Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 636, 637, 638 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 02.06.2015 16:29:55 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
kr6ll kirjutas:
vaatan et best on laiali. Pole ka mingi ime. See kaader kes seal eesotsas oli ikka täielik naljanumber icon_rolleyes.gif thumbs_down.gif

alatu laim. laiali pole küll läinud, paljud on ebaaktiivsed (k.a mina), osad on mujale rännanud. Ja mis sel kaadril viga on?

Ohhooo, Hannes enam ei mängi, peaks kohe ise uuesti peale installima icon_smile.gif
Siemka Kurwa for life
icon_razz1.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.06.2015 20:42:23 vasta tsitaadiga

Tegin 11k damaget selles uues mängus, aga kaotasime rämedalt 16/ 102 icon_lol.gif icon_lol.gif
Mina sain kolm karikat. Päris äge vahelduseks, aga nänni võiks olla.

Ma ei kasutanud ühtegi remondikomplekti ega lisamoodulit, jäin 21k krediidiga plussi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2015 05:37:05 vasta tsitaadiga

Mis toimub? Garaazi ilmusid kolm tanki ja mitte vähe arvestatavad icon_rolleyes.gif france,american+russia ja need pole miskid midid.No jah lähen proovin seda uut stuffi icon_smile.gif
Aru ei mõista beer_yum.gif

deFt
HV kasutaja
deFt

sõnum 03.06.2015 06:00:34 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
Mis toimub? Garaazi ilmusid kolm tanki ja mitte vähe arvestatavad icon_rolleyes.gif france,american+russia ja need pole miskid midid.No jah lähen proovin seda uut stuffi icon_smile.gif

Need mingi uue gamemode jaoks, Domination oli vist nimi ja kestab kuu aega.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2015 06:42:48 vasta tsitaadiga

deFt kirjutas:
rycyve kirjutas:

Need mingi uue gamemode jaoks, Domination oli vist nimi ja kestab kuu aega.

Sain pihta aga miskit paar pela ja olen out.Vajaa rohken pushi vist icon_biggrin.gif beer_yum.gif jmi

hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 03.06.2015 17:24:54 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
hannes36 kirjutas:
kr6ll kirjutas:
vaatan et best on laiali. Pole ka mingi ime. See kaader kes seal eesotsas oli ikka täielik naljanumber icon_rolleyes.gif thumbs_down.gif

alatu laim. laiali pole küll läinud, paljud on ebaaktiivsed (k.a mina), osad on mujale rännanud. Ja mis sel kaadril viga on?

Ohhooo, Hannes enam ei mängi, peaks kohe ise uuesti peale installima icon_smile.gif
Siemka Kurwa for life
icon_razz1.gif

Mul on suveks vormi periood beer_yum.gif ja lisaks sõidan Dirt Rallyt hetkel. Campainiks ajasin ettenägelikult hõbeda ja tankid kokku, nüüd puhkan närvi.

erick
HV Guru
erick

sõnum 04.06.2015 11:07:07 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Klanni looja on ise vehkat teinud, kaznasse läinud

Pole sellest kunagi saladust teinud, et mind huvitab eeskätt enda skilli arendamine. Seetõttu võtsin ka klannijuhtimisel pigem tagaistme. Aga no kaua sa seda skilli arendad, kui jooksva WN8 järgi oled pool aastat klannis Top1/Top2 intactiga vaheldumisi. Tahaks ikka endast tugevamate mängijatega platoonida ja ühtteist juurde õppida.

Aga no neile, kellele meeldib eesti keeles platoonida ja kes pole veel jooksvat WN8-t ajanud 3,4K+ peale, on BEST suurepärane koht thumbs_up.gif

Ja muide, KAZNAs olemine pole ka mingi meelakkumine. [KAZNA] peale fokusseerivad kõik artyd ja terve flank, millel sa tegutsed, proovib esimesena sind tappa. Teatud learning curve ikka eksisteerib, soolodes on täitsa raske seda clan tag'i kanda hetkel.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 04.06.2015 11:48:06 vasta tsitaadiga

Kunagi pidi BEST olema see kes toob maailmakaardilt Eesti tagasi eestlaste kätte või vähemalt jäi selline mulje.
Seepärast ongi üllatav, et sa oma loodud klannist lahkusid. Mis ideaalidest sai?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.06.2015 12:30:18 vasta tsitaadiga

No kaardil sai käidud ja isegi Eestit sai hoitud. Mingi 30 mängijat sai viimasest suurest CW kampaaniast Obj 907e, mina sealhulgas. Selles mõttes läks isegi väga edukalt. Aga nüüd on aeg uusi sihte seada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 04.06.2015 12:35:21 vasta tsitaadiga

Mina ei leia motivatsiooni/aega WOT-i jaoks isegi rahvusvahelises klannis. Kahjuks on konto müümine keelatud ja ei saagi enda kontot kellelegi edasi pärandada icon_wink.gif
Küll BEST pärast suve ellu ärkab icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
hulax
HV vaatleja
hulax

sõnum 04.06.2015 16:36:14 kood vasta tsitaadiga

Kui kellelgi huvi, siis palun (Sain koodi razeri hiirega, ise ei mängi seda mängu):
Spoiler Spoiler Spoiler

priitr
HV kasutaja

sõnum 04.06.2015 16:47:00 Re: kood vasta tsitaadiga

hulax kirjutas:
Kui kellelgi huvi, siis palun (Sain koodi razeri hiirega, ise ei mängi seda mängu):
Spoiler Spoiler Spoiler

Valid until 31.12.2014...
Aga ma proovisin ikka icon_smile.gif

hulax
HV vaatleja
hulax

sõnum 04.06.2015 16:49:56 vasta tsitaadiga

haha, ok vabandust... Ei süvenenud... isegi pildil näha jah. Ei töötanud?
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 04.06.2015 18:23:24 vasta tsitaadiga

Proovisin ka seda Domineerimist. No arvasin paremat, kuid selline mäng ja "capture the flag" asi ei toimi lihtsalt, seda enam, et enamus tomateid tulistavad suvalisi tanke ja tiimitööst pole halli aimugi... Võibolla mingi kuni 3. järgu tankidega oleks isegi jumet.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Aegir
HV veteran
Aegir

sõnum 04.06.2015 19:14:27 vasta tsitaadiga

kood kehtib 30-nda juunini
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.06.2015 01:10:50 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
p6kk kirjutas:
Klanni looja on ise vehkat teinud, kaznasse läinud

Pole sellest kunagi saladust teinud, et mind huvitab eeskätt enda skilli arendamine. Seetõttu võtsin ka klannijuhtimisel pigem tagaistme. Aga no kaua sa seda skilli arendad, kui jooksva WN8 järgi oled pool aastat klannis Top1/Top2 intactiga vaheldumisi. Tahaks ikka endast tugevamate mängijatega platoonida ja ühtteist juurde õppida.

Aga no neile, kellele meeldib eesti keeles platoonida ja kes pole veel jooksvat WN8-t ajanud 3,4K+ peale, on BEST suurepärane koht thumbs_up.gif

Ja muide, KAZNAs olemine pole ka mingi meelakkumine. [KAZNA] peale fokusseerivad kõik artyd ja terve flank, millel sa tegutsed, proovib esimesena sind tappa. Teatud learning curve ikka eksisteerib, soolodes on täitsa raske seda clan tag'i kanda hetkel.

Ronisin ka campaigni ajaks KAZNAsse. Tahavad küll peale seda ka hirmsasti hoida, aga no vaatab.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.06.2015 10:35:28 vasta tsitaadiga

Mõistus läheb enne kui LT missid tehtud saab, see on lihtsalt ebareaalne kuidas need kuradi idioodid ei lase mitte ühtegi asja mida sa hoiad spotituna 6 minutit.. täiesti uskumatu. icon_evil.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.06.2015 10:49:48 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:
kuidas need kuradi idioodid ei lase mitte ühtegi asja mida sa hoiad spotituna 6 minutit.. täiesti uskumatu. icon_evil.gif

thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_eek.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 05.06.2015 11:12:23 vasta tsitaadiga

Aegir kirjutas:
kood kehtib 30-nda juunini

Seda saaks kinnitada siin vist ainult see inimene, kes selle ära kasutas icon_smile.gif.
Minule igatahes öeldi, et pole sihukest koodi.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 05.06.2015 12:10:53 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:
Mõistus läheb enne kui LT missid tehtud saab, see on lihtsalt ebareaalne kuidas need kuradi idioodid ei lase mitte ühtegi asja mida sa hoiad spotituna 6 minutit.. täiesti uskumatu. icon_evil.gif

Spoti missioonid saad Malinovkas ära teha, aga sul on selleks vaja t71. T71 on hästi hea kiire. Sõidad kohe väikse kaarega platsile ja siis spotid pooled vastased vähemalt ära. Tavaliselt vastased jäävad seisma kui nad sind näevad ja üritavad sind ära lasta. 3-4 korda ajavahedega tiirutad ja tier 10netes saad naksti 5000-6000 damaget kätte.
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 05.06.2015 12:52:36 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
antikondor kirjutas:

Spoti missioonid saad Malinovkas ära teha, aga sul on selleks vaja t71. T71 on hästi hea kiire. Sõidad kohe väikse kaarega platsile ja siis spotid pooled vastased vähemalt ära. Tavaliselt vastased jäävad seisma kui nad sind näevad ja üritavad sind ära lasta. 3-4 korda ajavahedega tiirutad ja tier 10netes saad naksti 5000-6000 damaget kätte.
Hoidsin 13-90 terve mängu kougaeg ca 7000hp spooli nähtaval, s.h Maus mis läbi soo kündis. Ma sain mängu lõpuks 1700spot dmg, kaotasime 15-3 mängu. Tiimis oli 2 artyt kah. Pärast seda lõpetasin missioonide aktiivse jahtimise ära.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.06.2015 13:04:53 vasta tsitaadiga

need missioonid on nii pontless asjad. Ma teen juba 100 aastat mõnda. Nagu näiteks heavyga vastase hävitamine rammimise teel. Nu ma ei tea. Ma ei hakka ju spetsiaalselt ennast nii sättima et keda gi saaks hävitada rammimise teel. Peaks olema nii et et sa saad missiooni täidetud siis kui saad selle rammi, sõltumata sellest milline osa sul sealt parasjagu aktiivne on. See on väga loll systeem. Õnneks on mul neist tankidest mis sealt saab täiesti kama, wg võib need omale hoida
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.06.2015 13:14:25 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
antikondor kirjutas:

Puhta scoutina on wz-131 parem, aga see pole isegi tähtis. Sa ei saa tehtud spotting missi, kui su tiim ei tööta kaasa selleks ja see on 100% sinu kontrolli alt väljas.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 05.06.2015 13:34:02 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
need missioonid on nii pontless asjad. Ma teen juba 100 aastat mõnda. Nagu näiteks heavyga vastase hävitamine rammimise teel. Nu ma ei tea. Ma ei hakka ju spetsiaalselt ennast nii sättima et keda gi saaks hävitada rammimise teel. Peaks olema nii et et sa saad missiooni täidetud siis kui saad selle rammi, sõltumata sellest milline osa sul sealt parasjagu aktiivne on. See on väga loll systeem. Õnneks on mul neist tankidest mis sealt saab täiesti kama, wg võib need omale hoida

Selleks on sul vaja amx 50 100 ja rammid kõik ära. Need missioonid eeldavad sobivaid tanke ja nutikust. Missioonidel pole ju viga midagi, päris palju krediiti saab, aga tankid mis auhindadeks on, need pole tõesti suuremat väärt.
Natuke on tõesti ülepingutatud näiteks arty missioon, kus pead ühe lasuga kolme splashima või see kus pead kolmel tankil lindid maha saama ja siis keegi peab need enne parandamist ära laskma. See oli täiesti võimatu ära teha.
Või hevi tanki viimane missioon kus pead 10000 damaget tegema, mausiga oli see lumme lasta. Aga mausi pole, siis võib päris raskeks osutuda.

Meeskondade loomine on samuti suur pluss. Vali ainult masin ja saad komplekteerida kahe 100% oskusega meeskonna peale.

antikondor: Seepärast ma T71 eelistangi. Kui tänu tiimi loidusele pole spottimisest tolku, siis vähemalt saan ise kena damage ära snaipida. Saab kiirelt ringi rallida temaga ja sõidupealt saab samuti spottida.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.06.2015 13:39:41 vasta tsitaadiga

ma tean isegi kuidas ja millega rammida aga kena oleks keskenduda meeskonna võidule mitte oma missioonile millest meeskonnale mingit kasu pole, Vot sellest ma ei saa aru miks need missioonid nii yles on ehitatud kui eesmärgiks oli just panna mängijaid mõtlema tiimitööle. Tegelikult just tiim kaotab sellest missioonide jurast thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 636, 637, 638 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.