud BBB tasemele (eelviimane tase). Võib öelda, et madinad erinevate kollidega läksid kohe nauditavamaks ja tundus, et peab oskusi veelgi paremaks tegema. Pole veel otsustanud millise seadistuse kasuks otsustan, kuid plaan on ehitada täielikult combatile keskendunud võitleja ja võibolla lisan juurde 3 kollast valikut ja 3 sinist valikut.
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 17.06.2015 11:12:10 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Pigem ma küsiks, et millist treeningu paketti keegi kasutab ja miks? Eile õhtul tundus, et mäng on kuradi kerge 23 leveliga ringi jooksmiseks, siis sai raskus tase tõstetud BBB tasemele (eelviimane tase). Võib öelda, et madinad erinevate kollidega läksid kohe nauditavamaks ja tundus, et peab oskusi veelgi paremaks tegema. Pole veel otsustanud millise seadistuse kasuks otsustan, kuid plaan on ehitada täielikult combatile keskendunud võitleja ja võibolla lisan juurde 3 kollast valikut ja 3 sinist valikut.

Oleneb, mis gear ka kasutad. Ma kasutasin Light Geari ja võtsin nendest "valgedest" pointi, et iga light gear juppannab 25% crit dmg juurde. Combati alt ka võtsin light combat asjad ära.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.06.2015 13:15:01 vasta tsitaadiga

Patch 1.06 ja Wolf School Gear DLC väljas.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 17.06.2015 18:11:13 vasta tsitaadiga

see, mis geari kasutada sõltub sellest kui kaugel mängus oled. muidugi võib ka "jõuga" mingi teatud geari peale jääda aga ei näe sel erilist pointi. counter-productive.
alustasin ise samuti light geariga (ega millegi muuga polegi ju ausalt öeldes alustada) ning võtsin selle "general" skilli, mis attacki lisab light geari kasutades. nüüdseks (level 10) olen üle läinud täielikult medium geari peale, witcher specific stuff...ja võtsin vastavalt ka järgmine general skilli kasutusele. peab ütlema, et see annab ikka MÄRGATAVA erinevuse signide kasutuses. koos muude boonustega on sign intensity 75% ja stamina regen miski 30/s.

mina ei näe üldiselt mõtet mingile ühele paketile keskenduda. a'la combati tabelis on vähemalt pooled asjad minumeelest täiesti mõttetud. võimalik, et millalgi mängu hilisemas staadiumis hakkavad need suurt rolli mängima aga selleks puhuks on mul "clear all spent points" potion juba valmis ostetud! aga jah, siiamaani näiteks kõik inimvastastega võitlemised on nii lihtsad olnud, et see noolte eemale juhtimine tundub täielik waste skill. crossbow teema on puhta udu, see toimib ainult vastaste närvi ajamiseks. nool teeb damaget võibolla 1/100 vastase vitality'st ja on üsna kohmakas kasutada, pointless täiesti.

parimad kohad skill pointide jagamiseks on general tab ning signid. kui meeldib palju potioneid juua ja pidevalt tavotti määrida siis on see roheline tab ka päris hea. endal mingeid suuri eelistusi ei ole, aga "elu on näidanud", et võitlus käib 90% ikka lihtsalt mõõgaga vehkides ja suurelt jaolt fast attacki tagudes ning signe spammides icon_biggrin.gif

üks asi, millest mina pole aru saanud veel on see mõõkade armor piercing parameeter. tegin konkreetseid teste, et võitlesin ühe ja sama endast 15 levelit kõrgema valvursõduriga kuskil linnaväravas erinevate mõõkadega. ülddamage umbes sama aga ühel mõõgal raju armor piercing (umbes 60 vist oli see näitaja). löögid tegid põhimõtteliselt täpselt ühepalju damaget. ometi peaks sel sõduril ju mingi armor seljas olema.

tagasi üles
mkutt
HV kasutaja

sõnum 17.06.2015 18:26:24 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
see, mis geari kasutada sõltub sellest kui kaugel mängus oled. muidugi võib ka "jõuga" mingi teatud geari peale jääda aga ei näe sel erilist pointi. counter-productive.
alustasin ise samuti light geariga (ega millegi muuga polegi ju ausalt öeldes alustada) ning võtsin selle "general" skilli, mis attacki lisab light geari kasutades. nüüdseks (level 10) olen üle läinud täielikult medium geari peale, witcher specific stuff...ja võtsin vastavalt ka järgmine general skilli kasutusele. peab ütlema, et see annab ikka MÄRGATAVA erinevuse signide kasutuses. koos muude boonustega on sign intensity 75% ja stamina regen miski 30/s.

mina ei näe üldiselt mõtet mingile ühele paketile keskenduda. a'la combati tabelis on vähemalt pooled asjad minumeelest täiesti mõttetud. võimalik, et millalgi mängu hilisemas staadiumis hakkavad need suurt rolli mängima aga selleks puhuks on mul "clear all spent points" potion juba valmis ostetud! aga jah, siiamaani näiteks kõik inimvastastega võitlemised on nii lihtsad olnud, et see noolte eemale juhtimine tundub täielik waste skill. crossbow teema on puhta udu, see toimib ainult vastaste närvi ajamiseks. nool teeb damaget võibolla 1/100 vastase vitality'st ja on üsna kohmakas kasutada, pointless täiesti.

parimad kohad skill pointide jagamiseks on general tab ning signid. kui meeldib palju potioneid juua ja pidevalt tavotti määrida siis on see roheline tab ka päris hea. endal mingeid suuri eelistusi ei ole, aga "elu on näidanud", et võitlus käib 90% ikka lihtsalt mõõgaga vehkides ja suurelt jaolt fast attacki tagudes ning signe spammides icon_biggrin.gif

üks asi, millest mina pole aru saanud veel on see mõõkade armor piercing parameeter. tegin konkreetseid teste, et võitlesin ühe ja sama endast 15 levelit kõrgema valvursõduriga kuskil linnaväravas erinevate mõõkadega. ülddamage umbes sama aga ühel mõõgal raju armor piercing (umbes 60 vist oli see näitaja). löögid tegid põhimõtteliselt täpselt ühepalju damaget. ometi peaks sel sõduril ju mingi armor seljas olema.

crossbow laseb enamus vee-aluseid elukaid ühe matsuga maha
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 17.06.2015 22:20:49 vasta tsitaadiga

ehk siis mingisugused kalad?

nojah, eks tal mingi use peab olema ilmselt, aga endal pole senimaani veel veealuste elukatega vist ühtegi kokkupuudet olnud. drownerit vist ei saa selleks nimetada ning neid ta päris kindlasti ühe matsuga ei tapaks ka

tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 17.06.2015 22:30:29 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
ehk siis mingisugused kalad?

nojah, eks tal mingi use peab olema ilmselt, aga endal pole senimaani veel veealuste elukatega vist ühtegi kokkupuudet olnud. drownerit vist ei saa selleks nimetada ning neid ta päris kindlasti ühe matsuga ei tapaks ka

Kui veealla sukelduda (näiteks mingi uputet aarde järgi), siis ujuvad drownerid olid väga tüütud enne kui taipasin ammuga neid noppima hakata (hea loogika muidugi, veeall mõõka välja ei võta, aga amb tapab oluliselt äkilisemalt kui kuival maal icon_lol.gif ).
Lisaks toob ammunool lendavad tegelased taevast alla, et neile saaks mõõgaga koha kätte näidata.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vici
HV kasutaja

sõnum 17.06.2015 22:51:15 vasta tsitaadiga

vee all,piisab ühest noolest ja tüüp on kõhuli kohe vee peal icon_biggrin.gif
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.