Või hevi tanki viimane missioon kus pead 10000 damaget tegema, mausiga oli see lumme lasta. Aga mausi pole, siis võib päris raskeks osutuda.
10k jaoks küll Mausi pole vaja. Mul tuli see E75-ga T10 lahingus ning esimesel katsel.
Vaatan ehk teen replay videoks, lahing ise oli mängimise hetkel vähemalt päris koomiline. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
See heavyga rammimine natuke luck ka - mul joppas, et IS-7ga mängides miskine tier 9-10 med Obj. lendas nurga tagant täis lauluga sisse - 567 damage done and free kill _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Installisin Solose modpacki ja nüüd on kõik premm tankid kadunud... Varem pole seda jama nagu täheldanud. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
Paistab, et nädalavahetuse brigaad on ka ärganud, sest mida halli lihtsalt.
Spoiler
Njah, SU-122-44 mehe WN8 on 45, aaaaga vähemalt on raha, et tank osta Ma räägin, et enne kui sul pole 1000 lahingut, ei tohiks sa saada osta üle T5 premium tanke, aga WGl on ju raha vaja...
Wotstatsist vaadates on mu enda WN nagu ameerika mäed- ükspäev üles, järgmine alla, aga üldjoontes püsib ikka samas piirkonnas
See patch on väga viis kuna ei satu enam t10-sse tihti ja mappide suhe on 5+ just lõviga
Varem oli pidevalt 3 mappi ja t10.Isegi õllega võib pela nautida edu -id
Hea on see veel,et damage on plussitud lõvil Varem oli 300+ehk max ja nüüd jookseb miski 500+läbi.
Pole suht kaua pelanud ja oskused on roostes ja see pole põhjus miks damage on suurenenud,et ehk kui lucky
siis miks 30X järjest.Põhjus võib ka olla lõvi müügis poes kus pakutakse igasugust lisa sellega.Seda WG oskab _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
viimati muutis rycyve 06.06.2015 10:51:22, muudetud 1 kord
See patch on väga viis kuna ei satu enam t10-sse tihti ja mappide suhe on 5+ just lõviga
Map rotation täpselt samasugune s*tt. Eile oli meil päev otsa Ruinberg, Live Oaks, Abbey
viimati muutis brokenarm 06.06.2015 11:10:51, muudetud 1 kord
Map rotation täpselt samasugune s*tt. Eile oli meil päev otsa Ruingberg, Live Oaks, Abbey
Sorry paranduse eest aga asi vist ikkagi lõvi müügis aga mulle sobib
Kehva pelajana olen lampi saanud ligi milli silverit kuigi kuigi hea ehk stable mängur saaks miski 2 milli selliste kaartidega ja teamidega mis mul olid _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
Täna on jube päev jah, 5 kaotust järjest. Kohe joostakse tormi ja 5 minuti pärast olen üksi vastaste vastu. Kannatust on inimestel väga vähe. Kohe peab peale lendama.
Krt, mõtlesin täna lahinguid teha, aga vist lükkan homsesse Olen tähele pannud, et võidud-kaotused käivad üle päeviti, ehk kui üks päev on hea, siis järgmine kohe on jama
Täna on jube päev jah, 5 kaotust järjest. Kohe joostakse tormi ja 5 minuti pärast olen üksi vastaste vastu. Kannatust on inimestel väga vähe. Kohe peab peale lendama.
Minuarust on 90% päevadest sellised. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
Mul oli sama teema alguses kv-1s-ga, et üldse ei meeldinud ja ei saand aru miks tier 5 kaks korda tuleb mängida. Lõpus hakkas rohkem meeldima tollega mängimine kui kv-1ga, suuresti liikuvuse pärast ilmselt.
Lõpuks tuli GWE100-ga Ace tanker. Kõigest 617 mängu kulus selleks. Ace tankeri tase on langenud, sest varasemalt on mul parema xp-ga mänge olnud kus Ace tankerit ei saanud.
Lõpuks tuli GWE100-ga Ace tanker. Kõigest 617 mängu kulus selleks. Ace tankeri tase on langenud, sest varasemalt on mul parema xp-ga mänge olnud kus Ace tankerit ei saanud.
Kas see Ace Tanker mitte esmaspäeviti n.ö. nulli ei läinud või mäletan valesti?
Kas see Ace Tanker mitte esmaspäeviti n.ö. nulli ei läinud või mäletan valesti?
Viimase 7 päeva sama tanki tase. Taseme langemises süüdi see, et vähem häid mängijaid on seda masinat viimase 7 päeva jooksul mänginud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.