Sai proovitud. Auto kuidagi hõljub/ujub sirge peal vasakule ja paremale, samal ajal road feedpack on väga väike, saab aru ainult visuaalselt, et auto seda teeb mitte roolist. G25 on keeratud 270 peale nagu netis soovitati, kas midagi peaks veel timmima?
e. Peale paari tunni mängimist harjub ära auto käitumisega ja täitsa nauditav. Alguses ehmatas ära auto käitumine.
J2ru, Ilma roolita annab vägahästi mängida, puldiga mul enamus ajad kuskil seal Top 100-200 kanti.
Kuskil siin teemas olen eelnevalt jaganud puldi seadistusi.
J2ru, Ilma roolita annab vägahästi mängida, puldiga mul enamus ajad kuskil seal Top 100-200 kanti.
Kle täitsa saab jah. Tuli nautkene kontolle peale panna. Aga top 100-200 ei sõida veel mingi valemiga. Arenemisruumi on
Kle täitsa saab jah. Tuli nautkene kontolle peale panna. Aga top 100-200 ei sõida veel mingi valemiga. Arenemisruumi on
Syncmahv kirjutas:
Tahaksin puldiga sõitmise kohapealt lisada et endal sain juhitavuse kõige paremaks kui panin sensitivity põhja ning Steering linearity täiesti maha. Sedasi tundub juhitavus täiesti 1:1 olevat.
klOun, Kuidas sellise rooliga sõita on? Monitor tundub küll sellise pela jaoks ideaalne, pilti raatsid jagada setupist? Et milline Dirt'i pilt kah jääb sellise reso puhul?
12 new rally stages based at Baumholder in Germany
Owners Club Online Events – A second DiRT Daily where you compete in your own car
A second weekly event where we’ll be experimenting and throwing new challenges at you
7 new rally cars featuring new Group B RWD & Kit Car Classes
Renault Alpine A110 1600S
Opel Kadett GT/E 16v
Renault 5 Turbo
Opel Manta 400
Lancia 037 Evo 2
Seat Ibiza Kitcar
Peugeot 306 Maxi
New calibration and options screens in “Advanced Wheel Settings” (added in v.0.4.5)
Proovisin ka eile õhtul seda mängu nüüd üle tüki aja,viimati sai mingi maikuus seda mängitud Proovisin seda hillclimb värki ka lõpuks,mis mulle endale küll üldse ei meeldinud,selline rohkem jänkide pärusmaa minu arvates.... ostsin mingi auto seal hillclimbi-s,mis käitus ikka väga imelikult auto nagu kisub ühele poole,nagu autol oleks rehv puruks, sellesemõttes et nagu auto kisub ühele poole.. ma eelnevatel rallidel olen sõitnud rehvi puruks,siis nagu täpselt sama tunne ühesõnaga seadistasin siis puldi seadeid, aga paremaks midagi ei läinud ... proovisin siis teist autot. see nagu jõnksutas väga imelikult...ma ei tea,võib-olla ameerika ken blocki sugustele on see normaalne,mulle see ei meeldinud... Läksin siis ralli radadele tagasi ja proovisin neid saksamaa radu ja peab tõdema et need väga meeldisid... suutsin isegi ühel rajal clubman raskusastmega esikoha välja sõita peale inglismaa radade meeldib see saksamaa ka .väga mõnusad rajad nagu..asfaldi rajad on nagu paremad,kuna auto püsib kindlamalt teel,kruusa,pori või lume sees on kurvides ikka suht rakse seda autot seal tee peal hoida vähemalt minul küll.. ma saan hakkama,aga esikohti veel välja ei sõida .... kreeka ja monaco on minu jaoks ikka suht rasked veel.seal nagu mul auto ei taha üldse rajal püsida ..parimad kohad on mul seal 3-5 aga jah saksmaa on väga mõnus,loodan et soome rajad tulevad samuti väga head
Eks Dev-id püüa olla võimalikult laiale sihtgrupile meeltmööda seepärast ka Pikes Peak ja Rallikross. Ise heameelega oleks nende kahe asemel näinud 2te uut etappi ja uusi autosi. Pikes Peaki olen vist 3 korda sõitnud ja ei tõmba üldse.
See Peak on veits veider jah.. aga Rallikross kui selline.. seda võiks vahelduseks kihutada küll
Krt kõige rohkem ajab närvi ikka see, kui kogemata öisel sõidul esituled kuhugile õrna kõksuga katki lased _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
kõige rohkem olen pettunud selles, et Ounipohja katse välja jääb Isiklikult arvan, et Pikes Peak oli neil ressursi raiskamine. Selle asemel oleks võinud mõne muu riigi juurde lisada vms. Kuuldavasti jääb Toyota mark kah eemale _________________ minu lugupeetus
Jagan ka oma sõitu mis Walesis tegin ja pm tuli perfect run Tänase seisuga mul on walesis kahel katsel terves maailma tabelis 2 teist kohta Ootan juba pikisilmi soomet et meie lippu kõrgel hoida
AndreReiu, Millega sõidad?
Ja kas dirtgame. lehelt ka võimalik oma sõitude radade rekordeid näha?
Siiani tean et minupoolt parim hetkel Pedines Epidaxi 3:49:290
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.